2015 Temmuz Anneleri

Yarina randevum var gunum de geldi zaten ama sancim yok 3 cm acilmam var persembeye dogar dedi doktor bekliyirum insallah stresten olmustur ya karaciger problemi olabilir diyo nette bebek icin tehlikeli olabilir diyo

Benim de 2 temmuz görünüyor , dün kontrole gittim , açıklığa hiç bakılmadı.nst normal çıktı, kasılmalar var sadece sancı yok.bebek iri görünüyo diye sezeryan öneriyor cumaya ama pazartesiye bekleyelim dedim herşey normalse..
Cuma açıklık var mı bakacak, moralim bozuldu normal doğum istiyorm ama 39+6 olduk cumaya kadar başlar mı ki doğum

Allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsin.inanin hergun ayri bi stres.bende cuma sezeryan olacaktim.sukur bebekte bende iyiyiz.bekleyelim dedi dr.aksi bi durum olmadikca bayramdan sonraya kadar bekleyecez.bebegim simdi kuveze girebilirmis.o yuzden beklemek en dogrusu.dogum yapan kac kisi var???

Yaptı annem sagolsn hoşaflar yemekler. Şimdi o da ikna oluyo:)
Dr dan gwliyoruz kilosu artmış kuzumun neysw ki süt yetiyor bu durumda:) dr a soyledım olsun yeter o süt dedi:)
7. Gün bugün de mama vermedim gece :) içim rahatladı. Sarılığı da gecmek üzere.
Mutlu dönüyoruz eve.

Ben işte:) o yüzdenbi de hemoroid yüzüden sezaryende anlaştm dr ile ama oğlum erken gelmeye kalkınca o şokla ikna etti dr normal doğuma beni.
Ölümüne korkuyodum, üstelik hemen de doğuramadım ama yine de doğduğu an her şey bitiyo rahatlıyosun diyolar ya, cidden öyleymiş. Bi de kendini hem eksiksiz tam bir kadın gibi hissediyosun hem de Kahraman gibi.. Gene hamile olsam gene normal doğururum, doğum sonrası rahatlığı tartışılmaz.
Üstelk benim acı eşiğim aşırı düşük, bacaklarımı zor alıyorum düşün:)

ben sadece 1 kere ağrım olunca acilde nst ye bağlandım. onun dışında hiç istemedi doktorum.

Merhaba kızlar. Sebebiumut da doğurmuş

aaa nerden öğrendin canım. nasıllarmış, normal mi doğurmuş

Sezeryana aliniyorummmmmm

hadi Allah kurtarsın. o kadar bekledin sorunsuz bi şekilde kucağına al inşallah bebeğini

Kızlar bebek arabası almayanlar e bebekde nunu nın ve jolienin bazı modelleri baya indireme girmiş bakın isterseniz ben nuna aldım kullananlar memnun

Huuu nber nasılsın :))

İyiyim canım. çalışıyorum 3 gün kan sulandırıcı iğnemi unuttum. varis çorabınıda aksattım. şuan sol bacağımın ağrısından ölüyorum. onun dışında her şey yolunda. çok şükür. sen napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…