2015 Temmuz Anneleri

yaa benim doktorum göbekten yapmaya devam et diyo. ama karnım büyüyünce nası yapcamki göbekten. ya bebeğime denk gelirse iğnenin ucu. korkarım valla
Benimkisi kendime bıraktı. Onun için koldan vuruyor . Birgün bacağından denedim o dahada çok yanıyor sanki. Onun için göbekten. ve koldan devam edeceğim.

Bende hergün hem hibor hemde progestan vuruluyorum . İnşallah 12 hafta progestan dan kurtuluruz. Benim doktorum 10 hafta bitince crinone jel li keserim demişti.

Ben kan pıhtılaşmasından dolayı kullanıyorum iğneyi.İlk zamanlar yakıyordu ama sonradan yakmamaya başladı fakat yumuşak yerlere yaptığım zaman bazen sızlıyor.1-2 hafta sonra alışırsın canım.

Benimkisi kendime bıraktı. Onun için koldan vuruyor . Birgün bacağından denedim o dahada çok yanıyor sanki. Onun için göbekten. ve koldan devam edeceğim.
ben göbeğe dayanamıyorum ve ne zaman vursak morarıyor o yüzden hergün koldan devam ediyoruz bacağı daha denemedim çok mu acıyor

Canım buradaki anne adaylarının çoğu en az 2 düşük yapmış.Bende dahil.Hemen hemen hepimizde bir rahatsızlık var,kimimizde kan pıhtılaşması kimimizde tiroit vs. o yüzden hepimizin bebekleri çok kıymetli emin ol.Senelerce bu bebeği arayanlar var aramızda bende dahil.Gönlünü ferah tut.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşaAllah.
Bu arada benimkiler ikiz,biri 4 gün biri 8 gün geriden geliyor.Bu döllenmeyle alakalı ilk haftalarda.Takılma geriliğe ileriliğe :)

ben göbeğe dayanamıyorum ve ne zaman vursak morarıyor o yüzden hergün koldan devam ediyoruz bacağı daha denemedim çok mu acıyor

Allah acil şifa versin sizlere neyiniz var hepiniz aynı dertten mustaripsiniz

Kirmizi olmadiktan sonra bir sorun olnaz diye biliyoeum.Ilk hamileligimde bende de olmuatu canim.Dualarimiz seninle.
kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .

Evet cnm benmde acayip hassasiyet var goguslerimde
İns gecer
Ve birde bir bedeb buyuduler sanirim
9 ayi dusunemiyorum

kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Canım korkma benimde kanamam aşırı kusmadan oluşmuştu. 3 hafta dinlendik geçti çok şükür

Ben kendim yapmaya cesaret edemiyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…