2015 Temmuz Anneleri

Canim sicak su falan sakin koyma sutu bozuyormus haberin olsun bebegin cok kusar bana ilkimde doktor demisdi curutursun sutunu dige bende sasirmisdim ama kizim cok kusunca ona bagladim
Aaaaa iyki dedin yok koymadım sadece duşa girip keseyle masaj yaptım suyun altında
Bugün pompa gelirse iice boşaltıcam.

Mesajını yeni gördüm ama dediklerini yaptık gece duş ta soğuk sıcak şok uyguladım bide masaj yaptım ablam baya uzak bugün gelicek pompa
Aynen bukadar ağrı şişlik ötekilerde hiç yaşamadım. Tam boşaltması mümkün değil zaten sırtıma vurdu ağrısıya

Seymasevde evet canm bende sutten keserken boyle olmustu soguk kompres vede elle olan pompadan almistim az az sagdim cok rahatlatmisti ins gecer sukur ki sutun var oglusun bitremyo :)
Çok şükür aynen sütüm olsunda bunlarda geçer. Soğuk kompres yapmadım da sıcak soğuk duş tuttum o rahatlattı sanki.

Günaydın arkadaşlar, evet Temmuz ayına girdik, hayırlısıyla hepimiz sağlıklıca kavuşuruz inşallah yavrularımıza

Arkadaşlar nst takipleriniz hangi haftada başladı, ben daha nst ye girmedim hiç, sıkıntı vs olmayınca belli bir haftadan önce bağlamıyorlar herhalde değil mi? Pazartesi kontrolüm ve ilk nst olacak , 37+0 olucam o gün.

Günaydın benim 35. De başladı her hafta giriyorum

Cnm bn ilkini 30.hftada girdim dedim erkn degilmi yok dedi dontr.snra bide karnimi carpmistim.o zmn girdim 32.hftada baskada girmedim.yarin.kontrolum var girermiyim bilmiyorum

Bu arada korsem geldi kızlar s almıştım doğru tercih oldu benim için yaklaşık 6cm e kadarda cırtcırtı var genişletip daraltılabilir sevdim

Dun bnde de oldu canim.yedigim bisey dokundu sanirim.cikolata yemistim ondan.snra oldu.bide sicak terleme onlrda yapti kasinti
Nette iyi seyler yazmamislar insallah bisey olmaz ya kasinti dedim onemsemedim ama bebege zarari olabiliyomus

Bende kaşntı göbek altımda ve çok rahatsız edici.
Kızlar doğum için evden çıkarken ne gyiyoruz? Bir ark pijama giyip çıkmış. Ben normal dış kıyafet giyerim diyordum. Ne yapmak lazım?

Insallah bi sorun olmaz nette cok iyi seyler yazmamislar da tedirgin oldum biraz

Hadi ya hiç araştırmadım ne gibi şeyler yazmışlar son zamanlar oldugu için çok önemsemedim ama doktora göstermekte fayda var aslında benim 1haftadır böyle kaşınıyo sadece ayak üstünde var yayılmıyor

Bende kaşntı göbek altımda ve çok rahatsız edici.
Kızlar doğum için evden çıkarken ne gyiyoruz? Bir ark pijama giyip çıkmış. Ben normal dış kıyafet giyerim diyordum. Ne yapmak lazım?

Ben normal hamile kıyafetimi giyip gidicem, hastaneden çıkarken de aynılarını giyicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…