- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.361
Nırmal doğumun bu kadar planlı olması mümkün değil tabi canım ama hepsinin farklı avantajları var. Sen aklına gelen şeyleri tamamla inan 39. Haftada çok zor oluyo çıkıp eksik tamamlamak.C cns_2007 dikkay et canım yaa, gerçi hamilelik bitecek neredeyse kendimizi korumayı ogrenenedik, hala herşeyi yapabilirmişiz gibi geliyor, geçer inş senin ağrılar da rahatlarsın biraz, ev de temizlendi rahat rahat beklersin
Seymasevde ayy oglunla evdesin resmen, Allaah sağlık sıhhat versin inş kolaylıkla atlatın ilk zamanları
cicisko çok heyecanlı yaa, ama bir yandan da herşeyin hazır yaa ne güzel, bizim ne zaman gideceğimiz belli değil sanki herşey birbirine girecekmiş gibi geliyor bana
Akşam bende çekicem. Biz eşimle fotoğrafçıda hatıra fotosu çektirdik 3 tane. Ama dediğinden yapcam aklımda. Son akşam artık bugün çekeriz.bol bol hamile fotolarını çek bence son olarak. doğumdan sonra giyeceğin pijamalarla gecelikle mesela. sonra onlarla bebişin kucağındayken tekrar bir foo çekersinben inş. yapmayı düşünüyorum çok ani gelişmezse doğum.
isofixli sistemler var ama bunun için araçta da bu sistemin olması lazım. bizde olmadığından kullanamıcaz. 0-13 kilo, 0-18 kilo arası koltuklar var. 0-18' lerde seçenek daha az, biraz da pahalılar iyi gruptakiler
Gecmis olsun canimsağol canım. sakın sakın yorma kendini. bende de c.tesi temizlik vardı. aslında çok iş yapmadım ama üstünede dün bunlar olunca tutulup kaldım. normal doğuma şuan hiç ama hiç gücüm yok Allah korusun bugün gelse. düşünmek lazım ne zaman doğurcağımız belli değil ama ben düşümedim kendimi
evet canım ya dikkat etmek gerekiyor. kendimi hala hamile olmadan önce halimde sanıyorum. coşuyorum böyle sonra pert... sende puseti yarına filan bırak. biz 2 gün üst üste yorulacak insanlar değilmişiz şuan. onu anladım. sanada geçmiş olsun
Canım ben eve geldikten sonra yeme içme kısmını düşünmedim artık onu annemler ayarlar hazır tepsi böreği alınır annem teyzem bir şeyler yapar olur biter. Onlada ben uğraşmayım artık. Bugün dahil her gün bebeği bekliyerek geçti. Son haftalar çok sancım oldu bende tarihi beklemeden gelecek diye çok endişelendim kaç kez eşimle geliyo galiba diye panik oldukböyle vakti bilerek beklemekte ayrı bi streslidir. ben bekliyorum ama hangi günü bekliyorum bilmiyorum :) valla aklımda daha bir sürü iş güç var benim. hepsini bitireyim öyle gelsin diye sipariş veriyorum ama kızım uslu duracak mı bilmiyorum hiç :) bu cuma çıkıyorum izne. haftaya çarşamba anneme gidicem inşallah. sarma, börek, kurabiye yapıp buzluğa atcaz. gelenen gidene sonra evde annem bidaha hazırlıkla uğraşmasın diye. k.valide de hatayda annesiin yanında. onuda arayıp ondanda istiycem yapsınlar bişeyler.
