2015 Temmuz Anneleri

Allah korusun cnm.doktora git istersen belki strestende olabilir.bn uzulunxede oluyoda.
Yarina randevum var gunum de geldi zaten ama sancim yok 3 cm acilmam var persembeye dogar dedi doktor bekliyirum insallah stresten olmustur ya karaciger problemi olabilir diyo nette bebek icin tehlikeli olabilir diyo

Günaydın benim 35. De başladı her hafta giriyorum

Cnm bn ilkini 30.hftada girdim dedim erkn degilmi yok dedi dontr.snra bide karnimi carpmistim.o zmn girdim 32.hftada baskada girmedim.yarin.kontrolum var girermiyim bilmiyorum

Sağolun arkadaşlar, her doktor farklı zamanlarda başlıyor sanırım nst takibine, 5 gün kaldı neyse ki

Karacigerle ilgili bisey yazmislar nette bebek icin tehlikeli olmaz insallah bnm gunum geldi Allah korusun yavrularimizi goremiyoruz icerde noluyo

Yarina randevum var gunum de geldi zaten ama sancim yok 3 cm acilmam var persembeye dogar dedi doktor bekliyirum insallah stresten olmustur ya karaciger problemi olabilir diyo nette bebek icin tehlikeli olabilir diyo
Allah korusun cnm.insallh iyi haberler alirsin.bnmde yarin.kontrolum bakalim ne dicek.bnmki cok sessiz bugun.korku basiyo her seferinde niye boyle diye

Sezeryan olan arkadaşım vardı doğumdan sonraki halini gördüm 2.ci gün korseye başladıktan sonra 1aydaki halini görünce kararımı vermiştim çoktan
Öyle olanlar takmasa da aynı olurdu deniyor. Korse taktğı halde karnı düzelmeyen yoksa muhakkak etkilidir. Sadece searyanda mı takılıyor? Hep sezaryan yazıyor nette

Allah korusun cnm.insallh iyi haberler alirsin.bnmde yarin.kontrolum bakalim ne dicek.bnmki cok sessiz bugun.korku basiyo her seferinde niye boyle diye
Bebek nete tepk veriorsa onları yapmayı dene. Karnını ovabilirsin, hafifçe sallayıp sıkablirsin. Günde 10 kere tepki vermesi lzım. Benimki sessizleşince korkuyorum, hareketini sağlamaya çalışıyorum. Kkdan bir ark geceden beri çok az hareket hissedibce, sabah hastaneye gidiyor. Bebeğe bir bakıyorlar, boynuna kordon üstüste 4-5 kere dolanmış. İyi ki gelmişsn demişler, acil sezaryana almışlar. O günden beri ben de pimpirikliyim harekt konusunda

Öyle olanlar takmasa da aynı olurdu deniyor. Korse taktğı halde karnı düzelmeyen yoksa muhakkak etkilidir. Sadece searyanda mı takılıyor? Hep sezaryan yazıyor nette

Belki öyledir ama takmayıp şansa bırakamam sanırım yine önlemimi alayımda .Ben normal doğum bekliyorum bence her ikisindede takılıyordur

Genelde uyuduklari icin sessizlik normal canim insan korkuyo ama bn oyle oldugunda cikolata yiyip sol tarafa uzaniyorum o zmn uyaniyo heralde zip zip zipliyo nerdeyse :))) tatliya tepki veriyolarmis

Bnde pimpirikliyimde sabh az bi hareket etti ama ciliz boyle.valla bnde korkuyom.oyle seylerden.insallh iyidr ya

Genelde uyuduklari icin sessizlik normal canim insan korkuyo ama bn oyle oldugunda cikolata yiyip sol tarafa uzaniyorum o zmn uyaniyo heralde zip zip zipliyo nerdeyse :))) tatliya tepki veriyolarmis
Bnde yiyeyim gene .ins.eder hareket.yarin randevum ama boyle olunca stres oluyo insan

Kızlarya bebiş olduktan sonra kimseyi takip edemez oldum arada okuyorum geçmişi ama Konuları kaçırıyorum
Gece boyunca mesai yaptık beyimiz şimdi uyuyo bense uyumaya çalışıyorum ama nafile kızlar iice huysuz.
Bugün kaç kişi doğurcak
fallenangel8
@ecetuba84
cicisko
sebebiumut
Doğurdunuz mu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…