- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.341
Canim agizdan cikarmadigin gaz direkt bagirsaklara iniyor. Bir sekilde cikarmaya calis mutlaka. Biraz sertce vurursan sirtina iki uc vurmaya cikar. Sonra gogsume dik yatiriyorum ben boynumun altina uyansa bile yine uyuyakaliyor hemde biraz dik pozisyonda kalmis oluyor sut asagi iniyor.Tmm cnm haklisin.her emmede kaka yapiyo nerdeyde rahatsiz eder pisik olur diye yapiyodum.gaz cikarmayi da beceremiyorum.yani emdikten sonra uyyyo eger gaz cikartmak icin sirtima dikersen yyaniyo sonra tekrar emerek dalmak istiyi e emince yine gaz oluyo bi kisir dongu. Bi de agizdan gaz cok rahat siz etmiyi da alttan cikaramayinca huzursuz oluyi.agizdan cikarmadigi gaz bagirsaklara inermiki
Ay su hamilelik bitti ya gobek atiyorum ben yoksa emzirmeye uyanmak filan is degil hic olmazsa amaci guzel:) hamileyken zirt pirt uyan bosuna:) bizde de hergun yeni olaylar . Simdi bizim kiz kucuk ya yasi bizdeki durunlarda daha degisik oluyor:) dedigin gibi ginler su gibi akip geciyor cok hizli!!! Tadini cikaralim kacirmayalim :)Aynen öyle canım..
bizim evde kardes durumu bıraz karışık :) kızım kardeşini çok seviyor onunla kendi çapında oynuyor seviyor bol bol konuşuyor bebis de onu çok güzel dinliyor ama benim kız arada bebek olmak istiyor emmek istiyor babasına gazini cikarttiriyor her günümüz ayrı bi güzellikte :) )
Doğduktan sonra günler daha çabuk geçmeye başladı sanki öyle degilmi
Gozun aydin canim ilk gun oluyo o kadar agri ben unuttum gitti vallahi bebekle ugrasmaktan :)Slm kizlar ben dogum yapdim saat 10da sipnl epiduralle dogum yapdim agrilarim cok var ama gecsin dige umut ediyorum allah herkeze sag salim kucagina almayi nasip etsin
Valla cnm artik bn ultrasyonlara guvnmiyorum ya.bna hic plesanta kalinligini soylemediler.bnce ilk gittigin yer dogruya daha yakindr.kizlar lutfen bana bir fikir verin bugun 2 ayri yerde ultrasona girdim biride 39+3 cikti haftam birindede 37 hafta bu nasil olur anlamiyorum bide plasentanin kalinligi 42mm ilkinde ikincide 29mm cikti burada takildim kaldim cunku 32 haftamda 37mmdi kalinlik nasil olurda incelirki olamaz boyle bisey sizce hangisi dogr simdiyedek 7kez ultrasonda olmusumbebegim hep 1 haftakadar ondeydi
Canim ben bu 3 saatte bir filan hic oyle bisey yapmadim ne kizimda ne de bu kizimda. Ne zaman isterse veriyorum simdi doktordan geldik 4 gunde 280 gr almis. Bence sende her istediginde emzir kilo sorunu kalmaz diye dusunuyorum:) hastanedeki emzirme uzmani ve bugun doktorda ayni seyi soyledi istediginde emzir dediler.canım zaten doğduğundan beri o yastıktan kullanıyorum ben.ben de 1göğsü veriyorum önce diğerini diğer emzirmeye bırakıyorum. bizimki 3 hafta erken doğdu acaba düzgün ememiyo mu diyorum? ama ben saatli emziriyodum. 3 saatte bir uyandığında meme vermiyodum. acaba gündüz uyandıkça meme mi versem?
Abla oldular saka gibi:) daha kendileri bebekti dun gibi :) cok tatli masallah senin kizinda canim. Nazarlardan uzak olsunlar:)Maşallah sübhanallah çok tatlı bu prenses allah nazarardan sakınsın. . O şimdi bu olaylardan daha yakın zamanda kurtulduğunu için istemiyor bizimkiler hatırlamıyorlar hatırlamayincada haliyle onlarda bebek olmak istiyor.. Bu sabah kalktım dedimki hani tablet yoktu bebek ocaktan felan yok anneciğim bebek olmak güzel değil ben alayım diyor bir anı bir anını tutmuyor benim Kraliçe elsamin :))
Canim o her bebekte oluyor cok normal. Hicbirsey surme sakin sadece duru suyla temizle. Bir hafta on gune gecer:)KıLar bnm , bebeğimin yüzünde bir sürü kıpkırmızı isilik çıktı inanılmaz canım sıkkın, sizde de var mı böyle bişi sizce nedenkafayı yücem
Canim ben bu 3 saatte bir filan hic oyle bisey yapmadim ne kizimda ne de bu kizimda. Ne zaman isterse veriyorum simdi doktordan geldik 4 gunde 280 gr almis. Bence sende her istediginde emzir kilo sorunu kalmaz diye dusunuyorum:) hastanedeki emzirme uzmani ve bugun doktorda ayni seyi soyledi istediginde emzir dediler.
Aynı canım ya , doktorlar ve hemşireler 2 saatte bir filan diye ama ben bekçiler uyanığında ve açıldığında veriyrm , sarılığı geçtiğinden beri.Canim ben bu 3 saatte bir filan hic oyle bisey yapmadim ne kizimda ne de bu kizimda. Ne zaman isterse veriyorum simdi doktordan geldik 4 gunde 280 gr almis. Bence sende her istediginde emzir kilo sorunu kalmaz diye dusunuyorum:) hastanedeki emzirme uzmani ve bugun doktorda ayni seyi soyledi istediginde emzir dediler.
Kızlar mama da içiriomusunuz ya emzirme dışında ben yetmiyo gibi hissediyorum ya aranızda mama da içiren var mı
KıLar bnm , bebeğimin yüzünde bir sürü kıpkırmızı isilik çıktı inanılmaz canım sıkkın, sizde de var mı böyle bişi sizce nedenkafayı yücem
a bilmiorum dewamlı ağzında dursun istio ben de yetmediğinden mi istio die düşünüorum kilosuna baktırmadım daha haftaya ayımızı doldurcaz.böle saldırır gibi emio onu anlayamıorum ben.canım neden yetmediğini düşünüosun..kilo alımı mı yok..çok ağlıyorsa gazdan olabilir emmek istiyo olabilir sürekli...ben sadece anne sütü veriorum
1.aynında kilosu be kadar olmalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?