2015 Temmuz Anneleri

Nırmal doğumun bu kadar planlı olması mümkün değil tabi canım ama hepsinin farklı avantajları var. Sen aklına gelen şeyleri tamamla inan 39. Haftada çok zor oluyo çıkıp eksik tamamlamak.

Akşam bende çekicem. Biz eşimle fotoğrafçıda hatıra fotosu çektirdik 3 tane. Ama dediğinden yapcam aklımda. Son akşam artık bugün çekeriz.

Gecmis olsun canim

Canım ben eve geldikten sonra yeme içme kısmını düşünmedim artık onu annemler ayarlar hazır tepsi böreği alınır annem teyzem bir şeyler yapar olur biter. Onlada ben uğraşmayım artık. Bugün dahil her gün bebeği bekliyerek geçti. Son haftalar çok sancım oldu bende tarihi beklemeden gelecek diye çok endişelendim kaç kez eşimle geliyo galiba diye panik oldukçok şükür bugüne vardık.

Durumlar vahim anlasilan :) insan gununu saatini bilince daha bi dusunceli oluyormus demekki bende senin gibiyim daha cok var ama ben her dakika herseyi duaunuyorum kafayi tirlattim

Kolay gelsin canim :) benim de ayni seninle sanki yukari cikti mide yanmasindan yakiniyorum. Kanala son anda da girebilirmis doktor oyle dedi bana iki gundur bebegim daha az hareketli acaba kanala mi girdi diyorum niye hareketleri azaldiysa cok endiseliyim

Durumlar vahim anlasilan :) insan gununu saatini bilince daha bi dusunceli oluyormus demekki bende senin gibiyim daha cok var ama ben her dakika herseyi duaunuyorum kafayi tirlattim
Evet garip bir his. Ben çok programlıyımdır hazırlıksız olunca daha çok stres oluyorum.o bakıma iyi ama zamn geçmiyo. Bayaa dakikaları görüyorum saatte

Onuda yapıyorum bakalım inş yara olmaz

Ohh ohh gobussuz gunler diliyorum canim sana ins goguslerinde yara olmaz sikinti cekmezsin usame nasil ya ne guzel kollarinda smdi Rabbim o mutlulugu bizede tatdrsin cook dua et :))
Amin her kadın yaşamalı Rabbim herkese yaşatsın ama en kolay şekilde.
Iyi beyimiz keyfi yerinde memelere yapışıyo ohhh her saat çekip kafa buluyo

Çalışan annelerimiz, bişey sorcam; 37. Hafta bitince rapor almamız lazım mı yine? Ben 32 de almıştım da, onun üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa yine 37 bitti diye mi rapor alacağım?

inşallah sıkıntısız bir şekilde normal doğum olur. bende c.tesi odayı filan düzenledim. beşiği yatak odamıza aldık. gece uyanıpta beşiği gördükçe strese girdim bana bide hazırlıkalrı tamamladıkça eksik varmış gibi geliyor sürekli.

evet canım ya ev temizlendi baya bi yük kalktı üstümden. biz nazlı değiliz herhalde ondan oluyor. şöyle bi köşede yatıp hizmet bekleyemedim. hep son gaz devam. bugün sabah eşime şuan suyum gelse ıkınamam dedim tırstı. sen yorma dur ben düzelteyim yatağı diyor

Gecmis olsun canim

sağol canım

ben hem evde sıkılırım iş olsun diye birlikte yapalım istiyorum hem de benim ev çok dik bir yokuşta. annemde hasta benim. bi eksik oldu mu ne zırt pırt çıkabilir ordan ne de ben. herşeyimz hazır olsun dedim. strese girmeyelim. buzluktan çıkarır çıkarır ikram ederiz.

Onuda yapıyorum bakalım inş yara olmaz

inşallah canım. yara olunca zor oluyormuş.

Çalışan annelerimiz, bişey sorcam; 37. Hafta bitince rapor almamız lazım mı yine? Ben 32 de almıştım da, onun üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa yine 37 bitti diye mi rapor alacağım?

canım sen 32de çalışamaz mı aldın. ben çalışır aldım. şimdi 37de tekrar rapor almam gerekiyor çalışamaz diye. 32de izne ayrılanların nasıl bilmiyorum ama

Yok canım ben de Çalışır aldım, bu hafta son artık.. Ozman benimde çalışamaz almam lazım, 37 bitince, sağolun...

evet canım zaten seninle aramızda 1 gün var. ben p.tesi çalışamaz raporumu alacağım
Benimde pazara gelDiği için pazartesi alacağım o zaman. Benim de Cumartesi randevum vardı aslında dr. Da, o zman vermez demi tam günü doldurmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…