2015 Temmuz Anneleri

Aynen canim ya sende mukemmelliyetci misin cok yoruluyo insan ama bende bebis gelince temiz olsun sanki dicek ki annem ne titiz kadin kzin kac yasindaydi bende kizimdan korkmuyo degilim hani zor olcak bunu biliyorumda ozellikle bebeklik donemi..

yani biraz var yaparsam çok iyi olmalı yoksa yapmam bu da mükemmeliyetçilik olmuyo aslında ama rahat edemiyorum yapacağım birşey varsa ...şimdi bende onu düşünüodum sanki ooo ne güzel aferim anne iyi temizlemişsin dicek bi de kusarsa üstüne yandıkkk kızım 5,5 yaşında emzik biberon hevesi başladı sanki bakalım inşallah şu ilk zamanları güzel atlatırız..senin kızın kaç yaşında?

Bi de lavman verdiler evde yapayım diye pek beceremedim sanırım yapan var mı tuvaleti ne zamn gelir

canım öncelikle Rabbim yardmcn olsun...lavman yapınca hemen bikaç dakika içinde yapmıştım ben ama genelde de öyle oluyor? zaten acıtan bişey değil korkmadan sık gitsin

Rabbim yrdmcn olsun canım...kolay bi doğumun olur inşallah..

Canim gozun aydin allah anneli babali buyutun insallah

Hayirlisi olaun canim rabbim yarsimcin olsun insallah saglicakla alirsin bebegini kucagina

iyi geceler kızlar...bebişleri doğanlar mışıl mışıl uyusun bebişleriniz sizde dinlenin

canım üzülme herşeyin hayırlısı dr bişey demedimi kimyasal gebelikmi acaba
Canim bugün istanbula geldim yarın tkrr kan vermem gerekiyordu bugün vajinal baktık çok küçük bi kese gördü ama akşam kanamam başladı düşük yapıyorum malesef bu 2. Olduğu için araştırma gerekecek

ilknur84 .!.:
Hayirli geceler kizlar nasilsiniz??
Biz cok mutluyuz allahin iNiyle minicik oglusum 2600 gr 48 cm dogdu azicik buyusinde seker gibi kitir kitir yicem onu :) simdi emzirdim yanimda yatiyor :)
Ladygreenlimo Maşallah cnm sana ve oglusuna Allah anali babali buyutsun. Darisi bizim basimiza artik Normalmi sezeryanmi oldu cnm?

Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Canim benim nisanim 10 gun once geldi gelen giden yok hala. Kizimda da 8 gun once nisanim gelmisti sezeryan oldu 8 gun sonra dogum baslamamisti hala. Bi nisan isi hic belli olmuyor. Kimisi nisani geliyor hemen basliyor dogum kimisi de benim gibi haftalarca bekliyor. Doktorunu ara sen en iyisi ama buyuk ihtimalle duzenli sanci bekle der.

pazartesi hersey yolunda cikar inşallaah, hem bu ölçümlere genelde güven olmuyor eksik fazla çıkabiliyor ya oyledir belki

Allah kolaylık saglık sıhhat versin

Umarım öyledir canım. Şimdide sancım ve kasılmam var. Akşam doktorumla whatsappdan konuşmuştuk. Ilık duş buscopan tablet iç demişti. Geçmezse konuşalım dedi. İlacı içeli 2 saat oldu aynen devam. Olmadı yarın tekrar gideceğim

Allah kolaylik vercek ins canim guzel dusunelim bayram benimde aklima geliyo ama kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…