- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.961
instagramda gördüm, şeklini bilmiyorım ama umarım iyidirler :)
Bu arada korsem geldi kızlar s almıştım doğru tercih oldu benim için yaklaşık 6cm e kadarda cırtcırtı var genişletip daraltılabilir sevdim
aaa canım iğneyi yapmayınca zararı oluyomu acaba bi kaç günün inşallah bşy olmaz yaaİyiyim canım. çalışıyorum3 gün kan sulandırıcı iğnemi unuttum. varis çorabınıda aksattım. şuan sol bacağımın ağrısından ölüyorum. onun dışında her şey yolunda. çok şükür. sen napıyorsun
Ben 1 paketi bitirdim vallaa yikanmadik sey birakmadim cok yogun kokuyo ama benmi cok koydum bilmiyorum .. havalandirmak gerekiyor.. zaten temiz giyilmemis camasirlar leke cikarma ozelligi varmidir bilmem ama olsa bile cok azdir.. sabun tozlarinin hicbiri cok iyi leke cikarmiyo gerci. Bunun fiyati dierlerine gore cok uygun insallah saglikli bi urundurKızlar taze annisler anne olmayı bekkeyenler günaydın
Ben dün dalan roxy granül sabun aldım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için.nasıl kullanan var mi bu deterjanlardan.nasıl kullanmam gerekir ki
maşallah canım hayırlı uğurlu olsun ogluşun.inşallah bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz.dualarım sizinle canım sende bize dua et canımArkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Herkese meraba.Ben dün sabah 11.08 de epidural sezeryanla oğlumu kucagima aldım.Suan hastanedeyim ve ikimizde iyiyiz.Anne olmak başka birseymis çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Herkese sağlıklı dogumlar diliyorum.SEzeryan hakkında sorularınız olursa cevaplarım.
Gözün aydin canim, cabucak cikar insallah merak etme, dualarimiz sizinleArkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Saglikla canim :) ne mutlu sanaNe mutlu sanaben yarın doğuruyorum Allahın izniyle
Allah sifasini versin canim insallah tez zamanda kucagina gelir kolay dogum oldu diyorsun ya cesaret geliyor bana :)Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
gözün aydın canım rabbim yardımcınız olsun tabi ederiz sen merak etme üzülme sakın rabbim korur o meleğiArkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
naptın canım gittin mi dr ihmal etme sancın yokmuBugun lavaboya gittigimde uzun pembe pihti gibi bi parca dustu camasirima ne acaba yarin kontrolum vardi bugun dogurcam heralde
hayırlı olsuuunKızlar merhaba....
Geçmişi okuyamadım...
pazartesi günü suni sancı ile doğum yaptım.Oğluşum kucağımda artık.Annemdeyim şuan nete pek giremiyorum.
Başka doğuran var mı???
Seymasevde şükür bende kavuştum yavruma.
Hepinize kolay doğumlar.Görüşmek üzre.
Sancim yok nisan gelmesi bu heralde yarin sabah gidecegim doktoranaptın canım gittin mi dr ihmal etme sancın yokmu
hayırlı ugurlu olsun canım.hangi durumda suni sancı veriyorlar.suyunmu gelmişti.Kızlar merhaba....
Geçmişi okuyamadım...
pazartesi günü suni sancı ile doğum yaptım.Oğluşum kucağımda artık.Annemdeyim şuan nete pek giremiyorum.
Başka doğuran var mı???
Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadımserum verdilert beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Gozun aydin canim nasilsiniz ikiniz de ?Kızlar merhaba....
Geçmişi okuyamadım...
Başka doğuran var mı???
Kızlar merhaba....
Geçmişi okuyamadım...
Başka doğuran var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?