2015 Temmuz Anneleri

Günaydın şeker hamisler...

Ben 4 te kalktim tabi ogurme seansina bisiyde cikmio kafam catlio sabah sabah

Saçma rüyalar bende de girla gidio malesef :/

Bu arada Seymasevde ne zamandır girmio tatile gitti geldi onlar bi sorun yoktur inşallah...

M maya2013 (umarim yanlis yazmamisimdir) o tatilde ohh yuzuyo herkesin yerine :))

Güzel günler hadiii sizi bekliyorum heyecanla gelin bi an önce !!!!

bendede oldu öyle bir kusma. zehirdi resme. dedim gidiyorum öteye. ama tuhaf ondan sonraki gunler baya rahatladim.şukur

Annem görüyo bazen şoka girio kadın bunun çıktığı adamdan hayir mi gelir sen yine iyi dayaniyosun diyo dayanamiyorum ki çekiyorum sadece başka Şansım yok...

bazen cikarip rahat ediorum bazen o rahatlamada olmuyo o zaman çok bitkin düşüyorum işte. Rahatlama dedigimde saatlik günler surmedi hiç

Kızlar mide ağrısı yaşayan var mı aranızda ?? Tam bulantılarım azaldı derken başka bir kabus başladı dayanılacak gibi olmuyor bazen.

ben söylemedim henüz sadce bir kız arkadaşım var o biliyor bir ay daha söylemeyi düşünmüyorum acelesi yok zaten ayrılmıyorum.ama gece rüyamda duyulmuş herkes hayırlı olsun diyordu:)

bende de var canım yeni oluşmadı vardı zaten dr hamilelikte büyüyebilir dedi ama ağrı sezeryan falan demedi bana

arkadaşlar merhaba ,

bebeğinizin kalp atışı 175 in üzerinde olan var mı ? normal aralıkların 120-160 olması gerektiğini okudum sabah bir doktorun yazısında . bu aralıkların altında ya da üzerinde olması durumda mutlaka uzman bir doktor tarafından incelenmesi gerekiyormuş ama benim doktorum bana bu konu ile ilgili bişey söylemedi. Bilgisi olan var mı?? Yardım lütfen ..

maşallah hamile karnı çıkmış senin karnın büyüyeyecek baya anlaşılan erkek mi ne:)

canım ya bende aynı durumdayım geçen gece kanamam vardı düşük yapıyordum rüyamda ter içinde kalktım ondan sonraki gece eve hırsız girmeye çalışıyordu baba baba diye bağırırarak uyandım dün gecede beni kaçırmaya çalışıyorlarda itip kaçmaya çalışırken uyandım zavallı eşim her gece beni kabuslardan uyandırmak için uyanıp duruyor

günaydın kzılar bu kabus herkeste var demeek bende de kanama fobisi var rüyama girdi kanamam olmuş ya hayırdır uyandım hemen gidip baktım bişey yoktu şükür

mrb rkadaşlar ben dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını ve kendini gördüm yalnız 2 hafta küçük gözüküyor kan sulandırıcı iğne verdi doktorum tedbir amaçlı bugün sabah ilkini vuruldum ancak canım çok yandı iğne yakıyormu? dah önce vurulduklarım yakmıyordu

mrb arkadaşlar cinsiyet öğrenme yaklaşıyor inşallah sizce çin takvimi doğrumu ben ordan baktım erkek çıktı :)

Biri bana da bisey desin ne olur kimse fitil kullanmadı mi

canım senin gibi olmadı durumum sadece akıntının rengi değişti ve koyulaştı doktora sordum fitil değildi gene vajinadan uygulanan bi kapsül verdi adı maflor ilk 3 ay etkili bir ilaç yazamam sana dedi buda ilaç değilmiş zaten daha dün kullandım etkisini gösterdi hemen

canım geri olmasına takılma zamanla tamamlar benimde bir hafta geri dr tamamlamazsa biraz ufak doğar dedi iyi olsunda hiç önemli değil biz bakarız onlara :)

Bende aynı durumu yaşıyorum Her gece ayrı ayrı kabuslar. Gün içinde etkisinden kurtulamıyorum falan :/ geçen gece eşim beni aldatıyormuş.sabah uyandım işe giderken sanki gerçekmiş gibi adamı tersledim çıktım evden

Canim benimde bir kontrolde 179 bir digerinde 175 cikti. Bu aylar icin 160-200 araligi cok iyi dedi doktorlar (farkli iki doktora gitmistim 1 hafta arayla) Bebek biraz buyuyunce 120-160 araligina dusecekmis 4. aydan fln sonraydi yanlis hatirlamiyorsam, rahat ol o yuzden gayet guzel bir ritmi var miniginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…