- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.261
Guk guk emiyo masallah ama tam yatagina koyuyorum uyaniyo yeniden emmek istiyo ozellikle aksamlari geceleri rutin bnde yaramiyor mu diyorum acaba,Aliyordur annesi bende cok merak ediyorim 1 ayi dolunca bakilacak kiloya.ins. sütümüz yariyordur da kilo aliyorlardir.
Yiyorum ama abartili degil sut yapar diyolar kavun ve karpuz,gaz yok suan bakalim olmaz insallaha konunun başını kaçırdım karpuz zararlı mı bana da sütün artar diye verip duruyorlar yemeyeyim mi???
Gobegimizden de accik kan geliyor boyle kuru gibi kan goturecem de 10 gun olur dediler beklemedeyiz gidince hemen tartirtcamcanım sağlık ocağı yakınsa git tarttır..büyüyodur hem sana öyle geliyodur
Guk guk emiyo masallah ama tam yatagina koyuyorum uyaniyo yeniden emmek istiyo ozellikle aksamlari geceleri rutin bnde yaramiyor mu diyorum acaba,
Bizde aynisini yapiyoruz 3 kilo dogdu oglum sanki bu 13 gunde 300 gr fln almis az mi cok mu dogru mu yanlis mi emin deilimBiz evde tartiyoruz, baskule bi bencikiyorum sonra esim bebegi veriyo kucagima. Benim kilomu toplam kilodan dusuyoruz, 150 gr kadar da ustunu basini dusuyoruz ysklasik bi sonuca ulasiyoruz icimizi rahat ettirecek kadar. Gerci saglik ocagi da evimize cok yakin ama sadece tartmak icin hic goturmedik:)
Oglen yapsa neyse de gece olunca cok yoruluyorum,birde tam ayilamiyorum gece uyaninca bi gozum acik bi gozum kapali cocugun ne yedigini anlamiyorum bu duruma da canim sıkkın!!!Bak onu benimki de yyapio.öğleden sonra yapio hemdetepesine kadar dolu oldugu halde memede uyumak istiyor sanirim.
Ayyy bi büyüselerrr
canım benımkı 12 günlük oldu emzik vermıyorum.alıştırmak ıstemıyorum.ama eger durmuyorsa kauçuk emziklerden onerıyorlar anne memesıne en yakını oymuş.Kizlar benim oglum huy degistiriyo, gunduz uyur gece uyanik olurdu. Simdi gunduz de gece de uyumaz oldu. Bugun 26. Gunu. Emzik ya da mememi verince susuyo ancak. Surekli beni emince de cok geliyor yedigi, kusuyor. Emzigi de tam tutamiyor. Bir iki dk sonra dusuyor agzindan. Wee baby nin yuvarlak emziginden almistim emmezse diye, caresizlikten verdim. Onerebileceginiz baska marka var mi? Yuvarlak diye mi tutamiyor acaba damakli mi alsam? Sabahtan beri elli kere basina gidip emzigi yeniden agzina tiktim:) is yaptirmiyo ya evim les gibi
Siz emzik verdiniz mi? Valla emziksiz rahat yok.
Bence yeme bi dene farkederse yemea konunun başını kaçırdım karpuz zararlı mı bana da sütün artar diye verip duruyorlar yemeyeyim mi???
Aaaa yapma kendine bunu tadını çıkar herzaman böyle olmuycak vericez gidicek bu kilolar.Aynen benim de istahim cok acik, hedefim once gebelik oncesi 58 e donmek sonra da 55 ama 68 den 69a ciktim bu istshladogmdan sonra sadece 6 kg gitti.
40 imiz bi ciksin yuruyuslere baslicam. Zaten depresif oldm iyice hicbiseyim olmuyor ustume.
O emziği her çocuk tutmaz. Ya damaklı Kauçuk al yada damla şeklinde Kauçuk emzik var çoğu bebek tutuyor ondan al. Bende emzik veriyorum ama pek tutmuyoKizlar benim oglum huy degistiriyo, gunduz uyur gece uyanik olurdu. Simdi gunduz de gece de uyumaz oldu. Bugun 26. Gunu. Emzik ya da mememi verince susuyo ancak. Surekli beni emince de cok geliyor yedigi, kusuyor. Emzigi de tam tutamiyor. Bir iki dk sonra dusuyor agzindan. Wee baby nin yuvarlak emziginden almistim emmezse diye, caresizlikten verdim. Onerebileceginiz baska marka var mi? Yuvarlak diye mi tutamiyor acaba damakli mi alsam? Sabahtan beri elli kere basina gidip emzigi yeniden agzina tiktim:) is yaptirmiyo ya evim les gibi
Siz emzik verdiniz mi? Valla emziksiz rahat yok.
