- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.401
Gecmiste yasadigimVajinismus illetiyle yuzundenNormal dogurma imkaniniz varsa neden sezeryan?
Cnm bnmde 1hfta oldu ama benm baya iyilesti ben artk normal hareket ediyirum wc falan oturabiliyirum temzligimide batikon ve gazlibezle yapiyorum sık sık orkide sık degistriyorum arada szliyo okadarHanımlar normal doğum yapanlara bi sorum olcak dikişleriniz ne zaman iyileşti neyle bakım yaptınız benimki bir hafta oldu bugün ama hala çok acıyor hiç iyileşmedi
Hanımlar normal doğum yapanlara bi sorum olcak dikişleriniz ne zaman iyileşti neyle bakım yaptınız benimki bir hafta oldu bugün ama hala çok acıyor hiç iyileşmedi
Arada bakiyorum ama frsat bulup yazamiyorum kizlar cok zor gunler gecirdim bi gece sanciyla uyandm bikac saat bekledim ama sancilarm duzenszdi sabah saat 6yya dogru ciktik yola acilmama bakildi 2cmdi zaten 1hftadr 2cmdi nst baglandm sancilarm baslamis öğlenden snra 4cm oldu cok yavas ilerliyodu ama dayaniyodum sancilara gece 6cm oldu artk sıklasmıştı sancilar agzm kuruyor terden bunaliyordum her ihtimale karsi sezeryana alinirim diye yemk yasakti suyuda az icebiliodum sabah oldu hala 6cm doktor geldi suni verdiler bana öğleme dogru 8cm oldu acilmam artk dayanamiyodum bagrdigim zamnlar oldu saat 1bucuga dogru doguma alindim aclmam tamamlanmisti cok ikinmam sonucu dunyaya geldi bebegim ama 2kisi resmen ustume ckti ic dıs dikislerim yapildi 17dikisim var bana oksijen takildi dilbalti hapi verildi normal odaya gectim yatrdilar beni bebegimi de getrdiler emzrmeye calisiyodum ki birden sıtmalandm üşüyrum örtün beni dedm tansiyonum atesim ckmis bilincim oynuyodu bebegime bakip guc almaya calisiyodum basimda bissürü insan doktor apar topar yogunbakima aldilar ben nasl agliyorum yavrumdan ayrmayn diye ama nafile ilk gece ayri kaldk yavrumlabnm atesim dusurulmeye calisildi tansiyonum normale donsun die ugradildi bide yeni dogum yapmisim karnm cok aciyo dikislerim agriyo nyse biraz uyudum dinlendm ac susuz 2gun kaldm corba icirdiler esim geldi yanima 5dk bebegimi ona emanet ettim cok kotuydum ölcemi sandm sabah 40olan atesim 37dusuruldu beni cikardlar yogunbakmdan bebegimn yanina geldim 5gun yattm tedavim yapildi serum ve antibiyotik tedavi mikrop kapmisim kanimda mikrop ckti ondan öle olmusum cok zordu ama atlattk smdi evimizdeyiz oglusumla onun bi gülüşü unutturuyor herseyi 8gunluk olduk bile
canım k vitmini ilk gün yapıldı hastaneden çıkmadan onceBabamı doktoru aramış gelin k vitamini yapalım demiş doktor
doktor bize özellikle ilk 1 ay emzik vermeyin dedi.cene yapısı cok kuvvetli olmadığı ıcın ve emziğe alışıp tekrar meme almayacağını söyledi.denedim ilk günler gerçektende emziği alınca memeyı almıyordu.bende hemen çıkardım.vermyorum.Esim de karsi ciiti basta ama simdi surekli emmek istiyor doyduktam sonra bile memeden ayrilinca uyaniksa cok bunaltiyor. Cok yiyince de cok kusuyor burnundan da geliyor ictigi sut. Bu sefer de genzi yandigi icin surekli agoiyor. Careyi emzikte bulduk ama sadece tokken mizmizlaminca veriyorum. Acikma saatlerini gecistirmiyorum kesinlikle.
canım zencefil iç.sutu baya artırıyo benımde sutum azdı zencefıl ıcıyorum baya arttı.Slm kizlar naslsnz ne var ne yok beratla ilglnmkten buraya bakamyrm hic. Yaw benm sutum yetersiz pldgndn mamada veryrm bebegime mama verince suda ver diorlar kararsizm ya versem.mi vermesem mi sizler n asl yapyrsnz.
