2015 Temmuz Anneleri

maşallah size darsı başımıza..bizde 13 günlüğüz @nazlıyarim den haber yok canım..Rabbim yrdmcs olsun..inşallah mucizesinin haberini verir

Kızlar sağ kasığımda ara ara iğne batması gibi batmalar oluyo. Bu nedemek şimdi? Sancı olabilirmi ki?

Canim acele etme bebis karnında 1 gün fazla dursa kárdir.bende gün sayıyordum hatirliyomusun.şimdi de keşke hamileyken daha çok uyusaymisim diyorum.
39+3 de doğumyyaptım ben.inş 40 i geçmeden gelir bebisin.Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.

Canım ben salı günü 40+4 te normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bi sorun çıkmadı. Sen kendi doktorunu dinle. Bşy olmaz Allah'ın izniyle.

Selam kızlar doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın
Bekleyenler Rabbim sabır versin çok kolay Doğumlar diliyorum

Bizde tatildeyiz çok sıcak ya Oğlumu yıkadım şimdi uyutmaya çalışıyorum.
Bebişler olduğundan beri çok kişi uğramıyo heralde geçmişi de okuyamadım

canım ben de bugün çatı muayenesi olacağım canın çok yandı mı ben çok korkuyorum (

Amin cnm.bnde bekliyorumda gunu gecmesin istiyorum tabi bnm. Istegimle olmuyo bu isler..merakla bekliyoruz saglicakla gelsin.insallh insan ozeniyo merak ediyo.degisik duygulrdaym :)

canım ben de bugün çatı muayenesi olacağım canın çok yandı mı ben çok korkuyorum (
Cnm cati muayenesinde bn kendi adima konusayim hic acim.olmadi bakti cekti elini.ama acilma varmi diye acilde doktr bakti o zmn acim.oldu.sen.kendini kasma bnce uzun surmuyo cati muayenesi

iyi fikir gerçekten cdden dinletmek :) ben de benimkinin kız olduğu nasıl belli şimdiden saç kurutma makinesini seviyor diye dalga geçiyordum demek genel birşey :)))

sağma makinesi kesinlikle işe yarıyor canım, ben philips avent kullanıyorun baya rahatlatıyor, hatta sağarken yavaş yavaş sertleşen yerlere masaj yapıyorum daha çabuk boşalıyor

Yarin sonu gunum kizlar. Allaha sukur tabi ne agri ne sanci hicbirseyim yok. Bugunlere sorunsuz geldik herseyimiz hazir. Ama bebisimiz gelmiyo bekletiyor bizi yaramaz cocuk. Bakalim sonumuz nasil olacak?
ayy senle aynıydı günlerimiz benim oğlum 10 günlük oldu bugün inş sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın

bende de hiç belirtiler yok işte. normal doğum yapacak olan bir kişinin şuana kadar belirtileri olurdu diyorlar. ama bugün stresten midir bilemiyorum bel ve kasıklarımda hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi sancılar var. Allah hayırlısını nasip etsin.

Simdiye kadar belirti olmak zorunda degil, dogum zaten biranda olurmus, biranda sancin gelirmis hic belirti gostermeden bazilarinda.
Benim tahmini dogum yapacagim tarih bugun ama hicbi belirtim yok, sabahtan beri hala ev islerini goruyorum yerimde duramiyorum
Daha iki hafta zamani var, nezaman isterse ozaman gelsin.

Cnö günün dolmuş , bence doktorun söylediklerini dinle , içine sinmediyse , başka doktora sor, bnmde günüm geçmişti doğmadı , sezeryanla aldılar , pişman değilim, kakasını yutBilirdi

Yeni bebekle nereye gittiniz canım ben cesaret edemedim denize mi gittiniZ? Bizde mi çıksak ki bir hafta çok bunaldım aslında son bir senn yorucu geçti

9.10. Gün enteresan bir şekilde azalıyor hatta geçiyor CNm korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…