2015 Temmuz Anneleri

He he heeee ay inş en kolay şekilde sizde atlatın canımya
Evet canım üsame koyduk. Oğlum iyi çok şükür ama sıkıntılı Gazlı biraz oda geçer biraz büyüsün. Kızlarım farklı oldu biraz eve geldiğimizde büyük kızım Babasına sarılıp hüngür hüngür ağladı küçüğüde bizi gördükten sonra huysuzlaştı. Bebeği devamlı ellemek istiyorlar ellerini kafasını felan mıncıklamaya çalışıyorlar çocuk nereye düştüm diyodur

iyidir canım sen nasılsın toparlaya bildinmi kendini bebek nasıl
Biz iyiyiz inş daha da iyi olucaz alışmaya çalışıyoruz 5 Kişilik ailemize
Ağrım oluyo emzirirken oda normal bikaçgüne geçer. Yanlız Göğüs uçlarım acıyo hafiften. Krem kullanıyorum aslında. Sence yapmam gereken bişey var mı?
Sen ne durumdasın bi belirti tahmin var mı?

demek çocuk başına gelecekleri bildide geç geldi kızlarada kıyamma bizlere bile ilk başta farklı gelirken onların böyle şeyler hissetmesi çok normal. alışırlar zamanla. ismiyle yaşasın minik üsame. göğüslerede emzirme bitince kendi sütünden akıt sür canım. iyi geliyormuş.

ben de kaynamış suda bekletme şeklinde yapılıyor diye biliyorum sterilizasyon bir fark var mıdır ki acep arada?

Günaydın kızlar
Şeymasevde gözünaydın Alışma sürecinizin mümkün olduğunca sorunsuz geçmesini diliyorum

Ohh ohh gobussuz gunler diliyorum canim sana ins goguslerinde yara olmaz sikinti cekmezsin usame nasil ya ne guzel kollarinda smdi Rabbim o mutlulugu bizede tatdrsin cook dua et :))

Gunaydin.kizlar nasilsiniz.bnm kemiklerim.agriyo dun cok yoruldugum.icin..bu puset diyorlrya hastane cikisinda bebegi koymk icin ne marka onerirsiniz.alcam gidebilirsem hos bebek cok baski yapiyo wc zor gidiyorum bugun.biz biraz gec kaldik hergun baska seye bakiyorum

Gecmis olsun canim cok dikkat etmemiz lazim dogum bu ne zaman yakalicak belli degil dinlenik olmak lazim benimde bugun ev temizligi gunum ins yormadan bir kismini yapicam :)

Yaslari kac olursa olsun illa bir degisiklik oluyo canim yavrucuklar onlarada degisik gelmistir annelerinin gogsunde bir bebek

Çok şükür iyiyim ağrım oluyo emzirirken özellikle rahim toparlanıyormuş oda adet ağrısı gibi ağrı yapıyo geçiyo.
Senin yarın mı doğum? Kimindi salı günü
Evet canım yarın. Çok heyecanlıyım. Zaman geçmiyo evde.
Sende zor kısmı atlattın artık hergün daha iyiye gidecek inşallah.

Gecmis olsun cnm.dikkat etmemiz lazim sicagi sicagina hic biaey anlamiyoruz.bnde dun 4 saat gene dolndim.onu ara buna bak derkn simdi bacagim ayrilcak sanki.bugun puset fln bakcktim yurumeye takatim yok.iyi oluruz insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…