2015 Temmuz Anneleri

Cogunlugun belli oluyor canim.cok yanilma da olmuyor.benim 1 bucuk haftam daha var ikili teste.feci meraklardayim

Ben 8+6 haftaligim doktorum dedi temmuz sonu ancak cinsiyeti belli olur oooooo daha cook var beeeh

Bu sebeble hamileligimizi yaşayalım kötü dusunmeyelim , iyi dusunelim iyilikler gelsin her zaman içinde dua edelim Allah hayırlısını ve sağlıklı versin aminnnn...

Kızlar içinizde bilenler vardır; Allah bebeklerimize yaşayacak gün alacak nefes verdiyse kimse bunun önünde duramaz ,hem bebekleri melekler korumaz mı? Ben ondan saklamak için çaba harcamıyorum , Allah takdir ederse varoluşunu tümden,hiç ama hiç bir irade buna engel olamaz bence

Kizlar sizinle bugun aldigim hamile pantolonumu ve erkenden cikan gobusumu paylasmak istiyorum :)
9+5 haftaligiz ama gobek onden gidiyor. Bugun yine doktordaydim sorun yok allaha sukur. Hemen kendimi h&m e attim. Sansa bazi urunler indirime girmis. Bu hamile pantolonuda 69.95tlden 30tl ye dusmus. Yanlari lastikli. Normalde 36 beden giyiyorum ama 38 beden aldim. Daha farkli modellerde var isteyen gidip bakabilir :)
Cok guzel bi duygu cok heyecanliyim rabbim bir umut icinde bekleyenlerin beklediklerini versin herkese bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin insallah

Eklentiler

• image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 116
Hosgeldin canim,hayirli olsun :)

Aynen canim.Birde bol bol ayetel kursi,ihlas,felak,nas okuyup elime ufluyorum ve elimi karnima suruyorum.Yavrularimiz Rabbimize emanet.

Gule gule giy canim,gobusun cok sirin.Benimkide cikti ve 5 aylik gibi gozukuyorum :)

merhaba arkadaşlar yazamadım bayadır.Nasılsınız iyisinizdir umarım.Benim de bugün kontrolüm vardı.Bebeğim iyi sağlıklı,keyifli bir bebek dedi.Önce uyuyordu doktor dürttü uyandı kıpır kıpır zor ölçüm yaptı.Bir de plesanta rahim ağzına yakınmış kanama yapabilir korkma dedi.Nette biraz okudum endişeye kapıldım hakkımızda hayırlısı artık.

h&m de hamile pantolunu var demek hiç dikkatimi çekmemişti ben de lcw den aldım ama çok büyük geldi 38 beden almıştım giyip yürüyünce totomdan iniyor aşağıya sürekli yukarı çekmek gerek.Çokta uyguna almışsın maşallah göbüşüne baya belli.Sağlıkla kucağına gelsin inşaallah

Kizzz bunun yüzü bize bakio resmeenn anaamm böcek seniii :)
Evet dr da dedi sürekli yüzü bize dönüktü bebişim şimdi uzaylı gibi gözükür dedi drum eşim de kameraya çekti görüntülerini çok hareketliydi bir ara totişini döndü bize:))sonra yine minik yüzünü gösterdi..

Yaa ben canımm her gece kesintisiz saçma sapan karışık kuruşuk akaiyon dolu rüyalar görüyorum o kadar çok ki artık hatırlamıyorum onemsememeye başladım bitmek bilmiyo çünkü rüyalar neden olur acaba

hayırlı geceler kızlar.Bi daha ben iyiyim bualantılar azaldı fln demiycem ya kendi kendime nazar değdiriyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…