2015 Temmuz Anneleri

Benimde sanki hep orada bir şey var ha çıktı ha çıkacak. Galiba bunlar hepimizde oluyo. Bence sona yaklaştığımız için
aynen canım sona yaklaştık artık.yaklaşık 10 gündür kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum ben.geceleri uyuyamıyorum herşey sıkıntı oluyo

Evet canm iyi bi tecrübe oldu bundan sonra tek başımada gtmicem doktora yanmda birini alcam inşallh zamannda gelir hepimizin evlatları
amin inşallah canım..
Kızlar sizce bu beşik nasil
çok güzel canım ben çok bbeğendim
Kizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi
ellerine sağlı kcanım hepsi birbirinden güzel olmuş..

Kızlar bende yarin gidiyorum doktora bakalımbebisim kakaç kilo olmuşne durumda.bu ara bende de ddeğişik garip ağrılar var sığmıyor çocuğum içime bakalımdoktor neler dicek.

Görüşün bakalım kuzunla. Sığamıyor bebişler artık. Hareket ederken canımı acıtıyor.

Kızlar sizce bu beşik nasil

Çok hoç tam eski türk filmlerindekiler gibi. Şuanki beşiklerden daha sağlıklıdır vu. Ne varsa eskilerde var

Kizlar bugün elimde takı yastigi yaptım nasıl olmus
ayrica haftasonu hazırladığım diger suslerimi de tekrar gostereyim. Artik sadece bi kapi süsü kaldi

Ellerine sağlık. Hepsi çok şık olmuş. Özellikle terliklerini çok sevdim. Ben büyük süs sevmiyorum üstünde.

Bayıldım besigine ana kucagi falan lazım olmaz şimdi sana. Bulsam ben de alirim

Kızlar kaçıncı aya kadar eldiven giydirmek gerek. Ben hiç almamış im bi tek setin var 1 çift ona göre alırım kaç tane gerekir ki

tabiki canım ne kiloyla alakalı ne yaşla.sadece hani o benden küçük olup da normal doğum yapması beni gaza getirdi açıkçası. oyüzden dediğim gibi akışına bıraktım.sende bence öyle yapmalısın canim.kötü hikaye dinleme okuma görme.herkes farklı yaşıyo doğumu.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Valla nostajik besik cok iyi fikir. Bi ben de bakim netten. Salonda felan bebegi bu besige koyarim. Tabii esim ister mi bilmiyorum bi konusayim bari

Canim tum malzemeleri eminonunden aldim. Cok da ekonomik oldu. Suslu bardaklar ucuzdu cok fazla yaptim. Yine de yetmezse icleri hızlıca yikanir. Kurdelalar da yazin cabuk kurur. Ztn silikonla yapistirdim dusmezler.
Hazırlar böyle değil ki hep aynı şeyler, ve çok sıradanlar , sutanemin kapı süsü baksana nasıl güzel seninkilerde öyle canım, bayıldım valla, emeğine sağlık, diyorlar ya sevginizi katın, sevgi ile yapıldıkları belli valla itinalı ben diyorum, gene diyorum, bu sitede ki annelerin benekleri acayip şanslı, herşeylerini en ince ayrıntısına kadar düşünen. Anneleri var, çocukların çopunun anne babası alakasız malum dün bir haber koyüm kızlar , 3 günlük bebeği ormana bırakmışlar orda karıncalar böcekler yemiş canlı bebeği, savunmasız yavrucak gözleri yüzü bedeni kıpkırmızı, böcek istilasından, vicdansız hayvan bunu yapan anne babası ise ya da her kimse cehennemlik olmamıılar

canim o haberi ben de gordum ve icim eridi Nasıl bir vicdansizliktir anlamiyorum. Bizim dogmamis bebegimiz icin bile içimiz titrerken onlar nasil boyle vicdansiz olabiliyor. Allah hak edene evlat sahibi yapsin. Bu arada cok tesekkur ederim

Biz yarım saat önce eşimle disardan geldik yürüyüşe çıkmıştık. Ama karnim.o kadar sert oldu ki cok zorlandim yürürken yari yoldan geri döndük. Kasilmami oluyor o simdi
Evet canm kasılma oluyor bnde öyle oluyorum fzla yürüme dinlen bol bol son zamanlar cok yormamak gerek kendimizi

Bncede cnm herkes hangi doğum yöntemine yakın hissediyorsa onu seçmeli çok şükür böyle bir tercih hakkımız var sağlıkla atlatalım da inşallah :) ben hep normal istiyordum hamile olmadan önce bile hala da öyle istiyorum benide sezeryan korkutuyor ama tabiki hayırlısı olsn inşallah hepimiz için.
Bende etrafımdan hem sezeryan hemde epidural spinal vs için hiç kötü bir tecrübe duymadım herkes memnun ama normal yapan pek tanıdığım yok bakalım Allah normal isteyenleri de bir avazda kurtarsın inşallah :)

Canım bir dönem öyleydi hep ama şu anda dikka et ünlüler ,filan bile tekrar vajinal doğuma yöneldiler,dünya sağlık örgütü de sezeryanı bir doğum şekli olarak kabul etmiyor, ters bir durumda müdahale olarak yapılıyor,ben videoLedim o kadar gğEl ki , bide h gğEl değil ki, orda doktor hemşireler nazik nazik doğumu yaptırıyor, ben geçen hafta hastanede doktor tekti ve doğum böşğmündeydi, ağrım vardı ya, gittim ,koridorda bekleyen gebeler, perde ile ayrılmış çatal, ağlayanlar , yer yok alamayız filan, en baştan beri normal isteyen ben çok fena oldum, ödüm patladı , kaçacaktım .yabancı videoda, anne bebeğin başından sonrasını kendi çekiyor, çok müthiş bizde nerdeeee, iyi özeller dünya para 7-8 binden başlıyor

Aslında sertleşiyor yamuluyor felan ama ben onları kasılma olabileceğini düşünmüyorum hep normal hareketleriymiş gibi geliyor inşallah kasılma değilse bile gerçekten olmaz :)

Bugün bizde ablamla konuşuyorduk onun iki doğumuda sezeryan benim doğum tarihim 6 temmuz olucak sezeryan kuzenimle konuşuyormuş beklesin normal doğum diye sonra sezeryanla aldırır bende olmaz dedim açılma olursa normal doğurmak zorunda kalırım yok diyo biz normal doğuramıyoruz bütün hepimiz sezeryan olduk :))) kuzenlerin hepsi sezeryan gerçekten kimse normal doğuramadı herkesde bir sorun çıktı

Bugün temizliğe bir abla geldi onunla doğumu konuştuk ilk çocuğunu hastanede doğurmuş ikincisini evde kendi doğurmuş sen ne yaptın dedim ya nasıl bir cesaret var sende napıyım dedi evde kimse yoktu evin önünde de pazar var dışarı çıkıp o halde rezil olmak istemedim doğurdum en son ebe geldi göbek bağını kesti bırak ben keserim demiş valla biz biraz tırsağız bende korkuyorum normal doğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…