- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.321
Oto koltuğu olarak kullanılanlardan değil mi? Ben cybex aton aldım, güvenlik sertifikası olsun diye dikkat ettim.Gunaydin.kizlar nasilsiniz.bnm kemiklerim.agriyo dun cok yoruldugum.icin..bu puset diyorlrya hastane cikisinda bebegi koymk icin ne marka onerirsiniz.alcam gidebilirsem hos bebek cok baski yapiyo wc zor gidiyorum bugun.biz biraz gec kaldik hergun baska seye bakiyorum
Bize duygularını düşüncelerini anlatı. Neler düşünüyorsun neler hissediyorsun? İlk mi bebiş? Hakikaten heyecanlı bir şey, yarın bebek kucaktaEvet canım yarın. Çok heyecanlıyım. Zaman geçmiyo evde.
Sende zor kısmı atlattın artık hergün daha iyiye gidecek inşallah.
Gunydin cnm.bn bayburtta duymadim sezeryan.oldu arkadasimda epidural yapmiyolar bayburtta herkes sanci cekiyo gordugum.Gunaydin kizlarr :) devlet hastanesinde epiduralli normal dogum oluyor mu acep bilen var mi?
Oto koltugu olarak kullaniliyormu dedim kiza ewet ama zaten emniyet kemerini ustune geciriyosun bir yasina kdr kullaniliyor bunlr dedi.bn anlmdim o zmn niye alayim kucagimda tutarim.dedim :) kalite kalite fiyat degisiyoda.bi kac markaya bakayim.arastrayim.diyorum sagol cnm.Oto koltuğu olarak kullanılanlardan değil mi? Ben cybex aton aldım, güvenlik sertifikası olsun diye dikkat ettim.
Bize duygularını düşüncelerini anlatı. Neler düşünüyorsun neler hissediyorsun? İlk mi bebiş? Hakikaten heyecanlı bir şey, yarın bebek kucakta
tam anlamadımOto koltugu olarak kullaniliyormu dedim kiza ewet ama zaten emniyet kemerini ustune geciriyosun bir yasina kdr kullaniliyor bunlr dedi.bn anlmdim o zmn niye alayim kucagimda tutarim.dedim :) kalite kalite fiyat degisiyoda.bi kac markaya bakayim.arastrayim.diyorum sagol cnm.
Gecmis olsun canim cok dikkat etmemiz lazim dogum bu ne zaman yakalicak belli degil dinlenik olmak lazim benimde bugun ev temizligi gunum ins yormadan bir kismini yapicam :)
Gecmis olsun cnm.dikkat etmemiz lazim sicagi sicagina hic biaey anlamiyoruz.bnde dun 4 saat gene dolndim.onu ara buna bak derkn simdi bacagim ayrilcak sanki.bugun puset fln bakcktim yurumeye takatim yok.iyi oluruz insallh
Evet sterilizasyon için 5 dakika kaynatmak gerekiyor. Öbür tülü sıcak suda yınamış gibi olur.ben de kaynamış suda bekletme şeklinde yapılıyor diye biliyorum sterilizasyonbir fark var mıdır ki acep arada?
Günaydın kızlar
Şeymasevde gözünaydınAlışma sürecinizin mümkün olduğunca sorunsuz geçmesini diliyorum
Yok canım epidural. Bebeğin ilk anını görmek istiyorum. Ya çok garibim bugün. Biraz gerginim. Saat daha 11 e çeyrek var yarın sabah nasıl olacak nasıl geçecek zaman? Yapılacak herşeyi de yaptım boş boş oturuyorum. Bir tek saç bıyama ve banyo kaldı o da akşaam artık.Seni dusununce ben heyecanlaniyorum inan genel anestezi mi istiyodun
hayırlısı olsun canım.sağ salım kucagına alırsın ınşallah...İyi geceler arkadaşlar.Son iki günüm kaldı çarşamba sabah 7 de yatıcam hastaneye bugüne kadar sakindim bugün korkular,endişeler almaya başladı beni.Kıızımda ne güzel nişanım geldi peşine suyum geldi sancılar başladı öyle gittim hastaneye.Şimdi oğlumda hiç sancı yok,gelmekte istemiyor suni sancı verecekler ya o zamanda sıkıntı olursa diye neler geçiyor aklımdan sizlerden dua bekliyorum.Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin..
teşekkürler canım.iyiyz bugün.kızımı bekliyorum.bu hafta geleceğini umut ediyoruz.....günaydın herkeze...nasılsınız bugün.
doktorda oyle soyluyor ama ben hıcbirşey hissetmiyorum.bir andamı sancılarım olucak bilmiyorum...Ne guzel canim 4cm aciklik varmis Allahin izniyle dogum cok yakin :)
Cok guzel birsey gercekten canim ins kolay olur epidural olmasida cok iyi anne bebek temasi icin guzel haberlerini bekliyoruz canim Allah yardimcin olsunYok canım epidural. Bebeğin ilk anını görmek istiyorum. Ya çok garibim bugün. Biraz gerginim. Saat daha 11 e çeyrek var yarın sabah nasıl olacak nasıl geçecek zaman? Yapılacak herşeyi de yaptım boş boş oturuyorum. Bir tek saç bıyama ve banyo kaldı o da akşaam artık.