Durumlar vahim anlasilan :) insan gununu saatini bilince daha bi dusunceli oluyormus demekki bende senin gibiyim daha cok var ama ben her dakika herseyi duaunuyorum kafayi tirlattimİnşallah canım. Valla elim ayağım boşta gibi. Zaman geçmiyo. Biraz gerginim böyle sinirli gibiyim galiba oyalanacak bir şey bulamadım ondan. Bebeğim sağlıklı olur inşallah diye dua edip duruyorum.dün temizlik oldu cumartesi manikür pedikür falan yaptırdım bugüne bir tek saç boyama ve banyo kaldı onlarıda akşama yapcam. Son eksikleride aldık dün. Böyle boş boş oturuyorum. Son gün dışarı çıkıp kendimi yormak istemiyorum ama arkadaşlarımı. Hepside çalışıyo gelsinde oturalım diyeceğim kimsede yok. Kitap okuyum dedim konsantre olamıyorum o derece heyecanlıyım. Artık burda sizlerle konuşarak akşamı edicem inşallah. İnsan hem bebeğim sağlıkla doğacak mı diye düşünüyo, hem ben hiç ameliyat olmadım onun heyecanı var, hem bir yandan artık hamilelik çok yormaya başladı kurtulcam bebeğime kavuşcam diyorum. Her dakika başka şey düşünüyorum çok garip bi haldeyim
Kolay gelsin canim :) benim de ayni seninle sanki yukari cikti mide yanmasindan yakiniyorum. Kanala son anda da girebilirmis doktor oyle dedi bana iki gundur bebegim daha az hareketli acaba kanala mi girdi diyorum niye hareketleri azaldiysa cok endiseliyimGünaydın kızzzlaaar:)) doğuran yok dimii pek takip edemedim
Annem geldi , bizde de artık son hazırlıklar var. Kızımın odasını düzenliyoruz.
Biberonlarını, emziklerini kaynattık. Neyse ki erime falan bişey olmadı :))
Yalnız kızım gittikçe yukarı çıkıo sanki . Mide yanmalarım arttı akşamları. Sürekli hareket halinde. Baş aşağı pozisyonda ama başı bi sağda bi solda oynuo. Sanırım kanala girse oynatamaz artık başını dimi ?
Çarşamba kontrolüm var ve 39. Haftaya giricem. Kanala girdiğini sanmıyorum. Kendimi hep normale adapte etmiştim. Eğer doktor kanala girmemiş bu saatten sonra girmezsezaryen yapalım derse çok üzülürüm
Evet garip bir his. Ben çok programlıyımdır hazırlıksız olunca daha çok stres oluyorum.o bakıma iyi ama zamn geçmiyo. Bayaa dakikaları görüyorum saatteDurumlar vahim anlasilan :) insan gununu saatini bilince daha bi dusunceli oluyormus demekki bende senin gibiyim daha cok var ama ben her dakika herseyi duaunuyorum kafayi tirlattim
Belli olmaz annesi bir anda oluverir her şey40+3 olduk bizimkinin hala dogmaya niyeti yoookkkk
Onuda yapıyorum bakalım inş yara olmazdemek çocuk başına gelecekleri bildide geç geldikızlarada kıyamma bizlere bile ilk başta farklı gelirken onların böyle şeyler hissetmesi çok normal. alışırlar zamanla. ismiyle yaşasın minik üsame. göğüslerede emzirme bitince kendi sütünden akıt sür canım. iyi geliyormuş.
Cnm sezeryan olmanın bir sebebi var mı?Çok sağol canım dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.yarın ve çarşamba giremem büyük ihtimal siteye ama perşembe hemen haberdar ederim sizleri
Amin her kadın yaşamalı Rabbim herkese yaşatsın ama en kolay şekilde.Ohh ohh gobussuz gunler diliyorum canim sana ins goguslerinde yara olmaz sikinti cekmezsin usame nasil ya ne guzel kollarinda smdi Rabbim o mutlulugu bizede tatdrsin cook dua et :))
çalışamaz raporu almak gerekiyorÇalışan annelerimiz, bişey sorcam; 37. Hafta bitince rapor almamız lazım mı yine? Ben 32 de almıştım da, onun üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa yine 37 bitti diye mi rapor alacağım?
Günaydın kızzzlaaar:)) doğuran yok dimii pek takip edemedim
Annem geldi , bizde de artık son hazırlıklar var. Kızımın odasını düzenliyoruz.
Biberonlarını, emziklerini kaynattık. Neyse ki erime falan bişey olmadı :))
Yalnız kızım gittikçe yukarı çıkıo sanki . Mide yanmalarım arttı akşamları. Sürekli hareket halinde. Baş aşağı pozisyonda ama başı bi sağda bi solda oynuo. Sanırım kanala girse oynatamaz artık başını dimi ?
