- 31 Ekim 2014
- 176
- 107
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.081
Acikinca ne oluyor ne yiyorsun ben yemek gözler oldum ve şimdide eşimi bekliyorum x-(Bırak yemek pişirmeyi mutfağın kapısının önünden bile geçemiyorum.
bende yemek yapmaktan nefret ediyorum düşüncesi bile yoruyo başkası yapsa sorun yok rahat yiyorum ama kendim en sevdiğim yemeği bile yiyemiyorum beslenemediğim için kendimede üzülüyorumKızlar aranızda yemek pisirmekten nefret eden varmı ? Ya neyapyim bu durum ne zaman geçecek yardım edin yemek pisirecek kimsemde yok yanımda :-(
ben yemek yiyemiyorum kokan herşey kusturuyor. Şimdilik kraker leblebi, ekmek, haşlanmış patates, havuç, pepino, ayva falan yiyorum. Onlarıda ara ara değiştirmezsem onlardan da tiksiniyorum. Dün ilk defa canım televizyonda kumpir görünce çekti. Bir kaç kaşık ondan yedim ilk defa tok uyudum diyebilirim. Yoksa hep aynı şeylerle azar azar tüketiyorum. Ne karnım doyuyor nede bebek için vitaminli bir şey oluyorAcikinca ne oluyor ne yiyorsun ben yemek gözler oldum ve şimdide eşimi bekliyorum x-(
nazara bende ınanırım canım.oyuzden bizde sölemedik daha hic kimseye.sadece eşimle ben biliyoruz.biraz daha netleşsin kesinleşsin oyle söyleyelim diyoruz.esime kalsa hiç sölemeyelim diyo 5-6 aylık olana kadargüzel güzel de insan korkuyor işte nazar falan...hem daha çok yeni iki aylık diye insan söylemesem mi acaba diyorr
bennn normalde çok severim çeşit çeşit yapmayı ama şimdi hiçbişe yapmak gelmiyor içimden haftanın 2 - 3 gününü yapmadan geçiştiriyorum dışardan yada hazır bişeylerden ama sonraki günler işkence gibi eşim geldikten sonra yapıyorum oda istemeye istemeye yardım etsin diye onun gelmesini bekliyorumKızlar aranızda yemek pisirmekten nefret eden varmı ? Ya neyapyim bu durum ne zaman geçecek yardım edin yemek pisirecek kimsemde yok yanımda :-(
Benim tesadüf eseri öğrenmişlerdi. Annem ilaç yazdırmaya gidince bende gitmiştim onunla alerji oldum diye. O zaman hamileyim dediğimde gebelik kaydını yapmamız lazım gelin tahlil yapıcaz dedi. Ben zaten hepsini yaptırdığımdan tahlil sonuçlarımı götürdüm. Kayıt açıldı. Beni kimse aramadı kimeerhaba..
dün sağlık ocağından aradılar..sisteme düşüyormuş gebelik olunca..
gelin kaydınızı alalım tahlil yapalım dediler.
8:30 da gittim ama dr 9:00 da geliyormuş bende beklemedim sadece kayydımı yaptırıp geldim..tahliller kaldı...
Benim tesadüf eseri öğrenmişlerdi. Annem ilaç yazdırmaya gidince bende gitmiştim onunla alerji oldum diye. O zaman hamileyim dediğimde gebelik kaydını yapmamız lazım gelin tahlil yapıcaz dedi. Ben zaten hepsini yaptırdığımdan tahlil sonuçlarımı götürdüm. Kayıt açıldı. Beni kimse aramadı ki
ben yenni başladımda bende göbeğe geçmeyi plnlıyorum sende pıhtılaşmmı var tedbir amaçlımı canım sürekli mi kullanmak gereiyor bana corspirinde verdi ama ülserim olduğu için kullanmıycağımevet canım şimdilk göbekten.6. aydan sonra kol ve bacağa geçmeyi planlıyorum rabbim nasip ederse.O daha çok yakıyomuş
ben yemek yiyemiyorum kokan herşey kusturuyor. Şimdilik kraker leblebi, ekmek, haşlanmış patates, havuç, pepino, ayva falan yiyorum. Onlarıda ara ara değiştirmezsem onlardan da tiksiniyorum. Dün ilk defa canım televizyonda kumpir görünce çekti. Bir kaç kaşık ondan yedim ilk defa tok uyudum diyebilirim. Yoksa hep aynı şeylerle azar azar tüketiyorum. Ne karnım doyuyor nede bebek için vitaminli bir şey oluyor
hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz bende balık kraker yulaflı büsküvi ayva, hurma, leblebi, marul göbeği, roka filan yiyorum sebze ağırlıklı ve dediğin gibi birine biraz ağırlık verince ondanda tiksiniyorum ilk dönemler nar yedim şimdi görmek istemiyorum bir gün evde süt kaynattım mayalamak için mecburen başında bekledim o günden sonra bir daha süt içmedim yoğurda pekmez bal döküp yiyorum ekşili şeylerde sorun yok mesela bol nar ekşili kısır veya fellah köftesi tabi o da ekşili her gün mutlaka kendi yaptığım portakal suyu en işe yararıda bu
düşük yapmış olanlarda tedbir amaçlı kan pıhtılaşması olanlarda ise tedavi amaçlıBaşını kaçırmışım ben. İğneyi niçin vuruluyorsunuz?
pıhtılaşma var bende canım coraspin 100 mg da kullanıyorum her günben yenni başladımda bende göbeğe geçmeyi plnlıyorum sende pıhtılaşmmı var tedbir amaçlımı canım sürekli mi kullanmak gereiyor bana corspirinde verdi ama ülserim olduğu için kullanmıycağım
canım bende şimdilik bebe yagı kullanıyorum.zeytinyagını da öneren bir arkadaş vardıGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese
Çatlak kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor kızlar? Birde ben zeytinyağı veya bebeyağı kullanmayı düşünüyorum olmaz mı?
geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcın olsun hepimizin olsun insallah pıhtılaşma sorunu yaşamayızpıhtılaşma var bende canım coraspin 100 mg da kullanıyorum her gün
canm aynı durum bende de devam ediyor hala.sogan kokusuna tahammülüm yok.aslında rahatsız olmazdım oncelerı ama simdi dayanamıyorum.mutfaga girdiğim an bir öğürtü baslıyo bende.bende diyorum esime bizim ev mi kokuyo yok diyo esim sana oyle geliyor.kızlarrr ne yapıcam ben bilmiyorum yaa kokular beni öldürecek özelliklede soğan kokusu çok etkiliyor beni hiçbir yemeğe koyamıyorum özelliklede kavurunca ölüyorum sanıyorumama saolsunlar apartmandaki herkes aynı saatlerde soğan kavuruyor sanırım bizim ev kokuyor resmen hergün bu saatlerde ve akşam 4-4 buçuk gibi
yok bizde sülale öyle ama benim boy kisa göze çok batiyor hele simdi herkesten çok benim gözüme batiyo ilk baslarda eşime diyordum sisti diye yok diyorduherif sonra bbigun elini atti büyümüş bunlar dedi gözler aha böle oldutotomu yirttim buyudu diyede iste
bende haftada bir zeytinyağı kullanırım her günde bebeyağı diye ama emin olamadım.canım bende şimdilik bebe yagı kullanıyorum.zeytinyagını da öneren bir arkadaş vardı
maşallah canımKizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?