Benim oyle olmustu cnim birden basladi sancilar dogum yaptigim gun bile nstde kayda deger sanci cikmamistidoktorda oyle soyluyor ama ben hıcbirşey hissetmiyorum.bir andamı sancılarım olucak bilmiyorum...
İnşallah canım. Valla elim ayağım boşta gibi. Zaman geçmiyo. Biraz gerginim böyle sinirli gibiyim galiba oyalanacak bir şey bulamadım ondan. Bebeğim sağlıklı olur inşallah diye dua edip duruyorum.dün temizlik oldu cumartesi manikür pedikür falan yaptırdım bugüne bir tek saç boyama ve banyo kaldı onlarıda akşama yapcam. Son eksikleride aldık dün. Böyle boş boş oturuyorum. Son gün dışarı çıkıp kendimi yormak istemiyorum ama arkadaşlarımı. Hepside çalışıyo gelsinde oturalım diyeceğim kimsede yok. Kitap okuyum dedim konsantre olamıyorum o derece heyecanlıyım. Artık burda sizlerle konuşarak akşamı edicem inşallah. İnsan hem bebeğim sağlıkla doğacak mı diye düşünüyo, hem ben hiç ameliyat olmadım onun heyecanı var, hem bir yandan artık hamilelik çok yormaya başladı kurtulcam bebeğime kavuşcam diyorum. Her dakika başka şey düşünüyorum çok garip bi haldeyimOto koltuğu olarak kullanılanlardan değil mi? Ben cybex aton aldım, güvenlik sertifikası olsun diye dikkat ettim.
Bize duygularını düşüncelerini anlatı. Neler düşünüyorsun neler hissediyorsun? İlk mi bebiş? Hakikaten heyecanlı bir şey, yarın bebek kucakta
hadi canım hayırlısı olsun.sağ salım kucagına alırsın ınşallah....hayırlı haberlerini beklıyoruz.Yok canım epidural. Bebeğin ilk anını görmek istiyorum. Ya çok garibim bugün. Biraz gerginim. Saat daha 11 e çeyrek var yarın sabah nasıl olacak nasıl geçecek zaman? Yapılacak herşeyi de yaptım boş boş oturuyorum. Bir tek saç bıyama ve banyo kaldı o da akşaam artık.
Çok sağol canım dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.Cok guzel birsey gercekten canim ins kolay olur epidural olmasida cok iyi anne bebek temasi icin guzel haberlerini bekliyoruz canim Allah yardimcin olsun
oooo gerçektenmı.peki doğumun nasıl geçmişti.kolaymı oldu.Benim oyle olmustu cnim birden basladi sancilar dogum yaptigim gun bile nstde kayda deger sanci cikmamisti
İnşallah canım Allah hepimize sağlıkla doğum nasip etsin. Bende tecrübelerimi burdan paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım her şey nasıl olacakhadi canım hayırlısı olsun.sağ salım kucagına alırsın ınşallah....hayırlı haberlerini beklıyoruz.
Oto koltugu olarak kullaniliyormu dedim kiza ewet ama zaten emniyet kemerini ustune geciriyosun bir yasina kdr kullaniliyor bunlr dedi.bn anlmdim o zmn niye alayim kucagimda tutarim.dedim :) kalite kalite fiyat degisiyoda.bi kac markaya bakayim.arastrayim.diyorum sagol cnm.
tam anlamadımkucağımda tutarım' ı ne için dedin? Bebekleri çocukları kucakta taşımak çok tehlikeli. Bizde bir şey olmaz mantığı var ama yanlış bir mantık. Olunca oluyor. Türkiye şu an trafik kazalarında bebek çocuk ölümlerinde çok üst sıralarda. Sebebi de oto koltuğunu alışkanlık haline getirmememiz. Amerikadaydı galiba, bebek hastaneden çıkarken araç kontrol ediliyor, koltuk var mı diye. Yoksa bebeği vermiyorlarmış Bizde hastaneyi geçtim, trafikte de zorunlu değil. Formalitede zorunlu diye geçiyormuş galiba ama uygulanmıyor.
Yok cnm zaten satan.kizin dedigine gore dedim.onu.bna guvenlikli vermiyor ustune emniyet kenerini gecir olsun bitsin diyor.onun icin dedim.bna daha kaliteli guvnli bisey olmasi.lazim.tam anlamadımkucağımda tutarım' ı ne için dedin? Bebekleri çocukları kucakta taşımak çok tehlikeli. Bizde bir şey olmaz mantığı var ama yanlış bir mantık. Olunca oluyor. Türkiye şu an trafik kazalarında bebek çocuk ölümlerinde çok üst sıralarda. Sebebi de oto koltuğunu alışkanlık haline getirmememiz. Amerikadaydı galiba, bebek hastaneden çıkarken araç kontrol ediliyor, koltuk var mı diye. Yoksa bebeği vermiyorlarmış Bizde hastaneyi geçtim, trafikte de zorunlu değil. Formalitede zorunlu diye geçiyormuş galiba ama uygulanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?