2015 Temmuz Anneleri

He walla uzaylı E.T ye benzio dicedimde kizarsin falan die sustum ama doktor onayi var sonuçta artık diyebilirim

Canim pantolonun cok rahat gorunuyor acaba int sitesinde varmidir

ilaç dan daha çok bitkisel bişeymiş doktor ilk 3 ay ilaç yazamam dedi buda vucüttaki flora dengesini koruyormuş inşallah yararını görürüm 10 gün kullanıcam.
eminim yararı olur kullanmalısın benm batma geçti bi geçiyo bi tekrar oluyo anlam veremedim :/

Masallah bebislerin resimleri yüklenmis, teyzelerine görücüye cikmis veletler...Her gittigimiz kontrolde biraz daha büyüycek miniklerimiz,büyük bi ihtimalle ocakta cinsiyetler belli olur artik, bundan sonraki merak konusu da bu.

Sizi gördükçe beni de bir heyecan alıyor. Doktor beni 1 ay sonra çağırdı. Ben 1 ay boyunca bebeğimin iyi olduğunu neden bilicem ya.

aradabir bende de oluyordu ama cok ciddiye almadim canim. sonucta kasiklar da da sik sik oluyor hamileligin ilk dönemlerinde, rahim hazirlik yapiyor diye düsündüm hep...

aradabir bende de oluyordu ama cok ciddiye almadim canim. sonucta kasiklar da da sik sik oluyor hamileligin ilk dönemlerinde, rahim hazirlik yapiyor diye düsündüm hep...
hmm biraz korkuttu beni açıkcası.olagan bir durumdur inşallah rahim hazırladıgı içindr

Kızlar doğrumu bilmiyorum sadece bir duyum ama bu ultrasondan önce sürdükleri jelde çok kıllanma yapar diyolar ama dediğim gibi başkalarından duydum onların yalancısıyım

bilmiyorum ki yapıcağını sanmam ama sonuçta bir iki dakika göbüşte kalıyor sonra hemen siliyoruz.

evet var canım dikkat çekmeyen bölümde yer alıyor gittiğinde sor istersen. lcwnin kalıpları büyük sanırım ben normalde 34-36 beden giyiyorum ama hmden aldığım 38 beden anca oldu.
göbüş öyle canım şimdiden belli ediyor demekki iç karnım dar normalde de çok su içsem yada yemek yesem hemen göbek çıkardı. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız :)

Boyum 1.63 kilom da 52 canim. 53 kiloydum ama bulantilardan 1 kilo vermisim. Bu aksam 36 bedenden siparis verdim bakalim gelsin de denicem :)

benimde boyum 164 54 kilo ile hamile kaldım şuan 51.5 kiloyum. normalde 36 beden giyiyorum hmden hamile pantı aldım 38 beden tam oldu,, ebruda denedim 36 beden totoda durmuyor kalıplar çok değişken :)

Merhaba arkadaslar. Bende buyuk bi sokla hamile oldugumu ogrendim.sokla diyorum cunku 5haftalkkn dusuk olcak dendi ve benim 3dusugum var.eve gittim ozaman kanamam oldu parca gibi seylerde gelince dusuk oldu dedim ve periyodum devam etti.hic gitmedm dr a bidaha.gecen hafta ogrendimki hamileligm 10.haftada.suan 7,5 aylik bi kizim var.cok aradik senelerce olmadi.mevla ard arda nasip etti.zor olcak kizimi sutten kestim durmuyo.allah hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin.bu arada tahmini sat 5ekim

Allah yardimcin olsun arka arkaya iki coccuk gerci 1 sene zorlanirsin snr beraber buyurler.. etrafinda sana yardimci olabilck biri vardir umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…