- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.961
Cnm bnde 38 oldum gunu gununu tutmuyo bazen sabh soluma yatinca sagdan cikicak cildirmis gbi vuruyo.bznde ciliz hareketleri oluyo.bnde uc gun.onceye kdr cok.iyiydim nazarcettim.kndime simdi ewde odadan.odaya zor yurumeye basladimKızlar bebeğim o kadar hareketli ki bugün resmen Canımdan can gidiyor çok acıtıyor canımıhareket Üstte bile olsa altta vajinamda ağrı oluyor bir aksilik varmı sizce şu an 38+5 im ve en son 3800 gramdı yerinin daralması ve hareketinin azalması getekmiyormuydu? Sizin nasıl?
Kızlar bebeğim o kadar hareketli ki bugün resmen Canımdan can gidiyor çok acıtıyor canımıhareket Üstte bile olsa altta vajinamda ağrı oluyor bir aksilik varmı sizce şu an 38+5 im ve en son 3800 gramdı yerinin daralması ve hareketinin azalması getekmiyormuydu? Sizin nasıl?
Neden cnmBen 14 gun ayri kaldim ama bebeisim kaldi hastanede canim ben degil sabirli ol gecer hersey ben cok agladim cunkuu
Ayy ne guzell cnm sende almissin.bebisini.insana hayal geliyor bn ne zmn dogurcaksam :)merhabaaa arkadaşlar
hayırlı bayramlar
ben de doğum yaptım:) pazartesi günü oğlum normal doğumla dünyaya geldi çok şükür
zaten pazar günü buraya da yazmıstım sancılarım başlamıstı, ama cok rahatsız etmiyordu hatta aksam arkadasa iftara bile gittik. sonra gece 4 ten sonra sıklaştı, gerçekten anlattıkları gibi belden başlayıp kasıklara yayılan bir ağrı ya da dalga diyelimonceden de akıntım oluyordu ama o zamandan sonra biraz daha arttı, bir de boyle kokusu ve yogunlugu değişikti, sabah 9 a kadar evde bekledim, çamaşır katladım, birşeyleri düzenledim sonra da duş aldım. eşimle sabah hastaneye gittik. doktor muayene de 2 cm açıklık olduğunu, suyumun sızmaya başladığını ve yatışımı yapacaklarını soyledi, bugün olur doğum dedi, ben eşimle hala şoktaydım hani bekliyoruz tabi ki doğacak diye ama insan yine de inanamıyor, sonrası 12 ye kadar normal şiddette sancılardı, 3 cm açıklık olmustu doktoruma normal doğumda epidural istediğimi hatırlattım, biraz daha bekle 4cm olunca yapılır dedi. ama sonra sancılar o kadar sıklaştı ki saat 13 te doğumhaneye tekrar muayene için aldıklarında, doğum başlamış diyerek bir koşuşturma başladı, sonra 13.23 de oğlumu kucağıma verdiler. 3360gr ve 52 cm (2 gün once ultrasonda doktor 3050gr ve 47cm demişti)
o an hiçbir şekilde geçmeyecek gibi geliyor o agrılar son sancılar, gerçekten kolay değildi ama Allah yardım ediyor işte. 4 dikişim varmış, ertesi gün eve geldiğimde biraz agrım vardı ama şimdi daha iyi çok şükür.
Allah tüm bekleyenlere hayırlı doğumlar nasibetsin
Cnm bnde 38 oldum gunu gununu tutmuyo bazen sabh soluma yatinca sagdan cikicak cildirmis gbi vuruyo.bznde ciliz hareketleri oluyo.bnde uc gun.onceye kdr cok.iyiydim nazarcettim.kndime simdi ewde odadan.odaya zor yurumeye basladim
Allah yardımcımız olsun kızlar bende güya sezeryan olcam ama normal gibi tüm Sancı ağrı ne varsa çekiyorum.. Hayırlısıyla bi pazartesiyi görseydim, paranoyak oldum iyice. Kasıklarım benim de çok ağrıyor adımımı düşünerek atıyorum, pantolonumu ayağımı kaldırıp zor giyiyorumBende bugun 39+1 im, son gunler benimkide cok hareketli, cok canim aciyo hem ustten hem alttan bastiriyo.
Ozellikle alttan baski cok oluyo bicak saplaniyo gibi.
Gunumuz az kaldiya bakalim normaldir.
Asil hareketsiz olmasi iyi degil aslinda.
Ay cnm.cok iyi hissediyodum bigun yuruyus yaptim ogun kotu olmaya basldim.wcye zor gidiyom.ay hayrlisiyla sagliklica doguralim Allahin izniyle :) bnse de sanci fln belirtisi uok bakalimmAllah yardımcımız olsun kızlar bende güya sezeryan olcam ama normal gibi tüm Sancı ağrı ne varsa çekiyorum.. Hayırlısıyla bi pazartesiyi görseydim, paranoyak oldum iyice. Kasıklarım benim de çok ağrıyor adımımı düşünerek atıyorum, pantolonumu ayağımı kaldırıp zor giyiyorum
Hayırlı bayramlar anneler,doğum yapanlara bir sorum olacak,15 günlükken başlanan demir ilacını nasıl verdiniz bebişlere mamaya mı damlattınız kaşıkla mı verdiniz acaba?
Kizlar vakit yaklasti fakat ben hala inanamiyorum icimde kanli canli bi bebek olduguna
Cidden cok tuhaf geliyo, ultrasonda gordugum halde gercek gibi degil sanki.
bizimde 12 ydi 11 e düşmüş şükür..emzirerek geçer dedi bi daha gerk yokmuş gitmemize..sizinde şükür çok yüksek değilmiş..
Çok iyi allahın izniyle sarılık lari kalmaz bebişlerimizin o ölçme cihazı çok iyi birseymis burdada olsa çok iyi olur :)bizim gittiğimiz hastanede kan alınmadan yapıyorlar canım..ateş ölçer gibi bi aletle ölçtüler..çok sevindim kan almadan yaptıkları için
Gunduz top gbi oynuyoruz ama banamisin demiyo:) gece 12.30da cin gibiyizBebegi gundux cilginca uyuyup gece inadina uyumayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?