2015 Temmuz Anneleri

aaa canım iğneyi yapmayınca zararı oluyomu acaba bi kaç günün inşallah bşy olmaz yaa

Kızlar taze annisler anne olmayı bekkeyenler günaydın
Ben dün dalan roxy granül sabun aldım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için.nasıl kullanan var mi bu deterjanlardan.nasıl kullanmam gerekir ki
Ben 1 paketi bitirdim vallaa yikanmadik sey birakmadim cok yogun kokuyo ama benmi cok koydum bilmiyorum .. havalandirmak gerekiyor.. zaten temiz giyilmemis camasirlar leke cikarma ozelligi varmidir bilmem ama olsa bile cok azdir.. sabun tozlarinin hicbiri cok iyi leke cikarmiyo gerci. Bunun fiyati dierlerine gore cok uygun insallah saglikli bi urundur

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
maşallah canım hayırlı uğurlu olsun ogluşun.inşallah bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz.dualarım sizinle canım sende bize dua et canım

Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdiler beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (
Gözün aydin canim, cabucak cikar insallah merak etme, dualarimiz sizinle

Bugun lavaboya gittigimde uzun pembe pihti gibi bi parca dustu camasirima ne acaba yarin kontrolum vardi bugun dogurcam heralde

Allah sifasini versin canim insallah tez zamanda kucagina gelir kolay dogum oldu diyorsun ya cesaret geliyor bana :)

gözün aydın canım rabbim yardımcınız olsun tabi ederiz sen merak etme üzülme sakın rabbim korur o meleği

hayırlı olsuuun
nasılsınız iyi misiniz??

hayırlı ugurlu olsun canım.hangi durumda suni sancı veriyorlar.suyunmu gelmişti.

Arkadaşlar oğlum 11 34 de dunyaya geldi 3720 gr 52 cm doğdu kolay doğum yaptım ancak solunum problemi çekiyor yeni doğan da kucagima bile alamadım serum verdilert beslenmesi için dua eder misiniz yavrum için (

Canim hadi hayirli olsun..insallah biran once de kucagina alirsin hic bi sıkıntı kalmadan..

Gozun aydin canim nasilsiniz ikiniz de ?

Gözün aydın canim...saglikli hayirli omur vrrsin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…