Amin canm insallh bidaha bise olmaz bebegimi dusunuyorum bska bise deilcanım bebişin hayırlı olsun öncelikle..çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınız ikinizde iyisiniz..bundan sonra bı sıkıntı görmezsin inşallah
Ben 5 gun hastanede kaldim dogumdan sonra, 5 gun boyunca sutum hic gelmedi hep mama verdik, hic su da ver demedi bebek hemsireleri. Uzman biri dememisse dinleme bence onlari. Sutun yetersizse biraz daha pompa yap ya da bebegin emsin az da gelse. Cogaliyo zamanla, ben benim sutum hic gelmicek saniyodum. Ama hala haftada bir iki gun bir kez mama takviyesi yapmwk zorunda kaliyorum.Slm kizlar naslsnz ne var ne yok beratla ilglnmkten buraya bakamyrm hic. Yaw benm sutum yetersiz pldgndn mamada veryrm bebegime mama verince suda ver diorlar kararsizm ya versem.mi vermesem mi sizler n asl yapyrsnz.
Canım rica etsem bana daha detaylı bilgi verirmisin o biberonu nerden bulabilirim adı ne ne olarak isticem birde sağlığın sütü ısıtıyor musun direk verdiğinde soğumuyormu
Ben de cok vermek istemiyorum ama sıklıkla tokken alti temizken gazi yokken de emmek istiyor. Surekli mememde de yasayamiyorum :) benim de ihtiyaclarim var, yapmam gereken seyler var.:) ya kucakta olacak ya meme emecek, uyur uyumaz aliyorum agzindan cok emzik de emsin istemiyorum ama uc gun sonra bir ayi dolacak, emzige de 2 gundur basladik ne bulursa emmek istiyor su andoktor bize özellikle ilk 1 ay emzik vermeyin dedi.cene yapısı cok kuvvetli olmadığı ıcın ve emziğe alışıp tekrar meme almayacağını söyledi.denedim ilk günler gerçektende emziği alınca memeyı almıyordu.bende hemen çıkardım.vermyorum.
Canim en az 10 gun olmadan iyileamiyor.benim 15.gun dikisler dusmeye basladi simdi gayet iyiuim.sabret iyilesiyor.bu arada ben hic bisey kullanmadim sadece kuru tutmaya dikkat etmek gerekio.Hanımlar normal doğum yapanlara bi sorum olcak dikişleriniz ne zaman iyileşti neyle bakım yaptınız benimki bir hafta oldu bugün ama hala çok acıyor hiç iyileşmedi
canım ben 8 temmuzda doğum yaptım.benım yarım dikişim vardı.cok az.oda ıc dıkıştı zaten hemen düzeldi.doktor temızleme suyu verdı.her banyoda her gun onunla temızlıyorum.allah açıl şifalar versın.Hanımlar normal doğum yapanlara bi sorum olcak dikişleriniz ne zaman iyileşti neyle bakım yaptınız benimki bir hafta oldu bugün ama hala çok acıyor hiç iyileşmedi
cok cok geçmiş olsun canım.allah analı babalı buyutsun.allaha şukur atlatmısısn umarım bebekte sende ıyısınızdır aartık.Arada bakiyorum ama frsat bulup yazamiyorum kizlar cok zor gunler gecirdim bi gece sanciyla uyandm bikac saat bekledim ama sancilarm duzenszdi sabah saat 6yya dogru ciktik yola acilmama bakildi 2cmdi zaten 1hftadr 2cmdi nst baglandm sancilarm baslamis öğlenden snra 4cm oldu cok yavas ilerliyodu ama dayaniyodum sancilara gece 6cm oldu artk sıklasmıştı sancilar agzm kuruyor terden bunaliyordum her ihtimale karsi sezeryana alinirim diye yemk yasakti suyuda az icebiliodum sabah oldu hala 6cm doktor geldi suni verdiler bana öğleme dogru 8cm oldu acilmam artk dayanamiyodum bagrdigim zamnlar oldu saat 1bucuga dogru doguma alindim aclmam tamamlanmisti cok ikinmam sonucu dunyaya geldi bebegim ama 2kisi resmen ustume ckti ic dıs dikislerim yapildi 17dikisim var bana oksijen takildi dilbalti hapi verildi normal odaya gectim yatrdilar beni bebegimi de getrdiler