2015 Temmuz Anneleri

Allah korusun canim.yok bnm burda baktigim kaliteli degildi.oto koltugu olarak emaneten.kemer takiliyo satan.oyle soyledi yani.o yizden.kucagima alirim dedim.yoksa ben zaten kucagima almmda esimde izinde vermz.

evet canım herşey kaynatılıyor, erimiyor merak etme

Hayirli geceler herkese.simdi banyomu yapicam ve yaticam.sabah hastaneye gidicem yatis yapicam insallah sali gunu de sezeryan olucam.heyecan,korku vs. Tuhaf duygular icindeyim.bana dua edin lutfen....
Allah kolaylık versin, sağlıkla oğlunu kucağına al inş

çok çok geçmiş olsuun, doktorunla konus bakalım ne diyeceek
Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok. Seymasevde gozun aydin canm saglikla almisn kucagina. @maya2013 senin kizda yola cikmis geliyo canm. Az kaldi :) benimde karnimdan su sesi geliyo 2gundur. Cok komik :) sizede oluyo mu.
benim dünkü hamilelik takviminde karnınızdan kordondan su sesi gelebilir gibi birşey yazıyordu, ben de olmadığı için şaşırmıştım demek içeriden ses gelenler varmış oyle birşeydir heralde seninki de

böyle vakti bilerek beklemekte ayrı bi streslidir. ben bekliyorum ama hangi günü bekliyorum bilmiyorum :) valla aklımda daha bir sürü iş güç var benim. hepsini bitireyim öyle gelsin diye sipariş veriyorum ama kızım uslu duracak mı bilmiyorum hiç :) bu cuma çıkıyorum izne. haftaya çarşamba anneme gidicem inşallah. sarma, börek, kurabiye yapıp buzluğa atcaz. gelenen gidene sonra evde annem bidaha hazırlıkla uğraşmasın diye. k.valide de hatayda annesiin yanında. onuda arayıp ondanda istiycem yapsınlar bişeyler.

Sağol canım amiiiiiiin
Dualarımdasın inan hep aklımdasınız. Hayırlı haberler bekliyorum.
Rabbim razi olsun canimevlatlarinlara hayirli uzun bir omur nasip etsin.Lohusalarin duasi kabul olur insaallah rabbim kucagina aldigin anda duydugun merhameti biliyor o merhamet hatrina dualarinizi kabul buyursun merhamet etsin su acize

bol bol hamile fotolarını çek bence son olarak. doğumdan sonra giyeceğin pijamalarla gecelikle mesela. sonra onlarla bebişin kucağındayken tekrar bir foo çekersin ben inş. yapmayı düşünüyorum çok ani gelişmezse doğum.

Yok cnm zaten satan.kizin dedigine gore dedim.onu.bna guvenlikli vermiyor ustune emniyet kenerini gecir olsun bitsin diyor.onun icin dedim.bna daha kaliteli guvnli bisey olmasi.lazim.
isofixli sistemler var ama bunun için araçta da bu sistemin olması lazım. bizde olmadığından kullanamıcaz. 0-13 kilo, 0-18 kilo arası koltuklar var. 0-18' lerde seçenek daha az, biraz da pahalılar iyi gruptakiler

Iyi dir canım sen nasılsın? Benden şu sesi değilde pat küt diye sesler geliyor artık baya güçlendi sanırım :)
Seninki guresci olcak heralde
Bende de arada bir sesler oluyor su sesi gibi sanki biraz daha gürültülü bişeler korkuyorum bazen :)
Benimde komigime gidiyo. Guluyorum :)

Yaziyo demek :) ben hic denk gelmedim de. neyse demekki normal ozaman canim

Allah korusun canim.yok bnm burda baktigim kaliteli degildi.oto koltugu olarak emaneten.kemer takiliyo satan.oyle soyledi yani.o yizden.kucagima alirim dedim.yoksa ben zaten kucagima almmda esimde izinde vermz.
Anladim canm. Ben nuna marka aldim ebebekten. Fikir olsun sanada. Kalite ve guvenlik odullu bi urun

