2015 Temmuz Anneleri

kizlar lutfen bana bir fikir verin bugun 2 ayri yerde ultrasona girdim biride 39+3 cikti haftam birindede 37 hafta bu nasil olur anlamiyorum bide plasentanin kalinligi 42mm ilkinde ikincide 29mm cikti burada takildim kaldim cunku 32 haftamda 37mmdi kalinlik nasil olurda incelirki olamaz boyle bisey sizce hangisi dogr simdiyedek 7kez ultrasonda olmusumbebegim hep 1 haftakadar ondeydi

Canim agizdan cikarmadigin gaz direkt bagirsaklara iniyor. Bir sekilde cikarmaya calis mutlaka. Biraz sertce vurursan sirtina iki uc vurmaya cikar. Sonra gogsume dik yatiriyorum ben boynumun altina uyansa bile yine uyuyakaliyor hemde biraz dik pozisyonda kalmis oluyor sut asagi iniyor.

Ay su hamilelik bitti ya gobek atiyorum ben yoksa emzirmeye uyanmak filan is degil hic olmazsa amaci guzel:) hamileyken zirt pirt uyan bosuna:) bizde de hergun yeni olaylar . Simdi bizim kiz kucuk ya yasi bizdeki durunlarda daha degisik oluyor:) dedigin gibi ginler su gibi akip geciyor cok hizli!!! Tadini cikaralim kacirmayalim :)

Size yine bi sorum var :) benim oğlumun kulakları kıvrılıyor yatarken bi tanesi düzeldi şapka ile ama diğerinin kulak memesi dışa doğru duruyor resmen siz düzgün durması için bişey yapıyor musunuz

Valla cnm artik bn ultrasyonlara guvnmiyorum ya.bna hic plesanta kalinligini soylemediler.bnce ilk gittigin yer dogruya daha yakindr.

KıLar bnm , bebeğimin yüzünde bir sürü kıpkırmızı isilik çıktı inanılmaz canım sıkkın, sizde de var mı böyle bişi sizce neden kafayı yücem

Canim ben bu 3 saatte bir filan hic oyle bisey yapmadim ne kizimda ne de bu kizimda. Ne zaman isterse veriyorum simdi doktordan geldik 4 gunde 280 gr almis. Bence sende her istediginde emzir kilo sorunu kalmaz diye dusunuyorum:) hastanedeki emzirme uzmani ve bugun doktorda ayni seyi soyledi istediginde emzir dediler.

Abla oldular saka gibi:) daha kendileri bebekti dun gibi :) cok tatli masallah senin kizinda canim. Nazarlardan uzak olsunlar:)

KıLar bnm , bebeğimin yüzünde bir sürü kıpkırmızı isilik çıktı inanılmaz canım sıkkın, sizde de var mı böyle bişi sizce neden kafayı yücem
Canim o her bebekte oluyor cok normal. Hicbirsey surme sakin sadece duru suyla temizle. Bir hafta on gune gecer:)

bende öyle yapıom..balık gibi ağzını açıp kapayınca dayanamıom zaten eşimde ver ya ver şuna baksana diyo..2 emiyo bırakıyo ama gönlü oluyo bebişimin kilo oluyo bizde hızlı kilo alıyoz..en azından ilk zamanlar istedikçe verilmeli bence de

Aynı canım ya , doktorlar ve hemşireler 2 saatte bir filan diye ama ben bekçiler uyanığında ve açıldığında veriyrm , sarılığı geçtiğinden beri.

Kızlar mama da içiriomusunuz ya emzirme dışında ben yetmiyo gibi hissediyorum ya aranızda mama da içiren var mı

canım neden yetmediğini düşünüosun..kilo alımı mı yok..çok ağlıyorsa gazdan olabilir emmek istiyo olabilir sürekli...ben sadece anne sütü veriorum

canım bizimde alnımızda var biraz ..cildinin de yağlandığını beslendiğini de gösteriomuş..sıkıntı yok iyidir iyi

Y
canım neden yetmediğini düşünüosun..kilo alımı mı yok..çok ağlıyorsa gazdan olabilir emmek istiyo olabilir sürekli...ben sadece anne sütü veriorum
a bilmiorum dewamlı ağzında dursun istio ben de yetmediğinden mi istio die düşünüorum kilosuna baktırmadım daha haftaya ayımızı doldurcaz.böle saldırır gibi emio onu anlayamıorum ben.

Kızlar yardım edin sütüm yok denecek kadar az ne yapmalıyım bebeğim mamayıda red ediyor ne yapsam sütüm artsa acil önerilerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…