2015 Temmuz Anneleri

Seni nasil korkuttuysa
Ben bugun 40 haftaligim ama 42. haftaya kadar beklicez.
Daha zamani varken neden erkene alinirki bi dogum? Bebek nezaman hazirsa ozaman gelir.

Cnm o anestezi uzmanına söyle kendi fikirlerini kendine saklasın. Onun dediği sıkıntılar 41. haftadan sonra oluyo. Sen hiç kafanı bulandirma ve doktoruna güven. Normal doğumda bebek kanaldan geçerken bakteri yutuyo ve bağışıklık sistemi o sayede güçlü oluyo. Ama sezeryanda o kanaldan geçemediği için, direk karnından aldıkları için bakterile karşılaşmiyo ve bağışıklık sistemi normal doğum olanlara göre daha zayıf oluyo. Sezeryan bir doğum şekli değildir. Bizim ülkemizde doğum şekli olarak görülüyo maalesef. Hiçbir gelişmiş ülke sezeryani desteklemez. Bebegin ve annenin hayatı tehlikeye girmedikce hep normal doğum yanlısıdır. Ayrıca Rabbiminde var bi bildiği ki normal doğumu vermiş bize. Hiçbir profesyonel müdahele olmasa bile o donanımla yaratmış bizi. Sen bilirsin ama Rabbin sana verdiği lütuftan mahrum etme kendinide bebeginide. Hem normak dogumda toparlanm sureci daha çabuk. Allah korusun ters giden biseyler olur, sezeryana mecbur kalınır o ayrı. Ozmn tamam. Ama herşey yolundaysa ne gerek var. Fikir istemişsin, nacizane fikrim

[QUOTBeyzhosh, post: 41865277, member: 661597"]Kızlar ben dün 18:30 da çıktım sezeryandan minik oğlum da çok iyi çok şükür annem gidince bu kadar küçük birşeye nasıl bakacam diye ağlıyorum. Dün 2 defa ameliyatlı halimle çocuğa bişey oluyor sanıp yataktan fırladım dikişlerim yüzünden değil sevip koklamak, mecburen emzirmem gerektiğinde bile zar zor yapıyorum bu çok kötü. Doğum hikayemi şu yoğunluk bitince uzun uzun yazacam. Doğurmamış olanlara Allah'tan kolaylık diliyorum..[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun cnm. Bir an önce toparlanirsin inşallah. Güle güle büyütün yawrusunuzu

Iste bukadar

Seni nasil korkuttuysa
Ben bugun 40 haftaligim ama 42. haftaya kadar beklicez.
Daha zamani varken neden erkene alinirki bi dogum? Bebek nezaman hazirsa ozaman gelir.

gebeliğimin başında bebeğimi kaybetme riskleri yaşadım, daha önceden de bir kaybım var. kısmetse bu ilk doğum olacak o yüzden çok korkuyorum bişey olacak diye ve çok etkileniyorum söylenen şeylerden. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Allah yardımcımız olsun, dua etmekten başka bişey gelmez artık elimizden.

Gunydin kizlarr..bugun 38 bitiyor artik son 1 hftamizz kaliyor gunumuzun dolmasina.ne zormis son gunlerde beklmk sanirim bn.kndimi erknden dogururum moduna soktugum.icin iyice sinir oluyo insan.babasida geldi kizimin genede bekliyolruz :))ama saglikli olalimda bebisimde bnde beklicez mecburr :))

Cati muayenesi olmustum dun. Dunden beri kahverengi akintim var.
(10 gundur zaten sumuksu yogun beyaz akintim vardi.)
Dunden beri adet agrisi gibi agrim var. rahatsiz edici bise degil ama hissediyorum. sanci degil anlayabiliyorum.
Cati muayenesinden sonra lekelenme ne zaman gecti? Agriniz oldu mu?

Cnm bnde catidan snra lekelnme fln.olmdi hatta doktra sordum leke geliyomus o nisanmi diye yok dedi.adet kanin gbi olck oyle gel o zmn demisti.istersen genede sor yada git doktea cnm.bnde hic sumuksu akinti fln.olmuyo.

