- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.941
Evet dr da dedi sürekli yüzü bize dönüktü bebişim şimdi uzaylı gibi gözükür dedi drum eşim de kameraya çekti görüntülerini çok hareketliydi bir ara totişini döndü bize:))sonra yine minik yüzünü gösterdi..
ama ama çok küçük teyzesi:))minik uzaylım bir ay sonra uzaylılıktan kurtulur herhalde:))He walla uzaylı E.T ye benzio dicedimde kizarsin falan die sustum ama doktor onayi var sonuçta artık diyebilirim
hayırlı geceler kızlar.Bi daha ben iyiyim bualantılar azaldı fln demiycem ya kendi kendime nazar değdiriyorum resmen
Canim pantolonun cok rahat gorunuyor acaba int sitesinde varmidirKizlar sizinle bugun aldigim hamile pantolonumu ve erkenden cikan gobusumu paylasmak istiyorum :)
9+5 haftaligiz ama gobek onden gidiyor. Bugun yine doktordaydim sorun yok allaha sukur. Hemen kendimi h&m e attim. Sansa bazi urunler indirime girmis. Bu hamile pantolonuda 69.95tlden 30tl ye dusmus. Yanlari lastikli. Normalde 36 beden giyiyorum ama 38 beden aldim. Daha farkli modellerde var isteyen gidip bakabilir :)
Cok guzel bi duygu cok heyecanliyim rabbim bir umut icinde bekleyenlerin beklediklerini versin herkese bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin insallah
eminim yararı olur kullanmalısın benm batma geçti bi geçiyo bi tekrar oluyo anlam veremedim :/ilaç dan daha çok bitkisel bişeymiş doktor ilk 3 ay ilaç yazamam dedi buda vucüttaki flora dengesini koruyormuş inşallah yararını görürüm 10 gün kullanıcam.
Boyum 1.63 kilom da 52 canim. 53 kiloydum ama bulantilardan 1 kilo vermisim. Bu aksam 36 bedenden siparis verdim bakalim gelsin de denicem :)boyun kilon kaç. benim kilom 49boyum 158 36 rahatlikla olur yaza kadar ona gore hesapla.boyun uzunsa boylari uzun zaten ben kisalttirdim
senin kadar degilim canim sükürsüzlük etmiim.sadece 1-2 kez ögürdüm.nane limon kaynattım şimdi onu içiyorum,yatıştiriyo mideyi.sen denedin mi?Yapma yaa
Bende az önce olcem sandim midemden öyle bi zehir cikti ki kabusss gibiydiiii
hmm biraz korkuttu beni açıkcası.olagan bir durumdur inşallah rahim hazırladıgı içindraradabir bende de oluyordu ama cok ciddiye almadim canim. sonucta kasiklar da da sik sik oluyor hamileligin ilk dönemlerinde, rahim hazirlik yapiyor diye düsündüm hep...
Kızlar doğrumu bilmiyorum sadece bir duyum ama bu ultrasondan önce sürdükleri jelde çok kıllanma yapar diyolar ama dediğim gibi başkalarından duydum onların yalancısıyım
h&m de hamile pantolunu var demek hiç dikkatimi çekmemişti ben de lcw den aldım ama çok büyük geldi 38 beden almıştım giyip yürüyünce totomdan iniyor aşağıya sürekli yukarı çekmek gerek.Çokta uyguna almışsın maşallah göbüşüne baya belli.Sağlıkla kucağına gelsin inşaallah
Canim pantolonun cok rahat gorunuyor acaba int sitesinde varmidir
Boyum 1.63 kilom da 52 canim. 53 kiloydum ama bulantilardan 1 kilo vermisim. Bu aksam 36 bedenden siparis verdim bakalim gelsin de denicem :)
Merhaba arkadaslar. Bende buyuk bi sokla hamile oldugumu ogrendim.sokla diyorum cunku 5haftalkkn dusuk olcak dendi ve benim 3dusugum var.eve gittim ozaman kanamam oldu parca gibi seylerde gelince dusuk oldu dedim ve periyodum devam etti.hic gitmedm dr a bidaha.gecen hafta ogrendimki hamileligm 10.haftada.suan 7,5 aylik bi kizim var.cok aradik senelerce olmadi.mevla ard arda nasip etti.zor olcak kizimi sutten kestim durmuyo.allah hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin.bu arada tahmini sat 5ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?