2015 Temmuz Anneleri

Bulantilarda uc noktayim nirvanaya ulascam az kaldi
Senin lohusaliklar nasi gecio ben herşeyin hakkini veriom dibine kadar yaşıyom yani
Kizimda kolikti saolsun
Ana kiz dehsetiz annicann
benim kızım 12 gün küvezde kaldı cnm , lohusalık zamanlarımı pek hatırlamak istemiyorm , çok zordu , hep gözyası , yoğun bakım kapılarında bekleyiş vardı , çok şükür evimize geldikten sonra güzeldi herşey :)

Bizim düşük tehlikemiz olduğundan progestanın iğnesini vuruluyoruz ama arkadaşlar ne iğnesinden bahsediyorlar merak ettim.
kan sulandırıcı canım , ben mesela erken doğumla bebeğimi kaybettim kanımda pıhtılaşma varmış , bu sebeple kullanıyorum , hatta az önce iğnemi yaptım her iğne ayrı stres ,

Allah gonlune gore versin canim. Benim butun takvimler, gobek seklim, yuzumun guzellesnesi hepsi erkek diyor ama bence benim bebek kiz hayirlisii :)

Anne icten ice kendini sartlandirmadiysa tabii bence annenin hissi kesinlikle doğru çıkıyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

evet canım şimdilk göbekten.6. aydan sonra kol ve bacağa geçmeyi planlıyorum rabbim nasip ederse.O daha çok yakıyomuş

yaa benim doktorum göbekten yapmaya devam et diyo. ama karnım büyüyünce nası yapcamki göbekten. ya bebeğime denk gelirse iğnenin ucu. korkarım valla

75 den 80 imreniyorum yaaa bizde irsi normali 85 ti zaten 90 oldu bile önceleri biraz sakliyordum simdi nerde gittiğimyerde sirtima bir yelek geciriveriyorum

Başını kaçırmışım ben. İğneyi niçin vuruluyorsunuz?
kızlar sakin!panik yok! bazı arkadaşlarda kan pıhtılaşması var.Düşükler sonucu yapılan testlerde çıktı.Yani gebelikte kanımız fazla pıhtlaşma eğilimine giriyor.Bebek te karından anneye kılcal damarlarla bağlı olduğundan kan fazla pıhtılaşınca bebeğe kan gitmiyo besleneemiyo ve düşüyo ya da kalp duruyo ani vs.O yüzden ben ve bazı ark.lar kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz gebelik boyunca kullanmak gerekiyo her gün

yaa benim doktorum göbekten yapmaya devam et diyo. ama karnım büyüyünce nası yapcamki göbekten. ya bebeğime denk gelirse iğnenin ucu. korkarım valla
ben daha oraları hiç sormadım canım dr.a bilmem o zamanlara bi gelelim de Allahın izniyle sorarım

bir dış bi kimyasal gebeliğim var 2 kayıp yani pıhtılaşma testinde çıktı tabi evet

benimde 3 düşüğüm var. testlerdede pıhtılaşma falan hiçbişey çıkmadı. bu sefer tedbir amaçlı verdi doktor. ama işe yaradı sanırım iyiki kullanmışım. yada belki bu seferki sağlamdı hiçbişey kullanmasamda kalacaktı benimle. bilemiyorumki

Canım sen de zor zamanlar geçirmişsinm ..rabbim kızını sana bağışlamış çok şükür..inşallah bu bebeğini hiç sorunsuz alırsın kucağına..
Bu arada dün akşam eşim evde yoktu bi cesaret ilk kez kendim yaptım iğnemi :)) korktuğum kadar kötü olmadı :)

Bizim düşük tehlikemiz olduğundan progestanın iğnesini vuruluyoruz ama arkadaşlar ne iğnesinden bahsediyorlar merak ettim.

kan sulandırıcı iğne canım. hergün 1 tane doğuma kadar hatta doğumdan sonrada 2 hafta devam edecekmiş. ama ben bunun yanında düşük içinde iğne kullanıyorum. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri haftada 1 tane proluton iğne oluyorum. halada devam. 27 sinde 12. haftamız doluyor. ogün ikili testimizde var. o zaman keser artık bu iğneyi doktor diye umut ediyorum.

inşallah canım aminnn ... aslında kendimiz yaptığımızda daha az acısız oluyor , bir kez yaptıysan devamı gelir artık :)))

bravo valla ben daha hiç denemedim

evde de sadece bende göğüsler küçük :) herkesin koca koca :)
yok bizde sülale öyle ama benim boy kisa göze çok batiyor hele simdi herkesten çok benim gözüme batiyo ilk baslarda eşime diyordum sisti diye yok diyorduherif sonra bbigun elini atti büyümüş bunlar dedi gözler aha böle oldu totomu yirttim buyudu diyede iste

Kızlar aranızda yemek pisirmekten nefret eden varmı ? Ya neyapyim bu durum ne zaman geçecek yardım edin yemek pisirecek kimsemde yok yanımda :-(

Benimkiler de kocaman oldu zaten önceden de buyuktuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…