2015 Temmuz Anneleri

Kızlar yardım edin sütüm yok denecek kadar az ne yapmalıyım bebeğim mamayıda red ediyor ne yapsam sütüm artsa acil önerilerini bekliyorum

Benimde oyleydi canım susam yağı ile masaj yaptım,kompostu içtim birde elektrikli süt sağma ile sık sık sagdim.sagdikca çoğalıyor.
İns tez zamanda çoğalır.

Rezene, humana stil tee anne cayi, hurma, findik, bol su icmek. Emzirirken her emzirmede iki memeyide 10 ar dk vermek gerekiyormus. Boylece sut uretimi icin uyariliyormus.

Canim benim bebistede kurumus kan gordum bi kac gun ust uste tekrarlayinca dra gittik daha gobeginin kurumadigini soyledi ve cubuk yardimiyla biseyler surdu bikez olduysa ciddi degildir tekrarlarsa dra gidilmeli diye biliyorum bide o kan degilmis kurumayan gobegin sivisiymis oyle dedi drumuz

Elektrikli süt sağlam var iyi geliyorsa yapayım bende ya su an bende komposto içiyorum iyi gelir inşallah sağlığın sütü bebeğin e içiriyormuydun benimki biberini pek sevmiyor galiba
Benimde oyleydi canım susam yağı ile masaj yaptım,kompostu içtim birde elektrikli süt sağma ile sık sık sagdim.sagdikca çoğalıyor.
İns tez zamanda çoğalır.

Elektrikli süt sağlam var iyi geliyorsa yapayım bende ya su an bende komposto içiyorum iyi gelir inşallah sağlığın sütü bebeğin e içiriyormuydun benimki biberini pek sevmiyor galiba

Evet canim sagdigimi icirdim.Dr brown un doğal akışlı biberonu var bende gazda yapmıyor tavsiye ederim.
Sagdikca süt çoğalacak.merak etme kısa zamanda çoğalır sütün.

Canım rica etsem bana daha detaylı bilgi verirmisin o biberonu nerden bulabilirim adı ne ne olarak isticem birde sağlığın sütü ısıtıyor musun direk verdiğinde soğumuyormu
Evet canim sagdigimi icirdim.Dr brown un doğal akışlı biberonu var bende gazda yapmıyor tavsiye ederim.
Sagdikca süt çoğalacak.merak etme kısa zamanda çoğalır sütün.

KıLar bnm , bebeğimin yüzünde bir sürü kıpkırmızı isilik çıktı inanılmaz canım sıkkın, sizde de var mı böyle bişi sizce neden kafayı yücem
benim oğlumun suratında ve hatta vücudunda da vardı, 3 gün içinde kendiliğinden kayboldu. havalar cok sıcak kalın birşeyler giydirme gecer merak etme

Canım rica etsem bana daha detaylı bilgi verirmisin o biberonu nerden bulabilirim adı ne ne olarak isticem birde sağlığın sütü ısıtıyor musun direk verdiğinde soğumuyormu
aynen ben de arada sağıp biberonla veriyorum. dr browns biberonu cocuk magazalarında bulabilirsin. zaten biberonların oldugu kısımda vardır yine de sorarsan. fotografını da ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar aranızda sezeryan olanlar varmı memnunmusunuz bebisleriniz hayırlı olsun buarada.bende sezeryan düşünüyorum ama korkularım var doğal olarak...

Merhaba arkadaşlar 12 temmuzda doğum yaptım.kendime söz vermiştim burda mutlaka yazacağım diye.
baştan beri normal doğumdan başka hiçbir şey düşünmemiştim sanki öyle düşünürsem gerçekleşir diye.TAm iftara yakın nir akıntı hissettim dışardaydık eşimle.hemen annemlere geçtim sanırım nişanım geldi diye.eve geçtim aynen nişanım gelmiş bieaz da suyum gelmiş.doktorumu aradım 1 saat sonra gel dedi.hastaneye yatış yaptık başta sancı yoktu.ilk muayenede 1 cm açılma var dedi.baştan beri bebeğim kanala girmemişti sonra sancılarım başladı inanın ki bence yiç zor değil sancılar hatta çok daha kötü bekliyordum ama 60 lara vuruyordu sancı ben rahattım.doktor geldi tekrar açılma 2 cm sunni sancı verelim doğum hızlansın diye.çünkü bu arada suyum da boşalıyordu.suni sancıya da başta katlandım sonlara doğru dayanılmaz hala geldi gerçektwn ve ağrı kesici yaptılar epidural değil bubarada o rahatlattı.çok sat geçmesine rağmen 2 cm açılmada kaldım üsteşik bebek daha yıkarda ben bile hissediyordum.suyun azaldı bebek tehlikede demesine rağmen biraz daha bekleyelim dedim sezaryenden korkuyordumve hiç düşünmemiştim.derken sonunda dr daha bekleyemeyiz dedi ve sezaryene alındım acil .gerçektn üzüldüm.o sanxcıyı çekmeye razıydım bu deneyimi yaşamak istiyoedum maaleaef olmadı.kızım 4140 gr doğdu belki de hayırlısı böyleydi.sezaryen kolay sonrası zor başka birine muhtaç olma hissi sinirimi bozar bwnim ki öyle oldu çocuğu kucağınıza alamıorsynuz rahat hareket edemiyorsunuz acınız oluyoe vs. Vs.. bana göre o sancılardan çok daha kötü.ama hayat senin tercihlerinle ilgilenmiyor.çok şülür bebek de bwn de sağlıklıyız önemli olan da bu.

Valla cnm artik bn ultrasyonlara guvnmiyorum ya.bna hic plesanta kalinligini soylemediler.bnce ilk gittigin yer dogruya daha yakindr.
icime su serptin morale ihtiyacim var canim artik dogurayimda goreyim bebegimi bide ilki bebegin kilosunaa 3315 gra ikincisi 2900 dedi aklim karisti resmen boyle olcummu olur

gozun aydin canim saglikla buyut bebegini anali babali buyusun nolur bizlerede dua et artik dogurayim bazi sikintilari var

icime su serptin morale ihtiyacim var canim artik dogurayimda goreyim bebegimi bide ilki bebegin kilosunaa 3315 gra ikincisi 2900 dedi aklim karisti resmen boyle olcummu olur
Bnmde oyle cnm.bnde gecm cok uzuldum doktrun dedigine ayni hast.iki gun arayla ultr.girdim biri dedi haftasiyla hyumlu kilosu iyi bmm doktr zayif dedi.komsulrdan 2600 doguran var mesela demekki olabiliyo.ya annmin.kuzenin torunu oldu 900 gr di kiz kocamn oldu simdi.tek sagliklica dogsunlrda kilo.alirlar bosver.bn uzuluyodum gerek yokmus valla.

Merhaba kizlar. Bizimde gunumuz bitiyor. Doktorada gittik. Cati muayenesi olduk. Bebek cAtiya girmemis. Rahimde yumusama yok acilma yok. Doktor cumadan sonra 1hafta daha bekleriz duruma gore karar veririz dedi. Biraz yumusama acilma olsa suni sanci verecekti. Artik hayirlisi diyelimm

canim benim takdigim kilosu deyilki haftasi 38+4tu gittigimde ilk usgde 39+3 cikti ikincide 37 bu kadar fakr nasil olur ilkinde karin cevresi 38+4ken ikincide 35+3 cikti 3 hafta ya nasil olur gece uyuyamadim dusunmekden

benide catiya girmemis bebegim bu durumda normal dogu yapilmiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…