- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.501
Slm anneler oglusumla kirkimiz cikmak uzere.her gun degisiyor bebisim.kokuma alisti.gogsumde uyumaya bayiliyor.ayrilinca hemen agliyor.is yapacak zaman bulamiyorumbu arada aklima geldi size bi sorayim dedim. @nazliyarim arkadasimiz bebegi icin dua istyordu.dogumu nasil gecmis acaba.bilen var mi.profiline b@ktim en son 30 haziranda yazmis
Gunydin kizlarr..bugun 38 bitiyor artik son 1 hftamizz kaliyor gunumuzun dolmasina.ne zormis son gunlerde beklmk sanirim bn.kndimi erknden dogururum moduna soktugum.icin iyice sinir oluyo insan.babasida geldi kizimin genede bekliyolruz :))ama saglikli olalimda bebisimde bnde beklicez mecburr :))
Yok canim o sancı değil.sancı adet sancısı gibi belden vuruyor.Kızlar sağ kasığımda ara ara iğne batması gibi batmalar oluyo. Bu nedemek şimdi? Sancı olabilirmi ki?
Canım ben salı günü 40+4 te normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bi sorun çıkmadı. Sen kendi doktorunu dinle. Bşy olmaz Allah'ın izniyle.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
bugün 39+0 olduk. bana artik sezeryan ol bekleme 40 haftayi diyorlar bi anestezi uzmani var bebek doğumlarına giren bir tanidigim bekleme hemen git yarin sezaryen ol bebeğini al kucağına, bekledikçe bebeğin tehlikeye giriyor, hem bu saatten sonra normal doğumda kordon dolanması riski var, bebeğin yaşlanma deri dökme riski başlıyor bu haftadan sonra dedi kafamı karıştırdı. kendi doktoruma geçen aydan beri gitmiyorum polikliğine gidiyorum. poliklinik doktoru da bana 41 haftaya kadar bekleyecez dedi. şuan herşey yolunda ve normal doğum bekliyoruz yani. ama bu kadının anlattıkları kafamı karıştırdı. ben çok doğum yaptırdım, birçok sorun gördüm 40. haftada normal doğum yapanlarda diyor. offf napim ben şimdi ya...
Cati muayenesi olmustum dun. Dunden beri kahverengi akintim var.
(10 gundur zaten sumuksu yogun beyaz akintim vardi.)
Dunden beri adet agrisi gibi agrim var. rahatsiz edici bise degil ama hissediyorum. sanci degil anlayabiliyorum.
Cati muayenesinden sonra lekelenme ne zaman gecti? Agriniz oldu mu?
Amin cnm.bnde bekliyorumda gunu gecmesin istiyorum tabi bnm. Istegimle olmuyo bu isler..merakla bekliyoruz saglicakla gelsin.insallh insan ozeniyo merak ediyo.degisik duygulrdaym :)Canim acele etme bebis karnında 1 gün fazla dursa kárdir.bende gün sayıyordum hatirliyomusun.şimdi de keşke hamileyken daha çok uyusaymisim diyorum.
39+3 de doğumyyaptım ben.inş 40 i geçmeden gelir bebisin.Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.
Cnm cati muayenesinde bn kendi adima konusayim hic acim.olmadi bakti cekti elini.ama acilma varmi diye acilde doktr bakti o zmn acim.oldu.sen.kendini kasma bnce uzun surmuyo cati muayenesicanım ben de bugün çatı muayenesi olacağım canın çok yandı mı ben çok korkuyorum(
iyi fikir gerçekten cdden dinletmek :) ben de benimkinin kız olduğu nasıl belli şimdiden saç kurutma makinesini seviyor diye dalga geçiyordum demek genel birşey :)))daisyduck Cnm saç kurutma makinesi, elektrikli süpürge, fon makinesi gibi gürültülü aletlerin çıkardığı sesler, bebeğin anne karnında duyduğu seslere çok yakınmış. Bu yüzden bebeklerin üzerinde rahatlatıcı etkisi varmış. Hatta bu makineleri sürekli çalıştırmak zor olacağı için mp3 cd' sini bile yapmislar. Haberlerde izlemistim
4 gündür belimdede ufaktan ağrı var ama ?Yok canim o sancı değil.sancı adet sancısı gibi belden vuruyor.
