- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.101
MAşallah gözün aydınKizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
Kizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
Gerçekten çok kötü ve zor durum Allah yardımcımız olsun :-Cben yemek yiyemiyorum kokan herşey kusturuyor. Şimdilik kraker leblebi, ekmek, haşlanmış patates, havuç, pepino, ayva falan yiyorum. Onlarıda ara ara değiştirmezsem onlardan da tiksiniyorum. Dün ilk defa canım televizyonda kumpir görünce çekti. Bir kaç kaşık ondan yedim ilk defa tok uyudum diyebilirim. Yoksa hep aynı şeylerle azar azar tüketiyorum. Ne karnım doyuyor nede bebek için vitaminli bir şey oluyor
Aynen benimde annem uzakta kaynanam ise tatilde :-( çok zor oluyor eşime anlatırken kafam gidiyor herşeyi tek tek söylüyorum hiç yemek yapmaktan anlamıyorbennn normalde çok severim çeşit çeşit yapmayı ama şimdi hiçbişe yapmak gelmiyor içimden haftanın 2 - 3 gününü yapmadan geçiştiriyorum dışardan yada hazır bişeylerden ama sonraki günler işkence gibi eşim geldikten sonra yapıyorum oda istemeye istemeye yardım etsin diye onun gelmesini bekliyorumnormalde 5 ten önce tüm yemeklerim hazır olurdu benim .tek olmak çok kötü bu yüzden annemler burda olsaydın en azından hergün birimiz yemek yapardık diyor benim daha çok moralim bozuluyor biyerde tek yaşamak çok zormuş gerçekten hamilelik döneminde
ah canım çok sevindim.Allah tamamina erdirsin inşallah.Kizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
Gozun aydin canim masallah ☺Kizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
Gerçekten düşüncesi bile mide bulandırıyor annemin yemeklerini özlüyorum ...Aşçıı veya lokanta restoran sahibi bir eşim olsaydı çok rahat ederdimbende yemek yapmaktan nefret ediyorum düşüncesi bile yoruyo başkası yapsa sorun yok rahat yiyorum ama kendim en sevdiğim yemeği bile yiyemiyorum beslenemediğim için kendimede üzülüyorum
ayyy aynen şu güzel yemek yapan erkeklere bayılıyorum benim eşimde hiç anlamaz birde yavaş o yapana kadar sinir krizi geçiriyorum sonra geç başınaAynen benimde annem uzakta kaynanam ise tatilde :-( çok zor oluyor eşime anlatırken kafam gidiyor herşeyi tek tek söylüyorum hiç yemek yapmaktan anlamıyorbiran önce geçse şu durumlarda yemekleri ben gönül rahatlıkla yapabilsem nereye kadar komşu da akrabada ve dışardan ye sonuçta evde de pismesi lazım ....
Amin hepimizin inşallah bu günleri sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda güleceğimiz anılar olarak kalır.Gerçekten çok kötü ve zor durum Allah yardımcımız olsun :-C
Evet iğne çok yakıyor. Benim tedaviyle oldu onun için gebeliğim in başından beri kullanıyorum.mrb rkadaşlar ben dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını ve kendini gördüm yalnız 2 hafta küçük gözüküyorkan sulandırıcı iğne verdi doktorum tedbir amaçlı bugün sabah ilkini vuruldum ancak canım çok yandı iğne yakıyormu? dah önce vurulduklarım yakmıyordu
Sanırım listeyi siz hazirladiniz benim hala ismim yok. Eklerseniz sevinirim. Sat 17 ekim belediyenin tarih 24 temmuz yaş 35 ilk bebegimGünaydın kızlar hayırlı cumalar heyecan dorukta ilk buluşmamız olacak inşallah bir buçukta
Ayni dert bendede var canim yaa ekmek disinda hicbisiy yiyemiyorum , hersey bi kokuyor ki sorma , nezaman gececek bu bulantilar imdaattt..ben yemek yiyemiyorum kokan herşey kusturuyor. Şimdilik kraker leblebi, ekmek, haşlanmış patates, havuç, pepino, ayva falan yiyorum. Onlarıda ara ara değiştirmezsem onlardan da tiksiniyorum. Dün ilk defa canım televizyonda kumpir görünce çekti. Bir kaç kaşık ondan yedim ilk defa tok uyudum diyebilirim. Yoksa hep aynı şeylerle azar azar tüketiyorum. Ne karnım doyuyor nede bebek için vitaminli bir şey oluyor
canım dikkat et gastrit başlangıcı olmasın sendeAyni dert bendede var canim yaa ekmek disinda hicbisiy yiyemiyorum , hersey bi kokuyor ki sorma , nezaman gececek bu bulantilar imdaattt..
çok sevindim tatlım Allah kucağımızı da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
Ben koldan vurmaya başladım karnımdan morluklar baya azaldı ama koldan devam ediyoruz. Hibor dan daha mı çok yakiyormus? Ay doktorum a değiştirmesi istemiştim. Hiç seslenmeyeyim o zamanevet canım şimdilk göbekten.6. aydan sonra kol ve bacağa geçmeyi planlıyorum rabbim nasip ederse.O daha çok yakıyomuş
Ben hem düşük tehlikesi hemde kandaki pıhtılaşma sorununa karşı vuruluyorumNe ignesi kizlar ya dusuk tehlikesimi var
kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız. Bir soru yoktur.kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
canım hemen kötü düşünme kötüyü çağırıyoruz valla sen iyi düşün herşey iyi olur dua ediyoruz canım Allah bebeklerimizi bize bağışlasınkızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?