- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.561
eşim diyor ki istediğin bir şey var mı son zamanların tadını çıkar bırakk şu temizliği artık diyor ...zorladım kendimi de istedim bişeyler
Bi de lavman verdiler evde yapayım diye pek beceremedim sanırım yapan var mı tuvaleti ne zamn gelir
Aynen canim ya sende mukemmelliyetci misin cok yoruluyo insan ama bende bebis gelince temiz olsun sanki dicek ki annem ne titiz kadinkzin kac yasindaydi bende kizimdan korkmuyo degilim hani zor olcak bunu biliyorumda ozellikle bebeklik donemi..
kız iste valla bak Adamcağız kendi diyomuş
Bi de lavman verdiler evde yapayım diye pek beceremedim sanırım yapan var mı tuvaleti ne zamn gelir
Kızlar benim aşağıda çok baskı vardı doktora gittim bügün doktorum sabah gel yatış yapalım minik bir açılman var dedi yeterli değil ama bebeği daha fazla riske atamam dedi dualarınızı eksik bırakmayın
Canim gozun aydin allah anneli babali buyutun insallahİyi geceler annişler hepinizi bir bir alıntıladım ama malesef hata verdi alıntılamadı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok şükür kızım düyaya ya geldi şuanda herşey yolunda biraz ağrılarımm var tabi darısı diğer bebeklerini bekleyen annelere başına
Hayirlisi olaun canim rabbim yarsimcin olsun insallah saglicakla alirsin bebegini kucaginaKızlar benim aşağıda çok baskı vardı doktora gittim bügün doktorum sabah gel yatış yapalım minik bir açılman var dedi yeterli değil ama bebeği daha fazla riske atamam dedi dualarınızı eksik bırakmayın
Kızlar benim aşağıda çok baskı vardı doktora gittim bügün doktorum sabah gel yatış yapalım minik bir açılman var dedi yeterli değil ama bebeği daha fazla riske atamam dedi dualarınızı eksik bırakmayın
Hadi bakalim bebeğini sagliklica kucağına alırsın inş.
Hayirli geceler canim nasilsiniyi geceler kızlar...bebişleri doğanlar mışıl mışıl uyusun bebişleriniz sizde dinlenin
Canim bugün istanbula geldim yarın tkrr kan vermem gerekiyordu bugün vajinal baktık çok küçük bi kese gördü ama akşam kanamam başladı düşük yapıyorum malesef bu 2. Olduğu için araştırma gerekecekcanım üzülme herşeyin hayırlısı dr bişey demedimi kimyasal gebelikmi acaba
ilknur84 .!.:Hayirli geceler kizlar nasilsiniz??
Biz cok mutluyuz allahin iNiyle minicik oglusum 2600 gr 48 cm dogdu azicik buyusinde seker gibi kitir kitir yicem onu :) simdi emzirdim yanimda yatiyor :)
Evet canim sezeryan olucam ama doktorum epidrl tarafdari bakalim son ana kadar direticem genel icinselam cnm gunlerimiz cok yakin ben de bir an once daha dogrusu bayramdan once dogurmak istiyorum. sen de normalden ve epiduralden korkuyo musun
E canim sen dur daha bakalim 37. Haftadasin:) senin onunde kac kisi var sirasi gelen 40. Haftasi biten. Daha cok zamanin var senin hic acele etmeau ne
ne biliyim canim cok bunaldim sen ne zaman dogum yapican of ya sabirsizim ben galiba
Canim benim nisanim 10 gun once geldi gelen giden yok hala. Kizimda da 8 gun once nisanim gelmisti sezeryan oldu 8 gun sonra dogum baslamamisti hala. Bi nisan isi hic belli olmuyor. Kimisi nisani geliyor hemen basliyor dogum kimisi de benim gibi haftalarca bekliyor. Doktorunu ara sen en iyisi ama buyuk ihtimalle duzenli sanci bekle der.Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
pazartesi hersey yolunda cikar inşallaah, hem bu ölçümlere genelde güven olmuyor eksik fazla çıkabiliyor ya oyledir belki
Allah kolaylık saglık sıhhat versin
Allah kolaylik vercek ins canim guzel dusunelim bayram benimde aklima geliyo ama kismetDinleniyorum canım. Tüm gün ye iç yat. Bide güzel haber alsam tam olacak. Ben 3500 filan doğmuşum. 2 haftadır hiç kilo almamış. Bu haftada almazsa sezaryene alırlar büyük ihtimalle ve doktorum bayram izninde. Beni endişelendiren o. Dua ediyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?