2015 Temmuz Anneleri

Canm bende emdigi kadr emzryrm bakyrm benmkide emmiyor sagyrm.koyuy.dolaba acken once onu veryrm biberonla.sonra mama yetmyr cunku ama vermeye calsyrm bit yudum dahi olsa.

Kızlar doğum yaptım sonunda dün evimize çıktık. Oğlum ve ben çok iyiyiz salı sabahı suni sancı verildi fakat akşam 5 e kadar yanlızca 2 cm acilmam olunca doktorum sezeryana aldı beni ama suni sancı çok kotuydu kesinlikle tavsiye etmiyorum sezeryanda bütün bayiltildim ve çok çabuk ayildim. Normal diye direnseydinde çok dikisin olacakmış dedi doktor cnku bebeğin iri bir bebekmis dedi. Ogluma maşallah deyin kızlar 4.600gram 55 cm boyunda doğdu. Anlayacağınız tosun bir oğlum var.çok guzel bir duygu allah herkese kısmet etsin inş.

Masaallahhh canimm..saglicakla almissin ne guzell..olsun cnm tek saglikli dogsunda sezwryan.olsun varsin..insallh bizimde kolay guzel dogumlrimiz olur.oeki cnm ultrasyonda kac gosterdide 4.6kg dogdu aynimiydi :)

Herkese iyi bayramlar kızlar.. Pazartesi günü oğlum normal doğum ile dünyaya geldi. 3600 gr 49 cm :) bal kaymak gibi bişey :) Rutin kontrolde 4 cm acıklığım çıktı bemen yatıs yaptım sabah 11 de yattım hastaneye akşam 17.00 da doğum gerçekleşti. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geçmişi okuyamadım bebeğine kavusan annlerin gözüaydın bekleyenlere hayırlı doğumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…