- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.601
Benim de son kontrolde canım sıkıldı biraz, doktor ilk muayenelerimde '1 hafta geç yumurtlama olmuş ' demişti, ama 11 haftadan itibaren gittiğimiz kontrollerde ' gününü yakalamış' demişti, ve sat a göre takipler olmuştu hep, şimdi kontrolde geç yumurtlama ihtimalimi hatırlatarak sezeryan tarihini günüm geçtikten sonraki bir güne planladı, o sıkıntı değil zaten vakti daha önceyse kızım gelmek için sinyal verir nasılsa, ama gelişimi de iyi haftasıyla uyumlu 35+4 dedi ben şok tabii, ' 37+0 olmalıydı' dedim ya da geç yumurtlamada bile 36+0 görünmeliydi, kilosu iyi ama haftasını geri söyleyince canım çok sıkıldı, 'takma kafana her şey yolunda ' dedi, şimdi ben kaç haftalığım bilmiyorum, sat a göre :37+2, bana göre 36+6, geç yumurtlamaya göre 36+2 , doktorun son ölçümüne göre 35+6Umarım öyledir canım. Şimdide sancım ve kasılmam var. Akşam doktorumla whatsappdan konuşmuştuk. Ilık duş buscopan tablet iç demişti. Geçmezse konuşalım dedi. İlacı içeli 2 saat oldu aynen devam. Olmadı yarın tekrar gideceğim
Hayirli geceler canim nasilsin
Kızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koyduk
Kizlar sahurdan beri sancim var ha gecti ha gecer dedim uyuyamadim zaten nst icin gidicektim bakalim dogum sancisimi yoksa baska bisey mi
Kizlar akinti miktarim degismedi ama yogunlugu degisti. Daha yogun geliyor. Dogumu yaklasanlarda nasil oldu akinti?
Bnm inmedi cnm sanki aksine daha yukari cikti :) milet asagiya baski hissediyo bnde 33 hftaya kdr hep asagiya baski jissetyim.simdi oyle bisey yok.kafasi sola kaydi .poposu agzima gircek :)kizlar karniniz inmişmi? indiyse kacinci haftada indi? benim daha inmedide.mutlaka inmesimi gerek dogum icin?
Hayorli olsun cnm.darisi bizlere bide biz bekleyenler sagliklica kucagimiza alsaydik :)Ben anne olduuumm
Cumartesi sahırda suyum gelmişti sabah onda giriş yaptım hastaneye 3.5 cm acıklık vardınsunni sancı verdiler sancıları atlatmak cok zor oldu annemin elini kıracaktım nerdeyse saat 13 de dogum masasına aldılar 13.32 de oğlum doğdu cok şükür
Amma dığum kılay birşey değil annemin kıymetini bikere daha anladım
Dün kontrole gittik biraz sarılıgı var dedi doktor sık sık emzir iki gün sonra tekrar gel dedi
İlk basta tabi sütüm geldi ama az nede olsa tam olarak dün geldi denebilir mama verdim bikac kez inşallah atlatırız
Allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
Malesef daha hastanedeyiz, ama kızımın durumu iyiye gidiyo, Dr lar işi şansa bırakmak istemiyor. Dün geceden beri emmeye de başladık. Pompayı bıraktık, kızım iyice boşaltıyor:)buna da şükür, beterin beteri var...Ah canim cikmadimi hala prenses. Iyi bir doktora denk gelmissin aklin orada kalirdi eve ciksan. Surunde gelmis bak insallah kisa zamanda cikarsiniz hastaneden.
Amin inşallah canım darısı sizlerin başına insallah..Ayy gozun aydinn canimn nasil seviniyorum ya Allahim hayirli evlat etsin minicik oglusunu darisi basimiza :))
Hayırlı haberlerle gel inşallah canimKizlar sahurdan beri sancim var ha gecti ha gecer dedim uyuyamadim zaten nst icin gidicektim bakalim dogum sancisimi yoksa baska bisey mi
gözün aydın canım allah anneli babali buyutsun inşallah.. dogumhaneye çokmu erken aldılar doğum baya sürmüşBen anne olduuumm
Cumartesi sahırda suyum gelmişti sabah onda giriş yaptım hastaneye 3.5 cm acıklık vardınsunni sancı verdiler sancıları atlatmak cok zor oldu annemin elini kıracaktım nerdeyse saat 13 de dogum masasına aldılar 13.32 de oğlum doğdu cok şükür
Amma dığum kılay birşey değil annemin kıymetini bikere daha anladım
Dün kontrole gittik biraz sarılıgı var dedi doktor sık sık emzir iki gün sonra tekrar gel dedi
İlk basta tabi sütüm geldi ama az nede olsa tam olarak dün geldi denebilir mama verdim bikac kez inşallah atlatırız
Allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
O tarihler bebisin Kilosu a gelişimine göre tarihlermis. Doktor Sata göre tarihi baza alıyoruz doğum için demişti bana.Kızlar bide bişeyi merak ediyorum ultrason ölçümlerinin oldugu kagıtta tahmini doğum tarihi yazıyor benim önceden hep 13temmuz yazıyordu 37de 15 38de 16 39da 19 temmuz yazıyor bu ölçümlere göre 40. Haftam da doğum görünmüyor merak ettim bu ölçümlerdeki değerler çok önemlimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?