2015 Temmuz Anneleri

Kızlar şimdi dusundumde.hamılelıgımın basından su güne kadar hıç kimse bana esım hariç.yardım edilecek bırsey var mı diye sormadı
Canim banada kimse demedi bir annem oda cok genc degil zaten hemen basi donuyo kv yapariz dedi ne zamn gelicekse hic lafi yok bende kendim basladim mytfak dolaplarini sildim yuksek yerleri esime birakiyorum cam kapi herseyi yapicaz Allah yardmcimiz olsun

Kizlar benim gibi bebeginin alisverisini tamamlamayan anneler en yakin zamanda alisverislerini tamamlamalarini tavsiye edecegim. Cunku 23 haziran sonrasi bir cok bebek urunune yuzde 30 ile 50 arası ek gumruk vergisi gelecek ve fiyatlar deli gibi artacak. Ben bu hafta besik ve park yatak bakarken herkes beni bu konuda uyardi. Bugunde e bebekten mesaj geldi. Size kopyaliyorum. Buradan hangi uru gruplarindan soz ettiğimi goreceksiniz. http://mobil.e-bebek.com/mobil-ebebek-on-bilgilendirme

Amin cnm.bizde eşimle yapıcaz herşeyi mecbur.

hayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
aynen canım bende hep tutarım.bu sene maalesef tutamayacağım.ama sonra tutarım inşallah.ben birde ramazanda doğum yapacağız diye yanımda kalacaklarada üzülüyorum yaa.oruçlu olarak onlara cok zor olacak

Eşin anlayışlıymış neyse ki canım, boşver Tırnağın varsa başını kaşı demişler.
Yapabildiğin kadar yap, sen de ona göre davranırsın gerektiğinde. İntikam alır gibi değil de her şeylerine koşmazsın hemen işte. İnsanın yerlere süpürge yapacak birine bile ihtiyacı oluyormuş.
Ben hamileliğimin 32. Haftasına kadar kimseye ihtiyaç duymadım çok şükür, ilk haftalardaki bulantıları saymazsak tabi. Ama 3 haftadır elim kolum hiçbir şeye kalkmıyor, yerleri eşim süpürüyor. Kadın çağıracaktım, annem geldi o yaptı her şeyi sağolsun. Doğuma gitmeden bir kez kadını çağırıcam ama.
Bir de ikramlıklar hazırlanacak, komşularım diyor yardım ederiz diye ama yine de isteyemiyorum onlardan.
Gerçi iki aileden de uzak olduğumuz için gelen gidenim çok olmaz eşimin iş arkadaşları ve komşularım dışında ama yinr de kurabiye, sarma, su böreği olsn istiyorum. Yavaş yavaş sarıcam ama börek belimi çok ağrıtır açamam. Yarım insan bile değilim şu an

Evet canim benimde oyle gorumcem var bir kere sormadi kv iki hamilelik gecrdim cnkn bisey cekiyo mu demedi dogumdan snra ev ana baba gunu gibi olur ilk lohusaligimdada beni bunalima sokmuslardi ev kucuk sicak bir dunya insan gerekli zamanimda yanimda olmicklar diger zamanlardada bosa kalabalik yapmasinlar

Kızlar eşim araştırmış biraz, doğumdan sonra hastanede sütüm gelmezse diye mama almalıymışız. En iyisi hangisidir. Markada karar veremedik. Alan var mı aranızda?

Allah kolaylik versin canim sicaklar geldi bide bulantin tez vakitte gecsin ins ..

Ayy bende en ufak bi sancı hissedince panik.oluyorum ayniyiz galiba :)

Dün tv izlerken gördüm ibrahim saracoglu aci elma yagini bebegin ayak altina sürün dedi. Bide anne yediklerine dikkat edecek.günde 2 bardak rezene cayi icecek 1 cay kasigi.bebegede verilebilir dedi.

Bide ben titresimli ana kucaklari iyiymis diye biliyorum.

Tetanoz asilarini nerde yaptirdin peki canim?

Sağolun kızlar Hepsini söyledim kardeşime , yalnız şu kimyon çayı toz kimyonu kaynatarak mı yapıyoruz
bir cezveye su koysun sonra yarım çay kaşığı kimyon kesme şekerinde dörte birini koyup kaynatsın bebeğe 1 çay kaşığı versin bundan kendide içebilir.. kendi içtiği çorbalarına felanda kimyon kata bilir
:)) bende öyle düşündüm yanımızda olur nolacakki babasıyla bekler yeterki sağlık olsun.
özel hastane yapmazsa biz yaparız dedi işte kan aldılar önemli olmasa yapmazlardı bence.. sen bi git sor istersen

L
Tetanoz aşısı icin aile hekimligi arayip çağırıyor. Ben 2 doz yaptirdim. 1 doz da dogumdan sonra yaptircam

Valla cnm ıkramlık falan hıç bırsey hazırlamıcam.benim akrabamdan çok eşimin ailesinin var kv ve eltılerım gorumcem aynı bınadayız biri börek biri sarma yapsa hazırlarlar.hazırlamasalarda gelenlere açık açık derim sezaryanlı dikişli yatıyorum aile binasından kimse yapmamısmı diye açık açık valla.Allah korkusu sıfı herbırınde.
Bende sevmiyorum boş kalabalığı hasta ziyareti kısa olur.yardımda bulunacaklar haricinde diğerleri gitsin valla.
Kızlar eşim araştırmış biraz, doğumdan sonra hastanede sütüm gelmezse diye mama almalıymışız. En iyisi hangisidir. Markada karar veremedik. Alan var mı aranızda?
cnm ozel hastanede yapacaksan doğumu ozel hastaneler bu durumda mamayı ücretsiz veriyorlar.hatta benim doğum yapacağım hastane bezını dahi karşılıyor.o yüzden ara sor derim.birde sütun gelmezse hastanelerde hastane tıpı sağma makineleri var onlarda çok ise yarıyormus.onuda sor derim.ama kotu düşünme inşallah sakır sakır sutumuz gelir :)

Bence alma sütün neden gelmesin gelir.

Ben de alma taraftarı değilim de, muhtemelen sezaryen olacağım için eşim hemen süt gelmemesinden endişeli. bir de iş yerindeki bir arkadaşının eşi doğumdan sonra sütü geldiği halde bebek emiyor zannetmişler ama yeterli miktarda gelmiyormuş bebek bir süre aç kalmış hemen anlayamamışlar filan.. bi sürü hikaye anlattı dün, illa bi kutu alalım bulunsun diyor. yoksa tabii ki süt emsin. gerekirse sağarım ama adamcağız mutlu olsun maksat :)

haklısın canım, sana düşmez zaten şimdiki ve doğumdan sonraki halinle ikramlık hazırlamak.
doğumu özel hastanede yapıcam, sormak da hiç aklıma gelmemişti. haftaya cumartesi randevum var gidince sorayım iyi ki dedin.

canım seninle aynı günlerimiz ama benimki önde deilde bende bu ay sonu olur diye tahmin ediyorum sürekli.ama ne güzel yaa hiç kilo almamışsın.bende durum fena 17 kilo aldım 20 ile biter diye düşünüyorum

az kaldı seninde artık canım hayrılsııyla alırsın inşalah bebişini kucagına.
Kızlar şimdi dusundumde.hamılelıgımın basından su güne kadar hıç kimse bana esım hariç.yardım edilecek bırsey var mı diye sormadı

kızlar boşverin herkesin gerçek yüzü bu zamanda çıktı işte ortaya erken görmektede fayda var tırnan varsa başını kaşıcaksın allah var o yeter bize gerisinide allaha havale edin gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…