- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.941
gerçekten mi canım ikimiz aynı gün kucaklayacağız inşallah meleklerimizisen de mi sezeryan olacaksınIns bende sali gunu doguma gircem allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins
masallah allah anali babali buyutsn ins. İyiler mi cansu ve bebek ?Merhaba ben cns2007 ablasiyim çok şükür bebegimizi kucagimiza aldık zorlu bir normal doğum oldu vakumla aldılar 2800 gr 47.5 cm doğdu
Kovamyrsn ki :)Gitsin de evinde rahat rahat uyusun bari
Canm bende emdigi kadr emzryrm bakyrm benmkide emmiyor sagyrm.koyuy.dolaba acken once onu veryrm biberonla.sonra mama yetmyr cunku ama vermeye calsyrm bit yudum dahi olsa.Canim benimkide memeden ayrilinca agliyo ben hemen 60 cc biberona sut sagiyorum yada depodan cikariyorum veriyorum ama bakiyorum ki icmiyo wcikariyo tukuruyo diyorum simariklik cunku memede uyumak istiyor uyutana kadar 4 saat memede duruyoz biz hep biberona doldurup veriyom sut zaten o yogun bakimdayken ben sagip buzlugu doldurmustum . O yuzden depo saglam
Evet sezeryan olucam sabah gidicem ins ogleye kadar alirlargerçekten mi canım ikimiz aynı gün kucaklayacağız inşallah meleklerimizisen de mi sezeryan olacaksın
TamamBilmiyorum ki canım bende ilk defa gördüm
Tamam canım bende soyliyim barıBilmiyorum ki canım bende ilk defa gördüm
Bnde cnm.insan.tuhf oluyo :) ne zmn gelecegide belirsz old.icin simdi.seytan diyo pzrtsi doktra de sezeryan.ol :) insallh sagliklica alirz bn cok merak.ediorum nasil olck :)
Masaallahhh canimm..saglicakla almissin ne guzell..olsun cnm tek saglikli dogsunda sezwryan.olsun varsin..insallh bizimde kolay guzel dogumlrimiz olur.oeki cnm ultrasyonda kac gosterdide 4.6kg dogdu aynimiydi :)Kızlar doğum yaptım sonunda dün evimize çıktık. Oğlum ve ben çok iyiyiz salı sabahı suni sancı verildi fakat akşam 5 e kadar yanlızca 2 cm acilmam olunca doktorum sezeryana aldı beni ama suni sancı çok kotuydu kesinlikle tavsiye etmiyorum sezeryanda bütün bayiltildim ve çok çabuk ayildim. Normal diye direnseydinde çok dikisin olacakmış dedi doktor cnku bebeğin iri bir bebekmis dedi. Ogluma maşallah deyin kızlar 4.600gram 55 cm boyunda doğdu. Anlayacağınız tosun bir oğlum var.çok guzel bir duygu allah herkese kısmet etsin inş.
Ayniyiz cnm .pazartesi ne cikcak bakalim kontrolde.esim nazli olck bizim kiz diyo :))Herkese iyi bayramlarr....bizde hala tık yok:)
Canım bugün tekrar test yaptırdım 14 den 13 e düşmüş siz ne durumdasin iz bol bol emziriyorum böyle böyle dusecek insallah
Sarılık testi topuk tan kan alıyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?