2015 Temmuz Anneleri

yekruye
yekruye Sende sağol cnm. Ne demek. Birbirimizin halinden en iyi biz anlariz Evt bi biz kaldik valla dogurmayan. Olsun vaktimiz var daha bizim

daisyduck post: 41835250 .!.:
saç kurutma makinesi de işe yarıyor tesadüfen buldum
daisyduck Cnm saç kurutma makinesi, elektrikli süpürge, fon makinesi gibi gürültülü aletlerin çıkardığı sesler, bebeğin anne karnında duyduğu seslere çok yakınmış. Bu yüzden bebeklerin üzerinde rahatlatıcı etkisi varmış. Hatta bu makineleri sürekli çalıştırmak zor olacağı için mp3 cd' sini bile yapmislar. Haberlerde izlemistim

kizlar biz de 18 gunluk olduk bugun ama size bisey sorucam brnim kanamam coktan kesildi bile normal mi? sizin devam ediyomu? sadece sari akinti var arasira.. bide kac saatte bir emziriyosunz ben 2 saati gecirmiyorum ama bunaldm artik 3saate ne zaman cikalim..

nutraks Maşallah cnm. Allah analı babalı büyütsün. Nasıl gece 4 te giriş yaptın hastaneye. Suyunmu geldi, sancılarınmi sıklaştı?

nutraks Maşallah cnm. Allah analı babalı büyütsün. Nasıl gece 4 te giriş yaptın hastaneye. Suyunmu geldi, sancılarınmi sıklaştı?
Canm buraya yazmistim zaten pazar sabh nişanm gelmisti ve sancilarim vardi.yarim saate bir vs en son gece dorde dogru on onbes dkya dusunce gittim hastaneye. Suyumda tuvalete gittikce akıntı gibi grliyodu....nst crkildi alttan muayenr edilfi 5cm açılmam ve sancilarm varms tahliler ivir zivir derkn bes gibi yatis yaptim tam olarak 06:59da oğlus geldi....
dogumu bekleyen arkadslara tavsiyem nişannz gelince veya sanci baslayinca hemrn gitmeyin hastaneye tskip edin evde daha raht çekiliyor cunku .hastanede cok zor....suyunuz geldiyse beklemeyin o tehlikeli olabilir...
yekruye cnm sen dr.a bakma hic usg kesin sonuc degil ki bzmki gecrn carsamba usgdeki kilosun400gr fazla doğdu. Kizim eksik dogmustu degisiyo yani

Gunaydin anneler .. bizim 9.gunumuz sanki daha bilincli bakiyor ve artik emerken elimi tutuyo oncesinde zorla koyuyodum elini elimin ustune :) ben saatle emzirmiyorum kendi aglamasini istemesini bekliyorum bu bazen iki saat oluyo bazen 3 gece en fazla 4 oldu simdiye kadar ama dr 4 saat olabilir demisti zaten. Emzirme sureniz ne kadar suruyor onu merak ediyorum nette 15 dk biri 15 dkka biri diyo ama ben 1.5 saat tutuyorum yaklasik bebek cekerken yaridami kesicm napiim birde su 14. Gun olayi gercekmi 14. Gunu gecipte bebegi canavara donusen varmi onu merak ediyorum. tesekkurlerr

Günaydın anneler :) benim oğlum bugün 18 günlük oldu, gobeğimiz düşeli perşembe günü 2 hafta olacak. Şimdiye kadar ne kanama ne akıntı oldu göbek deliğinden ama bu sabah kurumuş kan vardı başına gelen var mı doktorumuz 1 hafta 10 gün falan kanayabilir demişti ama bidaha fazla oldu gobeği duşeli

Gündüz 4 den gece 12 ye kadar uyanıktı benefım ve aksam 8 gibi aglamaya basladı sabaha kadar hiç durma yok bi on daıka uyuyor sonra yıne böyle bişi görmedm ya kolik bebek diye bişi varmıs ondan hetalde doktora götürecez birazdan

kızlar biraz önce doktordan geldik 8 günde 200gr almış sadece dr çok az dedi.mama takviyesi yapın dedi.ben de daha çok emzirsem diyorum.çok emince de kusuyor ama ne yapayım?

Arkadaşlar günaydın herkese benm günüm bitti ama hala tık yok... Hastaneye gitmeye korkyrm. Gitmelimiyim yaa yoksa bekleyimmi ilk gebeliğim napsam bilmyrm. Cok stresliyim

Aman Allah im bugun 14. Gunumuz

Bizde 22 gunluk olduk canım.benim kanamam da iyice azaldi.
Ben saat tutamıyorum emzirirken zaten 2-3 saatte bir acıkıyor uykudaysa uyandiramiyorum ben neyseki uzun surmuo uykusu.

Canim ayni bizi anlatmissin :) ilk defa anne olanlara Alah kolaylik versin cok iyi anliyorum neler yasadiklarini . Buyuk degisiklikler sok yasaniyor zaten birde ustune logusalik derken alismak biraz zaman alir
Ama zamanla hersey daha iyiye gider. Ben ve esim aynen dedigin gibi su anda bebegimizin keyfini cikariyoruz. Logusa sendromu vs hicbiri ugramadi evimize. Uykusuzluk yok mu ? Var. memeler acimiyor mu ?aciyor . Dikisler agriyor mu? Agriyor ama hic umrumda degil . Hastaneden ciktigimiz ertesi gunu ciktik sokaklara alisverisler yapildi kizim parklara goturuldu disarida yemeklere gidildi. O gunden beri zaten hergun disardayiz :) su mutlu anne mutlu bebek lafi cok dogruymus. Bebekler hakikaten sunger gibi annenin duygu durumunu cekiyor. Benim ilk annelere tavsiyem sakin eve tikilip kalmayin . Bol bol disariya cikin. Gezin dolasin hava alin iciniz acilsin. Logusa 40 gun disari cikmaz filan aman diyeyim. Bir insan logusa olmasa bile 40 gun disari cikmasa aklini oynatir o adet nerden gelmis hic anlamadim zaten

Bu arada kizim kardesini cok seviyor simdilik kiskanclik filan yok . Altina yapmaya baslarmi filan diye korkuyordum oyle birsey de olmadi. Tahtaya vuruyorum insallah boyle devam eder evdeki durumlar:) sizin evde kardes durumlari nasil canim???? ikinci bebek ne zevkli birseymis:) simdi anladim ucuncuyu yapanlari da. Yapilir vallahi su hamilelik olmasa birtek :):)

Ay ben kucagimdan indirmiyorum vallahi:) ilk kizimda hersey kuralli ne kasmisiz kendimizi ya:) yok kicaga alismasin yok vs. zaten 5- 6 aylik olinca istesen kucaginda durmuyor, kucagimda dursada sevsem diye gozunun icine bakiyordum:) bakma canim sen millete biliyosun zaten her kafadan bir ses .

ya kızlar sızlerı böyle görünce benımde canım tatile gitmek ıstıyor ama daha 12 gunluguz.offf su 20-40 muhabbetini hala anlamış değilim.evden dışarı çıkamıyorum.nedır bu ya.....
Canim hemen at kendini disari yok oyle bisey. Iki kizimda da hastanenin ertesi gunu disarda fink atiyordum. Hatta ilk kizimda kontrole gitmistik doktora hastaneden cikinca ona sordum guldu bana kontrole isinlanarak mi geldin sokaga cikmadin mi dedi:):) depresyonda olmayani depresyona sokar evde tikilip kalmak. Burda zaten oyle bir adet yok herkes minicik bebekleriyle disarda hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…