sağma makinesi kesinlikle işe yarıyor canım, ben philips avent kullanıyorun baya rahatlatıyor, hatta sağarken yavaş yavaş sertleşen yerlere masaj yapıyorum daha çabuk boşalıyorKızlar Göğüslerim taş gibi oldu, koltukaltlatımda aynı şekilde pazartesi doğum yaptım bebiş hepsini bitiremiyor sanırımne yapmalıyım? Oturdum ağlıyorum şuan sağma makinesi çözüm mü sizce?
ayy senle aynıydı günlerimiz benim oğlum 10 günlük oldu bugünYarin sonu gunum kizlar. Allaha sukur tabi ne agri ne sanci hicbirseyim yok. Bugunlere sorunsuz geldik herseyimiz hazir. Ama bebisimiz gelmiyo bekletiyor bizi yaramaz cocuk. Bakalim sonumuz nasil olacak?
Bnde bilmiyodum cnm normal dogum yaptm ama hic normal deildi gecti gtti diyorum artk raabbm yasatmasn kmseyeCanim cok uzuldum yasadiklarinanormal dogumda boyle seyler olabilecegini hic bilmiyordum cok cok gecmis olsun! Simdi gule gule bebegini buyut canim:)
Peki normal doğum kendiliğinden mi başladı yoksa müdahale mi uygulandı.Canım ben salı günü 40+4 te normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür bi sorun çıkmadı. Sen kendi doktorunu dinle. Bşy olmaz Allah'ın izniyle.
bende de hiç belirtiler yok işte. normal doğum yapacak olan bir kişinin şuana kadar belirtileri olurdu diyorlar. ama bugün stresten midir bilemiyorum bel ve kasıklarımda hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi sancılar var. Allah hayırlısını nasip etsin.canım ya ne saçma bahaneler sunmuş sana..benim 39+1 de hiç bi belirtim yokken birden başladı gece..kızımda 39+5 de olmuştu..doğum birden başlayabilir sıkıntın yoksa bekle...her doğum bi risk taşır bol bol dua edip tevekkül etmek lazım..
Simdiye kadar belirti olmak zorunda degil, dogum zaten biranda olurmus, biranda sancin gelirmis hic belirti gostermeden bazilarinda.bende de hiç belirtiler yok işte. normal doğum yapacak olan bir kişinin şuana kadar belirtileri olurdu diyorlar. ama bugün stresten midir bilemiyorum bel ve kasıklarımda hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi sancılar var. Allah hayırlısını nasip etsin.
Cnö günün dolmuş , bence doktorun söylediklerini dinle , içine sinmediyse , başka doktora sor, bnmde günüm geçmişti doğmadı , sezeryanla aldılar , pişman değilim, kakasını yutBilirdibende de hiç belirtiler yok işte. normal doğum yapacak olan bir kişinin şuana kadar belirtileri olurdu diyorlar. ama bugün stresten midir bilemiyorum bel ve kasıklarımda hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi sancılar var. Allah hayırlısını nasip etsin.
Yeni bebekle nereye gittiniz canım ben cesaret edemedimSelam kızlar doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın
Bekleyenler Rabbim sabır versin çok kolay Doğumlar diliyorum
Bizde tatildeyiz çok sıcak ya Oğlumu yıkadım şimdi uyutmaya çalışıyorum.
Bebişler olduğundan beri çok kişi uğramıyo heralde geçmişi de okuyamadım
9.10. Gün enteresan bir şekilde azalıyor hatta geçiyor CNm korkmaGünaydın kızlar
Bayramın 3. Günü suyum kalmadığı için acil sezeryana aldılar.epidural ki sezeryan oldum.sezeryandan sonra dikislerim ne zaman geçer.ağrıdan ziyade acı var.sanki dikilen yer yeniden açılıyor muş gibi oluyo.hareket edebiliyorum yuruyorum kalkiyorum ama bazen zorlaniyorum.5 günlük olduk.iyileşme ne zaman olur acaba
4 gündür belimdede ufaktan ağrı var ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?