- 14 Aralık 2011
- 271
- 138
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.861
Canim ellerine saglik cok guzel olmus. Bu harfleei nereden aldin. Ben de buna benzer bisi yapiom ama harf icin kullandgm sey sik durmadi degisiklik yapcam isim yazarken. Eminonune gitsem bulurum ama artik usenmeye basladim :))@ecetuba84 hepsi bittikten sonra kapıya asıp paylaşıcaktım ama hadi paylaşıyım o zman :) teyzeleri bu da bizim kapı süsümüz
Hastanede taktilar canim sadece sonra ben hic kullnmadim kullanilmasinida tavsiye etmiyorum bebegin ilk herseyi taniyacagi kullnacagi organi eli ama tabi duzenli tirmak kesim ve torpusunu ypmak lazim ki cizmesin suratiniKızlar kaçıncı aya kadar eldiven giydirmek gerek. Ben hiç almamış im bi tek setin var 1 çift ona göre alırım kaç tane gerekir ki
Valla canim gecen hft bi abla ile tanistim. Abla istanbulda 80 darbesi donemi evden cikamamis. Dogum başlayınca gece kendi tek basina dogurup gobegini kesmis. Mecbur kalinca allah kuvvet veriyor diyordu. O donem gece ebe de getiremis. Neyse abla ile konusunca gece ruyamda iki de bi dogum yaptigimi gordum. Valla cok fena olmustum kac gun :)Bugün temizliğe bir abla geldi onunla doğumu konuştuk ilk çocuğunu hastanede doğurmuş ikincisini evde kendi doğurmuş sen ne yaptın dedim ya nasıl bir cesaret var sende napıyım dedi evde kimse yoktu evin önünde de pazar var dışarı çıkıp o halde rezil olmak istemedim doğurdum en son ebe geldi göbek bağını kesti bırak ben keserim demiş valla biz biraz tırsağız bende korkuyorum normal doğumdan
Torpu mü! Ayy Torpu de mi yapılacak o minnak parmaklaraHastanede taktilar canim sadece sonra ben hic kullnmadim kullanilmasinida tavsiye etmiyorum bebegin ilk herseyi taniyacagi kullnacagi organi eli ama tabi duzenli tirmak kesim ve torpusunu ypmak lazim ki cizmesin suratini
Kizlar hepimiz catir catir normal sekilde ignesiz sancilari kaldirabilcek kapasitede donankmda yaratildik herseyi kafanizda bitirmek onemli olan kararli olcaksiniz zaten korkulcak bsey yok ki inaninBugün temizliğe bir abla geldi onunla doğumu konuştuk ilk çocuğunu hastanede doğurmuş ikincisini evde kendi doğurmuş sen ne yaptın dedim ya nasıl bir cesaret var sende napıyım dedi evde kimse yoktu evin önünde de pazar var dışarı çıkıp o halde rezil olmak istemedim doğurdum en son ebe geldi göbek bağını kesti bırak ben keserim demiş valla biz biraz tırsağız bende korkuyorum normal doğumdan
Bende tek makaslari almisim canim dun set aldim tekrardan torpu kaynamis aradaTorpu mü! Ayy Torpu de mi yapılacak o minnak parmaklara
Aynen canım,elbette sezeryan dünyanın sonu değil,bir arun varsa elbet o yapılmalı, ama benm dediğim, bize yıllardır,seçenek gibi sunuldu , tıpkı bir zaman sakın tereyağ yemeyin dediler, köylüyü mahvettiler, fabrika yağı yiyelim diye, şimdi rahmi kesip kesip duruyorlaruş sen ne yaptın dedim ya nasıl bir cesaret var sende napıyım dedi evde kimse yoktu evin önünde de pazar var dışarı çıkıp o halde rezil olmak istemedim doğurdum en son ebe geldi göbek bağını kesti bırak ben keserim demiş valla biz biraz tırsağız bende korkuyorum normal doğumdan
Çok teşekkür ederim :) ben pendikden malzemeciden aldım instagramda var ama zaten kargo parası kendinden pahalı gelir diye dolaştım biraz ve buldum tanesi 1 lira harflerinCanim ellerine saglik cok guzel olmus. Bu harfleei nereden aldin. Ben de buna benzer bisi yapiom ama harf icin kullandgm sey sik durmadi degisiklik yapcam isim yazarken. Eminonune gitsem bulurum ama artik usenmeye basladim :))
Hayırlısıyla atlatsak şu doğumları aslında hem çok basit hem hemde çok zor :) ama benim için zorluğu ağır basıyor normalde :)Valla canim gecen hft bi abla ile tanistim. Abla istanbulda 80 darbesi donemi evden cikamamis. Dogum başlayınca gece kendi tek basina dogurup gobegini kesmis. Mecbur kalinca allah kuvvet veriyor diyordu. O donem gece ebe de getiremis. Neyse abla ile konusunca gece ruyamda iki de bi dogum yaptigimi gordum. Valla cok fena olmustum kac gun :)
Aynen canım,elbette sezeryan dünyanın sonu değil,bir arun varsa elbet o yapılmalı, ama benm dediğim, bize yıllardır,seçenek gibi sunuldu , tıpkı bir zaman sakın tereyağ yemeyin dediler, köylüyü mahvettiler, fabrika yağı yiyelim diye, şimdi rahmi kesip kesip duruyorlaruş sen ne yaptın dedim ya nasıl bir cesaret var sende napıyım dedi evde kimse yoktu evin önünde de pazar var dışarı çıkıp o halde rezil olmak istemedim doğurdum en son ebe geldi göbek bağını kesti bırak ben keserim demiş valla biz biraz tırsağız bende korkuyorum normal doğumdan
İşte gerçekten beyinde bitiyor aslında ilk önce beyini yönetirsek daha sonra o doğumu yöneticekdeeeeee :))) de yani :)Kizlar hepimiz catir catir normal sekilde ignesiz sancilari kaldirabilcek kapasitede donankmda yaratildik herseyi kafanizda bitirmek onemli olan kararli olcaksiniz zaten korkulcak bsey yok ki inaninben doktoruma Allahin iznyle hayati birsey olmadikca ben bu cocugu dogrucam dedim sukur evet sancim olmadi mi oldu ama dogurdugum anda bitti
Kızlar kaçıncı aya kadar eldiven giydirmek gerek. Ben hiç almamış im bi tek setin var 1 çift ona göre alırım kaç tane gerekir ki
Merhaba cnm. Park yatak ne marka ve nerden aldınız ?Günaydın kızlar dün park yatak siparisi verdik bakalım ne zaman gelecek.
Aslında sertleşiyor yamuluyor felan ama ben onları kasılma olabileceğini düşünmüyorum hep normal hareketleriymiş gibi geliyor inşallah kasılma değilse bile gerçekten olmaz :)
Bugün temizliğe bir abla geldi onunla doğumu konuştuk ilk çocuğunu hastanede doğurmuş ikincisini evde kendi doğurmuş sen ne yaptın dedim ya nasıl bir cesaret var sende napıyım dedi evde kimse yoktu evin önünde de pazar var dışarı çıkıp o halde rezil olmak istemedim doğurdum en son ebe geldi göbek bağını kesti bırak ben keserim demiş valla biz biraz tırsağız bende korkuyorum normal doğumdan
Gecmiz olsun canim.izne ayrilamiyomusun.hem grip hem gebelik hem.is zor canim Allah yardimcn olsun.kızlar nasılsınız biz grip oldukresmen dökülüyorum yerime hala birini bulamadılar işler çok yoğun o yüzden yazamıyorum hepiniz iyisinizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?