2015 Temmuz Anneleri

@ecetuba84 hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
Canim ellerine saglik cok guzel olmus. Bu harfleei nereden aldin. Ben de buna benzer bisi yapiom ama harf icin kullandgm sey sik durmadi degisiklik yapcam isim yazarken. Eminonune gitsem bulurum ama artik usenmeye basladim :))

Kızlar kaçıncı aya kadar eldiven giydirmek gerek. Ben hiç almamış im bi tek setin var 1 çift ona göre alırım kaç tane gerekir ki
Hastanede taktilar canim sadece sonra ben hic kullnmadim kullanilmasinida tavsiye etmiyorum bebegin ilk herseyi taniyacagi kullnacagi organi eli ama tabi duzenli tirmak kesim ve torpusunu ypmak lazim ki cizmesin suratini

Valla canim gecen hft bi abla ile tanistim. Abla istanbulda 80 darbesi donemi evden cikamamis. Dogum başlayınca gece kendi tek basina dogurup gobegini kesmis. Mecbur kalinca allah kuvvet veriyor diyordu. O donem gece ebe de getiremis. Neyse abla ile konusunca gece ruyamda iki de bi dogum yaptigimi gordum. Valla cok fena olmustum kac gun :)

Hastanede taktilar canim sadece sonra ben hic kullnmadim kullanilmasinida tavsiye etmiyorum bebegin ilk herseyi taniyacagi kullnacagi organi eli ama tabi duzenli tirmak kesim ve torpusunu ypmak lazim ki cizmesin suratini
Torpu mü! Ayy Torpu de mi yapılacak o minnak parmaklara

Kizlar hepimiz catir catir normal sekilde ignesiz sancilari kaldirabilcek kapasitede donankmda yaratildik herseyi kafanizda bitirmek onemli olan kararli olcaksiniz zaten korkulcak bsey yok ki inanin ben doktoruma Allahin iznyle hayati birsey olmadikca ben bu cocugu dogrucam dedim sukur evet sancim olmadi mi oldu ama dogurdugum anda bitti

uş sen ne yaptın dedim ya nasıl bir cesaret var sende napıyım dedi evde kimse yoktu evin önünde de pazar var dışarı çıkıp o halde rezil olmak istemedim doğurdum en son ebe geldi göbek bağını kesti bırak ben keserim demiş valla biz biraz tırsağız bende korkuyorum normal doğumdan[/QUOTE]
Aynen canım,elbette sezeryan dünyanın sonu değil,bir arun varsa elbet o yapılmalı, ama benm dediğim, bize yıllardır,seçenek gibi sunuldu , tıpkı bir zaman sakın tereyağ yemeyin dediler, köylüyü mahvettiler, fabrika yağı yiyelim diye, şimdi rahmi kesip kesip duruyorlar bazı gerekçeler yazmicam çok saçma,benşm sezeryan olan arklarım, hep duyuyorum,ameliyat iZi ağrıyor, kaç sene geçmiş, his kaybı var,

Aynen canım,elbette sezeryan dünyanın sonu değil,bir arun varsa elbet o yapılmalı, ama benm dediğim, bize yıllardır,seçenek gibi sunuldu , tıpkı bir zaman sakın tereyağ yemeyin dediler, köylüyü mahvettiler, fabrika yağı yiyelim diye, şimdi rahmi kesip kesip duruyorlar bazı gerekçeler yazmicam çok saçma,benşm sezeryan olan arklarım, hep duyuyorum,ameliyat iZi ağrıyor, kaç sene geçmiş, his kaybı var,[/QUOTE]
O his kaybi malesef olabiliyomus canim olanlardan duydugum o kisim sicak olmuyomus vs

KızlR bşrde ben şunu düşünüyorum, sakın sezeryan olacakların morelini bozmak için yazıyom sanılmasın,ama korku sebep olmamalı,her ikisinde de ağrı oluyor,benşm arkımın bebeğini doktor 38 de aldı ama belki bebek. 43 ün içinde doğacaktı? Bir aydan fazla kalacaktı? Keyif için mi duruyor orda doğa gelişimini tamamlayan canlıyı 1 dakka fazla tutmaz ,bebeklerin emmeye hali kalmıyor ya .a

Kızlar benim bebeğim iki gündür çok fazla ve sert hareket ediyor bu beni hem mutlu ediyor hem de korkutuyor acaba normalmi biraz araştrdımda bu haftalarda hareketleri azalarmış genelde benim tam tersi çoğaldı

Canim ellerine saglik cok guzel olmus. Bu harfleei nereden aldin. Ben de buna benzer bisi yapiom ama harf icin kullandgm sey sik durmadi degisiklik yapcam isim yazarken. Eminonune gitsem bulurum ama artik usenmeye basladim :))
Çok teşekkür ederim :) ben pendikden malzemeciden aldım instagramda var ama zaten kargo parası kendinden pahalı gelir diye dolaştım biraz ve buldum tanesi 1 lira harflerin

Hayırlısıyla atlatsak şu doğumları aslında hem çok basit hem hemde çok zor :) ama benim için zorluğu ağır basıyor normalde :)

Aynen canım,elbette sezeryan dünyanın sonu değil,bir arun varsa elbet o yapılmalı, ama benm dediğim, bize yıllardır,seçenek gibi sunuldu , tıpkı bir zaman sakın tereyağ yemeyin dediler, köylüyü mahvettiler, fabrika yağı yiyelim diye, şimdi rahmi kesip kesip duruyorlar bazı gerekçeler yazmicam çok saçma,benşm sezeryan olan arklarım, hep duyuyorum,ameliyat iZi ağrıyor, kaç sene geçmiş, his kaybı var,[/QUOTE]
Tabi ki öyle keşke şu korkular olmasa herkes normal doğum yapsa en güxeli o zaten seçenek diye sunulmasaydı bu kadarda artmazdı sezeryan herkes mecburen normal doğum yapıcaktı bu kadar yaygınlaşmıyacaktı

Tabi ki öyle keşke şu korkular olmasa herkes normal doğum yapsa en güxeli o zaten seçenek diye sunulmasaydı bu kadarda artmazdı sezeryan herkes mecburen normal doğum yapıcaktı bu kadar yaygınlaşmıyacaktı

İşte gerçekten beyinde bitiyor aslında ilk önce beyini yönetirsek daha sonra o doğumu yöneticekdeeeeee :))) de yani :)

Kızlar kaçıncı aya kadar eldiven giydirmek gerek. Ben hiç almamış im bi tek setin var 1 çift ona göre alırım kaç tane gerekir ki

Canm çok lazımmış eldiven devamlı elini ağzına götürdüğü için hem ıslanıyormuş hem kustuğu zaman kirleniyormuş bol bol alman lazım

Gunaydin hamisler

Aslında sertleşiyor yamuluyor felan ama ben onları kasılma olabileceğini düşünmüyorum hep normal hareketleriymiş gibi geliyor inşallah kasılma değilse bile gerçekten olmaz :)

Aynen benimde sertleşiyor yamuluyor ama dün nstde hic sancı çıkmadı mesela.

Eskiden sezeryan mi varmis
Kadin evde tek.basina dogum yapmis biz hastanede dogurmaya korkuyoruz
Aylarca her seyin dogalini organigini yemek icin ugrastim dogumu neden dogal dusunmiyim ki

kızlar nasılsınız biz grip olduk resmen dökülüyorum yerime hala birini bulamadılar işler çok yoğun o yüzden yazamıyorum hepiniz iyisinizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…