2015 Temmuz Anneleri

Bilgilendirme için teşekkürler cnm pek eksiğim kalmamıştı bnm ama daha sonra lazm olacak birkeç şey var onlarıda alırım şimdiden iyi oldu sağol cnm

Kızlar son 1 aydır bende bi reflü başladı. Boğazım midem yanıyo. Ağzıma acı su geliyo. Bu bebisler bizi simdiden mahvediyo ama annelik böyle kutsalmış demekki Onlar icin herseye deger

Zaten canım o kadar içime ısledıkı başlarına bir takım hastalıklar falan geldi.ben dedim yardım edilecek bırsey varmı diye yemek yapıp yolladım falan utandılar ama ne faydam..

Canim sacmalama sakin bu halde su böreği fln ugrasma.icin rahat etmiyorsa tuzlu,tatli kurabiye,pogaca yap at buzluga simdiden hazir olsun.ben 1-2 is yapiyom belim kopuyo.esim de artik pek is yapma sen diyo.kv yanimda gorumcem de geldi 1 haftaligina misafirlige Allahtan anlayışıdır evi supurdu simdi yemekler de kv yapiyo pek yormuyolar sağolsunlar

selam annişler biz doktordan geldik ,, nst ve ultrason iyi dedi şükür ,, artık haftada bir çağırdı , haftaya yine gidecem , 3 temmuza randevu aldık doğum için ama gidişata göre değişebilir dedi, göğüs ucu kremi olarak mustela nursing comfort balm önerdi , süt çaylarınada bir ay önceden başlanabiliyor , başlayabilirsin dedi arada içebilirmişim ,

Bilgilendirme için teşekkürler cnm pek eksiğim kalmamıştı bnm ama daha sonra lazm olacak birkeç şey var onlarıda alırım şimdiden iyi oldu sağol cnm
Valla yurutgec mama sandalyesi vs bunlar hep almamız gereken şeyler ama şimdiden almamız mumkün degil kı yerli uretımlere yönelmek iyi olucak sanırım o tur ürünlerde.
maşallah ne guzel kv yardımcı oluyor benimki gelince bardağı bosalınca yüzüme bakıyor çay koyayım diye.

yok canım şu an öldürseler yapamam su böreği. ben hiç bir şey yapmasam da belim ağrıyor zaten. ama akşam oturuken börek ya da sarma yapabilirim anca. benim kv de çok iyi, 1,5 ay önce geldi evi pırıl pırıl yaptı, yemekleri yaptı elimi suya değdirtmedi sağolsun. ama işte ben giresun'dayım o hatay'da. annem arada geliyor samsun'dan işte. kv gidince o geldi aynılarını o da yaptı ama o da gitti şimdi. 2 haftadır ev yine leş :)
neyse eşime yaptırırm biraz, yetmediği yerde kadın çağırırz bakalım.

Cnm sut çayları bitki içeriyor.hamılelıkte pek iyi degil bitki çayları.doğumdan sonra tamam da.yine sen bilirsin.

Sağolun kızlar Hepsini söyledim kardeşime , yalnız şu kimyon çayı toz kimyonu kaynatarak mı yapıyoruz
Canım benim kuzenim doktor o bebeğine anne sütünün içinde bir ufak çimdik kimyon koyup verdiğini söyledi istersen sen bi internetten bak ama ben yanlış tarif etmiş olmayım.

süt çayı bn hiç almadım şimdilik. sen hangisini aldn cnm hiç fikrim yok o konuda.
göğüs ucu için lansinoh lanolin almıştm. henüz kullanmadım ona da şimdi mi başlamak gerekiyormuş?

Ankarada olup, bebek şekeri yapmak için renkli badem draje alan var mı? Nereden alacağımı bilemedim.

canım tetanozu yaptırmadım ben doktorum gerek görmedi yaptırma dedi

meraba kızlar sabahtan beri annemle mutfaktan çıkamadık evi topluyoruz..her taraf kolilerle doldu..daha öteki odalara geçemedik ben de çok yoruldum şimdi dinlenirken de yazdıklarınızı okuyordum

süt çayı bn hiç almadım şimdilik. sen hangisini aldn cnm hiç fikrim yok o konuda.
göğüs ucu için lansinoh lanolin almıştm. henüz kullanmadım ona da şimdi mi başlamak gerekiyormuş?
humana stil tea kullandım kızımda , bundada yine onu alırım cnm , bir ay önceden başlayabiliyoruz dedi, pazartesi kremi alırsam başlarım hemen .

Selam kızlar... Tepinmeler ve iç organ mıncıklanmaları dışında hepimiz iyiyiz anladığım kadarıyla
convolaria hayırlı olsun canım çok güzel olmuş beşik :)
Kızlar eşim araştırmış biraz, doğumdan sonra hastanede sütüm gelmezse diye mama almalıymışız. En iyisi hangisidir. Markada karar veremedik. Alan var mı aranızda?
Neden gelmesin sütün gelir elbet. Düşünme böyle şeyler bence.İki gün filan emmese bile sıkıntı duymaz bebişin merak etme. Depolayıp da çıkıyo o içerden :) Yine de içim rahat etmez diyosan sen de KK45:benim gibi) Esema aldık biz canım :)

Kızlar son 1 aydır bende bi reflü başladı. Boğazım midem yanıyo. Ağzıma acı su geliyo. Bu bebisler bizi simdiden mahvediyo ama annelik böyle kutsalmış demekki Onlar icin herseye deger

Yaşasın Gaviscon :)

kızlar birmax. com dan ürün alan oldu mu aranızda? güvenilir mi? kapıda ödeme ve kart seçeneği yok sadce eft kabul ediyo da güvenemedim pek var mı bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…