- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.941
Merhaba canımMerhaba kizlarr
Aa sen bugun mi doguruyodun cnm.aniden mi oldu.Allah kurtarsin insallh :)Sezeryana aliniyorummmmmm
Bebegn suyu azalms aslnda kontrole gelmstim acil yatis yaptilar 40+5Aa sen bugun mi doguruyodun cnm.aniden mi oldu.Allah kurtarsin insallh :)
sezeryan oldu cnm .. yok benim ilki zorunlu sezeryandı öyle devam ediyor.AA bunu duyduguma sevindim çünkü genelde son ana kadar kullandırıyorlar ya.arkadaşın normal doğum mu yaptı sezeryan mı?sen sezeryanı igne yüzünden mı oluyorsun?
Yarina randevum var gunum de geldi zaten ama sancim yok 3 cm acilmam var persembeye dogar dedi doktor bekliyirum insallah stresten olmustur ya karaciger problemi olabilir diyo nette bebek icin tehlikeli olabilir diyo
hadi bakalım Allah yardımcın olsun cnm .. kaçta gireceksinBebegn suyu azalms aslnda kontrole gelmstim acil yatis yaptilar 40+5
bendeBende dogurmadim
Allah kurtarsin.cnm.Bebegn suyu azalms aslnda kontrole gelmstim acil yatis yaptilar 40+5
Yaptı annem sagolsn hoşaflar yemekler. Şimdi o da ikna oluyo:)Canım sen annene bakma illaki ilk günler fışkıracak değil seni strese sokmasın bi zahmet çok düşünüyorsa gitsin bir kilo kası 1 kiloda üzüm alıp hosafi yapsın sana içirsin allahın izniyle bol bol da olur sen onun yanında emzirme canım emzirme ye Odabaşı git tek başına rahat rahat emziriyorum kafan rahat olursa zaten fiskirir tövbe sen annenin lafına bakma tek başına emzir canim
Ben işte:) o yüzdenbi de hemoroid yüzüden sezaryende anlaştm dr ile ama oğlum erken gelmeye kalkınca o şokla ikna etti dr normal doğuma beni.Benim gibi normal dogum yapacak ve bundan deli gibi korkan var mi :) oturup agliyorum nasil yapacam diye :/ sabahlara kadar adet sancisiyla kivraniyorum geciyo sonra o kadar strestteyim ki Rabbim hep guzel ruyalar gosteriyo bana oglumu emziriyordum yine cok guzeldi
Günaydın arkadaşlar, evet Temmuz ayına girdik, hayırlısıyla hepimiz sağlıklıca kavuşuruz inşallah yavrularımıza
Arkadaşlar nst takipleriniz hangi haftada başladı, ben daha nst ye girmedim hiç, sıkıntı vs olmayınca belli bir haftadan önce bağlamıyorlar herhalde değil mi? Pazartesi kontrolüm ve ilk nst olacak , 37+0 olucam o gün.
Merhaba kızlar. Sebebiumut da doğurmuş
Sezeryana aliniyorummmmmm
Bende bir bakıyım o zaman kararsız kaldım hangi siteden alsam diyeFoto koymayı unutmuşum canım gittigidiyordan aldım abdominal korse
Ben gittigidiyordan hiç alışveriş yapmadım fiyatları hep farklı farklı hangisni alıcamFoto koymayı unutmuşum canım gittigidiyordan aldım abdominal korse
Huuu nber nasılsın :))ben sadece 1 kere ağrım olunca acilde nst ye bağlandım. onun dışında hiç istemedi doktorum.
aaa nerden öğrendin canım. nasıllarmış, normal mi doğurmuş
hadi Allah kurtarsın. o kadar bekledin sorunsuz bi şekilde kucağına al inşallah bebeğini
Huuu nber nasılsın :))
instagramda gördüm, şeklini bilmiyorım ama umarım iyidirler :)aaa nerden öğrendin canım. nasıllarmış, normal mi doğurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?