2015 Temmuz Anneleri

Merhaba canım iyiyiz biz siz nasılsınız ben kestim tırnağını rahat ettim nolcakki kes ya. Maşallah büyüyorlar işte

Gaz sorunu cok yasamadik ama sabsimlex kullaniyom duzenli bende yazliga gitcem ama kirkimizi bekliyoz bu 2 gun sonra bir aylik olucam 5 agustosta gitcem yuzerim heralde 83 kiloydum suan 70 e dustum hedef 62
Oh ne güzel yüzerek verirsin inş kiloları ben şuan senin hedefindeyim tok karına 62 çıkıyorum benim Hedefte 52 ama şuan acayip iştahım açık bide bayramda tatlı çikolata abarttım yani.

ben de daha 7 günlükken yalnız kaldım bazen sabah saatleri hala uyutamamış olunca ben de onunla ağlıyorum ne istediğini anlayamıyorum diye benim süt de hala artmadı mecbur mama veriyorum galiba kısır döngü gibi oldu 5 günlükken süt yetmediği için hastaneye götürmek zorunda kaldık onun o minicik haliyle orda yatışınuı görmeyi hala atlatamadım korkudan mamayı fazla veriyorum galiba o da sütü iyice azalttı bazen uyku,açlık ve korku birleşip öyle büyüyor ki oturup hüngür hüngür ağlıyorum şimdi bi de eşim iş için il dışına gidecek birkaç gün bugun gözlerim her zamankinden daha şiş yani.iyiki burası var ve sizler varsınız yalnızlığımı biraz olsun alıyor en azından sen de sıkıldıkça bunaldıkça buraya yaz çok iyi geliyor,biraz büyüyp bize sarılıp anne dedikleri zaman unutacağız bunları İnşallah

canım benim bebiş de öyle. doktor emzik önerdi damaksız. ilk 3 ay çok yüksek emme refleksi olurmuş onu dengelemek için. ben aventinkini aldım. tutuyo maşallah. yoksa sürekli emip kusuyo

Ben de bugun nuk un damaklisini aldim ama kotu mu yaptim acaba, onu tutuyor gayet iyi, avent soothie mi aldigin normal mi? Soothie turkiye de yok sanirim.

saç kurutma makinesi de işe yarıyor tesadüfen buldum

Oh ne güzel yüzerek verirsin inş kiloları ben şuan senin hedefindeyim tok karına 62 çıkıyorum benim Hedefte 52 ama şuan acayip iştahım açık bide bayramda tatlı çikolata abarttım yani.
Aynen benim de istahim cok acik, hedefim once gebelik oncesi 58 e donmek sonra da 55 ama 68 den 69a ciktim bu istshla dogmdan sonra sadece 6 kg gitti.
40 imiz bi ciksin yuruyuslere baslicam. Zaten depresif oldm iyice hicbiseyim olmuyor ustume.

Kizlar yarin 14 gunluk olacaz ama bebegim hic buyumuyor gibi geliyor kilo almis mi bilmiyorum bu analik beni benden aldi
Biz evde tartiyoruz, baskule bi bencikiyorum sonra esim bebegi veriyo kucagima. Benim kilomu toplam kilodan dusuyoruz, 150 gr kadar da ustunu basini dusuyoruz ysklasik bi sonuca ulasiyoruz icimizi rahat ettirecek kadar. Gerci saglik ocagi da evimize cok yakin ama sadece tartmak icin hic goturmedik:)

yekruye yekruye Allahım Yarabbim yaa ben bu hasta psikolojisinden anlamayan şuursuz dr.lara uyuz oluyorum yaa. Hiç dencek lafmi doğumu yaklaşmış, bikaç gün sonra lohusa olcak kadına böyle şeyler Lohusa sendromu denen bişey var. Zaten hormonlar tavan yapmış durumda. Ayrıca 3.100 gr. hiçte küçümsencek bi kg değil! 2.500 kg nun üstü makbul olan. Allah ıslah etsin dengesiz insanları.

Sorma cnm.ya moralim bozuldu.bide annem dedi sen yapilisin bebek tavuk gbi demis.tavuk ne demk ya ay sinir oldum.kadin kiloya takik diye boylede konusmasi gerekmiyor.mecbur iste geldik artik.saglikli olsunda 3 kg dogsun alir nasilsa kilo.ilk basta boyle degildi snra sonra ters ters konusmaya basldi.isimiz bitsede kurtulsak

yekruye yekruye Cnm bnm yaa. Kıyamam ben sana. Annenin lafına çok güldüm bu arada Gulermisin aglarmisin olmuş resmen. Boşver sen hiç duyma böyle şeyleri. Annenin yapısına kilosuna bakmıyo hiç bu işler. Bazen çok zayıf biri topac gibi bebek doğurabiliyo. Önemli olan bebislerimizin sağlıklı olması. Nasıl olsa doğduktan sonra kiloda alıyo boyuda uzuyo. Bnm bebisiminde kilosu seninkiyle aynı hemen hemen. Hem ben vitaminleri kan ilaçlarımi düzenli ictigim halde Buarada bnmde iki gundur belim agriyo. Oylesine bi agrimi ki acaba

Sagol cnm bnm.cok moral veriyosun.agri derkn cnm kas agrisi gbiyse bebekten bnmde bazen agri oluyo bacagimada vuruyo hatta.ama sizi seklinde kasigimda belimde olan yalnci sanci sanirim.ay bi biz kaldik dogurmayan.sanirim stres yaptikca sancilarim.kaciyo :)

Kızlar bugün biraz ayakta durdum bebek iyice aşagıda gb yürümem cok zorlaştı asagıda baskı hissediyorum sancı yok kasılma var ? Ne oluyo yaşayan fikri olan var mı? Kafayı yicemm ya dogsun garii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…