2015 Temmuz Anneleri

Canim hic durma hemen sağ.sagdigin sutu de at dondurucuya ziyan etme.

İyi akşamlar kızlar nasıl gidiyo son günler benimde dün gece sancı tuttu hastaneye yatış.yapıldı doktor muayene ettiğinden beri kanama oluyo koyu kıvamda ilk bebeğim birazda tecrübesizim hala beklemedeyim sabah açıklığım 2 3 cm di geldiğimde 1 cmdi

Aynı zaman ikimizinde B'nde daha bişi yok ara ara Sancı ve Baskı oluyor ama düzenli değil Allah yardımcın olsun

Benim 5 dk da bir kasılmalarm oluyor ama doğum için yeterli değilmiş beklemekten yoruldum artık sümüksü gibi iltihaplı gibi kanama da geliyor yaklaştımı acaba

en iyi ve kesin çözüm canım anca öyle rahatlarsın..elektrikli alma imkanın varsa al çok rahat edersin

Bende hala beklyrm kızlar günüm gecti bile ama napcam bilmyrm doktor sezeryan yapalım diyo amaben istemiyorum 40+4 deyim...

Kesinlikle sağma makinası almalısın cnm elektrikli al ben aventin aldım çok memnunum. Sağ bence aman mastit olma snra.

Sağol cnm Allah razı olsun darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun sağlıkla kolaylıkla inşallah

sedaaykısapost: 41863668 .!.:
Benim 5 dk da bir kasılmalarm oluyor ama doğum için yeterli değilmiş beklemekten yoruldum artık sümüksü gibi iltihaplı gibi kanama da geliyor yaklaştımı acaba
Aynen cnm. En kısa zamanda geliyo bebis. Kara göründü gözün aydın

İnşallah kızlar dün geceden beri.heycandan gözüme uyku girmedi fakat cok şiddetli agrı olmuyo korkuyorum açılma olmıck agrı kesilcek diye Allah hepimizi bir avazda kurtarır bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah

Canim cok uzuldum yasadiklarina normal dogumda boyle seyler olabilecegini hic bilmiyordum cok cok gecmis olsun! Simdi gule gule bebegini buyut canim:)

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.

bugün 39+0 olduk. bana artik sezeryan ol bekleme 40 haftayi diyorlar bi anestezi uzmani var bebek doğumlarına giren bir tanidigim bekleme hemen git yarin sezaryen ol bebeğini al kucağına, bekledikçe bebeğin tehlikeye giriyor, hem bu saatten sonra normal doğumda kordon dolanması riski var, bebeğin yaşlanma deri dökme riski başlıyor bu haftadan sonra dedi kafamı karıştırdı. kendi doktoruma geçen aydan beri gitmiyorum polikliğine gidiyorum. poliklinik doktoru da bana 41 haftaya kadar bekleyecez dedi. şuan herşey yolunda ve normal doğum bekliyoruz yani. ama bu kadının anlattıkları kafamı karıştırdı. ben çok doğum yaptırdım, birçok sorun gördüm 40. haftada normal doğum yapanlarda diyor. offf napim ben şimdi ya...

Canım benim bebegimde kordon dolanması var , plesanta kireclenmesi var yaşlanmıs yani 38.haftadan beri bekliyorum normal olsun diye .yarın kontrolum var .40. Hafra cuma doluyor .olmazsa cuma suni veririz bi aksilik olursa sezeryana alırız dedi doktor. Bu problemle bekledim ben. Sorun yoksa bence 40. Haftanin dolmasını bekle belki gelir bebegin. Ben sorun olmasaydı 40tan sonrada bekleyecektim. Yarınki duruma göre karar vericem
hersey normalse bence bekle

Kızlar ben dün 18:30 da çıktım sezeryandan minik oğlum da çok iyi çok şükür annem gidince bu kadar küçük birşeye nasıl bakacam diye ağlıyorum. Dün 2 defa ameliyatlı halimle çocuğa bişey oluyor sanıp yataktan fırladım dikişlerim yüzünden değil sevip koklamak, mecburen emzirmem gerektiğinde bile zar zor yapıyorum bu çok kötü. Doğum hikayemi şu yoğunluk bitince uzun uzun yazacam. Doğurmamış olanlara Allah'tan kolaylık diliyorum..

evet her şey normal ve normal doğum planı var. ama bu kadın "bu saate kadar normal doğum başlamadıysa bundan sonra başlaması riskli , hiç bebeğini riske atma en sağlıklısı artık sezaryen" diyince aklım karıştı. senin şuanki durumuna göre doktorun beklemeni söylediyse demek ki korkmaya gerek yok. sonuçta bir anestezi uzmanı mı daha iyi bilecek doktor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…