- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.541
Kizlar yarin sezeryana girmeden humana cayi ve e vitamini yada lansinoh krem alayim mi?
allahin izniyle saglikla kucagina alacaksin insallah canim
Canim insallah kolayca kilo alir annesini uzmesin minik kus :/
canım inşallah kilo alır ama en önemlisi sağlıklı olması hiç bi sorun olmadan kucağına alırsın inşallah...senin gibi zayıf çıtır bişey olcak demek kiannende de iyice dinlenirsin moralini de yüksek tut..
Korkma canm bebiş geliyo neşelen. İnşallah yarına sorunsuz doğumunu yaparsın. BiZede dua etNişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Bakalım bizim bebiş nezaman gelecek. Ne ağrı ne sancı hiçbişe yok. Hamile olduğumu unutcam nerdeysenazlı bi tipte değilim zaten. Bu seferde eşimin isteği bitmiyo
Bence bırakma yürüyüşü hurmayı
Gozun aydin canim sukur kavusuyosunuz bizede dua et ins :))Kizlar yarin sezeryana girmeden humana cayi ve e vitamini yada lansinoh krem alayim mi?
Sorma canim bende canimin kiymetini bilmem hep is guc otrmuyorum bile kociste birak diyo keske rahat olup salsam azcikeşim diyor ki istediğin bir şey var mı son zamanların tadını çıkar bırakk şu temizliği artık diyor ...zorladım kendimi de istedim bişeyler
Gozun aydin canim bak geliyo bebis sabirsiz cikti hayirlisiyla kucagina al insNişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Sorma canim bende canimin kiymetini bilmem hep is guc otrmuyorum bile kociste birak diyo keske rahat olup salsam azcik
Benimde iki uc gundur adet sancisi gibi oluyo hafif hafif duymuyorum bakalim ne zaman gelcek kzim 40haftada gelmistiBakalım bizim bebiş nezaman gelecek. Ne ağrı ne sancı hiçbişe yok. Hamile olduğumu unutcam nerdeysenazlı bi tipte değilim zaten. Bu seferde eşimin isteği bitmiyo
Aynen canim ya sende mukemmelliyetci misin cok yoruluyo insan ama bende bebis gelince temiz olsun sanki dicek ki annem ne titiz kadinsanki bi daha iş olmayacak gibi ne bileyim kızım gelince her yer temiz olsun dağınık olmasın onunla bol bol ilgileneyim istiyorumgerçi büyükle daha çok ilgilenecek gibiyim
@Cansu_2007 canim sen kac kilo dgmussun annenin dogum kilosunada benzermis bende uc kilo dogmusum kzimda uc kilo buda oyle olcak gibi sikinti yoksa annenin yaninda ohh misler gbi dinlen
sagol:)) gonderirsen fotografini mutlu olurumÇok güzel olmuşlar elinize sağlık :) bende kapı süsümü kendim yapmıştım çerçeve olarak tülle değilde kalın saten kurdeleler var onunla taktım çok şık durdu istersen resmini yüklerm sana fikir olması için
Sabah 8 bucukta doğuma gidicem dua eder misiniz en azından mesajimi okuyanlar sağlıklı sıhhatli doğum yapmamı içlerinden geçirirlerse çok sevinirim
pazartesi hersey yolunda cikar inşallaah, hem bu ölçümlere genelde güven olmuyor eksik fazla çıkabiliyor ya oyledir belkiDinleniyorum canım. Tüm gün ye iç yat. Bide güzel haber alsam tam olacak. Ben 3500 filan doğmuşum. 2 haftadır hiç kilo almamış. Bu haftada almazsa sezaryene alırlar büyük ihtimalle ve doktorum bayram izninde. Beni endişelendiren o. Dua ediyorum sürekli
Allah kolaylık saglık sıhhat versinSabah 8 bucukta doğuma gidicem dua eder misiniz en azından mesajimi okuyanlar sağlıklı sıhhatli doğum yapmamı içlerinden geçirirlerse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?