Günaydın kızzzlaaar:)) doğuran yok dimii pek takip edemedim
Annem geldi , bizde de artık son hazırlıklar var. Kızımın odasını düzenliyoruz.
Biberonlarını, emziklerini kaynattık. Neyse ki erime falan bişey olmadı :))
Yalnız kızım gittikçe yukarı çıkıo sanki . Mide yanmalarım arttı akşamları. Sürekli hareket halinde. Baş aşağı pozisyonda ama başı bi sağda bi solda oynuo. Sanırım kanala girse oynatamaz artık başını dimi ?
Çarşamba kontrolüm var ve 39. Haftaya giricem. Kanala girdiğini sanmıyorum. Kendimi hep normale adapte etmiştim. Eğer doktor kanala girmemiş bu saatten sonra girmezsezaryen yapalım derse çok üzülürüm

C cns_2007 dikkay et canım yaa, gerçi hamilelik bitecek neredeyse kendimizi korumayı ogrenenedik, hala herşeyi yapabilirmişiz gibi geliyor, geçer inş senin ağrılar da rahatlarsın biraz, ev de temizlendi rahat rahat beklersin
Seymasevde ayy oglunla evdesin resmen, Allaah sağlık sıhhat versin inş kolaylıkla atlatın ilk zamanları
cicisko çok heyecanlı yaa, ama bir yandan da herşeyin hazır yaa ne güzel, bizim ne zaman gideceğimiz belli değil sanki herşey birbirine girecekmiş gibi geliyor bana

Bn bayburtta bakmistim sadece sormustum 160 liraydi babyhope nin kaliteliydi bnde o zmn alamdim.burdan da bebek magazasina gidicem ankamalle gitmm.lazim agrim var kaldi bugun artik

Petitto benim bir arkadaşım bel fıtığı ameliyatı olmuştu onu sezeryan yaptılar. Genel anesteziyle yaptılar ameliyatlı diye omuriliğe epidural yapmadılar. Sizin ki epiduralle olur ama.

Ben sezeryan dan ve epiduralden korkuyorum normal doğuma çok hazırlamıştım kendimi ama sonrası zor olacaksa sezeryan yada epidural olurm bugn görüşcm doktorumla teşekkür ederimm :)

Bel fıtığın varsa ciddi boyutta bence sezeryan der. Çünkü fıtık olmasada normal doğumdan sonra bel ağrısı çok çektim ilk doğumumda. Normal doğumdan sonra ağrıyo yani

Benmde asıl korkum doğum sonrası daha kötü olur mu fıtığım çünkü fıtığın kötüleşmesi hareket kısıtlığı yapıyor normal hayatını çok kötü etkiliyor sonra nasıl bakarım bebeğime hayırlısı inşallah kendimi ufaktan sezeryan fikrine alıştırmaya başladım

Yok cnm zaten satan.kizin dedigine gore dedim.onu.bna guvenlikli vermiyor ustune emniyet kenerini gecir olsun bitsin diyor.onun icin dedim.bna daha kaliteli guvnli bisey olmasi.lazim.

Canım ilk 6 ay kullanılanlar (onlar 1 yaş diyorda sığmıyor çocuklar 6-7 aydan sonra) genelde hem ana kucağı hem oto koltuğu olduğu için emniyet kemeri ile sabitleniyor, ama yani o oto koltuğu sabitleniyor. Satıcı anlatamamış sana düzgün. Eğer ana kucağı aldıysan bebek arabasıyla kullanmak için, Araba koltuğunu 0-36 ay kullanılabilenler var onlardan tercih et. Onlarda isofix diye bir sistem oluyor o daha da güvenli tabi...

Yok cnm almadim.ana kucagi.bakayim.daha buyuk.magazalara fln dediginiz gbi guvnlikli sertifikali fln bisey olsun.sagol cnm

Kızlar şimdi korse siparişi vericem ama kararsız kaldım korse için ölçüler vermişler
S beden 70-80
M beden 80-90

Şu an karın çevremi ölçtüm 100cm

S almakmı mantıklı doğumdan sonra ne kadarı iniyor karnımızın acaba

Ben sezeryan dan ve epiduralden korkuyorum normal doğuma çok hazırlamıştım kendimi ama sonrası zor olacaksa sezeryan yada epidural olurm bugn görüşcm doktorumla teşekkür ederimm :)
Canım bende öyleydim normal doğumdan hiç korkmuyodum sezeryandan ödüm patlıyodu. İnsan alışıyobsonra. Nasıl sağlıklı olacaksa onu seçmek ve doktora güvenmek gerek. Hayırlısı ne ise o olsun yetrki bebişlerimiz ve biz sağlıklı olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…