Evet canim ilk kez oldum. Bazi doktorlar 36. Haftaya girince yapiyor, bazilari son hafta.
Zaten ultrasondan rahim agzi acikligi var mi ona hep bakiyordu. Eliyle yumusama var mi diye bakti ama yokmus :s
Bendede hic lekelenme olmadi. Yumusaklikta yokmus acilmada yok 41 bekleyebilirz dedi

Cnm bnde catidan snra lekelnme fln.olmdi hatta doktra sordum leke geliyomus o nisanmi diye yok dedi.adet kanin gbi olck oyle gel o zmn demisti.istersen genede sor yada git doktea cnm.bnde hic sumuksu akinti fln.olmuyo.
Kanama olabilir mi diye sordum dun cikmadan. Olabilir dedi. Aramami gelmemi gerektrecrk bi durum mu peki dedim hayir dedi.
Akinti dogumun yaklastigini soyluyo diyorlar ama gelen yok :))
Tum belirtilerden sonra sezeryana kalmak cok sinir umarim hayirlisi olur kalanlarimiz icin

Yarin sonu gunum kizlar. Allaha sukur tabi ne agri ne sanci hicbirseyim yok. Bugunlere sorunsuz geldik herseyimiz hazir. Ama bebisimiz gelmiyo bekletiyor bizi yaramaz cocuk. Bakalim sonumuz nasil olacak?

Bendede hic lekelenme olmadi. Yumusaklikta yokmus acilmada yok 41 bekleyebilirz dedi
Ay aynen canim. Ama beni 41 i bekletmeyecek.
Plesantada kireclenme gordugu icin 40 i doldururuz ama gecirtmeyelim dedi. Her turlu bi haftam var onumde yani :)) normal geldi geldi bizim oglan :)) yoksa sezryn

Günaydın kızlar
Bayramın 3. Günü suyum kalmadığı için acil sezeryana aldılar.epidural ki sezeryan oldum.sezeryandan sonra dikislerim ne zaman geçer.ağrıdan ziyade acı var.sanki dikilen yer yeniden açılıyor muş gibi oluyo.hareket edebiliyorum yuruyorum kalkiyorum ama bazen zorlaniyorum.5 günlük olduk.iyileşme ne zaman olur acaba

canım ya ne saçma bahaneler sunmuş sana..benim 39+1 de hiç bi belirtim yokken birden başladı gece..kızımda 39+5 de olmuştu..doğum birden başlayabilir sıkıntın yoksa bekle...her doğum bi risk taşır bol bol dua edip tevekkül etmek lazım..

Haklisin cnm.bnde de ne acilma ne yumusama var.dun kasildi bayagi bugun sakiniz bi durum yok akintim dedigim gbi hic yok.beklicez sagliklica bizde kavussaydik bi.

Slm anneler oglusumla kirkimiz cikmak uzere.her gun degisiyor bebisim.kokuma alisti.gogsumde uyumaya bayiliyor.ayrilinca hemen agliyor.is yapacak zaman bulamiyorum bu arada aklima geldi size bi sorayim dedim. nazliyarim arkadasimiz bebegi icin dua istyordu.dogumu nasil gecmis acaba.bilen var mi.profiline b@ktim en son 30 haziranda yazmis

Kızlar selam

Bugün 40+1 olduk hala sancımız yok Memorial ataşehir hastanesinde suni Sancı ile normal doğum yapmak istiyorum sizlerden ya da yakınlarınızdan bu hastanede suni Sancı ile doğum yapan oldu mu bana doktor adı Lazım lütfen yardım edin.

Kendi doktorum hastane dışından doğum için istediğim hastaneye gelecekti ama bu pazar tatile gideceği için en geç Cumartesi beni sezeryanla doğurtmak istiyor bebeğimde suyunda amniyo sıvımda hiçbir problem yokken boşu boşuna Bıçak altına yatmak istemiyorum ne olur yardım edin cevaplarınızı bekliyorum

Hamilelik Takvimi

8 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…