2015 Temmuz Anneleri

merhabalar sevgili arkadaşlar ...4 yaşında bir kızım var ve şuan 8 haftalık hamileyim :) hayırlısıyla doktorumun verdiği tarih temmuz 15 yanii tam ramazan bayramıı önüüüü ikinci çocuk bize biraz sürpriz oldu bakalım hayırlısı herkese sağlıklı ve huzurlu 9 ay diliyorum

kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .

Allaha emanet olun canim inşallah bi sorun yoktur.. habersiz bırakma emi tatlım

Bence de çok iyi edersin değişiklik güzel bizimkiler bana 10saat uzaklıkta yoksa bende düşünürdüm .... Anne yemekleri bir başkadır benzeri yoktur

bushra_84 insallah saglikli bi gebelik gecirirsin, gecirirs canim. Benimde kanamalarim oluyodu, progestan kullaniyorum. Her wc de korkulu anlar. Insallah saglicakla aliriz kucagimiza bebisleri

bende inanmıyorum canım o onlara hemde takvimlere hurafe olarak adlandırıyorum en güzeli bekleyip usg de görmek günler geçse ah ah :)

Hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza :)

Serum
Ben grubun keşiyim soylemesi ayip baska hic bisey bana misin demiyooorrr serum bile tam gecirmiyoda iste dayanilir seviyeye indiriyo..
Serum yemek için yalandan bulantın varmış gibi davranıyorsun değil mi seni seni :) Bu arada canım inşaAllah artık geçer bulantıların,hamileliğinin tadını çıkar artık.Bu arada benim seruma karşı alerjim var,takılan yer patlayacakmış gibi şişer ve acır.Senin durumunda olsam ne yapardım bilmem.Gerçi Rabbim kuluna sabredemeyeceği yük vermezmiş.

bende 9 haftalık nette 25 temmuz diyor dr bukadar erken söyleyebiliyormu sen benden öncesin nasıl önce oluyor anlaamdım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…