2015 Temmuz Anneleri

nutraks Çok teşekkürler cnm. Ne güzel bir doğum hikayen olmuş. Darısı bizim başımıza inş dimi yekruye :)[/QUOTE]
Insallh cnm.valla bizde bi sagliklica alsaydik kucagimiza.artik hsngimiz once dogurursa.:) bugun yeniden yuruyuse baslicam.yoksa bnm.korkudanmi nedr sancilr kacti :) K kutes

Tahmini dogum tarihi benden ileri olanlar var, cok aceleci goruyorum herkesi.
Kizlar ne bu acele Allah askina, birakin stress yapmayin zamaninda gelsinler

Tahmini dogum tarihi benden ileri olanlar var, cok aceleci goruyorum herkesi.
Kizlar ne bu acele Allah askina, birakin stress yapmayin zamaninda gelsinler
Aynen bende doğumdan 3 hafta önce açılmam vardı sancılarım hep oluyodu son güne kadar bekledi ama o süreçte alt üst oldum çok zor bi doğum geçirdim. Relax olmak lazım.

Tmm cnm haklisin.her emmede kaka yapiyo nerdeyde rahatsiz eder pisik olur diye yapiyodum.gaz cikarmayi da beceremiyorum.yani emdikten sonra uyyyo eger gaz cikartmak icin sirtima dikersen yyaniyo sonra tekrar emerek dalmak istiyi e emince yine gaz oluyo bi kisir dongu. Bi de agizdan gaz cok rahat siz etmiyi da alttan cikaramayinca huzursuz oluyi.agizdan cikarmadigi gaz bagirsaklara inermiki

Benim goguslerim cok yumusak ama surekli kendime yumusak memeden de sut gelir ayse diyorum :) bir memeyi veriyorum uyuyup uyaninca yine ayni memeden devam ediyorum insallah o yagli sutten aliyodur bebegim analik cok zormus doktor iyi kilo almis diyince rahatlayacam yemin ederim..

Ayniyiz canim omzuma aldigim an gozlerini aciyor sonra uyumuyor yine memeye aliyorum kisir dongu dedigin gibi ozellikle geceleri

Aynen öyle canım..
bizim evde kardes durumu bıraz karışık :) kızım kardeşini çok seviyor onunla kendi çapında oynuyor seviyor bol bol konuşuyor bebis de onu çok güzel dinliyor ama benim kız arada bebek olmak istiyor emmek istiyor babasına gazini cikarttiriyor her günümüz ayrı bi güzellikte :) )
Doğduktan sonra günler daha çabuk geçmeye başladı sanki öyle degilmi

canım zaten doğduğundan beri o yastıktan kullanıyorum ben.ben de 1göğsü veriyorum önce diğerini diğer emzirmeye bırakıyorum. bizimki 3 hafta erken doğdu acaba düzgün ememiyo mu diyorum? ama ben saatli emziriyodum. 3 saatte bir uyandığında meme vermiyodum. acaba gündüz uyandıkça meme mi versem?

Maşallah sübhanallah çok tatlı bu prenses allah nazarardan sakınsın. . O şimdi bu olaylardan daha yakın zamanda kurtulduğunu için istemiyor bizimkiler hatırlamıyorlar hatırlamayincada haliyle onlarda bebek olmak istiyor.. Bu sabah kalktım dedimki hani tablet yoktu bebek ocaktan felan yok anneciğim bebek olmak güzel değil ben alayım diyor bir anı bir anını tutmuyor benim Kraliçe elsamin :))

Bende yeni doktordan geldim 3200 gram dedi herşey normalmiş. Nts de sıra vardı girmedim. Sancılar gelince yada su gelince acilden giriş yapın dedi.

Kolay doğum olmusturninsallah saglicakla kucağına alirsin insallah.
Kızlar sabah sezeryana giriyorum dualarınızı beklerim inşallah doğumumu da yazmak nasip olur normal doğum çok istedim ama kısmet değilmiş...
Hayirlisi boyleymis canım saglicakla almissindir insallah bebisini kucağına
Evet nırmal canım kanama kişiden kişiye değişir benimde kesilmesi başladı iki gündür kanama illaki 40 gün sürmez. Sarılık yoksa uyansıkça emzir cajim
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah
Canım bebek istediği kadar emsin ama emzik gibi kullanmaya başlayınca bıraktır emzik niyetine kullanması seni..
yok canım ne canavarı alakası yok bebekten bebege farklılık gösterir gazı felan olursa ağlamaya felan çoğalır o kadar..
Arkadaşlar günaydın herkese benm günüm bitti ama hala tık yok... Hastaneye gitmeye korkyrm. Gitmelimiyim yaa yoksa bekleyimmi ilk gebeliğim napsam bilmyrm. Cok stresliyim
Canım git bi muayene ol nst ye gir hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah bebis
Slm herkeze. Bende pazar gunu oğlusumu kucağıma aldım
gözün aydın canım allah anneli babalı buyutsun inşallah..

canım benımkı 12 günlük oldu emzik vermıyorum.alıştırmak ıstemıyorum.ama eger durmuyorsa kauçuk emziklerden onerıyorlar anne memesıne en yakını oymuş.
Esim de karsi ciiti basta ama simdi surekli emmek istiyor doyduktam sonra bile memeden ayrilinca uyaniksa cok bunaltiyor. Cok yiyince de cok kusuyor burnundan da geliyor ictigi sut. Bu sefer de genzi yandigi icin surekli agoiyor. Careyi emzikte bulduk ama sadece tokken mizmizlaminca veriyorum. Acikma saatlerini gecistirmiyorum kesinlikle.

Slm kizlar ben dogum yapdim saat 10da sipnl epiduralle dogum yapdim agrilarim cok var ama gecsin dige umut ediyorum allah herkeze sag salim kucagina almayi nasip etsin
Cok gecmis olsun canim, agrilarinin sebebi harika bir varlik. boyle dusununce hafifler belki biraz :) gozunuz aydin, saglikla buyusun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…