- 12 Mayıs 2014
- 260
- 200
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.001
inşallah canım zaten bunları düşünmemeiz lazım ben hep en olumsuzu düşünüyorum sonra kendime çok kızıyorumBEN DAHA ÖNCEKİNDE KANAMA YAŞADIM HEP VE KAYBETTİM BENDE ÇOK KORKU BU SORMA OLMADI İNŞ OLMAZDA
gunaydınlarr hayırlı cumalar,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah ,, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahhh :)
Kizlar sizinle bugun aldigim hamile pantolonumu ve erkenden cikan gobusumu paylasmak istiyorum :)
9+5 haftaligiz ama gobek onden gidiyor. Bugun yine doktordaydim sorun yok allaha sukur. Hemen kendimi h&m e attim. Sansa bazi urunler indirime girmis. Bu hamile pantolonuda 69.95tlden 30tl ye dusmus. Yanlari lastikli. Normalde 36 beden giyiyorum ama 38 beden aldim. Daha farkli modellerde var isteyen gidip bakabilir :)
Cok guzel bi duygu cok heyecanliyim rabbim bir umut icinde bekleyenlerin beklediklerini versin herkese bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin insallah
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese
Çatlak kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor kızlar? Birde ben zeytinyağı veya bebeyağı kullanmayı düşünüyorum olmaz mı?
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese
Çatlak kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor kızlar? Birde ben zeytinyağı veya bebeyağı kullanmayı düşünüyorum olmaz mı?
arkadaşımı aradılar az evvel aynı odada iki gebe olmanın avantajları :) onada bunları söyledirler. ama arkadaşımın doktoru iğne yaptırmasını istemedi. yaptırmayacağını ebeye söyledi.
canim bende dun basladim kreme karnim filan yok ama gogsum büyüdü kocaman oldu benim Esim ispartali haliyle evler gül kremleriyle dolu çeşit çeşit hem de neyse bolca suruyorum karnima gogsume kalcama catlicaksam çare pek yok zaten bebe yagimda var ama vicik vicik vücut ne kadar ini emer bilmem zaten kis onu emilsin diye beklerken totom donarGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese
herkese hayırlı cumalar,
cnm ben banyodan banyoya zeytınyagı,onun dısındada göğüslerim için ekstra lierac krem kullanmaya basladım,çünkü göğüslerım şimdiden çok büyüdü.ilerleyen aylarda kremı göbişede sürücem tabı ama erken daha ona:))
Ben sadece bebeyagi kullanicam canim inş ilki gibi olurda catlamam
ötüp duruyom bide haritaya dönersem
Evet herkes bebe yagi diyor
Catlayacagi var ise eger ne surersek surelim catliyor
Bende bebe yagina basladim
İns cok catlamam ama bilemiyorum
hoşbuldum kuşum , nasılsın biraz daha iyimisinAminnnn...
hosgeldin kuşumm
amin canım :)AMİNgunaydınlarr hayırlı cumalar,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul eylesin inşallah ,, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahhh :)
Bnde de durum aynı ve hala açlıktan olsa gerek karnım gurulduyor. Yemek yiyincede kusuyorum.merhaba bende gruba dün katıldım. hepimizin bebeği sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah:) sizinde halen mideniz bulanıp hiç açlık hissetmiyormusunuz ? bu durumdan muzdaribim ne yazıkki geçmek bilmedi
Göğüsler bende de büyüdü. Hatta sanırım s. numarası değişecek kadarherkese hayırlı cumalar,
cnm ben banyodan banyoya zeytınyagı,onun dısındada göğüslerim için ekstra lierac krem kullanmaya basladım,çünkü göğüslerım şimdiden çok büyüdü.ilerleyen aylarda kremı göbişede sürücem tabı ama erken daha ona:))
Benimde durum aynı ama kalçanın çatladığını bilmiyordum kalçayada mı sürücezBen sadece bebeyagi kullanicam canim inş ilki gibi olurda catlamam
ötüp duruyom bide haritaya dönersem
Bende annemlerdeyim bu ara kötü geçiyor diyecanim bende dun basladim kreme karnim filan yok ama gogsum büyüdü kocaman oldu benim Esim ispartali haliyle evler gül kremleriyle dolu çeşit çeşit hem de neyse bolca suruyorum karnima gogsume kalcama catlicaksam çare pek yok zaten bebe yagimda var ama vicik vicik vücut ne kadar ini emer bilmem zaten kis onu emilsin diye beklerken totom donarbu dogalgazin sicagi beni boguyorda astimdan galiba öyle yani cildim çok kuru ben kesin catlarim
Canim ablamda dedi
Asiyi bende yaptirmadim dedi
Peki bu saglik ocaklari nefen haber veriyor anlamiyorum
hoşbuldum kuşum , nasılsın biraz daha iyimisin
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese
Teşekkür ederim canımgünaydın sanada hayırlı cumalar canım. 3. aydan sonra başla diyorlar şuanda karında büyüme yok zaten göğüslerin büyüdüyse onlara ufaktan başla. bende kesinlikle zeytinyağı kullanacağım sadece. doğal olan herşey her zaman daha iyidir.bir önerim olacak hatta ,çiçeklere kullandığımız su kapları varya spreyli onlara zeytin yağını doldurup vücuduna sık daha kolay olur yormaz her yerede eşit yayılır.
günaydın kızlarr bende de aynı sorun var biraz önce kabusla uyandım çok etkilendim ya çok kötüydücanım ya bende aynı durumdayım geçen gece kanamam vardı düşük yapıyordum rüyamda ter içinde kalktım ondan sonraki gece eve hırsız girmeye çalışıyordu baba baba diye bağırırarak uyandım dün gecede beni kaçırmaya çalışıyorlarda itip kaçmaya çalışırken uyandım zavallı eşim her gece beni kabuslardan uyandırmak için uyanıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?