2015 Temmuz Anneleri

BEN DAHA ÖNCEKİNDE KANAMA YAŞADIM HEP VE KAYBETTİM BENDE ÇOK KORKU BU SORMA OLMADI İNŞ OLMAZDA
inşallah canım zaten bunları düşünmemeiz lazım ben hep en olumsuzu düşünüyorum sonra kendime çok kızıyorum

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese

Çatlak kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor kızlar? Birde ben zeytinyağı veya bebeyağı kullanmayı düşünüyorum olmaz mı?

güle güle giy canım çok yakışmış

merhaba bende gruba dün katıldım. hepimizin bebeği sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah:) sizinde halen mideniz bulanıp hiç açlık hissetmiyormusunuz ? bu durumdan muzdaribim ne yazıkki geçmek bilmedi

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese

Çatlak kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor kızlar? Birde ben zeytinyağı veya bebeyağı kullanmayı düşünüyorum olmaz mı?

herkese hayırlı cumalar,

cnm ben banyodan banyoya zeytınyagı,onun dısındada göğüslerim için ekstra lierac krem kullanmaya basladım,çünkü göğüslerım şimdiden çok büyüdü.ilerleyen aylarda kremı göbişede sürücem tabı ama erken daha ona:))

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese

Ben sadece bebeyagi kullanicam canim inş ilki gibi olurda catlamam
ötüp duruyom bide haritaya dönersem

arkadaşımı aradılar az evvel aynı odada iki gebe olmanın avantajları :) onada bunları söyledirler. ama arkadaşımın doktoru iğne yaptırmasını istemedi. yaptırmayacağını ebeye söyledi.

Canim ablamda dedi
Asiyi bende yaptirmadim dedi
Peki bu saglik ocaklari nefen haber veriyor anlamiyorum

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese

canim bende dun basladim kreme karnim filan yok ama gogsum büyüdü kocaman oldu benim Esim ispartali haliyle evler gül kremleriyle dolu çeşit çeşit hem de neyse bolca suruyorum karnima gogsume kalcama catlicaksam çare pek yok zaten bebe yagimda var ama vicik vicik vücut ne kadar ini emer bilmem zaten kis onu emilsin diye beklerken totom donar bu dogalgazin sicagi beni boguyorda astimdan galiba öyle yani cildim çok kuru ben kesin catlarim

merhaba bende gruba dün katıldım. hepimizin bebeği sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah:) sizinde halen mideniz bulanıp hiç açlık hissetmiyormusunuz ? bu durumdan muzdaribim ne yazıkki geçmek bilmedi
Bnde de durum aynı ve hala açlıktan olsa gerek karnım gurulduyor. Yemek yiyincede kusuyorum.
Göğüsler bende de büyüdü. Hatta sanırım s. numarası değişecek kadar
Önden ben geliyorum diye fırlıyor gıcık oluyorum.
Ben sadece bebeyagi kullanicam canim inş ilki gibi olurda catlamam
ötüp duruyom bide haritaya dönersem
Benimde durum aynı ama kalçanın çatladığını bilmiyordum kalçayada mı sürücez
Bende annemlerdeyim bu ara kötü geçiyor diye
Her şey kokuyor bana koku alıncada kusuyorum annemlerde sayende havayı ısıtıyoruz. Totomuz dondu kapat pencereyi diyorlar.

Canim ablamda dedi
Asiyi bende yaptirmadim dedi
Peki bu saglik ocaklari nefen haber veriyor anlamiyorum

bilmiyorum canım demek ki devlet böyle birşeyi gerekli görüyor ama mecburi turmuyor. isteğe bağlı yani bende doktoruma soracağım yarın ararlarsa yaptırmam gerekiyor mu diye . sende doktoruna danış mutlaka

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese

günaydın sanada hayırlı cumalar canım. 3. aydan sonra başla diyorlar şuanda karında büyüme yok zaten göğüslerin büyüdüyse onlara ufaktan başla. bende kesinlikle zeytinyağı kullanacağım sadece. doğal olan herşey her zaman daha iyidir.bir önerim olacak hatta ,çiçeklere kullandığımız su kapları varya spreyli onlara zeytin yağını doldurup vücuduna sık daha kolay olur yormaz her yerede eşit yayılır.

Teşekkür ederim canım
Göğüslerde hassasiyet oluyor mu sizde?
Birde alerji olmuştum hastanede serum taktıklarında şimdi o alerji olan yerler kabuk atıyor. Acaba geç mi kaldım diye düşünmeye başladım.

günaydın kızlarr bende de aynı sorun var biraz önce kabusla uyandım çok etkilendim ya çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…