2015 Temmuz Anneleri

Kızlar aranızda yemek pisirmekten nefret eden varmı ? Ya neyapyim bu durum ne zaman geçecek yardım edin yemek pisirecek kimsemde yok yanımda :-(
bende yemek yapmaktan nefret ediyorum düşüncesi bile yoruyo başkası yapsa sorun yok rahat yiyorum ama kendim en sevdiğim yemeği bile yiyemiyorum beslenemediğim için kendimede üzülüyorum

Acikinca ne oluyor ne yiyorsun ben yemek gözler oldum ve şimdide eşimi bekliyorum x-(
ben yemek yiyemiyorum kokan herşey kusturuyor. Şimdilik kraker leblebi, ekmek, haşlanmış patates, havuç, pepino, ayva falan yiyorum. Onlarıda ara ara değiştirmezsem onlardan da tiksiniyorum. Dün ilk defa canım televizyonda kumpir görünce çekti. Bir kaç kaşık ondan yedim ilk defa tok uyudum diyebilirim. Yoksa hep aynı şeylerle azar azar tüketiyorum. Ne karnım doyuyor nede bebek için vitaminli bir şey oluyor

güzel güzel de insan korkuyor işte nazar falan...hem daha çok yeni iki aylık diye insan söylemesem mi acaba diyorr
nazara bende ınanırım canım.oyuzden bizde sölemedik daha hic kimseye.sadece eşimle ben biliyoruz.biraz daha netleşsin kesinleşsin oyle söyleyelim diyoruz.esime kalsa hiç sölemeyelim diyo 5-6 aylık olana kadar

Kızlar aranızda yemek pisirmekten nefret eden varmı ? Ya neyapyim bu durum ne zaman geçecek yardım edin yemek pisirecek kimsemde yok yanımda :-(
bennn normalde çok severim çeşit çeşit yapmayı ama şimdi hiçbişe yapmak gelmiyor içimden haftanın 2 - 3 gününü yapmadan geçiştiriyorum dışardan yada hazır bişeylerden ama sonraki günler işkence gibi eşim geldikten sonra yapıyorum oda istemeye istemeye yardım etsin diye onun gelmesini bekliyorum normalde 5 ten önce tüm yemeklerim hazır olurdu benim .tek olmak çok kötü bu yüzden annemler burda olsaydın en azından hergün birimiz yemek yapardık diyor benim daha çok moralim bozuluyor biyerde tek yaşamak çok zormuş gerçekten hamilelik döneminde

meerhaba..
dün sağlık ocağından aradılar..sisteme düşüyormuş gebelik olunca..
gelin kaydınızı alalım tahlil yapalım dediler.
8:30 da gittim ama dr 9:00 da geliyormuş bende beklemedim sadece kayydımı yaptırıp geldim..tahliller kaldı...

Benim tesadüf eseri öğrenmişlerdi. Annem ilaç yazdırmaya gidince bende gitmiştim onunla alerji oldum diye. O zaman hamileyim dediğimde gebelik kaydını yapmamız lazım gelin tahlil yapıcaz dedi. Ben zaten hepsini yaptırdığımdan tahlil sonuçlarımı götürdüm. Kayıt açıldı. Beni kimse aramadı ki

kızlar benıde sureklı arıyıp tacız edıyorlardı gel gel dıye:) ben de sonuclarımı alıp gıttım,form doldurdu tansıyon kılo ölçtü,bikaç soru sordu ,20.haftalarda tetanoz,26.haftada glukoz yuklemesı olmanız gerekıyor ,kan tahlılıllerınızı burda yaptırabılırsınız dedi.saul varul dedım ve ayrıldım:)))

evet canım şimdilk göbekten.6. aydan sonra kol ve bacağa geçmeyi planlıyorum rabbim nasip ederse.O daha çok yakıyomuş
ben yenni başladımda bende göbeğe geçmeyi plnlıyorum sende pıhtılaşmmı var tedbir amaçlımı canım sürekli mi kullanmak gereiyor bana corspirinde verdi ama ülserim olduğu için kullanmıycağım

pıhtılaşma var bende canım coraspin 100 mg da kullanıyorum her gün

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese

Çatlak kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor kızlar? Birde ben zeytinyağı veya bebeyağı kullanmayı düşünüyorum olmaz mı?
canım bende şimdilik bebe yagı kullanıyorum.zeytinyagını da öneren bir arkadaş vardı

canm aynı durum bende de devam ediyor hala.sogan kokusuna tahammülüm yok.aslında rahatsız olmazdım oncelerı ama simdi dayanamıyorum.mutfaga girdiğim an bir öğürtü baslıyo bende.bende diyorum esime bizim ev mi kokuyo yok diyo esim sana oyle geliyor.

Canım nar konusunda uyarmadılar mı seni sakın tüketme fazla tüketimi düşüğe sebep olabiliyor.

eşin seviyorsa sıkıntı yok canım durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…