- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.881
Kizlar benim gibi bebeginin alisverisini tamamlamayan anneler en yakin zamanda alisverislerini tamamlamalarini tavsiye edecegim. Cunku 23 haziran sonrasi bir cok bebek urunune yuzde 30 ile 50 arası ek gumruk vergisi gelecek ve fiyatlar deli gibi artacak. Ben bu hafta besik ve park yatak bakarken herkes beni bu konuda uyardi. Bugunde e bebekten mesaj geldi. Size kopyaliyorum. Buradan hangi uru gruplarindan soz ettiğimi goreceksiniz. http://mobil.e-bebek.com/mobil-ebebek-on-bilgilendirme
Zaten canım o kadar içime ısledıkı başlarına bir takım hastalıklar falan geldi.ben dedim yardım edilecek bırsey varmı diye yemek yapıp yolladım falan utandılar ama ne faydam..az kaldı seninde artık canım hayrılsııyla alırsın inşalah bebişini kucagına.
kızlar boşverin herkesin gerçek yüzü bu zamanda çıktı işte ortaya erken görmektede fayda var tırnan varsa başını kaşıcaksın allah var o yeter bize gerisinide allaha havale edin gitsin..
Canim sacmalama sakin bu halde su böreği fln ugrasma.icin rahat etmiyorsa tuzlu,tatli kurabiye,pogaca yap at buzluga simdiden hazir olsun.ben 1-2 is yapiyom belim kopuyo.esim de artik pek is yapma sen diyo.kv yanimda gorumcem de geldi 1 haftaligina misafirlige Allahtan anlayışıdır evi supurdu simdi yemekler de kv yapiyo pek yormuyolar sağolsunlarEşin anlayışlıymış neyse ki canım, boşver Tırnağın varsa başını kaşı demişler.
Yapabildiğin kadar yap, sen de ona göre davranırsın gerektiğinde. İntikam alır gibi değil de her şeylerine koşmazsın hemen işte. İnsanın yerlere süpürge yapacak birine bile ihtiyacı oluyormuş.
Ben hamileliğimin 32. Haftasına kadar kimseye ihtiyaç duymadım çok şükür, ilk haftalardaki bulantıları saymazsak tabi. Ama 3 haftadır elim kolum hiçbir şeye kalkmıyor, yerleri eşim süpürüyor. Kadın çağıracaktım, annem geldi o yaptı her şeyi sağolsun. Doğuma gitmeden bir kez kadını çağırıcam ama.
Bir de ikramlıklar hazırlanacak, komşularım diyor yardım ederiz diye ama yine de isteyemiyorum onlardan.
Gerçi iki aileden de uzak olduğumuz için gelen gidenim çok olmaz eşimin iş arkadaşları ve komşularım dışında ama yinr de kurabiye, sarma, su böreği olsn istiyorum. Yavaş yavaş sarıcam ama börek belimi çok ağrıtır açamam. Yarım insan bile değilim şu an
Valla ben eşime bırsey alamıcam.zaten alsamda calısmadıgımdan onu parasıyla almam lazım.ee tekde çıkamıyorum ondan habersiz alayım:)zaten bebel geleceği için çok masrafımız oluyor canı sagolsun o ayrı tabı:)canım bende eşime t-shirt aldım.babalara da gömlek alıcaz
Valla yurutgec mama sandalyesi vs bunlar hep almamız gereken şeyler ama şimdiden almamız mumkün degil kıBilgilendirme için teşekkürler cnm pek eksiğim kalmamıştı bnm ama daha sonra lazm olacak birkeç şey var onlarıda alırım şimdiden iyi oldu sağol cnm
maşallah ne guzel kv yardımcı oluyor benimki gelince bardağı bosalınca yüzüme bakıyor çay koyayım diye.Canim sacmalama sakin bu halde su böreği fln ugrasma.icin rahat etmiyorsa tuzlu,tatli kurabiye,pogaca yap at buzluga simdiden hazir olsun.ben 1-2 is yapiyom belim kopuyo.esim de artik pek is yapma sen diyo.kv yanimda gorumcem de geldi 1 haftaligina misafirlige Allahtan anlayışıdır evi supurdu simdi yemekler de kv yapiyo pek yormuyolar sağolsunlar
