- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.041
aynen canım bişey hissetsem koşuyorum lavaboya çok şükür diyorum inş bir daha yaşamayız evt öyle doğum yapan cok ama risk işte kayıpta var korkuyoruz allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaynen ya önceki 2 kaybım hep lekelenmelerle başladı kanamayla bitti ben de hala o korkuyu atlatabilmiş değilim.Her wc ye gittiğimde temiz gördüğümde 'Allahım şükürler olsun' diyorum hala...Kanamsı lekelenmesi olup kucağına alanlar da var kimseyi endişelendirmek istemem benim öncekiler öyle olunca hep bi korku var içimde rabbim yaşatmasın
canım çok güzel bir duygu inş tadarsın sende hayırlı haberle dönGünaydın kızlar hayırlı cumalar heyecan dorukta ilk buluşmamız olacak inşallah bir buçukta
evet canım şimdilk göbekten.6. aydan sonra kol ve bacağa geçmeyi planlıyorum rabbim nasip ederse.O daha çok yakıyomuşevet canım claxen 0,04 çok yakıyor ya göbekten vuruyormusun
bir dış bi kimyasal gebeliğim var 2 kayıp yani pıhtılaşma testinde çıktı tabi evetDaha önce düşüğünüz var mı? Birde sizde aptt testlerini yaptıktan sonra mı bu kararı verdi doktor?
senin durumun daha kötü canım ben daha hiç kusmadım ama normalde de zaten kustuğumu hatırlmam öyle bi böbrek taşı düşürürken di :) ama çok bulantım ve şişkinlik oluyorbeni de kokular mahvediyor kusma isteğimi acayip tetikliyor hep bi koku yüzünden kusuyorumAllah yardımcımız olsun sabretmek çok zor
maşallah hamile karnı çıkmış senin karnın büyüyeyecek baya anlaşılan erkek mi ne:)
güle güle giy canım çok yakışmış
Başını kaçırmışım ben. İğneyi niçin vuruluyorsunuz?evet canım şimdilk göbekten.6. aydan sonra kol ve bacağa geçmeyi planlıyorum rabbim nasip ederse.O daha çok yakıyomuş
geçecek inşallah canım , bebişleri kucağımıza aldığımızda unuturuz nasılsa ,, unutulmasa 3. hamileliği nasıl göze alırdımO geliyo gibi halimi daha dayanilmaz yoksa cikis ani mi karar veremedim
Kizimin hamileliginden sonra kazara mideyi usutsem yada baska biseyden midem bulansa aglama krizine giriyodum o yaşadıklarım yeniden basliyo saniyodum hep cok zor atlattim 5 sene sora ta taaaaa al bakalim aglasanda degismiyo cek babam ceekkkk
Önümüzdeki hafta gidicemikili teste giden arkadaşlar var mı ?
Başını kaçırmışım ben. İğneyi niçin vuruluyorsunuz?
Bizim düşük tehlikemiz olduğundan progestanın iğnesini vuruluyoruz ama arkadaşlar ne iğnesinden bahsediyorlar merak ettim.Ne ignesi kizlar ya dusuk tehlikesimi var
geçecek inşallah canım , bebişleri kucağımıza aldığımızda unuturuz nasılsa ,, unutulmasa 3. hamileliği nasıl göze alırdımbir kadın doğum yapıp 40 ı çıktıktan sonra annesinden doğmuş gibi olurmuş , çekiyorsak boşa değildir inşallah :)
Rabbim inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bebeğini.Pihtilasmasi olan arkadaslar kan sulandirici igne kullaniyor canim. Ani kalp durmalarini onlemek icin. Benimde ilk bebegimin kalbi durdu pihtilasma testi yaptirmadim pihtilasma var mi bilmiyorum doktorum tedbir olsun diye kan sulandirici hap verdi ben her gun o haptan aliyorum bir tane.
evet hayırlısı bende erkek hissediyorum bakalım yakında öğreniriz sabırsız anneler eskiden doğumda öğrenirlerde ya çatlamıyorlarmıydı
sğl canım sanada inş.ben onlara inanmıyorum mesela ben çok çirkinleştim hayatımda çıkmadığı kadar çok sivilce çıktı iyleşiyo yine çıkıyo çok kötü yaAllah gonlune gore versin canim. Benim butun takvimler, gobek seklim, yuzumun guzellesnesi hepsi erkek diyor ama bence benim bebek kiz hayirlisii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?