2015 Temmuz Anneleri

aynen canım bişey hissetsem koşuyorum lavaboya çok şükür diyorum inş bir daha yaşamayız evt öyle doğum yapan cok ama risk işte kayıpta var korkuyoruz allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş

beni de kokular mahvediyor kusma isteğimi acayip tetikliyor hep bi koku yüzünden kusuyorum Allah yardımcımız olsun sabretmek çok zor
senin durumun daha kötü canım ben daha hiç kusmadım ama normalde de zaten kustuğumu hatırlmam öyle bi böbrek taşı düşürürken di :) ama çok bulantım ve şişkinlik oluyor

maşallah hamile karnı çıkmış senin karnın büyüyeyecek baya anlaşılan erkek mi ne:)

Cok tesekkur ederim canim simdiden bu kadar buyuk bi kac ay sonra ne olur tahmin bile edemiyorum sanirim o zaman ikiz mi diye sorarlar erkek gibi degil mi canim sivri herkes oglun olacak diyor ama ben hep kiz hissediyorum bakalim ilk bebek hayirlisi olsin :)

geçecek inşallah canım , bebişleri kucağımıza aldığımızda unuturuz nasılsa ,, unutulmasa 3. hamileliği nasıl göze alırdım bir kadın doğum yapıp 40 ı çıktıktan sonra annesinden doğmuş gibi olurmuş , çekiyorsak boşa değildir inşallah :)

evet hayırlısı bende erkek hissediyorum bakalım yakında öğreniriz sabırsız anneler eskiden doğumda öğrenirlerde ya çatlamıyorlarmıydı

Başını kaçırmışım ben. İğneyi niçin vuruluyorsunuz?

Pihtilasmasi olan arkadaslar kan sulandirici igne kullaniyor canim. Ani kalp durmalarini onlemek icin. Benimde ilk bebegimin kalbi durdu pihtilasma testi yaptirmadim pihtilasma var mi bilmiyorum doktorum tedbir olsun diye kan sulandirici hap verdi ben her gun o haptan aliyorum bir tane.

Bulantilarda uc noktayim nirvanaya ulascam az kaldi
Senin lohusaliklar nasi gecio ben herşeyin hakkini veriom dibine kadar yaşıyom yani
Kizimda kolikti saolsun
Ana kiz dehsetiz annicann

Rabbim inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bebeğini.

evet hayırlısı bende erkek hissediyorum bakalım yakında öğreniriz sabırsız anneler eskiden doğumda öğrenirlerde ya çatlamıyorlarmıydı

Allah gonlune gore versin canim. Benim butun takvimler, gobek seklim, yuzumun guzellesnesi hepsi erkek diyor ama bence benim bebek kiz hayirlisii :)

Allah gonlune gore versin canim. Benim butun takvimler, gobek seklim, yuzumun guzellesnesi hepsi erkek diyor ama bence benim bebek kiz hayirlisii :)
sğl canım sanada inş.ben onlara inanmıyorum mesela ben çok çirkinleştim hayatımda çıkmadığı kadar çok sivilce çıktı iyleşiyo yine çıkıyo çok kötü yabende dedim kız mı ki kuzeniminde böyle olmuş erkek olmuş yalan yani benim canım ekşi istiyor oda kıza işaret hurafelere göre bakalım ne olcak

benim midem hiç bulanamdı maşallah sadece bu sabah eşim parfüm sıktı ben uyuyordum o kokuyla uyandım çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…