- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.461
Kızlar Göğüslerim taş gibi oldu, koltukaltlatımda aynı şekilde pazartesi doğum yaptım bebiş hepsini bitiremiyor sanırımne yapmalıyım? Oturdum ağlıyorum şuan sağma makinesi çözüm mü sizce?
Kızlar Göğüslerim taş gibi oldu, koltukaltlatımda aynı şekilde pazartesi doğum yaptım bebiş hepsini bitiremiyor sanırımne yapmalıyım? Oturdum ağlıyorum şuan sağma makinesi çözüm mü sizce?[/QUOTE
Aynisi bende de oldu 3 gun surdu kendiliginden gecti. Vucut ne kadar sut uretecegini belirliyor bir sure sonra. Ben sadece rahatlayacak kadar cok az sagdim. Cunku ne kadar sut sagarsan vucut o kadar uretir deniyor. Benim iki gundur goguslerim normallesti. Emzirirken her seferinde bir memeyi verdim. Gogusleri fazla uyarmamak gerekiyormus.Ha bi rde adacayi ictim. Faydasi olmusmudur bilmem.
Kurcaladi bnmkini iyice sanki hazine ariyo tobe yarabbim :)o muayene cok acidi dun bende 2 hafta once acimamisti bu kadar bende bi tuhafim yani
Benimki de aksine yumusacik oldu bende agliyorumKızlar Göğüslerim taş gibi oldu, koltukaltlatımda aynı şekilde pazartesi doğum yaptım bebiş hepsini bitiremiyor sanırımne yapmalıyım? Oturdum ağlıyorum şuan sağma makinesi çözüm mü sizce?
Aynı zaman ikimizinde B'nde daha bişi yok ara ara Sancı ve Baskı oluyor ama düzenli değil Allah yardımcın olsunİyi akşamlar kızlar nasıl gidiyo son günler benimde dün gece sancı tuttu hastaneye yatış.yapıldı doktor muayene ettiğinden beri kanama oluyo koyu kıvamda ilk bebeğim birazda tecrübesizim hala beklemedeyim sabah açıklığım 2 3 cm di geldiğimde 1 cmdi
Kızlar Göğüslerim taş gibi oldu, koltukaltlatımda aynı şekilde pazartesi doğum yaptım bebiş hepsini bitiremiyor sanırımne yapmalıyım? Oturdum ağlıyorum şuan sağma makinesi çözüm mü sizce?
Ben de bekliyorum kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza aldınız. Allah yardımcınız olsun bol bol sütünüz olsun inş darısı bn gibi bekleyenlerin başına inş
Aynen cnm. En kısa zamanda geliyo bebis. Kara göründü gözün aydınsedaaykısapost: 41863668 .!.:Benim 5 dk da bir kasılmalarm oluyor ama doğum için yeterli değilmiş beklemekten yoruldum artık sümüksü gibi iltihaplı gibi kanama da geliyor yaklaştımı acaba
Cnm sumuksu akinti dogum belirtisi :) gozun aydin simdiden :)Benim 5 dk da bir kasılmalarm oluyor ama doğum için yeterli değilmiş beklemekten yoruldum artık sümüksü gibi iltihaplı gibi kanama da geliyor yaklaştımı acaba
Canim cok uzuldum yasadiklarinaArada bakiyorum ama frsat bulup yazamiyorum kizlar cok zor gunler gecirdim bi gece sanciyla uyandm bikac saat bekledim ama sancilarm duzenszdi sabah saat 6yya dogru ciktik yola acilmama bakildi 2cmdi zaten 1hftadr 2cmdi nst baglandm sancilarm baslamis öğlenden snra 4cm oldu cok yavas ilerliyodu ama dayaniyodum sancilara gece 6cm oldu artk sıklasmıştı sancilar agzm kuruyor terden bunaliyordum her ihtimale karsi sezeryana alinirim diye yemk yasakti suyuda az icebiliodum sabah oldu hala 6cm doktor geldi suni verdiler bana öğleme dogru 8cm oldu acilmam artk dayanamiyodum bagrdigim zamnlar oldu saat 1bucuga dogru doguma alindim aclmam tamamlanmisti cok ikinmam sonucu dunyaya geldi bebegim ama 2kisi resmen ustume ckti ic dıs dikislerim yapildi 17dikisim var bana oksijen takildi dilbalti hapi verildi normal odaya gectim yatrdilar beni bebegimi de getrdiler emzrmeye calisiyodum ki birden sıtmalandm üşüyrum örtün beni dedm tansiyonum atesim ckmis bilincim oynuyodu bebegime bakip guc almaya calisiyodum basimda bissürü insan doktor apar topar yogunbakima aldilar ben nasl agliyorum yavrumdan ayrmayn diye ama nafile ilk gece ayri kaldk yavrumlabnm atesim dusurulmeye calisildi tansiyonum normale donsun die ugradildi bide yeni dogum yapmisim karnm cok aciyo dikislerim agriyo nyse biraz uyudum dinlendm ac susuz 2gun kaldm corba icirdiler esim geldi yanima 5dk bebegimi ona emanet ettim cok kotuydum ölcemi sandm sabah 40olan atesim 37dusuruldu beni cikardlar yogunbakmdan bebegimn yanina geldim 5gun yattm tedavim yapildi serum ve antibiyotik tedavi mikrop kapmisim kanimda mikrop ckti ondan öle olmusum cok zordu ama atlattk smdi evimizdeyiz oglusumla onun bi gülüşü unutturuyor herseyi 8gunluk olduk bile
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
bugün 39+0 olduk. bana artik sezeryan ol bekleme 40 haftayi diyorlar bi anestezi uzmani var bebek doğumlarına giren bir tanidigim bekleme hemen git yarin sezaryen ol bebeğini al kucağına, bekledikçe bebeğin tehlikeye giriyor, hem bu saatten sonra normal doğumda kordon dolanması riski var, bebeğin yaşlanma deri dökme riski başlıyor bu haftadan sonra dedi kafamı karıştırdı. kendi doktoruma geçen aydan beri gitmiyorum polikliğine gidiyorum. poliklinik doktoru da bana 41 haftaya kadar bekleyecez dedi. şuan herşey yolunda ve normal doğum bekliyoruz yani. ama bu kadının anlattıkları kafamı karıştırdı. ben çok doğum yaptırdım, birçok sorun gördüm 40. haftada normal doğum yapanlarda diyor. offf napim ben şimdi ya...
Canım benim bebegimde kordon dolanması var , plesanta kireclenmesi var yaşlanmıs yani 38.haftadan beri bekliyorum normal olsun diye .yarın kontrolum var .40. Hafra cuma doluyor .olmazsa cuma suni veririz bi aksilik olursa sezeryana alırız dedi doktor. Bu problemle bekledim ben. Sorun yoksa bence 40. Haftanin dolmasını bekle belki gelir bebegin. Ben sorun olmasaydı 40tan sonrada bekleyecektim. Yarınki duruma göre karar vericem
hersey normalse bence bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?