Canım başıma gelmedi ama bir kaç yerde okumuştum nırmal diye.Kızlar bebeğim 21 günlük oldu sol memesi sismis hafifte sertlesme var.normal bir durummus ama yinede endiselendim.başına böyle bisey gelen var mi???
Oglen yapsa neyse de gece olunca cok yoruluyorum,birde tam ayilamiyorum gece uyaninca bi gozum acik bi gozum kapali cocugun ne yedigini anlamiyorum bu duruma da canim sıkkın!!!
Cnm hayrlisi olzun saglikli olsunsa gec kalinmdan alinmis bevegin.gozun aydin.sizinti hep geldimi senin.bu hdtlrda olabiliyomus ya bnde hic bisi anlmiyorum.jac kg dogdu minik.kus ultrasyonla aynimiydi :)
Açılmam 1,5cm olmuş. Bebek hala kanala tam girmemiş. Bugün 4 kez nst çektirdim bebeğin hareketleri yetersiz diye doktorum istedi en sonuncuya akşam gittik onda da hareket nerdeyse hiç olmadı. Doktor riske atmayalım yarın sabah gel yatış yapalım dedi önce suni deneyeceğiz olmazsa sezaryen. Artık hakkımızda hayırlısı diyelim..bu arada bugün saat 2den beri kasılmalarım var şu anda da devam ediyor. Son nst de sancım çıktı ama doktorum alttan muayeneyle rahmi uyarmıştı ondan olabilir diyor. Son iki saattir sanki düzenli sancı başladı gibime geliyor gerçi dk tutmadım. Belli olmaz belki kendi sancımla doğuma giderim sabah:) dualarınızı bekliyorum kızlar. hayırlısıyla sağlıkla kolayca bebeğimin ve benim doğumu atlatmamızı nasip etsin Rabbim.Naptın sonuç ne ? Bende 40+6dayım hala ses belirti yok. Doktorum yarın suniyi vermemiz gerekiyor diyor ama doğuma dair hiç bir belirti yok ki
Saat kacda gidiceksin canim bende gidicem yarin ne hissediyorsun dige soruyorlar tarif edemiyorum..Kızlar sabah sezeryana giriyorum dualarınızı beklerim inşallah doğumumu da yazmak nasip olur normal doğum çok istedim ama kısmet değilmiş...
Hahahaha aaaa aynen ya Benimkide öyle diyor yarın oğluma yaptıklarını aynısını kızıma yapıcaz bakalım ne kadar dayanacak :)) tv tablet pc yok 10 dakika sonra sikilacak kesin :)biimki de çok merak ediyo bende içeyim yiyeyim ordan diyobeni de onu kucağınıza aldığınız gibi alın diyo( yan yatarak alacakmışız) kafası çok küçük geldi garipsedi baya..beni öpsün diyo sürekli...bizimki de biberonda görse hiç affetmez bende buzluğa attım..bol bol sütümüz olsunnn buzluklarıız dolsun taşsın
Saat 9 buçuk gibi gel dedi ama kan tahlili felan öyleyi bulur. bebek strese girmesin diye kötü ihtimalleri düşünmemeye çalışıyorum. Senin kaçta canımSaat kacda gidiceksin canim bende gidicem yarin ne hissediyorsun dige soruyorlar tarif edemiyorum..
Aynen canım öyle yaptım sonuçta temizlik imandandır gelir.Merhaba canım iyiyiz biz siz nasılsınız ben kestim tırnağını rahat ettim nolcakki kes ya. Maşallah büyüyorlar işte
Canım peki abin ve eşi ne öneriyor ilaç yerine gaz için. Müsait bi zamanında yazabilir misinSorma gaz yüzünden gecemiz gündüzümüze karıştı.ağbim ve eşi çocuk doktoru biliyosun. İlaç vermiyolar küçük diye. Çekiyoruz mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?