2015 Temmuz Anneleri

Yapilabilir canm catiya her an girebilirmis. Ama bende sanci yok agri yok acilma yok. Hicbir dogum belirtisi yok yani
genelde ilk dogumlrda 2 hafta once bebek inermis catiya bende dun cati muayenesinde doktor kafasini dayamis kanala dedi fakat ne yumusama nede acilmam yok son gunlerde gecmek bilmiyor nasil olacak dusmezse doktorum sezeryana alacagini soyledi

canim benim takdigim kilosu deyilki haftasi 38+4tu gittigimde ilk usgde 39+3 cikti ikincide 37 bu kadar fakr nasil olur ilkinde karin cevresi 38+4ken ikincide 35+3 cikti 3 hafta ya nasil olur gece uyuyamadim dusunmekden
Anliyorum seni cnm.bnde buraya geldim 33+3kadin cvresi tam.uyumluydu iki hfta snra bi gittim 33+6tam.iki hfta geri.hangi ara geriye dustu ogun bugundr geri.halbuki bn ank.gelmden gittim doktra bevek.ileri gozukuyodu :) saka gbi .simdide hep gri gosteriyo.ayniyiz senle.bnde artik.boyu uzun kizimin enine genislemiyo fln diyorum napalim :)insan besleyemiyomuyum bisey mi var diyo.takma dusundukce bevekte geriliyomus.bnmki davul gbi gergin.bi cocuk olck cok dusunuyorum boyle seyleri :))

aynen saka gibi durumumuz dogunca gorucez artik bu doktorlarin hamile psikolijisinden anladiklari falan yok

Biz senle ayniyiz :) bnmkide girmemis kanala. kanala girse yuzunu gormzdik dedi doktr.son dk.bile girebilirmis kanala.ins.bi daha muayenede girmis olur .kolayca sagliklica dogururuz
benim doktor sacmalamis o zaman yok sezeryan falan ilk dogumda 2 hafta once inermis kanala dedi

benim doktor sacmalamis o zaman yok sezeryan falan ilk dogumda 2 hafta once inermis kanala dedi
Bna acildeki adam kafasini dayamis dedi tam kafasi gobegimin altinda hatta orasi catlamis.bunu bnm doktra dedim yok tatlimm kafasi girmemis kanals dedi.bnde sezeryandan.korkuyorum.nasil olcak diye.aklima hep.normli getrmeye calisiyorum

Bna acildeki adam kafasini dayamis dedi tam kafasi gobegimin altinda hatta orasi catlamis.bunu bnm doktra dedim yok tatlimm kafasi girmemis kanals dedi.bnde sezeryandan.korkuyorum.nasil olcak diye.aklima hep.normli getrmeye calisiyorum
benimde dayamis ama iste girmesi gerek tatlim bence ben sezeryn olucam oyle hissetmeye basladim malesef

Aslinda bn bi laf derdim.onada iste el.mecbur zaten doktrum bayburtta istifa etti diye geldim bide bunu degistrmiyeyim napim :)bebegimizde bizde saglikli olalimda kolaycanada dogumuz olsun kadinin yuzunu gormeyeyim bi daha.
bu 9 ay neler cektim resmen yaslandim yaa herseye takilmakdan dogsunda kavusayimda sag salim unutayim cekdiklerimi insallah canim bi avazda dogururuz az kalmis bizimki

9 gunumuz var daha .bnm doktrda bekler snra bnada dicek gbime geliyo.hersey yolundaykn sezerysn.olmkda uzer insani.hayrlisi insallh bi bakmissin.pes pese dogumuz olmus enn normalindenn :))
ay hadi insallah 9 ay normale odaklan sonunda sezeryan baya uzucu iste napalim

bu 9 ay neler cektim resmen yaslandim yaa herseye takilmakdan dogsunda kavusayimda sag salim unutayim cekdiklerimi insallah canim bi avazda dogururuz az kalmis bizimki
Aminn insallhh.bugun esim geliyo belki.kizim.babasini bekliyodr diyorum belki yarin gelir.yalniz bn wcye gityigimde cok afedersin.idrari yapinca az daha durayim tekrar tekrar geliyo sende oluyomu acaba su cok.iciyorum ondnmi ,yoksa diyorum suyummu azaliyo.

ben bazen 1 saatte 5-6 kez cikiyodum acaba sumu diye endiselenirdi fakat dun usgde suyum normal cikinca rahatlaim eger idrar yaparken idrarini tuta biliyosan sorun yok yok durduramiyorsan su olabilir

ben bazen 1 saatte 5-6 kez cikiyodum acaba sumu diye endiselenirdi fakat dun usgde suyum normal cikinca rahatlaim eger idrar yaparken idrarini tuta biliyosan sorun yok yok durduramiyorsan su olabilir
Tutup tutup birakiyorum sanki.limon skiyo gbi oluyorum :) bnmde normldide altran.muayenede cok zorldi acilma varmi diye acmistr o zorlmyla dedim :) ondn sanada sorayim gunumz ayni :)

A amonyak6 Allah anali babali buyutsun cnm. Herseyde vardir bi hayir. Kilosuda 4 un ustundeymis zaten. 4 u gecince riskli oluyo diye biliyorum. Biz suan cok takiliyoruz ille normal dogum olsun diye ama tecrubeliler ilerde bunun hicbir onemi olmadigini soyluyolar hep. Dedigin gibi en onemlisi ikinizinde saglikli olmaniz

Ayni sekilde bneimde oyke uclari kanli hep kabuk bagladi emdikce kaniyo ama en guzel yontem emdikten sonra havayla kurutuyorum üflüyotum yani sonra ister karbonatli su ister krem sur mutlaka gogus kalkanlarindan tak 2 gune bayaa fark ediyo

artık pompayla sağıp vermeye başladım iyileşene kadar böyle gitcek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…