2015 Temmuz Anneleri

allahin izniyle saglikla kucagina alacaksin insallah canim

İnşallah canım. Hepimizin evlatları sağlıklı olsun inşallah

Canim insallah kolayca kilo alir annesini uzmesin minik kus :/

Amin canım. Üzmesin kuşum beni. P.tesi göreceğiz

İnşallah canım. Genetiğin payı büyükmüş dediğin gibi bana benzeyecek heralde. Annem çiçek gibi bakıyor sağolsun. Hala izinli olmaya alışamadım. Sanki heran işe gidicem gibi :)

Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Korkma canm bebiş geliyo neşelen. İnşallah yarına sorunsuz doğumunu yaparsın. BiZede dua et

Bakalım bizim bebiş nezaman gelecek. Ne ağrı ne sancı hiçbişe yok. Hamile olduğumu unutcam nerdeyse nazlı bi tipte değilim zaten. Bu seferde eşimin isteği bitmiyo

Bakalım bizim bebiş nezaman gelecek. Ne ağrı ne sancı hiçbişe yok. Hamile olduğumu unutcam nerdeyse nazlı bi tipte değilim zaten. Bu seferde eşimin isteği bitmiyo

al benden de o kadar bugün sadece hafif 5 kere yokladı sancı onun dışında deli gibi ordan oraya unutuyorum bazen..dr temmuz başı gelir demişti aşağıda doğum pozisyonunda 4 haftadır ama tık yok ..nasip sağlıklı gelsinler bizde sağlıklı olalım hepimiz mutlu olalım hayat bayram olsun

eşim diyor ki istediğin bir şey var mı son zamanların tadını çıkar bırakk şu temizliği artık diyor ... zorladım kendimi de istedim bişeyler

eşim diyor ki istediğin bir şey var mı son zamanların tadını çıkar bırakk şu temizliği artık diyor ... zorladım kendimi de istedim bişeyler
Sorma canim bende canimin kiymetini bilmem hep is guc otrmuyorum bile kociste birak diyo keske rahat olup salsam azcik

@Cansu_2007 canim sen kac kilo dgmussun annenin dogum kilosunada benzermis bende uc kilo dogmusum kzimda uc kilo buda oyle olcak gibi sikinti yoksa annenin yaninda ohh misler gbi dinlen

Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Gozun aydin canim bak geliyo bebis sabirsiz cikti hayirlisiyla kucagina al ins

Sorma canim bende canimin kiymetini bilmem hep is guc otrmuyorum bile kociste birak diyo keske rahat olup salsam azcik

sanki bi daha iş olmayacak gibi ne bileyim kızım gelince her yer temiz olsun dağınık olmasın onunla bol bol ilgileneyim istiyorum gerçi büyükle daha çok ilgilenecek gibiyim

Benimde iki uc gundur adet sancisi gibi oluyo hafif hafif duymuyorum bakalim ne zaman gelcek kzim 40haftada gelmisti

sanki bi daha iş olmayacak gibi ne bileyim kızım gelince her yer temiz olsun dağınık olmasın onunla bol bol ilgileneyim istiyorum gerçi büyükle daha çok ilgilenecek gibiyim
Aynen canim ya sende mukemmelliyetci misin cok yoruluyo insan ama bende bebis gelince temiz olsun sanki dicek ki annem ne titiz kadin kzin kac yasindaydi bende kizimdan korkmuyo degilim hani zor olcak bunu biliyorumda ozellikle bebeklik donemi..

@Cansu_2007 canim sen kac kilo dgmussun annenin dogum kilosunada benzermis bende uc kilo dogmusum kzimda uc kilo buda oyle olcak gibi sikinti yoksa annenin yaninda ohh misler gbi dinlen

Dinleniyorum canım. Tüm gün ye iç yat. Bide güzel haber alsam tam olacak. Ben 3500 filan doğmuşum. 2 haftadır hiç kilo almamış. Bu haftada almazsa sezaryene alırlar büyük ihtimalle ve doktorum bayram izninde. Beni endişelendiren o. Dua ediyorum sürekli

sagol:)) gonderirsen fotografini mutlu olurum

pazartesi hersey yolunda cikar inşallaah, hem bu ölçümlere genelde güven olmuyor eksik fazla çıkabiliyor ya oyledir belki

Sabah 8 bucukta doğuma gidicem dua eder misiniz en azından mesajimi okuyanlar sağlıklı sıhhatli doğum yapmamı içlerinden geçirirlerse çok sevinirim
Allah kolaylık saglık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…