2015 Temmuz Anneleri

Canım bende tansiyonumu artık kontrol edıcem ne olur ne olmaz ya artık az kaldı valla hangımız once dogurucaz bakalım merak ediyorum

bilemiyorumki canım hayırlı olan zamanda gelirler inşallah 38 de hafta girişinde gelsinler fazla beklemeden:)))
benımkı içeride sürekli bişeyler karıştırıyo ama bu ara gecleri sakin geciyo havaların sıcaklıgı ve akıntım harıc sorunumuz yok ama bakalım 36 haftada catı muayenesı yapılıcak korkuyorum

benımkı içeride sürekli bişeyler karıştırıyo ama bu ara gecleri sakin geciyo havaların sıcaklıgı ve akıntım harıc sorunumuz yok ama bakalım 36 haftada catı muayenesı yapılıcak korkuyorum
hayırlısı olsun canım sancın çıkmışmıydı nst de ondanmı bakıcak kızımda bende 38 haftada bakmıştı baktığının ertesi günü doğuma gitmiştim :))

Valla kızlar ıstedıklerımı temizlıkcıye yaptırmam için temizlikçi benden 300 TL para ister kesin:) banyo duvarları dahi sılınsın istiyorum çünkü:) o yüzden en iyisi yarın eşimle gırıscez ise

Gunaydin guzel anneler .....bugun bahar temizligine basladim yanimada bi tane yardimci aldim ins iki gune bitirecez herseyi...ama simdiden belim agriyor ayaklarim sis
Ben yeni bitirdim canim temizlik isini her taraf mis gibi oldu çok özledim ya eskiden 15 günde bir çam kapı büyük temizligi yapardim simdi nerdeee Sana kolay gelsin cok yorma kendini canim

hayırlısı olsun canım sancın çıkmışmıydı nst de ondanmı bakıcak kızımda bende 38 haftada bakmıştı baktığının ertesi günü doğuma gitmiştim :))
canım sancım çıkmadıda benım akıntım cok çoğaldı doğum yaparken böyle olmaz onlem almamız lazım dedi bebek dahada aşa inerse çatı muayenesı yapıcam dedı ama bılmıyorum

canım sancım çıkmadıda benım akıntım cok çoğaldı doğum yaparken böyle olmaz onlem almamız lazım dedi bebek dahada aşa inerse çatı muayenesı yapıcam dedı ama bılmıyorum
hmm hayırlsıı allahdan canım hakkınızda herşeyin hayırlsı olsun ben şimdi çıkıyım sonra gene gelirim inşallah evi toparlayım öpüyorum allaha emanet

Canım kimyon denediniz mi?

Ayaklarının altına ve karnına acı elma yağı sürsün aktarlarda var. En önemliside yediklerine dikkat etsin kimyon ve rezene çayı içsin kimyon çayından çay kaşığıyla bebeğede versin
Sağolun kızlar Hepsini söyledim kardeşime , yalnız şu kimyon çayı toz kimyonu kaynatarak mı yapıyoruz

Merhaba kızlar herkese mutlu günler...
Bu aralar ben acayip uyuyorum yaa 11 de zor açtım gözlerimi gece WC ya sık kalktığımdan oluo sanırım.bebisimde sakinleşti iyice oda uyuyo sağolsun.
Gün içinde bir kaç saatte bir kasilmam olmaya başladı göbek cevrem sertlesiyor.
Hayirlisiyla gelsin bebisler.
Şafak 20

Aynen canım güldürdün beni tencere gördü rüyasında herhalde.Temizlik işini çok düşünmemek lazım aslında şu ara çok detay temizlik yapamayız zaten.Bebişlerimiz doğsun yavaş yavaş yaparız toparlanınca.Sen de demek yalnızsın benim gibi aynen Allah var o bize yeter ki sağlık olsun.Evet bir tane daha çocuk olunca onu düşünüyorsun o da hastanede yanımda kalır eşimle diyorum.Bakalım Allah büyüktür.

son ay işte ağır geçiyor Allah yardım etsin hepimize

300 tl mi o da uçmuş yani.Bana gelen tam gün 120 tl alıyor.15 gün önce banyo duvarlarını sildi.Şimdi yeni birini söyledi arkadaşım güzel de temizliyormuş 75 tl alıyormuş perşembe günü gelecek bakalım çok hesaplı.Niye o kadar para istiyor sana gelen onu yapmam bunu yapmam diyor o zaman az para alacak o zaman

Kızlarrr selammmmm,umarım herkes iyidir...baktım şöyle bi eskı mesajlara doguran yok sanırım,maşallah bizim bebişleree..bende de ne agrı sızı hala yok...Sadece bulantılarım geri geldi,kafamı kaldıramıyorum bulantıdan ve kusmadanhayattan sogutuyor bu bulantı işi ınsanı,salı günü artık en kısa zamana versın günü doktor...sıcaklar da basladı,birileri mangalını ayaklarımın altında yakıyor galıbaaaa)))))dün işe gideyim dedim,öğürmekden konusamadım kımseyle,geri eve geldımm:)))önümüzdeki hafta artık dogumlar başlar dıye düşünüyorummm,sağlıkla alalım inşşş yavrularımızııı,sabırsızlık son safhadaaaaaaaa...

Aman canim dert ettigin seye bak bana da soran olmadi.o sormadan ben soyledim ama hadi ben evi supurcem sen de banyo wv yika diye mesela

Canım dua et ki eşin soruyo bide hiç umursamayan Eşler var
Iyki eşim var benimde seninle aynı durumdayım
valla kızlar ben kv den yardım istedim kv yorulurum yapamam dedi.aynı bınadayız.annemler uzakta oturuyor ama bebeğe dünyanın eşyasını aldılar dikişler yaptı annem bir suru.binada gorumcelerım eltılerım var biri geldiğinde demedi yardım edilecek bırsey var mı diye.hatta yardım istediğimde çocuk durmuyor vs bahanelerle gittiler.insan eti agırmıs bacılar zor geldi insanlara.şimdi bebek dogunca dolarlar eve ama dolsalar ne olur bebek dogunca ihtiyaç kalmayacakkı.gittiğim hastanede hemşireler yıkamadan giydirmeye bezlemeye emzirmeye kadar herşeyi ogretıcekler.zaten esım izne çıkacak 40 gun kadar.o zaman hıç gelmesinler.su an aslında ihtiyacımız var insanlara bu son günler kendimizi cevıremedıgımız banyo yaparken bile zorlandıgımız bu günler...

Aman canim ya boşver takma kimseden kkimseye hayır yok.
Napalim yavaş yavaş kendi işimizi kendimiz yapcaz.
Can sıkmasinlarda aman uzak dursunlar...

canım bende sağlık ocağına bir kere gittim hem kaydımı yaptırdım hemde kan tahlili yaptılar.ama bir daha gidemedim 3 ay falan oldu.onlarda aramadılar hiç gel diye.hastanede zaten ilk ay yapılmıştı tahlillerim.bidaha yapmadılar.yani bu son tahlil önemli mi ya gitmem gerekiyor mu sağlık ocağına???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…