- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.841
Canım bende tansiyonumu artık kontrol edıcem ne olur ne olmaz ya artık az kaldı valla hangımız once dogurucaz bakalım merak ediyoruminşallah canım sadece elim ayagım şişnce biraz kafamı kurcalıyor tansıyonumu bugün daha sık ölçmem gerekecek hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza bi alalımda allahın izniyle dediğin gibi bunlar bitecek..
bilemiyorumki canım hayırlı olan zamanda gelirler inşallah 38 de hafta girişinde gelsinler fazla beklemeden:)))Canım bende tansiyonumu artık kontrol edıcem ne olur ne olmaz ya artık az kaldı valla hangımız once dogurucaz bakalım merak ediyorum
benımkı içeride sürekli bişeyler karıştırıyo ama bu ara gecleri sakin geciyo havaların sıcaklıgı ve akıntım harıc sorunumuz yok ama bakalım 36 haftada catı muayenesı yapılıcak korkuyorumbilemiyorumki canım hayırlı olan zamanda gelirler inşallah 38 de hafta girişinde gelsinler fazla beklemeden:)))
hayırlısı olsun canım sancın çıkmışmıydı nst de ondanmı bakıcak kızımda bende 38 haftada bakmıştı baktığının ertesi günü doğuma gitmiştim :))benımkı içeride sürekli bişeyler karıştırıyo ama bu ara gecleri sakin geciyo havaların sıcaklıgı ve akıntım harıc sorunumuz yok ama bakalım 36 haftada catı muayenesı yapılıcak korkuyorum
Ben yeni bitirdim canim temizlik isini her taraf mis gibi oldu çok özledim ya eskiden 15 günde bir çam kapı büyük temizligi yapardimGunaydin guzel anneler .....bugun bahar temizligine basladim yanimada bi tane yardimci aldim ins iki gune bitirecez herseyi...ama simdiden belim agriyor ayaklarim sis
canım sancım çıkmadıda benım akıntım cok çoğaldı doğum yaparken böyle olmaz onlem almamız lazım dedi bebek dahada aşa inerse çatı muayenesı yapıcam dedı ama bılmıyorumhayırlısı olsun canım sancın çıkmışmıydı nst de ondanmı bakıcak kızımda bende 38 haftada bakmıştı baktığının ertesi günü doğuma gitmiştim :))
hmm hayırlsıı allahdan canım hakkınızda herşeyin hayırlsı olsun ben şimdi çıkıyım sonra gene gelirim inşallah evi toparlayım öpüyorum allaha emanetcanım sancım çıkmadıda benım akıntım cok çoğaldı doğum yaparken böyle olmaz onlem almamız lazım dedi bebek dahada aşa inerse çatı muayenesı yapıcam dedı ama bılmıyorum
:)) psikolojimiz artık tamamen bitmiş durumda
canım acı elma yağını ayaklarının altına karnına sürün masaj yaparak bacakları karnına doğru ittirsin birde zinco bitkisel damla var ondan verebilir.. kimyon suda kaynatıp bir çay kaşığı verebilir şimdilik aklıma gelen bunlar
Canım kimyon denediniz mi?
Sağolun kızlar Hepsini söyledim kardeşime , yalnız şu kimyon çayı toz kimyonu kaynatarak mı yapıyoruzAyaklarının altına ve karnına acı elma yağı sürsün aktarlarda var. En önemliside yediklerine dikkat etsin kimyon ve rezene çayı içsin kimyon çayından çay kaşığıyla bebeğede versin
hayır ola inşallah canım.. sabah sabah senin tencerede onun rüyasına girmiş sanırım..
allah yardımcın olsun canım bende öyleyim kimse yok bizde bi ayrıntılı temizlik yapamadık önümüz ramazan nasıl olacak bilemiyorum eşimde şu ara yoğun çalışıyor onada bişey diyemiyorum hayırlsıı olur bi şekilde yeterki sağlık olsun..
çok güzeller canım güle güle kullanın..