Çarşamba kontrolüm var ve 39. Haftaya giricem. Kanala girdiğini sanmıyorum. Kendimi hep normale adapte etmiştim. Eğer doktor kanala girmemiş bu saatten sonra girmezsezaryen yapalım derse çok üzülürüm
C cns_2007 dikkay et canım yaa, gerçi hamilelik bitecek neredeyse kendimizi korumayı ogrenenedik, hala herşeyi yapabilirmişiz gibi geliyor, geçer inş senin ağrılar da rahatlarsın biraz, ev de temizlendi rahat rahat beklersin
cicisko çok heyecanlı yaa, ama bir yandan da herşeyin hazır yaa ne güzel, bizim ne zaman gideceğimiz belli değil sanki herşey birbirine girecekmiş gibi geliyor bana
Gecmis olsun canim
Canım ben eve geldikten sonra yeme içme kısmını düşünmedim artık onu annemler ayarlar hazır tepsi böreği alınır annem teyzem bir şeyler yapar olur biter. Onlada ben uğraşmayım artık. Bugün dahil her gün bebeği bekliyerek geçti. Son haftalar çok sancım oldu bende tarihi beklemeden gelecek diye çok endişelendim kaç kez eşimle geliyo galiba diye panik oldukçok şükür bugüne vardık.
Onuda yapıyorum bakalım inş yara olmaz
Çalışan annelerimiz, bişey sorcam; 37. Hafta bitince rapor almamız lazım mı yine? Ben 32 de almıştım da, onun üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa yine 37 bitti diye mi rapor alacağım?
Yok canım ben de Çalışır aldım, bu hafta son artık.. Ozman benimde çalışamaz almam lazım, 37 bitince, sağolun...inşallah sıkıntısız bir şekilde normal doğum olur. bende c.tesi odayı filan düzenledim. beşiği yatak odamıza aldık. gece uyanıpta beşiği gördükçe strese girdimbana bide hazırlıkalrı tamamladıkça eksik varmış gibi geliyor sürekli.
evet canım ya ev temizlendi baya bi yük kalktı üstümden. biz nazlı değiliz herhalde ondan oluyor. şöyle bi köşede yatıp hizmet bekleyemedim. hep son gaz devam. bugün sabah eşime şuan suyum gelse ıkınamam dedim tırstı. sen yorma dur ben düzelteyim yatağı diyor
sağol canım
ben hem evde sıkılırım iş olsun diye birlikte yapalım istiyorum hem de benim ev çok dik bir yokuşta. annemde hasta benim. bi eksik oldu mu ne zırt pırt çıkabilir ordan ne de ben. herşeyimz hazır olsun dedim. strese girmeyelim. buzluktan çıkarır çıkarır ikram ederiz.
inşallah canım. yara olunca zor oluyormuş.
canım sen 32de çalışamaz mı aldın. ben çalışır aldım. şimdi 37de tekrar rapor almam gerekiyor çalışamaz diye. 32de izne ayrılanların nasıl bilmiyorum ama
Ay hadi Allah yardım etsin sağlıkla kucaklaEvet canım yarın. Çok heyecanlıyım. Zaman geçmiyo evde.
Sende zor kısmı atlattın artık hergün daha iyiye gidecek inşallah.
Yok canım ben de Çalışır aldım, bu hafta son artık.. Ozman benimde çalışamaz almam lazım, 37 bitince, sağolun...
39+5 te ben varım  Dr ne kadar daha bekliyor? Açılman filan var mı? Kaç günde bir gidiyorsun kontrole?40+3 olduk bizimkinin hala dogmaya niyeti yoookkkk
Benimde pazara gelDiği için pazartesi alacağım o zaman. Benim de Cumartesi randevum vardı aslında dr. Da, o zman vermez demi tam günü doldurmak lazım.evet canım zaten seninle aramızda 1 gün var. ben p.tesi çalışamaz raporumu alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?