- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.301
çok teşekkürler :)Bunun aynısı
He he heeeeinşallah iyileşir kızın biran evvelde sende doğuma kafan rahat gidersin. sancıların nasıl hala zorluyor mu seni
ooo doğurdun tabi gül bizim gebişlik hallerineiyi diyelim iyi olsun. usame koymuştun di mi oğlunun adını. nasıl annesi oğluşun. kızların nasıl tepki verdi görünce. evde ses koku değişmiştir şimdi.
Biz iyiyiz inş daha da iyi olucaz alışmaya çalışıyoruz 5 Kişilik ailemizeiyidir canım sen nasılsın toparlaya bildinmi kendini bebek nasıl
He he heeeeay inş en kolay şekilde sizde atlatın canımya
Evet canım üsame koyduk. Oğlum iyi çok şükür ama sıkıntılı Gazlı biraz oda geçer biraz büyüsün. Kızlarım farklı oldu biraz eve geldiğimizde büyük kızım Babasına sarılıp hüngür hüngür ağladı küçüğüde bizi gördükten sonra huysuzlaştı. Bebeği devamlı ellemek istiyorlar ellerini kafasını felan mıncıklamaya çalışıyorlarçocuk nereye düştüm diyodur
canım teşekkür ederim baktım ama bizim beşiğe küçük geliyor.Cilekte var canim baktin mi modellere ?
canım hiç sancım olmuyor.anlamıyorum bu kadar acıklık nasıl oldu.cumartesi gittik kontrole 4 cm acıklık var.ama sancı yok.bu hafta ıcınde gelir diyor.Aa öylemi, kendini nasıl hissediyorsun peki sancın oluyor mu?
oğle canım.bende tireli değilim buraya taşındım ama sevdim.doğal bir yer.gürültüden uzak.Ev arkadaşım tireliydi. Gidip görmedim ama ondan dolayı herhalde tire hep çok güzel bi yermiş gibi geliyor :)
Evet hepsi kaynatılıyor emzikler dahil. Camlar hele hiç çatlamaz korkmayın bunların hepsi dayanıklı malzemeden. Yalnız aldıklarınızın kutularına bakın. Baby wee markasından bir ufak biberon almıştım kaynatmayın kaynar suda bekletin diyo. Onun dışında hiç birİnde sorun yok. 5 dk kaynatıp kendi suyunda soğumaya bırakacaksınız. Öncesinde internette araştırdım sonra tek tek kutularını okudum. Dün kaynattım her şey yolunda zarar gören yok.
canım hiç sancım olmuyor.anlamıyorum bu kadar acıklık nasıl oldu.cumartesi gittik kontrole 4 cm acıklık var.ama sancı yok.bu hafta ıcınde gelir diyor.
günaydın herkeze...nasılsınız bugün.Gunaydin annişler :)
Ohh ohh gobussuz gunler diliyorum canim sana ins goguslerinde yara olmaz sikinti cekmezsin usame nasil ya ne guzel kollarinda smdi Rabbim o mutlulugu bizede tatdrsin cook dua et :))Günaydın kızlar.
@maya2013 kızına geçmiş olsun. Senin ufaklıktasabırsızlanıyor heraldesağlıkla kucaklarsın inş. Hareketlerine dikkat et Bebeğin.
Nasıl gidiyo kızlar gebişlik
Dün sabahtan itibaren korsemi taktım gece yatarken çıkardım resmen dünkü haliyle bugün çok farklı göbeğim sizde takın ihmal etmeyin doğumdan sonra.
Göğüslerim acımaya başladı inş yara olmadan normale döner lansinoh kullanıyorum.
@seboistA hadisende sıraaaaarkamdaydınn
Gecmis olsun canim cok dikkat etmemiz lazim dogum bu ne zaman yakalicak belli degil dinlenik olmak lazim benimde bugun ev temizligi gunum ins yormadan bir kismini yapicam :)günaydın kızlar. dün pijama bakmaya gittim. yokuş filan çıktım. terledim arabada eşim cam açtı bi ara. belim üşüdü. akşamda yemeğe gittik orasıda açık hava serindei şal al aldım ama alana kadar yine üşüdüm. akşamda eve geldik asansörümüz bozulmuş. 4. kata merdiven çıktım. bide eşim gece cam açmış bende üstümü ve sonuuçç sabah kalktım belim tutulmuş. ıkın deseler değil kuvvetli ıkınmak çişimi zor yapıyorum afedersiniz. kendime çok kızdım. son günler daha dikkatli olmam lazım. umarım çabuk toparlar. işteyim şuan cuma günü son Allahın izniyle.
Yaslari kac olursa olsun illa bir degisiklik oluyo canim yavrucuklar onlarada degisik gelmistir annelerinin gogsunde bir bebekHe he heeeeay inş en kolay şekilde sizde atlatın canımya
Evet canım üsame koyduk. Oğlum iyi çok şükür ama sıkıntılı Gazlı biraz oda geçer biraz büyüsün. Kızlarım farklı oldu biraz eve geldiğimizde büyük kızım Babasına sarılıp hüngür hüngür ağladı küçüğüde bizi gördükten sonra huysuzlaştı. Bebeği devamlı ellemek istiyorlar ellerini kafasını felan mıncıklamaya çalışıyorlarçocuk nereye düştüm diyodur
Kesinlikle kaynat canimben de kaynamış suda bekletme şeklinde yapılıyor diye biliyorum sterilizasyonbir fark var mıdır ki acep arada?
Günaydın kızlar
Şeymasevde gözünaydınAlışma sürecinizin mümkün olduğunca sorunsuz geçmesini diliyorum
Evet canım yarın. Çok heyecanlıyım. Zaman geçmiyo evde.Çok şükür iyiyim ağrım oluyo emzirirken özellikle rahim toparlanıyormuş oda adet ağrısı gibi ağrı yapıyo geçiyo.
Senin yarın mı doğum? Kimindi salı günü
Ne guzel canim 4cm aciklik varmis Allahin izniyle dogum cok yakin :)canım hiç sancım olmuyor.anlamıyorum bu kadar acıklık nasıl oldu.cumartesi gittik kontrole 4 cm acıklık var.ama sancı yok.bu hafta ıcınde gelir diyor.
Gecmis olsun cnm.dikkat etmemiz lazim sicagi sicagina hic biaey anlamiyoruz.bnde dun 4 saat gene dolndim.onu ara buna bak derkn simdi bacagim ayrilcak sanki.bugun puset fln bakcktim yurumeye takatim yok.iyi oluruz insallhgünaydın kızlar. dün pijama bakmaya gittim. yokuş filan çıktım. terledim arabada eşim cam açtı bi ara. belim üşüdü. akşamda yemeğe gittik orasıda açık hava serindei şal al aldım ama alana kadar yine üşüdüm. akşamda eve geldik asansörümüz bozulmuş. 4. kata merdiven çıktım. bide eşim gece cam açmış bende üstümü ve sonuuçç sabah kalktım belim tutulmuş. ıkın deseler değil kuvvetli ıkınmak çişimi zor yapıyorum afedersiniz. kendime çok kızdım. son günler daha dikkatli olmam lazım. umarım çabuk toparlar. işteyim şuan cuma günü son Allahın izniyle.
Seni dusununce ben heyecanlaniyorum inan genel anestezi mi istiyodunEvet canım yarın. Çok heyecanlıyım. Zaman geçmiyo evde.
Sende zor kısmı atlattın artık hergün daha iyiye gidecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?