- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.121
ben de 12 nci haftada geçmesini ümit ediyorumAyni dert bendede var canim yaa ekmek disinda hicbisiy yiyemiyorum , hersey bi kokuyor ki sorma , nezaman gececek bu bulantilar imdaattt..
Benimkisi kendime bıraktı. Onun için koldan vuruyor . Birgün bacağından denedim o dahada çok yanıyor sanki. Onun için göbekten. ve koldan devam edeceğim.yaa benim doktorum göbekten yapmaya devam et diyo. ama karnım büyüyünce nası yapcamki göbekten. ya bebeğime denk gelirse iğnenin ucu. korkarım valla
kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Bende hergün hem hibor hemde progestan vuruluyorum . İnşallah 12 hafta progestan dan kurtuluruz. Benim doktorum 10 hafta bitince crinone jel li keserim demişti.kan sulandırıcı iğne canım. hergün 1 tane doğuma kadar hatta doğumdan sonrada 2 hafta devam edecekmiş. ama ben bunun yanında düşük içinde iğne kullanıyorum. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri haftada 1 tane proluton iğne oluyorum. halada devam. 27 sinde 12. haftamız doluyor. ogün ikili testimizde var. o zaman keser artık bu iğneyi doktor diye umut ediyorum.
Ben kan pıhtılaşmasından dolayı kullanıyorum iğneyi.İlk zamanlar yakıyordu ama sonradan yakmamaya başladı fakat yumuşak yerlere yaptığım zaman bazen sızlıyor.1-2 hafta sonra alışırsın canım.mrb rkadaşlar ben dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını ve kendini gördüm yalnız 2 hafta küçük gözüküyorkan sulandırıcı iğne verdi doktorum tedbir amaçlı bugün sabah ilkini vuruldum ancak canım çok yandı iğne yakıyormu? dah önce vurulduklarım yakmıyordu
ben göbeğe dayanamıyorum ve ne zaman vursak morarıyor o yüzden hergün koldan devam ediyoruz bacağı daha denemedim çok mu acıyorBenimkisi kendime bıraktı. Onun için koldan vuruyor . Birgün bacağından denedim o dahada çok yanıyor sanki. Onun için göbekten. ve koldan devam edeceğim.
Canım buradaki anne adaylarının çoğu en az 2 düşük yapmış.Bende dahil.Hemen hemen hepimizde bir rahatsızlık var,kimimizde kan pıhtılaşması kimimizde tiroit vs. o yüzden hepimizin bebekleri çok kıymetli emin ol.Senelerce bu bebeği arayanlar var aramızda bende dahil.Gönlünü ferah tut.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşaAllah.çok teşekkür ederim herkesin gebeliği kıymetlidir ma benimi biraz daha kıymetli rahatsızlığımdn ötürü herkes bu bebeği bekliyor daha önce 2 tane kaybım var İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza alırız :)
Benimkisi kendime bıraktı. Onun için koldan vuruyor . Birgün bacağından denedim o dahada çok yanıyor sanki. Onun için göbekten. ve koldan devam edeceğim.
Ben kan pıhtılaşmasından dolayı kullanıyorum iğneyi.İlk zamanlar yakıyordu ama sonradan yakmamaya başladı fakat yumuşak yerlere yaptığım zaman bazen sızlıyor.1-2 hafta sonra alışırsın canım.
ben göbeğe dayanamıyorum ve ne zaman vursak morarıyor o yüzden hergün koldan devam ediyoruz bacağı daha denemedim çok mu acıyor
Güzel haberlerini bekliyoruz :) Hayırlı cumalar.Günaydın kızlar hayırlı cumalar heyecan dorukta ilk buluşmamız olacak inşallah bir buçukta
bende kan pıhtılaşması var canım 3 de kaybım var rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucaklarımıza versin inşallahhhhhhAllah acil şifa versin sizlere neyiniz var hepiniz aynı dertten mustaripsiniz
:) :) :)
Kan pıhtılaşmamız var canım.Kanımız pıhtılaşırsa bebeklerimizi kaybederiz Allah cc korusun.Bu nedenle kan sulandırıcı iğne vuruluyoruz her gün.Amin canım çok sağol.Allah acil şifa versin sizlere neyiniz var hepiniz aynı dertten mustaripsiniz
kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Ahhahha :) Yollu olura bittm ahahahha :)))
Teşekkür ederim canım
Göğüslerde hassasiyet oluyor mu sizde?
Birde alerji olmuştum hastanede serum taktıklarında şimdi o alerji olan yerler kabuk atıyor. Acaba geç mi kaldım diye düşünmeye başladım.
Canım korkma benimde kanamam aşırı kusmadan oluşmuştu. 3 hafta dinlendik geçti çok şükürkızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Kimiside tersini söylüyor hibor yakmıyor clexane yakıyor diye.Ben clexane vuruluyorum ilacı yakıyor.Rabbim sabrını versin.markası ne canım.Ben hibor vuruluyorum çok yakıyor ..aynı mı acaba?claxena mi ne o daha az yakıyomuş duyduğuma göre
Ben kendim yapmaya cesaret edemiyorum halaCanım sen de zor zamanlar geçirmişsinm ..rabbim kızını sana bağışlamış çok şükür..inşallah bu bebeğini hiç sorunsuz alırsın kucağına..
Bu arada dün akşam eşim evde yoktu bi cesaret ilk kez kendim yaptım iğnemi :)) korktuğum kadar kötü olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?