2015 Temmuz Anneleri

Gerçekten çok kötü ve zor durum Allah yardımcımız olsun :-C

Aynen benimde annem uzakta kaynanam ise tatilde :-( çok zor oluyor eşime anlatırken kafam gidiyor herşeyi tek tek söylüyorum hiç yemek yapmaktan anlamıyor biran önce geçse şu durumlarda yemekleri ben gönül rahatlıkla yapabilsem nereye kadar komşu da akrabada ve dışardan ye sonuçta evde de pismesi lazım ....

bende yemek yapmaktan nefret ediyorum düşüncesi bile yoruyo başkası yapsa sorun yok rahat yiyorum ama kendim en sevdiğim yemeği bile yiyemiyorum beslenemediğim için kendimede üzülüyorum
Gerçekten düşüncesi bile mide bulandırıyor annemin yemeklerini özlüyorum ...Aşçıı veya lokanta restoran sahibi bir eşim olsaydı çok rahat ederdim <3

ayyy aynen şu güzel yemek yapan erkeklere bayılıyorum benim eşimde hiç anlamaz birde yavaş o yapana kadar sinir krizi geçiriyorum sonra geç başına sen yine bi nebze benden iyiymişsin benim ne kayınvalide ne anne ne eş dost kimsem yok burda malesef hafta sonu inş annemin yanına gidicem biraz durucam orda annem gel bakıyım az sana diyor kadının içi rahat etmiyor bende eşimi yanlız bırakmak istemiyordum ama artık dayanamıyorum 2 aydırda görmüyorum zaten özledim hastane bahane oldu burası küçük olduğu için tek doktor var oda bu hafta izinliymiş fırsattan istifade iyi bi doktordan randevu bulabildim 23 üne o bahaneyle gidip durayım azcık değil mi

Evet iğne çok yakıyor. Benim tedaviyle oldu onun için gebeliğim in başından beri kullanıyorum.

Ayni dert bendede var canim yaa ekmek disinda hicbisiy yiyemiyorum , hersey bi kokuyor ki sorma , nezaman gececek bu bulantilar imdaattt..

evet canım şimdilk göbekten.6. aydan sonra kol ve bacağa geçmeyi planlıyorum rabbim nasip ederse.O daha çok yakıyomuş
Ben koldan vurmaya başladım karnımdan morluklar baya azaldı ama koldan devam ediyoruz. Hibor dan daha mı çok yakiyormus? Ay doktorum a değiştirmesi istemiştim. Hiç seslenmeyeyim o zaman

kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .

kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .

içini ferah tut canım Rabbim bebeğini size bağışlasın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

canım hemen kötü düşünme kötüyü çağırıyoruz valla sen iyi düşün herşey iyi olur dua ediyoruz canım Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…