2015 Temmuz Anneleri

Aliyordur annesi bende cok merak ediyorim 1 ayi dolunca bakilacak kiloya.ins. sütümüz yariyordur da kilo aliyorlardir.
Guk guk emiyo masallah ama tam yatagina koyuyorum uyaniyo yeniden emmek istiyo ozellikle aksamlari geceleri rutin bnde yaramiyor mu diyorum acaba,

Guk guk emiyo masallah ama tam yatagina koyuyorum uyaniyo yeniden emmek istiyo ozellikle aksamlari geceleri rutin bnde yaramiyor mu diyorum acaba,

Bak onu benimki de yyapio.öğleden sonra yapio hemde tepesine kadar dolu oldugu halde memede uyumak istiyor sanirim.
Ayyy bi büyüselerrr

Bizde aynisini yapiyoruz 3 kilo dogdu oglum sanki bu 13 gunde 300 gr fln almis az mi cok mu dogru mu yanlis mi emin deilim dogumdan sonra da topuk kani vermeye gittigimizde kilomuz hala 3 kg di dusmemisti

Bak onu benimki de yyapio.öğleden sonra yapio hemde tepesine kadar dolu oldugu halde memede uyumak istiyor sanirim.
Ayyy bi büyüselerrr
Oglen yapsa neyse de gece olunca cok yoruluyorum,birde tam ayilamiyorum gece uyaninca bi gozum acik bi gozum kapali cocugun ne yedigini anlamiyorum bu duruma da canim sıkkın!!!

canım benımkı 12 günlük oldu emzik vermıyorum.alıştırmak ıstemıyorum.ama eger durmuyorsa kauçuk emziklerden onerıyorlar anne memesıne en yakını oymuş.

Aynen benim de istahim cok acik, hedefim once gebelik oncesi 58 e donmek sonra da 55 ama 68 den 69a ciktim bu istshla dogmdan sonra sadece 6 kg gitti.
40 imiz bi ciksin yuruyuslere baslicam. Zaten depresif oldm iyice hicbiseyim olmuyor ustume.
Aaaa yapma kendine bunu tadını çıkar herzaman böyle olmuycak vericez gidicek bu kilolar.

O emziği her çocuk tutmaz. Ya damaklı Kauçuk al yada damla şeklinde Kauçuk emzik var çoğu bebek tutuyor ondan al. Bende emzik veriyorum ama pek tutmuyo

Oglen yapsa neyse de gece olunca cok yoruluyorum,birde tam ayilamiyorum gece uyaninca bi gozum acik bi gozum kapali cocugun ne yedigini anlamiyorum bu duruma da canim sıkkın!!!

Gece emzirirken bende oyleyim canim.gözlerimi acamiyorum.annelik gerçekten çok zormus.daha neler gorcez bakalım.

Cnm hayrlisi olzun saglikli olsunsa gec kalinmdan alinmis bevegin.gozun aydin.sizinti hep geldimi senin.bu hdtlrda olabiliyomus ya bnde hic bisi anlmiyorum.jac kg dogdu minik.kus ultrasyonla aynimiydi :)

Sızıntı gelip gelmediğini anlayamadım canım suyum gelene kadar.3250 gram 50 cm ultrason ölçüleri kilosu 100 gr eksik

Naptın sonuç ne ? Bende 40+6dayım hala ses belirti yok. Doktorum yarın suniyi vermemiz gerekiyor diyor ama doğuma dair hiç bir belirti yok ki
Açılmam 1,5cm olmuş. Bebek hala kanala tam girmemiş. Bugün 4 kez nst çektirdim bebeğin hareketleri yetersiz diye doktorum istedi en sonuncuya akşam gittik onda da hareket nerdeyse hiç olmadı. Doktor riske atmayalım yarın sabah gel yatış yapalım dedi önce suni deneyeceğiz olmazsa sezaryen. Artık hakkımızda hayırlısı diyelim..bu arada bugün saat 2den beri kasılmalarım var şu anda da devam ediyor. Son nst de sancım çıktı ama doktorum alttan muayeneyle rahmi uyarmıştı ondan olabilir diyor. Son iki saattir sanki düzenli sancı başladı gibime geliyor gerçi dk tutmadım. Belli olmaz belki kendi sancımla doğuma giderim sabah:) dualarınızı bekliyorum kızlar. hayırlısıyla sağlıkla kolayca bebeğimin ve benim doğumu atlatmamızı nasip etsin Rabbim.

Hahahaha aaaa aynen ya Benimkide öyle diyor yarın oğluma yaptıklarını aynısını kızıma yapıcaz bakalım ne kadar dayanacak :)) tv tablet pc yok 10 dakika sonra sikilacak kesin :)

Inşallah canım amin bol bol olsun yersin bebislerimize

Merhaba canım iyiyiz biz siz nasılsınız ben kestim tırnağını rahat ettim nolcakki kes ya. Maşallah büyüyorlar işte
Aynen canım öyle yaptım sonuçta temizlik imandandır gelir.
bizde iyiyüz canım pek fırsat bulamıyorum tam giriş yapıyorum ya kızım ya oğlum durmuyor hop herseyi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…