- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.281
Sagol cnm bnm.cok moral veriyosun.agri derkn cnm kas agrisi gbiyse bebekten bnmde bazen agri oluyo bacagimada vuruyo hatta.ama sizi seklinde kasigimda belimde olan yalnci sanci sanirim.ay bi biz kaldik dogurmayan.sanirim stres yaptikca sancilarim.kaciyo :)
Benim kan tahlillerini onceden yapdilar sabah 8den gidicem bakalim artik kacda alicakSaat 9 buçuk gibi gel dedi ama kan tahlili felan öyleyi bulur. bebek strese girmesin diye kötü ihtimalleri düşünmemeye çalışıyorum. Senin kaçta canım
daisyduck post: 41835250 .!.:saç kurutma makinesi de işe yarıyor tesadüfen buldum
Herkese slmlarr...gece dortte hastaneye giris yaptim muayeneler vs derken saat 7de oğlusum normal doğum olarak dunyaya geldi..kızıma göre biraz zor oldu fazla dikisim var ama yine de iyiyim...bugun hastanedeyz yarin taburcu oluruz ins..
Darısı tüm bekleyenlerin basina
Allah yardımcın olsun canım haberlerini bekliyorum bebişi sağ salim al kucağına :)Benim kan tahlillerini onceden yapdilar sabah 8den gidicem bakalim artik kacda alicak
Anldim cnm.artik sagliklica aldinya buna sukurrSızıntı gelip gelmediğini anlayamadım canım suyum gelene kadar.3250 gram 50 cm ultrason ölçüleri kilosu 100 gr eksik
Canm buraya yazmistim zaten pazar sabh nişanm gelmisti ve sancilarim vardi.yarim saate bir vs en son gece dorde dogru on onbes dkya dusunce gittim hastaneye. Suyumda tuvalete gittikce akıntı gibi grliyodu....nst crkildi alttan muayenr edilfi 5cm açılmam ve sancilarm varms tahliler ivir zivir derkn bes gibi yatis yaptim tam olarak 06:59da oğlus geldi....nutraks Maşallah cnm. Allah analı babalı büyütsün. Nasıl gece 4 te giriş yaptın hastaneye. Suyunmu geldi, sancılarınmi sıklaştı?
Aman Allah im bugun 14. GunumuzGunaydin anneler .. bizim 9.gunumuz sanki daha bilincli bakiyor ve artik emerken elimi tutuyo oncesinde zorla koyuyodum elini elimin ustune :) ben saatle emzirmiyorum kendi aglamasini istemesini bekliyorum bu bazen iki saat oluyo bazen 3 gece en fazla 4 oldu simdiye kadar ama dr 4 saat olabilir demisti zaten. Emzirme sureniz ne kadar suruyor onu merak ediyorum nette 15 dk biri 15 dkka biri diyo ama ben 1.5 saat tutuyorum yaklasik bebek cekerken yaridami kesicm napiimbirde su 14. Gun olayi gercekmi 14. Gunu gecipte bebegi canavara donusen varmi onu merak ediyorum. tesekkurlerr
Bana da mama takviyesi yapin diyecek diye cok korkuyorum doktora goturesim yokkızlar biraz önce doktordan geldik 8 günde 200gr almış sadece dr çok az dedi.mama takviyesi yapın dedi.ben de daha çok emzirsem diyorum.çok emince de kusuyor amane yapayım?
sizinkide mi küçük doğduBana da mama takviyesi yapin diyecek diye cok korkuyorum doktora goturesim yok
kizlar biz de 18 gunluk olduk bugun ama size bisey sorucam brnim kanamam coktan kesildi bile normal mi? sizin devam ediyomu? sadece sari akinti var arasira.. bide kac saatte bir emziriyosunz ben 2 saati gecirmiyorum ama bunaldm artik 3saate ne zaman cikalim..
Canim ayni bizi anlatmissin :) ilk defa anne olanlara Alah kolaylik versin cok iyi anliyorum neler yasadiklarini . Buyuk degisiklikler sok yasaniyor zaten birde ustune logusalik derken alismak biraz zaman alircanım seni çok iyi anlıyorum ilk kızımda kötü bir lohusalık geçirdim..dediğin gibi emzir altını değiştir uykusuzluk hep gergindik eşimle bide evde kv de vardı gece çocuk ağlıyodu kapıda hemen bu sefer ben ağlıyordum bakamıyor muyum niye geliyo diye eşim söledi sonra anne hatun halleder sen gelme dedi ...inan keyfini sürmek yerine boş yerine gerilmişiz doya doya sevememişiz bile..ilklerde bi şaşkınlık oluyor , yorgunluk...ikinci kızımda hamileliğimde de çok rahattım şükür her işimi yaptım gezdim dolaştım olağanüstü bi olay gibi düşünmedim hamileliği..11. günümüz bugün çok şükür kızımdaki gerginliğimiz yok ağlayınca bile gülüyoruz gece bile uyumayınca oturup konuşuoz onunla keyfini sürüyoruzbi daha kızım 11 günlük olmayacak bi daha bu zamanlara dönemeyeceğiz boşveerr giyecek kıyafet bulursun ama bu zamanlar geçer gider..ilk kızım kimseye emanet edemedim 1 yaşına kadar şimdi ise 2 kez alışveriş merkezine gittm süt sağdım bıraktım sende kasma kendini annene sütünü bırak 3-4 saat yetecek kadar sonra kafanı rahatlat biraz..eşim şimdi diyor bebek bebek bize uysun biz bebeğe uyunca perişan oluyoruz diye bebişin uyuyunca kitap oku tv müzik...dua et bol bol manen rahatlatsın Rabbim..ayyy çok akıl veriyo gibi olmadım inşallah
Ay ben kucagimdan indirmiyorum vallahi:) ilk kizimda hersey kuralli ne kasmisiz kendimizi ya:) yok kicaga alismasin yok vs. zaten 5- 6 aylik olinca istesen kucaginda durmuyor, kucagimda dursada sevsem diye gozunun icine bakiyordum:) bakma canim sen millete biliyosun zaten her kafadan bir ses .dün bi komşum geldi , bebişim de ağlayınca kucağıma aldım sustu uyudu güzelce ..komşum hemen aa bu kucaa alışmış dedi..dedim ki 10 günlük daha alışsa nolcak kendini güvende hissetsin...9 ay taşıdık içimizde bi 9 ay da kucağımızda taşıyalım ne olcakyürümeye başladılar mı biraz zor kucağa gelirler
Canim hemen at kendini disari yok oyle bisey. Iki kizimda da hastanenin ertesi gunu disarda fink atiyordum. Hatta ilk kizimda kontrole gitmistik doktora hastaneden cikinca ona sordum guldu bana kontrole isinlanarak mi geldin sokaga cikmadin mi dedi:):) depresyonda olmayani depresyona sokar evde tikilip kalmak. Burda zaten oyle bir adet yok herkes minicik bebekleriyle disarda hep.ya kızlar sızlerı böyle görünce benımde canım tatile gitmek ıstıyor ama daha 12 gunluguz.offf su 20-40 muhabbetini hala anlamış değilim.evden dışarı çıkamıyorum.nedır bu ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?