- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.581
Alttan ustten bombalicaklar canim biziyani biraz var yaparsam çok iyi olmalı yoksa yapmam bu da mükemmeliyetçilik olmuyo aslında ama rahat edemiyorum yapacağım birşey varsa ...şimdi bende onu düşünüodum sanki ooo ne güzel aferim anne iyi temizlemişsin dicek bi de kusarsa üstüne yandıkkkkızım 5,5 yaşında emzik biberon hevesi başladı sanki bakalım inşallah şu ilk zamanları güzel atlatırız..senin kızın kaç yaşında?
Amin canım darısı sizlerin başına insallah.. Normal doğum canimLadygreenlimo Maşallah cnm sana ve oglusuna Allah anali babali buyutsun. Darisi bizim basimiza artik Normalmi sezeryanmi oldu cnm?
Evet canım. Bir de ben sağıyorum şimdi. Tam üretimhane gibiyim. Sana birr şey sorcam. Sezeryanla doğum yaptım ama zaten günü geldiği için hemen sütüm geldi ama bebek emdiği halde sütümü çekememiş. Ben doyuyor zannediyodum. Bir baktık sarılık oldu kilo kaybetti. Sarılıktan uyandırıp emziremedim ve göğüslerim şişip sertleşmeye başladı.dr hemen pompayla sağ yoksa mastit olursun dedi. Bebek sarılığı atlatana kadar pompa ile hem onu daha çok beslemeye başlamış olduk hemde benim göğüsleri kurtardık. Yalnız tek sorun hala çok ağrım var sağarken özellikle. Sende de oluyo mu? Ne zaman geçecek? Yoksa artık hep böyle mi?Ben utaniyorum ya hala emzirirken, annem yanimda ama bunca yil mahremiyetimi ondan bile korumusum, hastaneden itibaren orta mali oldu memeler afedersiniz:)
Allah yardımcın olsun. Canım.inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Bende geçen hafta dün sezeryanla doğum yaptım. Sorun olursa anlatırım.Kizlar yarin sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
Canım hadi hayırlısıyla atlat inşallah benimde sezeryan olalı 8 gün oldu. Hiç anlamadan olsun bitsin inşallah.Saat 8 de sezeryana giriyorum arkadaslar kolayca kavusalim insallah bebeklerimize saglikli sihhatli..
Bir arkadas yazmis 5,5 yasindaki kizim emzik biberon meraklisi oldu diye.oglum da cok isttekli gorunuyor kardes icin emzigi gordu azcik emebilir miyim diyor bakakaldim :)) oglum da 5,5 yasinda..
Canim bugün istanbula geldim yarın tkrr kan vermem gerekiyordu bugün vajinal baktık çok küçük bi kese gördü ama akşam kanamam başladı düşük yapıyorum malesef bu 2. Olduğu için araştırma gerekecek
Kızlar günaydın, okudum tüm sayfaları ama biraz keyifsizim alıntılayamadım... Doğuma giden herkese bol şans, inşallah herşey hayal ettiğimiz gibi olur... Benim günümde bugün doluyor... Daha önce düşüğüm olduğu için doktorum risk almayalım dedi, bu akşam yatış yapıyorum önce suni sancı deneyeceğiz ben normal doğumu çok istediğimden... Suni sancı ile istediğimiz sonucu alamazsak, epidural sezeryan...
Hiç böyle hayal etmemiştim, böyle hiç beklenmedik bir anda sancım gelecek, bir heyecan apar topar evden çıkıcaz, annemlere yoldan haber vericez fln gibi gelmişti hep... İçim biraz buruk... Önemli olanın sağlıkla bebeğime kavuşmak olduğunu biliyorum ve inşallah yarın sabah hemen hemen bu saatlerde bebeğimle olacağım yine de ne bileyim içim buruldu...
Bende alırım bir duanızı =)
Bnm kizim 5.5 yasinda onunda sariligi vardi uyuya kaliyo diye makine kiralamistim ama sariligi 60kusur gun surdu bebek biberona alisti sagmaktan gogusuclarim uzadi ve artik makine cekemiyodu gogusucum dibe dayandigi icin ... yani sagmak ilk baslarda iyi oluyo ama ne kendini ne bebegi alistirma derim.. kisa bi sure kullan sonra bebegini seni emmesi icin zorlaEvet canım. Bir de ben sağıyorum şimdi. Tam üretimhane gibiyim. Sana birr şey sorcam. Sezeryanla doğum yaptım ama zaten günü geldiği için hemen sütüm geldi ama bebek emdiği halde sütümü çekememiş. Ben doyuyor zannediyodum. Bir baktık sarılık oldu kilo kaybetti. Sarılıktan uyandırıp emziremedim ve göğüslerim şişip sertleşmeye başladı.dr hemen pompayla sağ yoksa mastit olursun dedi. Bebek sarılığı atlatana kadar pompa ile hem onu daha çok beslemeye başlamış olduk hemde benim göğüsleri kurtardık. Yalnız tek sorun hala çok ağrım var sağarken özellikle. Sende de oluyo mu? Ne zaman geçecek? Yoksa artık hep böyle mi?
Bebeği olanlarda cevap yazarsa memnun olurum kızlar.
Ayy gozun aydinn canimn nasil seviniyorum ya Allahim hayirli evlat etsin minicik oglusunu darisi basimiza :))Hayirli geceler kizlar nasilsiniz??
Biz cok mutluyuz allahin iNiyle minicik oglusum 2600 gr 48 cm dogdu azicik buyusinde seker gibi kitir kitir yicem onu :) simdi emzirdim yanimda yatiyor :)
Allah kolaylik vercek ins canim guzel dusunelim bayram benimde aklima geliyo ama kismet
Kızlar günaydın, okudum tüm sayfaları ama biraz keyifsizim alıntılayamadım... Doğuma giden herkese bol şans, inşallah herşey hayal ettiğimiz gibi olur... Benim günümde bugün doluyor... Daha önce düşüğüm olduğu için doktorum risk almayalım dedi, bu akşam yatış yapıyorum önce suni sancı deneyeceğiz ben normal doğumu çok istediğimden... Suni sancı ile istediğimiz sonucu alamazsak, epidural sezeryan...
Hiç böyle hayal etmemiştim, böyle hiç beklenmedik bir anda sancım gelecek, bir heyecan apar topar evden çıkıcaz, annemlere yoldan haber vericez fln gibi gelmişti hep... İçim biraz buruk... Önemli olanın sağlıkla bebeğime kavuşmak olduğunu biliyorum ve inşallah yarın sabah hemen hemen bu saatlerde bebeğimle olacağım yine de ne bileyim içim buruldu...
Bende alırım bir duanızı =)
Günaydın kızlarr 40hafta dolduktan sonra rapormu almak gerekiyor ya doğum hala olmadıysa
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsunKızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?