- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.141
Hayırlı olsun maşaAllah miniğine :)Kizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
aynen bendeBen kendim yapmaya cesaret edemiyorum hala
Canım güzel haberlerle gel inşaAllah,geçmiş olsun.kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Bence de çok iyi edersin değişiklik güzel bizimkiler bana 10saat uzaklıkta yoksa bende düşünürdüm .... Anne yemekleri bir başkadır benzeri yokturayyy aynen şu güzel yemek yapan erkeklere bayılıyorum benim eşimde hiç anlamaz birde yavaş o yapana kadar sinir krizi geçiriyorum sonra geç başınasen yine bi nebze benden iyiymişsin benim ne kayınvalide ne anne ne eş dost kimsem yok burda malesef hafta sonu inş annemin yanına gidicem biraz durucam orda annem gel bakıyım az sana diyor kadının içi rahat etmiyor bende eşimi yanlız bırakmak istemiyordum ama artık dayanamıyorum 2 aydırda görmüyorum zaten özledim hastane bahane oldu burası küçük olduğu için tek doktor var oda bu hafta izinliymiş fırsattan istifade iyi bi doktordan randevu bulabildim 23 üne o bahaneyle gidip durayım azcık değil mi
amin inşallah Rabbim korusunbende kan pıhtılaşması var canım 3 de kaybım var rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucaklarımıza versin inşallahhhhhh
Rabbim korusun çok geçmiş olsunKan pıhtılaşmamız var canım.Kanımız pıhtılaşırsa bebeklerimizi kaybederiz Allah cc korusun.Bu nedenle kan sulandırıcı iğne vuruluyoruz her gün.Amin canım çok sağol.
Bende hala olmadi, normal mi acaba? Ne zaman olurEvet cnm benmde acayip hassasiyet var goguslerimde
İns gecer
Ve birde bir bedeb buyuduler sanirim
9 ayi dusunemiyorum
Temmuz anneleriii bulantiya ne cozum buluyosunuz ?
Anne icten ice kendini sartlandirmadiysa tabii bence annenin hissi kesinlikle doğru çıkıyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
sğl canım sanada inş.ben onlara inanmıyorum mesela ben çok çirkinleştim hayatımda çıkmadığı kadar çok sivilce çıktı iyleşiyo yine çıkıyo çok kötü yabende dedim kız mı ki kuzeniminde böyle olmuş erkek olmuş yalan yani benim canım ekşi istiyor oda kıza işaret hurafelere göre bakalım ne olcak
11 ile 14 hafta arası canım zaten yaptırmayacağımama sen geç kalmışsın sanki biraz benim doktorum en fazla 12+5 e kadar yapılır diyor.
Hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza :)merhabalar sevgili arkadaşlar ...4 yaşında bir kızım var ve şuan 8 haftalık hamileyim :) hayırlısıyla doktorumun verdiği tarih temmuz 15 yanii tam ramazan bayramıı önüüüüikinci çocuk bize biraz sürpriz oldu bakalım hayırlısı herkese sağlıklı ve huzurlu 9 ay diliyorum
Serum yemek için yalandan bulantın varmış gibi davranıyorsun değil mi seni seni :) Bu arada canım inşaAllah artık geçer bulantıların,hamileliğinin tadını çıkar artık.Bu arada benim seruma karşı alerjim var,takılan yer patlayacakmış gibi şişer ve acır.Senin durumunda olsam ne yapardım bilmem.Gerçi Rabbim kuluna sabredemeyeceği yük vermezmiş.Serum
Ben grubun keşiyim soylemesi ayip baska hic bisey bana misin demiyooorrr serum bile tam gecirmiyoda iste dayanilir seviyeye indiriyo..
bende 9 haftalık nette 25 temmuz diyor dr bukadar erken söyleyebiliyormu sen benden öncesin nasıl önce oluyor anlaamdım kimerhabalar sevgili arkadaşlar ...4 yaşında bir kızım var ve şuan 8 haftalık hamileyim :) hayırlısıyla doktorumun verdiği tarih temmuz 15 yanii tam ramazan bayramıı önüüüüikinci çocuk bize biraz sürpriz oldu bakalım hayırlısı herkese sağlıklı ve huzurlu 9 ay diliyorum
Tabiki sikayet etmiyorum sonunda bebisim var amaaaben de 12 nci haftada geçmesini ümit ediyorumkustuğum herşeyden tiksiniyorum çubuk krakerden bile nefret etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?