amin canım bende doğumda kimse olmıcak hayrılısı allah var o yeter bizlere zaten doğumda kimseye ihdiyaç olmuyordu işte evde bir çocuk daha olunca en azından ona göz kulak olacak biri lazım oluyor hayırlsıı allahdan o yardım eder inşallah allah kimsenin eline kimseyi düşürmesin içleri sırada bizleri amin
son ay işte ağır geçiyor Allah yardım etsin hepimizehayırlı günler kızlar nasılsınız?? bu gece hiç rahat geçmedi benim için ayaklarım alev topugibi yandı sıcaktan çatlıcaktım neredeyse birde grip oluyorum burnum felanda tıkalı sabah kalktığımda ayaklarım yüzüm gözüm şişti bu son ay böylemi geçicek acaba
300 tl mi o da uçmuş yani.Bana gelen tam gün 120 tl alıyor.15 gün önce banyo duvarlarını sildi.Şimdi yeni birini söyledi arkadaşım güzel de temizliyormuş 75 tl alıyormuş perşembe günü gelecek bakalım çok hesaplı.Niye o kadar para istiyor sana gelen onu yapmam bunu yapmam diyor o zaman az para alacak o zamanValla kızlar ıstedıklerımı temizlıkcıye yaptırmam için temizlikçi benden 300 TL para ister kesin:) banyo duvarları dahi sılınsın istiyorum çünkü:) o yüzden en iyisi yarın eşimle gırıscez ise
Evet ben öyle yapıyordum sonra çöküyo o zaten. Süzgeçten geçirip içiyordumSağolun kızlar Hepsini söyledim kardeşime , yalnız şu kimyon çayı toz kimyonu kaynatarak mı yapıyoruz
Aman canim dert ettigin seye bak bana da soran olmadi.o sormadan ben soyledim ama hadi ben evi supurcem sen de banyo wv yika diye meselaKızlar şimdi dusundumde.hamılelıgımın basından su güne kadar hıç kimse bana esım hariç.yardım edilecek bırsey var mı diye sormadı
Canım dua et ki eşin soruyo bide hiç umursamayan Eşler varKızlar şimdi dusundumde.hamılelıgımın basından su güne kadar hıç kimse bana esım hariç.yardım edilecek bırsey var mı diye sormadı
Aman canim dert ettigin seye bak bana da soran olmadi.o sormadan ben soyledim ama hadi ben evi supurcem sen de banyo wv yika diye mesela
valla kızlar ben kv den yardım istedim kv yorulurum yapamam dedi.aynı bınadayız.annemler uzakta oturuyor ama bebeğe dünyanın eşyasını aldılar dikişler yaptı annem bir suru.binada gorumcelerım eltılerım var biri geldiğinde demedi yardım edilecek bırsey var mı diye.hatta yardım istediğimde çocuk durmuyor vs bahanelerle gittiler.insan eti agırmıs bacılar zor geldi insanlara.şimdi bebek dogunca dolarlar eve ama dolsalar ne olur bebek dogunca ihtiyaç kalmayacakkı.gittiğim hastanede hemşireler yıkamadan giydirmeye bezlemeye emzirmeye kadar herşeyi ogretıcekler.zaten esım izne çıkacak 40 gun kadar.o zaman hıç gelmesinler.su an aslında ihtiyacımız var insanlara bu son günler kendimizi cevıremedıgımız banyo yaparken bile zorlandıgımız bu günler...Canım dua et ki eşin soruyo bide hiç umursamayan Eşler var
Iyki eşim var benimde seninle aynı durumdayım
Aman canim ya boşver takma kimseden kkimseye hayır yok.watermelon_watermelon, post: 41371972, member: 639344"]valla kızlar ben kv den yardım istedim kv yorulurum yapamam dedi.aynı bınadayız.annemler uzakta oturuyor ama bebeğe dünyanın eşyasını aldılar dikişler yaptı annem bir suru.binada gorumcelerım eltılerım var biri geldiğinde demedi yardım edilecek bırsey var mı diye.hatta yardım istediğimde çocuk durmuyor vs bahanelerle gittiler.insan eti agırmıs bacılar zor geldi insanlara.şimdi bebek dogunca dolarlar eve ama dolsalar ne olur bebek dogunca ihtiyaç kalmayacakkı.gittiğim hastanede hemşireler yıkamadan giydirmeye bezlemeye emzirmeye kadar herşeyi ogretıcekler.zaten esım izne çıkacak 40 gun kadar.o zaman hıç gelmesinler.su an aslında ihtiyacımız var insanlara bu son günler kendimizi cevıremedıgımız banyo yaparken bile zorlandıgımız bu günler...
canım bende sağlık ocağına bir kere gittim hem kaydımı yaptırdım hemde kan tahlili yaptılar.ama bir daha gidemedim 3 ay falan oldu.onlarda aramadılar hiç gel diye.hastanede zaten ilk ay yapılmıştı tahlillerim.bidaha yapmadılar.yani bu son tahlil önemli mi ya gitmem gerekiyor mu sağlık ocağına???canım izne ayrılınca git sonuçta bebeği topuk kanına felanda götürmen gerekecek son ay kontrolü olduğu için kan alıyorlar benim mesela şu haftaya kadar hiç kan tahlili yapmadılar sağlık ocağında sadece ilk gebe kaldığımda değere baktılar vede gerekli olan tahlilleri sonrasında ne orada nede özel hastanede hiç kan tahlili yapılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?