- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.901
Aaaaa iyki dedin yok koymadım sadece duşa girip keseyle masaj yaptım suyun altındaCanim sicak su falan sakin koyma sutu bozuyormus haberin olsun bebegin cok kusar bana ilkimde doktor demisdi curutursun sutunu dige bende sasirmisdim ama kizim cok kusunca ona bagladim
Mesajını yeni gördüm ama dediklerini yaptık gece duş ta soğuk sıcak şok uyguladım bide masaj yaptım ablam baya uzak bugün gelicek pompaHemen soyleyeyim canim hemen uygula yoksa mastit olursun. Esin hemen pompayi alsin ve surekli sagmalisin.ablan comu uzakta? Esin hemen alamazmi saat gec oldu ama bu olayin tek en etkili cozumu maalesef pompaCok sutun oldugu zaman ilk zamanlar bebeklerin yeterli bosaltmasi gogusleri mumkun degil. Goguslerine aciyan damarlarin uzerine ozellikle hani boynun tutulunca damarlarin ustune bastirarak nasil masaj yapiyorsan o sekilde biraz sertce masaj yapacaksin hem gigse hem koltuk altina dogru ve kesinlikle buzu havluya sarip surekli soguk kompres yapmasilin. Atesi artarsa goguslerin sut iceride kesilip yogurt gibi oluyor ve mastit o yuzden oluyor. Ayrica ilik dus ustune soguk dus iyi geliyor. Senin sanirim ilk kez bu kadar sutun geldi. Bunlar iyiye isaret ama onlemini almak lazim hemen mastitin onune gecmek lazim acil. Pompa yetismezse bu gece masaj yaparken sutude sik elle sag. Cok gecmis olsun canim.
Çok şükür aynen sütüm olsunda bunlarda geçer. Soğuk kompres yapmadım da sıcak soğuk duş tuttum o rahatlattı sanki.Seymasevde evet canm bende sutten keserken boyle olmustu soguk kompres vede elle olan pompadan almistim az az sagdim cok rahatlatmisti ins gecer sukur ki sutun var oglusun bitremyo :)
Dun bnde de oldu canim.yedigim bisey dokundu sanirim.cikolata yemistim ondan.snra oldu.bide sicak terleme onlrda yapti kasintiKizlar el ve ayaklarimda dehset bi kasinti var sizde de oldu mu
Çok enteresan gece ve bu sabah bende de oldu birde wcdeyken başlıyor bir sağ elim bir solum elim ama böyle bir kaşıntı yok içleri kaşıyonur sadece öyle tatlı bir kaşıntı ki anlatamamKizlar el ve ayaklarimda dehset bi kasinti var sizde de oldu mu
Günaydın benim 35. De başladı her hafta giriyorumGünaydın arkadaşlar, evet Temmuz ayına girdik, hayırlısıyla hepimiz sağlıklıca kavuşuruz inşallah yavrularımıza
Arkadaşlar nst takipleriniz hangi haftada başladı, ben daha nst ye girmedim hiç, sıkıntı vs olmayınca belli bir haftadan önce bağlamıyorlar herhalde değil mi? Pazartesi kontrolüm ve ilk nst olacak , 37+0 olucam o gün.
Cnm bn ilkini 30.hftada girdim dedim erkn degilmi yok dedi dontr.snra bide karnimi carpmistim.o zmn girdim 32.hftada baskada girmedim.yarin.kontrolum var girermiyim bilmiyorumGünaydın arkadaşlar, evet Temmuz ayına girdik, hayırlısıyla hepimiz sağlıklıca kavuşuruz inşallah yavrularımıza
Arkadaşlar nst takipleriniz hangi haftada başladı, ben daha nst ye girmedim hiç, sıkıntı vs olmayınca belli bir haftadan önce bağlamıyorlar herhalde değil mi? Pazartesi kontrolüm ve ilk nst olacak , 37+0 olucam o gün.
Kizlar el ve ayaklarimda dehset bi kasinti var sizde de oldu mu
Sen tutku iç giyimden mi almıştın .mayanın korsesinden mi yarımlardan mı . Bu arada iyi günlerde kullanBu arada korsem geldi kızlar s almıştım doğru tercih oldu benim için yaklaşık 6cm e kadarda cırtcırtı var genişletip daraltılabilir sevdim
Insallah bi sorun olmaz nette cok iyi seyler yazmamislar da tedirgin oldum birazBenim ayaklarımda oluyo minik minik noktacıklar oluyo kaşıyınca yara oluyo
Nette iyi seyler yazmamislar insallah bisey olmaz ya kasinti dedim onemsemedim ama bebege zarari olabiliyomusDun bnde de oldu canim.yedigim bisey dokundu sanirim.cikolata yemistim ondan.snra oldu.bide sicak terleme onlrda yapti kasinti
Sen tutku iç giyimden mi almıştın .mayanın korsesinden mi yarımlardan mı . Bu arada iyi günlerde kullan
Allah korusun cnm.doktora git istersen belki strestende olabilir.bn uzulunxede oluyoda.Nette iyi seyler yazmamislar insallah bisey olmaz ya kasinti dedim onemsemedim ama bebege zarari olabiliyomus
Insallah bi sorun olmaz nette cok iyi seyler yazmamislar da tedirgin oldum biraz
Bende kaşntı göbek altımda ve çok rahatsız edici.
Kızlar doğum için evden çıkarken ne gyiyoruz? Bir ark pijama giyip çıkmış. Ben normal dış kıyafet giyerim diyordum. Ne yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?