2015 Temmuz Anneleri

Cok sagol canim yazdiklarini aynen arkadasima okutacagim. En onemlisi kafanin sakin olmasi aceleye getirmemek lazim. Insallah arkadasimda en kisa surede hamile
Kalir bebegine. cok istiyorlar, bende cok istiyorum onlar icin. Isteyen herkes insallah cocuk sevgisini tadar:)

Kızlar merhaba herkese.. Eşimin işi sebebiyle şehir dışındaydık evimize gelip tüm hazırlıkları 3 günde halledip acele karar verip İstanbul a ailemin yanına geldim doğum için. Doktor arayışı başladı şimdide. Bu haftadan sonra doktor bulmak çok zor geliyor.tabi bu tempoya ayaklar eller dayanmadı aşırı şiştik kendimi Eminönü ne Havuzlu Han'a attım birde hazırlıklarımız devam ediyor ailenin yanında olmak onların desteği paha biçilmez. Yalnız olanların Allah yardımcısı olsun bu aya kadar hep tek Başıma atlattım herşeyi çok zor. Beşiğimiz süslerimiz böyle

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 142
  • image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 149
  • image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 160
canım seninle aynı günlerimiz ama benimki önde deilde bende bu ay sonu olur diye tahmin ediyorum sürekli.ama ne güzel yaa hiç kilo almamışsın.bende durum fena 17 kilo aldım 20 ile biter diye düşünüyorum
Hayırlısıyla vakitlerinde gelirler inşallah ben kilolu başladım canım oyüzden çok iyi oldu benim için. Ama sende sıkma canını doğumdan sonra verirsin yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz :)

meraba kızlar sabahtan beri annemle mutfaktan çıkamadık evi topluyoruz..her taraf kolilerle doldu..daha öteki odalara geçemedik ben de çok yoruldum şimdi dinlenirken de yazdıklarınızı okuyordum
Kolay gelsin canım taşınmak zor valla bu dönemde. Ah o anneler olmasa. Bende kv ve iki genç kız görümcemle aynı ninadayım bu güne kadar bi ihtiyacın var mı demediler. Çarşamba günü taa türkiyeden annemle kardeşim geliyolar her gün bişey elleme ben yaparım diye tembihliyor kadın. Zaten bende bel agrılarından bişey yapamadım ev fena

Cnm suslerınız çok guzel olmuş.o sısenın içine ne koydun tek onu anlamadım?kolanyamı renklıyse nasıl temin ettin.birde isimli süsleri sen mı yaptın yaptırdın mı?

Merhaba arkadaslar , dün kontrolümüz vardi bizim. Son gittigimde dr bi test yapmisti, streptokok b(GBS) testi deniliyor sanirim yanlis yazmadiysam.Kulak cöpü gibi biseyle rahim agzindan akinti alip labaratuara yolluyorlar, rahim agzinda bulunan bi bakteri cesidiymis bu.Dün sonucu gelmisti bende pozitif cikmis. Iyiki yaptirmisim diye seviniyorum simdi, bazi durumlarda cok tehlikeli olabiliyormus. Allah korusun bebege gecerse menenjit gecirmesine ve ani ölümlere bile sebep olabiliyormus.DR beni dogum belirtileri baslar baslamaz hastaneye gitmemiz icin uyardi, dogumdan en az 4 saat önce antibiyotik serum vermeleri gerekiyormus.Bunu alinca bebege gecmiyor dedi, zaten her durumda gecmiyormus ama tedbir amacli bunlari yapmak gerekiyor dedi. Bunlari duyunca biraz telaslandim aslinda, ama biraz arastirinca biraz sakinledim.Sizden de bu testi yaptiran var mi? Bu testi sigorta karsilamiyor diye dr benim tercihime birakmisti, Allah korusun ciddiye almayip yaptirmasaydim ögrenemiyecektim bunu...

Hepsi cok tatli, iyi günlerde kullanin,dagitin insallah.ailenin yaninda olmakla o kadar sanslisin ki, kiskandim seni. Tadini cikar, hep hamile olmiycaksin ,nazlanabildigin kadar nazlan bence..

Cok sevindim hersey yolundaymis:) bak seninle ayni tarihlerimiz ben senden taaa 10 gun sonra dogum tarihi alabildim bana da veriverselerdi temmuz basina bu sicaklarda nolurdu sanki mustela nursing comfort balm kullanmistim ben kizimda gerci ben 4 ayri cesit kullandim ama nafile oldu. bakalim bu sefer insallah ise yararlar:)

Burada bu test zorunlu yapiliyor standard. Banada bir sonraki randevuda yapacaklarini soylediler gecen gun. Dedigin gibi cok onemli bir test ve mutlaka yapilmasi lazimmis. Onlemini aldiktan sonra bir sorun olmuyor antibiyotik veriyorlar geciyor. Disaridan bir belirtisi yokmus sanirim ancak testle anlasiliyor. Bebek icin tehlikeliymis.

Maya nasilsin canim?Bebisinin pozisyonu degismedi degil mi?Minik hanim nasil?

kızlar birmax. com dan ürün alan oldu mu aranızda? güvenilir mi? kapıda ödeme ve kart seçeneği yok sadce eft kabul ediyo da güvenemedim pek var mı bilgisi olan?

Bana 35. haftada yapmislardi canim, daha önceki hamileliklerimde yaptirmamistim böyle bisey.Daha dogrusu dr söylememisti bisey, cünkü yapmak gerekiyor dedigi her testi yaptiriyordum ben.Her 3 kisiden 1 inde oluyormus bu bakteri kolonisi.Sezeryan olsa dahi kanindan bebege gecme olasiligi varmis. Rabbim korusun miniklerimizi...

Zaten canım o kadar içime ısledıkı başlarına bir takım hastalıklar falan geldi.ben dedim yardım edilecek bırsey varmı diye yemek yapıp yolladım falan utandılar ama ne faydam..
iyi yapmışsın canım onlar bilmesede olur sen sonuçta bunu allah için yaptın bir insanda önce vicdan olmalı ama dünya öyle bir yere gidiyorki insanın en yakın bildikleri bile en zor gününde kendini belli ediyor ama herşeyi allah için yapıyorum yoksa konuşulacak suratarına bakılacak insan yokmuş çevremde bu hamileliğimde bunu anladım neyseki fazla geç olmadan allah onların gerçek yüzlerini bana gösterdi..

Kızlar 33 +1 haftalık hamilwyim bi kaç gundur. Yürürken yada tuvalete sıkışınca aşağıya anlak bi sızı giriyor. Bıçak saplanır gibi . Neden oluyor acaba bebek mi yerleşiyor. Erken değil mi daha ???

Cnm suslerınız çok guzel olmuş.o sısenın içine ne koydun tek onu anlamadım?kolanyamı renklıyse nasıl temin ettin.birde isimli süsleri sen mı yaptın yaptırdın mı?
Canım şişedeki Çilekli kolonya satılıyor Süs leri satan yerlerde onun Süslemeleri daha bitmedi. Isimli süsleri ben Yaptım hepsini ben Yaptım aslında sadece genel süsleri Alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…