- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.961
bendede oldu öyle bir kusma. zehirdi resme. dedim gidiyorum öteye. ama tuhaf ondan sonraki gunler baya rahatladim.şukurYapma yaa
Bende az önce olcem sandim midemden öyle bi zehir cikti ki kabusss gibiydiiii
olur o zaman 36Boyum 1.63 kilom da 52 canim. 53 kiloydum ama bulantilardan 1 kilo vermisim. Bu aksam 36 bedenden siparis verdim bakalim gelsin de denicem :)
bendede oldu öyle bir kusma. zehirdi resme. dedim gidiyorum öteye. ama tuhaf ondan sonraki gunler baya rahatladim.şukur
ben söylemedim henüz sadce bir kız arkadaşım var o biliyor bir ay daha söylemeyi düşünmüyorum acelesi yok zaten ayrılmıyorum.ama gece rüyamda duyulmuş herkes hayırlı olsun diyordu:)kızlarr şirkette biri var geçen bir kaç kişinin önünce gözün aydın hamileymişşin dedi.. sinir oldum o kadar saklıyorum herkesten ama yayılıyo her geçen gün .. kıpkırmızı oldum .. söylesen dert daha çok yenii .. söylemesen dert niye söylemedin diyolar.. valla şaşırdım sinir de oldum size de böyle oluyomu çalışanlara falan özellikle siz söylediniz mii
bende de var canım yeni oluşmadı vardı zaten dr hamilelikte büyüyebilir dedi ama ağrı sezeryan falan demedi banaArkadaşlar içinizde miyom saptanan var mı benim ilk kontrolde birşey yoktu ikincide miyom var dediler 1,5-2 cm üçüncü kez gittim 5,5 cm olmuş dediler. Muhtemelen sezeryan gerektirecek ve çok ağrı yapacakmış ama genelde gebeliğe zarar vermez diyor doktorum ama çok korkuyorum gene de bir dahaki kontrolüm haftaya ama hiç gitmek istemiyorum benzer durumda olan var mı
maşallah hamile karnı çıkmış senin karnın büyüyeyecek baya anlaşılan erkek mi ne:)Kizlar sizinle bugun aldigim hamile pantolonumu ve erkenden cikan gobusumu paylasmak istiyorum :)
9+5 haftaligiz ama gobek onden gidiyor. Bugun yine doktordaydim sorun yok allaha sukur. Hemen kendimi h&m e attim. Sansa bazi urunler indirime girmis. Bu hamile pantolonuda 69.95tlden 30tl ye dusmus. Yanlari lastikli. Normalde 36 beden giyiyorum ama 38 beden aldim. Daha farkli modellerde var isteyen gidip bakabilir :)
Cok guzel bi duygu cok heyecanliyim rabbim bir umut icinde bekleyenlerin beklediklerini versin herkese bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin insallah
canım ya bende aynı durumdayım geçen gece kanamam vardı düşük yapıyordum rüyamda ter içinde kalktım ondan sonraki gece eve hırsız girmeye çalışıyordu baba baba diye bağırırarak uyandım dün gecede beni kaçırmaya çalışıyorlarda itip kaçmaya çalışırken uyandım zavallı eşim her gece beni kabuslardan uyandırmak için uyanıp duruyorYa kizlar yine ben bir sorunla karsinizdayim. Rüyalarınizda kabus görüyor musunuz.Ben hamile kaldığım günden beri cinayet mi islemedim hırsızlık mi yapmadım aboo ne felaketler. Var mı benim gibi saçma sapan rüyalar gören
Biri bana da bisey desin ne olur kimse fitil kullanmadı mi
canım geri olmasına takılma zamanla tamamlar benimde bir hafta geri dr tamamlamazsa biraz ufak doğar dedi iyi olsunda hiç önemli değil biz bakarız onlara :)mrb rkadaşlar ben dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını ve kendini gördüm yalnız 2 hafta küçük gözüküyorkan sulandırıcı iğne verdi doktorum tedbir amaçlı bugün sabah ilkini vuruldum ancak canım çok yandı iğne yakıyormu? dah önce vurulduklarım yakmıyordu
Bende aynı durumu yaşıyorum Her gece ayrı ayrı kabuslar. Gün içinde etkisinden kurtulamıyorum falan :/ geçen gece eşim beni aldatıyormuş.sabah uyandım işe giderken sanki gerçekmiş gibi adamı tersledim çıktım evdencanım ya bende aynı durumdayım geçen gece kanamam vardı düşük yapıyordum rüyamda ter içinde kalktım ondan sonraki gece eve hırsız girmeye çalışıyordu baba baba diye bağırırarak uyandım dün gecede beni kaçırmaya çalışıyorlarda itip kaçmaya çalışırken uyandım zavallı eşim her gece beni kabuslardan uyandırmak için uyanıp duruyor
bir arkadaşınki tutumuş bende de erkek çıkıyor zaten öyle hissediyorum bakalım hayırlısı kaçıncı hafta der dr acabamrb arkadaşlar cinsiyet öğrenme yaklaşıyor inşallah sizce çin takvimi doğrumu ben ordan baktım erkek çıktı :)
benim 11. hafta 13 de belli olur dıye tahmın edıyorum ama bazısı gostermıyomusbir arkadaşınki tutumuş bende de erkek çıkıyor zaten öyle hissediyorum bakalım hayırlısı kaçıncı hafta der dr acaba
nette araştırdım 12.hafta belli oluyormuş ama dr söylemiyormuş bende dr gittiğimde 12 olacak söylermi ki ya tabi gösterirse:)benim 11. hafta 13 de belli olur dıye tahmın edıyorum ama bazısı gostermıyomus
arkadaşlar merhaba ,
bebeğinizin kalp atışı 175 in üzerinde olan var mı ? normal aralıkların 120-160 olması gerektiğini okudum sabah bir doktorun yazısında . bu aralıkların altında ya da üzerinde olması durumda mutlaka uzman bir doktor tarafından incelenmesi gerekiyormuş ama benim doktorum bana bu konu ile ilgili bişey söylemedi. Bilgisi olan var mı?? Yardım lütfen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?