Canim sacmalama sakin bu halde su böreği fln ugrasma.icin rahat etmiyorsa tuzlu,tatli kurabiye,pogaca yap at buzluga simdiden hazir olsun.ben 1-2 is yapiyom belim kopuyo.esim de artik pek is yapma sen diyo.kv yanimda gorumcem de geldi 1 haftaligina misafirlige Allahtan anlayışıdır evi supurdu simdi yemekler de kv yapiyo pek yormuyolar sağolsunlar
Cnm sut çayları bitki içeriyor.hamılelıkte pek iyi degil bitki çayları.doğumdan sonra tamam da.yine sen bilirsin.selam annişler biz doktordan geldik ,, nst ve ultrason iyi dedi şükür ,, artık haftada bir çağırdı , haftaya yine gidecem , 3 temmuza randevu aldık doğum için ama gidişata göre değişebilir dedi, göğüs ucu kremi olarak mustela nursing comfort balm önerdi , süt çaylarınada bir ay önceden başlanabiliyor , başlayabilirsin dedi arada içebilirmişim ,
humana stil tea kızımda da içmiştim cnm , ne kadar süre önce başladım hatırlamıyorum ama arada içiyordumCnm sut çayları bitki içeriyor.hamılelıkte pek iyi degil bitki çayları.doğumdan sonra tamam da.yine sen bilirsin.
Canım benim kuzenim doktor o bebeğine anne sütünün içinde bir ufak çimdik kimyon koyup verdiğini söyledi istersen sen bi internetten bak ama ben yanlış tarif etmiş olmayım.Sağolun kızlar Hepsini söyledim kardeşime , yalnız şu kimyon çayı toz kimyonu kaynatarak mı yapıyoruz
selam annişler biz doktordan geldik ,, nst ve ultrason iyi dedi şükür ,, artık haftada bir çağırdı , haftaya yine gidecem , 3 temmuza randevu aldık doğum için ama gidişata göre değişebilir dedi, göğüs ucu kremi olarak mustela nursing comfort balm önerdi , süt çaylarınada bir ay önceden başlanabiliyor , başlayabilirsin dedi arada içebilirmişim ,
göğüs ucu için lansinoh lanolin almıştm. henüz kullanmadım ona da şimdi mi başlamak gerekiyormuş?
canım tetanozu yaptırmadım ben doktorum gerek görmedi yaptırma dediAyy bende en ufak bi sancı hissedince panik.oluyorum ayniyiz galiba :)
Dün tv izlerken gördüm ibrahim saracoglu aci elma yagini bebegin ayak altina sürün dedi. Bide anne yediklerine dikkat edecek.günde 2 bardak rezene cayi icecek 1 cay kasigi.bebegede verilebilir dedi.
Bide ben titresimli ana kucaklari iyiymis diye biliyorum.
Tetanoz asilarini nerde yaptirdin peki canim?
humana stil tea kullandım kızımda , bundada yine onu alırım cnm , bir ay önceden başlayabiliyoruz dedi, pazartesi kremi alırsam başlarım hemen .süt çayı bn hiç almadım şimdilik. sen hangisini aldn cnm hiç fikrim yok o konuda.
göğüs ucu için lansinoh lanolin almıştm. henüz kullanmadım ona da şimdi mi başlamak gerekiyormuş?
Neden gelmesin sütün gelir elbet. Düşünme böyle şeyler bence.İki gün filan emmese bile sıkıntı duymaz bebişin merak etme. Depolayıp da çıkıyo o içerden :) Yine de içim rahat etmez diyosan sen deKızlar eşim araştırmış biraz, doğumdan sonra hastanede sütüm gelmezse diye mama almalıymışız. En iyisi hangisidir. Markada karar veremedik. Alan var mı aranızda?
Kızlar son 1 aydır bende bi reflü başladı. Boğazım midem yanıyo. Ağzıma acı su geliyo. Bu bebisler bizi simdiden mahvediyo ama annelik böyle kutsalmış demekkiOnlar icin herseye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?