- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.301
Masallah canim 15 gunluk olmussunuz bile:) bizde 8 gunluk olduk:) benim kiz cok uzun tirnakli dogdu zaten ben eve gelir gelmez kestim yani 4 gunlukken:) simdi cizemiyor yuzunu rahatladik. Hic dinleyemem oyle adetleri cocuk yuzunumu parcalasinMerhaba kızlar nasılsınız? Biz bugün 15 günlük olduk dün oğlumun tırnaklarını kestim çok uzamişti 40 gün dolayında kesmeyin diyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.. elleriyle yüzünü çok çiziyor kesin rahatladık bugün D vitaminine başlıyoruz yarında sarılık ve muayenemiz var
Hayirli olsun canim:) gule gule buyutun simdi:) kizin tanisti mi kardesiyle. Seninde kizin kucuk tu benimki gibi degil mi? Bizde simdilik durumlar iyi kiskanclik vs olmadi henuz. Bakalim ileride neler olacak:) bekleyip gorecegiz artik!!!Herkese slmlarr...gece dortte hastaneye giris yaptim muayeneler vs derken saat 7de oğlusum normal doğum olarak dunyaya geldi..kızıma göre biraz zor oldu fazla dikisim var ama yine de iyiyim...bugun hastanedeyz yarin taburcu oluruz ins..
Darısı tüm bekleyenlerin basina
Canim gece cok alt degistirme zaten bosuna uyandirirsin. Ben gecede bir kez alt degistiriyorum kizimda doktorum tembihlemisti zirt pirt uyandirma cocugu diye cok rahat etmistim oyle. Bunda da aynen uyguluyorum:) yine rahat ettim. Emzir gazini cikar yatir hemen kaanlikta isik acarsan uyanir.Canim peki gece alt degistirirken napicaz?mecbur isik aciyorum temizlerken en azindan gece lambasini.nasi yapmali,?
Masallah masallaaaah:):)Merhaba kızlar. Biz 2 aylık olduk çok şükür
Canim sen hep yanindasin farketmiyorsun, buyumustur o merak etme annesiiii:):)Kizlar yarin 14 gunluk olacaz ama bebegim hic buyumuyor gibi geliyor kilo almis mi bilmiyorum bu analik beni benden aldi
Ooooo daha neler neler var gorecek:):) ama hep guzel seyler merak etmeyin:)Gece emzirirken bende oyleyim canim.gözlerimi acamiyorum.annelik gerçekten çok zormus.daha neler gorcez bakalım.
14.gün olayı nedir ya.Aman Allah im bugun 14. Gunumuz
Canim ayni bizi anlatmissin :) ilk defa anne olanlara Alah kolaylik versin cok iyi anliyorum neler yasadiklarini . Buyuk degisiklikler sok yasaniyor zaten birde ustune logusalik derken alismak biraz zaman alir
Ama zamanla hersey daha iyiye gider. Ben ve esim aynen dedigin gibi su anda bebegimizin keyfini cikariyoruz. Logusa sendromu vs hicbiri ugramadi evimize. Uykusuzluk yok mu ? Var. memeler acimiyor mu ?aciyor . Dikisler agriyor mu? Agriyor ama hic umrumda degil . Hastaneden ciktigimiz ertesi gunu ciktik sokaklara alisverisler yapildi kizim parklara goturuldu disarida yemeklere gidildi. O gunden beri zaten hergun disardayiz :) su mutlu anne mutlu bebek lafi cok dogruymus. Bebekler hakikaten sunger gibi annenin duygu durumunu cekiyor. Benim ilk annelere tavsiyem sakin eve tikilip kalmayin . Bol bol disariya cikin. Gezin dolasin hava alin iciniz acilsin. Logusa 40 gun disari cikmaz filan aman diyeyim. Bir insan logusa olmasa bile 40 gun disari cikmasa aklini oynatir o adet nerden gelmis hic anlamadim zaten
Bu arada kizim kardesini cok seviyor simdilik kiskanclik filan yok . Altina yapmaya baslarmi filan diye korkuyordum oyle birsey de olmadi. Tahtaya vuruyorum insallah boyle devam eder evdeki durumlar:) sizin evde kardes durumlari nasil canim???? ikinci bebek ne zevkli birseymis:) simdi anladim ucuncuyu yapanlari da. Yapilir vallahi su hamilelik olmasa birtek :):)