emzrmeye calisiyodum ki birden sıtmalandm üşüyrum örtün beni dedm tansiyonum atesim ckmis bilincim oynuyodu bebegime bakip guc almaya calisiyodum basimda bissürü insan doktor apar topar yogunbakima aldilar ben nasl agliyorum yavrumdan ayrmayn diye ama nafile ilk gece ayri kaldk yavrumlabnm atesim dusurulmeye calisildi tansiyonum normale donsun die ugradildi bide yeni dogum yapmisim karnm cok aciyo dikislerim agriyo nyse biraz uyudum dinlendm ac susuz 2gun kaldm corba icirdiler esim geldi yanima 5dk bebegimi ona emanet ettim cok kotuydum ölcemi sandm sabah 40olan atesim 37dusuruldu beni cikardlar yogunbakmdan bebegimn yanina geldim 5gun yattm tedavim yapildi serum ve antibiyotik tedavi mikrop kapmisim kanimda mikrop ckti ondan öle olmusum cok zordu ama atlattk smdi evimizdeyiz oglusumla onun bi gülüşü unutturuyor herseyi 8gunluk olduk bile
Cnm senle gunumuz ayni sanirim :) bnmde oyle zaten.vurmuyods ittiriyo bnmki sagdan .mesela bugun cok sessiz ozrtsi doktrdaydim.bisey yoktu ama bnde de korku oluyo biseymi oldu diye.bide bm bugece soldan saga donerkn esnedim farkinda olmayak gerildi karnim fln acaba ondn mi diye dusunuyorumHerkese merhaba. Ben agustos annelerindeydim ancak günüm temmuz da olduğundan sizi sessiz takip edenlerdenim. Günümüz yakın olanlara bi sorum olacaktı. Bi kaç gündür bebeğin hareketleri çok çok az. Dr a yarın gidicem. Normal mi bu
Canim cok zorluk gunler gecrmissin.ama gecmis gitmis ne guzel bebegin yaninda artik saglikliniz insallh .gozun aydin tekrar.Allah yasatmsin.bi dahs boyle seylerArada bakiyorum ama frsat bulup yazamiyorum kizlar cok zor gunler gecirdim bi gece sanciyla uyandm bikac saat bekledim ama sancilarm duzenszdi sabah saat 6yya dogru ciktik yola acilmama bakildi 2cmdi zaten 1hftadr 2cmdi nst baglandm sancilarm baslamis öğlenden snra 4cm oldu cok yavas ilerliyodu ama dayaniyodum sancilara gece 6cm oldu artk sıklasmıştı sancilar agzm kuruyor terden bunaliyordum her ihtimale karsi sezeryana alinirim diye yemk yasakti suyuda az icebiliodum sabah oldu hala 6cm doktor geldi suni verdiler bana öğleme dogru 8cm oldu acilmam artk dayanamiyodum bagrdigim zamnlar oldu saat 1bucuga dogru doguma alindim aclmam tamamlanmisti cok ikinmam sonucu dunyaya geldi bebegim ama 2kisi resmen ustume ckti ic dıs dikislerim yapildi 17dikisim var bana oksijen takildi dilbalti hapi verildi normal odaya gectim yatrdilar beni bebegimi de getrdiler emzrmeye calisiyodum ki birden sıtmalandm üşüyrum örtün beni dedm tansiyonum atesim ckmis bilincim oynuyodu bebegime bakip guc almaya calisiyodum basimda bissürü insan doktor apar topar yogunbakima aldilar ben nasl agliyorum yavrumdan ayrmayn diye ama nafile ilk gece ayri kaldk yavrumlabnm atesim dusurulmeye calisildi tansiyonum normale donsun die ugradildi bide yeni dogum yapmisim karnm cok aciyo dikislerim agriyo nyse biraz uyudum dinlendm ac susuz 2gun kaldm corba icirdiler esim geldi yanima 5dk bebegimi ona emanet ettim cok kotuydum ölcemi sandm sabah 40olan atesim 37dusuruldu beni cikardlar yogunbakmdan bebegimn yanina geldim 5gun yattm tedavim yapildi serum ve antibiyotik tedavi mikrop kapmisim kanimda mikrop ckti ondan öle olmusum cok zordu ama atlattk smdi evimizdeyiz oglusumla onun bi gülüşü unutturuyor herseyi 8gunluk olduk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?