- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.921
Yarina randevum var gunum de geldi zaten ama sancim yok 3 cm acilmam var persembeye dogar dedi doktor bekliyirum insallah stresten olmustur ya karaciger problemi olabilir diyo nette bebek icin tehlikeli olabilir diyoAllah korusun cnm.doktora git istersen belki strestende olabilir.bn uzulunxede oluyoda.
Günaydın benim 35. De başladı her hafta giriyorum
Cnm bn ilkini 30.hftada girdim dedim erkn degilmi yok dedi dontr.snra bide karnimi carpmistim.o zmn girdim 32.hftada baskada girmedim.yarin.kontrolum var girermiyim bilmiyorum
Karacigerle ilgili bisey yazmislar nette bebek icin tehlikeli olmaz insallah bnm gunum geldi Allah korusun yavrularimizi goremiyoruz icerde noluyoHadi ya hiç araştırmadım ne gibi şeyler yazmışlar son zamanlar oldugu için çok önemsemedim ama doktora göstermekte fayda var aslında benim 1haftadır böyle kaşınıyo sadece ayak üstünde var yayılmıyor
Korse bilimsel olarak bakınca işe yaramıyor diye okudum? Yarıyor muymuş
Allah korusun cnm.insallh iyi haberler alirsin.bnmde yarin.kontrolum bakalim ne dicek.bnmki cok sessiz bugun.korku basiyo her seferinde niye boyle diyeYarina randevum var gunum de geldi zaten ama sancim yok 3 cm acilmam var persembeye dogar dedi doktor bekliyirum insallah stresten olmustur ya karaciger problemi olabilir diyo nette bebek icin tehlikeli olabilir diyo
Öyle olanlar takmasa da aynı olurdu deniyor. Korse taktğı halde karnı düzelmeyen yoksa muhakkak etkilidir. Sadece searyanda mı takılıyor? Hep sezaryan yazıyor netteSezeryan olan arkadaşım vardı doğumdan sonraki halini gördüm 2.ci gün korseye başladıktan sonra 1aydaki halini görünce kararımı vermiştim çoktan
Bebek nete tepk veriorsa onları yapmayı dene. Karnını ovabilirsin, hafifçe sallayıp sıkablirsin. Günde 10 kere tepki vermesi lzım. Benimki sessizleşince korkuyorum, hareketini sağlamaya çalışıyorum. Kkdan bir ark geceden beri çok az hareket hissedibce, sabah hastaneye gidiyor. Bebeğe bir bakıyorlar, boynuna kordon üstüste 4-5 kere dolanmış. İyi ki gelmişsn demişler, acil sezaryana almışlar. O günden beri ben de pimpirikliyim harekt konusundaAllah korusun cnm.insallh iyi haberler alirsin.bnmde yarin.kontrolum bakalim ne dicek.bnmki cok sessiz bugun.korku basiyo her seferinde niye boyle diye
Öyle olanlar takmasa da aynı olurdu deniyor. Korse taktğı halde karnı düzelmeyen yoksa muhakkak etkilidir. Sadece searyanda mı takılıyor? Hep sezaryan yazıyor nette
Genelde uyuduklari icin sessizlik normal canim insan korkuyo ama bn oyle oldugunda cikolata yiyip sol tarafa uzaniyorum o zmn uyaniyo heralde zip zip zipliyo nerdeyse :))) tatliya tepki veriyolarmisAllah korusun cnm.insallh iyi haberler alirsin.bnmde yarin.kontrolum bakalim ne dicek.bnmki cok sessiz bugun.korku basiyo her seferinde niye boyle diye
Bnde pimpirikliyimde sabh az bi hareket etti ama ciliz boyle.valla bnde korkuyom.oyle seylerden.insallh iyidr yaBebek nete tepk veriorsa onları yapmayı dene. Karnını ovabilirsin, hafifçe sallayıp sıkablirsin. Günde 10 kere tepki vermesi lzım. Benimki sessizleşince korkuyorum, hareketini sağlamaya çalışıyorum. Kkdan bir ark geceden beri çok az hareket hissedibce, sabah hastaneye gidiyor. Bebeğe bir bakıyorlar, boynuna kordon üstüste 4-5 kere dolanmış. İyi ki gelmişsn demişler, acil sezaryana almışlar. O günden beri ben de pimpirikliyim harekt konusunda
Bnde yiyeyim gene .ins.eder hareket.yarin randevum ama boyle olunca stres oluyo insanGenelde uyuduklari icin sessizlik normal canim insan korkuyo ama bn oyle oldugunda cikolata yiyip sol tarafa uzaniyorum o zmn uyaniyo heralde zip zip zipliyo nerdeyse :))) tatliya tepki veriyolarmis
16 -10 dan asagi dusmedi.ameliyathanede 20-11 e ciktiDuzost: 41557057 .!.:Kaç çıktı tansiyonun
Çok güzel ben şuan bunu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim acayip sıkı ve dik tutuyor insanı. Karnımı indi hiçbişey kalmadı daha 4 gün oldu.Foto koymayı unutmuşum canım gittigidiyordan aldım abdominal korse
Hemen dene yarim saat icinde hareket eder icini ferah tut her hamilelikte kordon dolanmasi oluyormus normalmis uyuyodur seninki bugunBnde yiyeyim gene .ins.eder hareket.yarin randevum ama boyle olunca stres oluyo insan
Bugun de dogurmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?