canım bizim göbebğimizde bayramın 1.günü düştü.göbeğinde kuru kan var.arada bir azıcık kan geliyor.hala pansuman ediyorum napıcamı bilmiyorum açıkçası.Günaydın anneler :) benim oğlum bugün 18 günlük oldu, gobeğimiz düşeli perşembe günü 2 hafta olacak. Şimdiye kadar ne kanama ne akıntı oldu göbek deliğinden ama bu sabah kurumuş kan vardıbaşına gelen var mı doktorumuz 1 hafta 10 gün falan kanayabilir demişti ama bidaha fazla oldu gobeği duşeli
Ya bunlar cok alem oldular:) bizimki de oyuncak bebegini almis pat pat sirtina vuruyor gazini cikariyormus bebeginin sonra da kardesinin bezlerinden kapmis iki arada bir derede bir tane altini bagliyor oyuncagin:) daha iki yasinda nerden hemen kapti iki gunde ne yapilacagini:):) hergun degisik bir tiyatro evde:) bizimki daha be buyuk ablayim memesen sur icmem bardaktan icerim , bez takmam tuvalete giderim havalarinda. Bir kere dedim gel memesen sut ic diye yok ben ablayim buyugum dedi:)Hahahaha aaaa aynen ya Benimkide öyle diyor yarın oğluma yaptıklarını aynısını kızıma yapıcaz bakalım ne kadar dayanacak :)) tv tablet pc yok 10 dakika sonra sikilacak kesin :)
Inşallah canım amin bol bol olsun yersin bebislerimize
Ay ben kucagimdan indirmiyorum vallahi:) ilk kizimda hersey kuralli ne kasmisiz kendimizi ya:) yok kicaga alismasin yok vs. zaten 5- 6 aylik olinca istesen kucaginda durmuyor, kucagimda dursada sevsem diye gozunun icine bakiyordum:) bakma canim sen millete biliyosun zaten her kafadan bir ses .
Canim bizimGunaydin anneler .. bizim 9.gunumuz sanki daha bilincli bakiyor ve artik emerken elimi tutuyo oncesinde zorla koyuyodum elini elimin ustune :) ben saatle emzirmiyorum kendi aglamasini istemesini bekliyorum bu bazen iki saat oluyo bazen 3 gece en fazla 4 oldu simdiye kadar ama dr 4 saat olabilir demisti zaten. Emzirme sureniz ne kadar suruyor onu merak ediyorum nette 15 dk biri 15 dkka biri diyo ama ben 1.5 saat tutuyorum yaklasik bebek cekerken yaridami kesicm napiimbirde su 14. Gun olayi gercekmi 14. Gunu gecipte bebegi canavara donusen varmi onu merak ediyorum. tesekkurlerr
Canim bilemedim hic 8 gunde 200 gr azmi cok mukızlar biraz önce doktordan geldik 8 günde 200gr almış sadece dr çok az dedi.mama takviyesi yapın dedi.ben de daha çok emzirsem diyorum.çok emince de kusuyor amane yapayım?
Ay yok oyle birsey:) 14. Gunde cocugun karakteri degisirmis icinden canavar cikarmis filan:)14.gün olayı nedir ya.
Masallah bizim kizlara:) kardes bekliyorlarmis demekki hazirmislar:) ya dedigim gibi 3. Yapilirda ben hamileligi tekrar yapamambizde de aşırı bi sevgi var altında ne yatıyo zamanla çıkacakbende daha fazla tepki bekliyodum ama korktuğum gibi olmadı şükür..ikinci bebek gerçekten süpeerr RAbbim sıkıntılarını göstermesin..3.yü düşünemiyorum bile..evt keşke pıt diye olsa dimi kalabalık aile olmak güzel bişey biz bi ara 3.leri de düşünmeye başlasak mı
Hayirli olsun gule gule buyutun oglunuzu:):)Slm herkeze. Bende pazar gunu oğlusumu kucağıma aldım
yuhh yaa yenı yenı seyler duyuyoruz.ne kadar cok batıl ınanc var.onlara gore yasarsak olelım daha ıyı ya.Ay yok oyle birsey:) 14. Gunde cocugun karakteri degisirmis icinden canavar cikarmis filan:)
sarilik var diye 1 bucuk saatte bir emziriyorum cogunlukla baya dusurdum bu sekilde sariligi ama ctesi gidicez tekrar kontrole...o zaman 2 3 saate uzaticam insallah.. yoksa uyanmasa bile zorluyodum uyanmaya... artik benmde takatim kalmadi ya..Bizde 22 gunluk olduk canım.benim kanamam da iyice azaldi.
Ben saat tutamıyorum emzirirken zaten 2-3 saatte bir acıkıyor uykudaysa uyandiramiyorum ben neyseki uzun surmuo uykusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?