- 7 Şubat 2014
- 298
- 84
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.981
gunaydin canim bende varim ruyamda iki kez ayni kiz cocugunu gordum sonra bize kapkacci saldirdi esimi kizlarin oldugu bi odaya attilar adamin birine tekme tokat giristim sonra birini once sirtindan bicakladim bogaxina saldirdim ama kalkti pesimden geliyo hem ates ediyo hemde bana su ver diyoYa kizlar yine ben bir sorunla karsinizdayim. Rüyalarınizda kabus görüyor musunuz.Ben hamile kaldığım günden beri cinayet mi islemedim hırsızlık mi yapmadım aboo ne felaketler. Var mı benim gibi saçma sapan rüyalar gören
gösterirse söyler niye sölemesin rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısını nasip etsin ben kız bebeklereını cok sevıyorum ama hayırlısı once saglıklı olması erkekte olsa kızda olsa fark etmez :)nette araştırdım 12.hafta belli oluyormuş ama dr söylemiyormuş bende dr gittiğimde 12 olacak söylermi ki ya tabi gösterirse:)
çok teşekkür ederim herkesin gebeliği kıymetlidir ma benimi biraz daha kıymetli rahatsızlığımdn ötürü herkes bu bebeği bekliyor daha önce 2 tane kaybım var İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza alırız :)canım geri olmasına takılma zamanla tamamlar benimde bir hafta geri dr tamamlamazsa biraz ufak doğar dedi iyi olsunda hiç önemli değil biz bakarız onlara :)
çok teşekkür ederim herkesin gebeliği kıymetlidir ma benimi biraz daha kıymetli rahatsızlığımdn ötürü herkes bu bebeği bekliyor daha önce 2 tane kaybım var İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza alırız :)
çok kötü bir duygu ama gerçekten etkisinden kurtulamadım tüm gün boyu sürekli lavaboya gidip durdum hala aklıma gelince fena oluyorum Allah saklasın rüyası bile çok kötügünaydın kzılar bu kabus herkeste var demeek bende de kanama fobisi var rüyama girdi kanamam olmuş ya hayırdır uyandım hemen gidip baktım bişey yoktu şükür
EVT CANIM BENİM İLK ZATEN SENİNgösterirse söyler niye sölemesin rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısını nasip etsin ben kız bebeklereını cok sevıyorum ama hayırlısı once saglıklı olması erkekte olsa kızda olsa fark etmez :)
canım nasıl rahatlattın içimi sana anlatamam :) bana da doktorum gayet iyi dedi ama ah bu tedirginlikler :) nette çok fazla okumamak lazım gerçekten rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. miniklerimiz sağlıkla büyüsünler biran önce kavuşalım onlara ..Canim benimde bir kontrolde 179 bir digerinde 175 cikti. Bu aylar icin 160-200 araligi cok iyi dedi doktorlar (farkli iki doktora gitmistim 1 hafta arayla) Bebek biraz buyuyunce 120-160 araligina dusecekmis4. aydan fln sonraydi yanlis hatirlamiyorsam, rahat ol o yuzden gayet guzel bir ritmi var miniginin
BEN DAHA ÖNCEKİNDE KANAMA YAŞADIM HEP VE KAYBETTİM BENDE ÇOK KORKU BU SORMA OLMADI İNŞ OLMAZDAçok kötü bir duygu ama gerçekten etkisinden kurtulamadım tüm gün boyu sürekli lavaboya gidip durdum hala aklıma gelince fena oluyorum Allah saklasın rüyası bile çok kötü
benimde ilk ikisindende yok yani fark etmez ama eşim kız çocuk hastasıEVT CANIM BENİM İLK ZATEN SENİN
ben çatlak kremi mustela iyi diye duydum henüz başlamadım ben ama mustela alıcam sanırım duydunuzmu sız ıcın bu kremıAlchemılla Vulgarıs Extract, Hedera Helıx (IVY) Leaf/Stem Extract, Equısetum Arvense Extract
kızlar gunaydınnnnnnn,icell güzel haberler al inşşşşş bebişinden bugünn,haberini bekliyorum sabırsızlıklaa...bu arada yukardakı ne dıceksınız:))Kullandığım lierac çatlak kremının içeriğini sormuştu arkadaşlar.içerik olarak yukarda yazan 3 bitkinin özü var sadece,başka hiçbir yabancı madde yok içinde.bu bitkilerde Aslanpençesi, sarmaşık ve kırk kilit otu diye geçiyor.merak edenlereee
canım nasıl rahatlattın içimi sana anlatamam :) bana da doktorum gayet iyi dedi ama ah bu tedirginlikler :) nette çok fazla okumamak lazım gerçekten rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. miniklerimiz sağlıkla büyüsünler biran önce kavuşalım onlara ..
ben çatlak kremi mustela iyi diye duydum henüz başlamadım ben ama mustela alıcam sanırım duydunuzmu sız ıcın bu kremı
cnm bu çatlak kremi kararında referans cok onemli,ben arkadaslarımda lıerac kullanıp memnun kalan cok var,ayrıca bu arkadaslarımdan bırı cıldıyeci,diğeri eczacı,ıkısıde hamılelıklerınde bunu kullandılar,mustelada ıyı bı marka ama bana kullanan denk gelmedıgı ıcın benım seçimim lıerac dan yana oldu.
inşallah canım :)amin canım benimde 2 3 gun geri bişeycik olmaz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?