2015 Temmuz Anneleri

Maşallah size gözünüz aydın allah anneli babali buyutsun inşallah.
Hayırlı bayramlar anneler,doğum yapanlara bir sorum olacak,15 günlükken başlanan demir ilacını nasıl verdiniz bebişlere mamaya mı damlattınız kaşıkla mı verdiniz acaba?
D vitamini veriyorlar canım kendi damlaları var onunla dilinin üzerine damla veya bir kaşığa damlatip öyle ver
Allah anneli babali buyutsun inşallah maşallah size ne güzel normal doğum yaptın canım zaten Bebişi insan görünce bütün herseyi unutuyor veriyor

Teşekkür ederim bende hem yaptirmak istiyorum hem de canı cok acır mı diye korkuyordum bayramdan sonra insallah yaptiririz bizde çabuk iyilesirse beklemeye gerek yok o zaman

Ay yok harekette azalma fln yok.sipalar buyuduler guclendiler yerleri daraldi ya daha çok can yakmaya başladılar. .bende Karnımn ust kisimlari kesilmis gibi sizliyo agriyi vs gecti artik canli canli yüzüyorlar sanki...dr diyo ki gubde 10kez harekt etmeli..gunde mii dedim bnmki masallh saatte ondan fazla:)neyse bklim.
bnm de dun daha cok du sanci vs ama bugun pek bisey yok bilmiyorum artik ne olcak.ptesiyi beklesin bari artik:)

Ben soruyodum canım kendi doktorum izinde.gittigim kadın da istersen sezeryan ol diyo sagolsun kafamı iyice karıştırdı. Muhtemelen sezeryan olursun kordon dolananlar öyle oluyo felan dedi.istersen bugun alirız yarın bayrama eve bebeginle gidersin dedi. Eşime diyorum resmen sezeryan ol demek istiyo bu kadın . O da sen hassaslastın iyice alınıyosun öyle anlıyosun diyo .psikolojimi bozdular iyice bastan beri hep normal istiyodum ee dedi sonucta normalde de çekeceksin diyo doktor

Teşekkür ederim bende hem yaptirmak istiyorum hem de canı cok acır mı diye korkuyordum bayramdan sonra insallah yaptiririz bizde çabuk iyilesirse beklemeye gerek yok o zaman
Sinir hücreleri daha gelişmediği için çok acı hissetmiyormuş, en sağlıklısı doğduğu zaman yaptırmak.
Bende 7. Gün yaptırıcam Peygamberimiİn tavsiyesi de bu şekilde, tıbben de en sağlıklısı bu

Bu bebeklerin gelmesinin dollenmeyle alakasi varmi acaba :) krnimin etrafi.bnmde degosik agriyo.sanki biri vurmus gbi :)

Ah ahh hamileyken nasıl uyuyordum hiç iş yapmazdım falann şimdi ne uyku var ne yatma
Kaldı ki annem yanımda şimdi o gidince ne yapacam hiç bilmiyorum valla rabbım yardımcımız olsun
Bebek büyürmek cok zormus annemın kıymetini anlıyorum vll a

Tesekkur ederim Saglik açısından da iyiymis bi de yarim sunetli dogdu bugun 1 haftalik oldu haftaya insallah yaptiririm sünnetini

Bende ayniyim gidince napcam bilmiyorum gecenin bi yarısı benimle birlikte kac defa kalkiyo annenin yerini hic kimse tutmuyo Allsh onlari basimizdan eksik etmesin ins

Ay cnm.cok iyi hissediyodum bigun yuruyus yaptim ogun kotu olmaya basldim.wcye zor gidiyom.ay hayrlisiyla sagliklica doguralim Allahin izniyle :) bnse de sanci fln belirtisi uok bakalimm
Canım bana da dr hiç hareket etme doğuma kadar dedi ama bugün Büyük'leri gezeyim bari dedim, ananenemgilin asansör çalışmıyordu Yürüdüm, o an anlamadım ama gelince biraz uzandım resmen alt karın kaslarım iptal olmuş dönmemiyorum bile bizim bebiş iyice aşağıda arada sancım da oluyor, pazartesiyi görmek için dua ediyorum. Senin deinşallah çok uzun sürmeden birden çabucak gelir bebişin.

Al benden de okadar ya bazen acıdan bağırıyorum... Neyseki az kaldı diye teselli bulmaya çalışıyorum bir pazartesi gelseydi .. Buarada benim göğüslerim de çok sızlıyor, siz de var mı böyle şeyler ?

Insallh cnm ya sanki karin kaslrim yirtiliyo iki uc gundur.saglicakla alsaydik valla diyorum pzrtesi kontrolden sbra bekliyorum diye ama bn dusundukce gelmk istemiyo :)

Canı. Hiç korkma, ben doğum korkuma, son bir aydır uyku filan yoktu, o gece hiç uyumadım, sabaha kadar, ölevektim, inanki çok salakmışım, gayet basit güvenli bişi, stres yapma, ufaklığı ve mimicik ellerini , tuttuğunu düşün

Canım çok sağol haklısın ama maalesef 300 gr kaybetmiş yavrum 2 günde hemen mama takviyesi dedi dr. Şimdi sütte geliYor dönüşümlü veriyorum ikisinide süt iyice artana kadar

Masaallahhh canimm..saglicakla almissin ne guzell..olsun cnm tek saglikli dogsunda sezwryan.olsun varsin..insallh bizimde kolay guzel dogumlrimiz olur.oeki cnm ultrasyonda kac gosterdide 4.6kg dogdu aynimiydi :)
Beni son 1 aydır USG ye almamıştı doktorum 1 ay öncede 3 kg di canım boyunda 47 cm di. Genelde USG den 200 gr fazla doguyor arastirmama gore bebekler canim. Sağlıklı doğumlar diliyorum sanada allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inş.

Amin cnm cok sagolasin.insallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…