2015 Temmuz Anneleri

bende de hassasiyet çok fazla oldu büyümede tabi ama aşırı değil 75 den 80 doğru ilerledim dahada olacak çünkü bu haftalarda süt bezlerimiz dolmaya başlayacak. geç kalmamışsındır inşallah şu zamanlardan daha çok son aylarımızda çatlamalar artacak hatta doğumdan sonra olanları bile duydum

günaydın kızlarr bende de aynı sorun var biraz önce kabusla uyandım çok etkilendim ya çok kötüydü

bende bir kaç gece böyle rüyalar gördüm. hatta iki sene tek yaşadım ben evde hiç tek kalmaktan korkmazdım eşim iş için şehir dışına çıktı uyuyamadım. annem hormonların değişti normal dedi . ne yapalım bebişten gelen herşeye katlanmaya devam

günaydın kızlarr bende de aynı sorun var biraz önce kabusla uyandım çok etkilendim ya çok kötüydü
O bende de oluyor bazen hatta dün gece eşim 2 defa kaldırdı. Yalnız çok kasıldığımdan mı bilemem ama dayak yemiş gibi uyandım. Eşimde bebeğe zararı olacağından korkuyor.
Bende 80 bden 80 dye çıktı. Fakat eve gider gitmez çıkarıyorum inanılmaz rahatsız ediyor.

öyle tabi yaa ne gelirse ondan başımız gözümün üzerine diyoruz artık :) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımızada almayı nasip etseydi rabbim çok sabırsızım günler çabuk geçsin istiyorum :) :)

bu sabırsızlık hepimizde var bende eşime diyorum 6 ay nasıl geçecek çabuk gelsin sonra tövbe diyorum Allah korusun sağlıklı ssıhhatli gelsin bekler onu annesi :)

kızlarrr ne yapıcam ben bilmiyorum yaa kokular beni öldürecek özelliklede soğan kokusu çok etkiliyor beni hiçbir yemeğe koyamıyorum özelliklede kavurunca ölüyorum sanıyorum ama saolsunlar apartmandaki herkes aynı saatlerde soğan kavuruyor sanırım bizim ev kokuyor resmen hergün bu saatlerde ve akşam 4-4 buçuk gibi

Canım doktor bu koku olayından dolayı bana mutfağa girmeyi yasakladı. Çünkü ben kusmaya başlayınca genellikle hiç durmuyor illa hastaneye gidip serum takılıp iğne oluncaya kadar... İstersen eşinle konuşta bir süre yemek yapma

beni de kokular mahvediyor kusma isteğimi acayip tetikliyor hep bi koku yüzünden kusuyorum Allah yardımcımız olsun sabretmek çok zor

markası ne canım.Ben hibor vuruluyorum çok yakıyor ..aynı mı acaba?claxena mi ne o daha az yakıyomuş duyduğuma göre

Yeeaak yaaa 5 oldu rekor su an itibariyle
Kiz da sabaha kadar ates kusma inleme derken dehsetti simdi iyi sayilir o iyi olunca benim cektiklerim viz gelio ahh bu analikk
ya 5 keremi çıkardın o mide otomatige baglıyor belli saatten sonra kustukça kusasın geliyor bende bir kere çıkardım ikinci geliyo gibi ,, kuzular hasta olmasın onlara can dayanmıyor , benim kızımda sabah akşam makineyle hava alıyor cumartesi kontrolümüz var . Rabbim şifa versin hepsine

BEN DAHA ÖNCEKİNDE KANAMA YAŞADIM HEP VE KAYBETTİM BENDE ÇOK KORKU BU SORMA OLMADI İNŞ OLMAZDA
aynen ya önceki 2 kaybım hep lekelenmelerle başladı kanamayla bitti ben de hala o korkuyu atlatabilmiş değilim.Her wc ye gittiğimde temiz gördüğümde 'Allahım şükürler olsun' diyorum hala...Kanamsı lekelenmesi olup kucağına alanlar da var kimseyi endişelendirmek istemem benim öncekiler öyle olunca hep bi korku var içimde rabbim yaşatmasın

saol canım ben merak ediyodum.Yabancı kimyasal yok gibi görünüyor.Ben normalde taktıydım zaten tüm bakım ürünlerimde bu kimyasallardan kurtulmaya çalışıyodum,şimdi çok daha özen gösteriyorum bu konuya bebiş olunca

Geçmiş olsun
Canım bende ilkini kaybettim. Bunda da adet olur gibi kanama yaşadım geç fark ettik bebeği günde 3 defa progestan kullanıyorum. Sabah öğle akşam birde bebeğinle konuş oda rahatlatıyor. Çünkü doktorum sen olumsuz düşündükçe vücudun bebeği kabul etmekte zorlanıyor. Geçenlerde 3 hafta yattık. Bebeği kaybedeceğimiz söylenmişti. Şimdi çok şükür hala benimle o yüzden sen kendini toplamaya çalış

O geliyo gibi halimi daha dayanilmaz yoksa cikis ani mi karar veremedim

Kizimin hamileliginden sonra kazara mideyi usutsem yada baska biseyden midem bulansa aglama krizine giriyodum o yaşadıklarım yeniden basliyo saniyodum hep cok zor atlattim 5 sene sora ta taaaaa al bakalim aglasanda degismiyo cek babam ceekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…