2015 Temmuz Anneleri

gunaydin canim bende varim ruyamda iki kez ayni kiz cocugunu gordum sonra bize kapkacci saldirdi esimi kizlarin oldugu bi odaya attilar adamin birine tekme tokat giristim sonra birini once sirtindan bicakladim bogaxina saldirdim ama kalkti pesimden geliyo hem ates ediyo hemde bana su ver diyo
Eve hirsiz giriyo bagiriyorum sesim cikmiyo ayrica bu gecede galiba uc harflileri gordum bi bebek dusuyo aglamiyo sonra baska bi cocuk yanimda yatiyo esime diyorum goruyomudun goruyorum diyo sonra baska sesler falan neyse bi euzu besmele bbi ayetel kursi okuyorum kayboluyo tirstim ya bidahada uyuyamadim zaten
Neyse sonra kocis diyo senin bi tarafin acikta kalmis oyy kiyamam

nette araştırdım 12.hafta belli oluyormuş ama dr söylemiyormuş bende dr gittiğimde 12 olacak söylermi ki ya tabi gösterirse:)
gösterirse söyler niye sölemesin rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısını nasip etsin ben kız bebeklereını cok sevıyorum ama hayırlısı once saglıklı olması erkekte olsa kızda olsa fark etmez :)

canım geri olmasına takılma zamanla tamamlar benimde bir hafta geri dr tamamlamazsa biraz ufak doğar dedi iyi olsunda hiç önemli değil biz bakarız onlara :)
çok teşekkür ederim herkesin gebeliği kıymetlidir ma benimi biraz daha kıymetli rahatsızlığımdn ötürü herkes bu bebeği bekliyor daha önce 2 tane kaybım var İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza alırız :)

günaydın kzılar bu kabus herkeste var demeek bende de kanama fobisi var rüyama girdi kanamam olmuş ya hayırdır uyandım hemen gidip baktım bişey yoktu şükür
çok kötü bir duygu ama gerçekten etkisinden kurtulamadım tüm gün boyu sürekli lavaboya gidip durdum hala aklıma gelince fena oluyorum Allah saklasın rüyası bile çok kötü

canım nasıl rahatlattın içimi sana anlatamam :) bana da doktorum gayet iyi dedi ama ah bu tedirginlikler :) nette çok fazla okumamak lazım gerçekten rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. miniklerimiz sağlıkla büyüsünler biran önce kavuşalım onlara ..

çok kötü bir duygu ama gerçekten etkisinden kurtulamadım tüm gün boyu sürekli lavaboya gidip durdum hala aklıma gelince fena oluyorum Allah saklasın rüyası bile çok kötü
BEN DAHA ÖNCEKİNDE KANAMA YAŞADIM HEP VE KAYBETTİM BENDE ÇOK KORKU BU SORMA OLMADI İNŞ OLMAZDA

Alchemılla Vulgarıs Extract, Hedera Helıx (IVY) Leaf/Stem Extract, Equısetum Arvense Extract

kızlar gunaydınnnnnnn,icell güzel haberler al inşşşşş bebişinden bugünn,haberini bekliyorum sabırsızlıklaa...bu arada yukardakı ne dıceksınız:))Kullandığım lierac çatlak kremının içeriğini sormuştu arkadaşlar.içerik olarak yukarda yazan 3 bitkinin özü var sadece,başka hiçbir yabancı madde yok içinde.bu bitkilerde Aslanpençesi, sarmaşık ve kırk kilit otu diye geçiyor.merak edenlereee

ben çatlak kremi mustela iyi diye duydum henüz başlamadım ben ama mustela alıcam sanırım duydunuzmu sız ıcın bu kremı

Aynen cnm internet bilgi kirliligide olabiliyor bazen bizde bu tedirginlikle... Saglikla kavusalim insallah dedigin gibi :)

ben çatlak kremi mustela iyi diye duydum henüz başlamadım ben ama mustela alıcam sanırım duydunuzmu sız ıcın bu kremı

cnm bu çatlak kremi kararında referans cok onemli,ben arkadaslarımda lıerac kullanıp memnun kalan cok var,ayrıca bu arkadaslarımdan bırı cıldıyeci,diğeri eczacı,ıkısıde hamılelıklerınde bunu kullandılar,mustelada ıyı bı marka ama bana kullanan denk gelmedıgı ıcın benım seçimim lıerac dan yana oldu.

Ben kizimda aldim bundan bi tüp kullandim anam dedim haftada iki tane mi bitircem bundan batarum dedim daha almadim hiç catlamadim şükür bi kereyle mucize mi oldu ki o kaa etkilidir belkiii
bebe yagi kullandim dogurana kadar artik bilemiyorum belki olmiycakti zaten bunda da bulantim gecsin alirim aloe verali bebe yagimi

Ayyy delircem yaaaa yattigim yerde dakka başı indirim mesajı gelio ve ben hala yatiyorum
ahhh ahhhhh saglam halim olcakta avmler indirimden inlerken bu kadar civil civilken ben adim atmiycammm tarih yazmadi bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…