2015 Temmuz Anneleri

bushra_84 insallah saglikli bi gebelik gecirirsin, gecirirs canim. Benimde kanamalarim oluyodu, progestan kullaniyorum. Her wc de korkulu anlar. Insallah saglicakla aliriz kucagimiza bebisleri
Amin canım çok sağol.Bu gebeliğimde kanamam hiç olmadı çok şükür ama hep korkusunu yaşadım.Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaAllah.

merhaba kızlar ben bugün temzilik yaptım biraz yormuşum kendimi. daha sonra çamaşırımda bir ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. böyle sümükümsü bayağı uzun bir akıntı gelmiş benden. bir oğlum var onda hiç böyle bişey olmamıştı kanama lekelenme olmuştu ama bu kadar uzun bir akıntıyla karşılaşmamıştım. aklımdan ayıptır söylemesi dün ilişki olmuştu acaba ondan bişey mi geldi diye geçti. şimdide nette bakarken rahimağızını tıkayan tıkaç olabilir mi diye korkmaya başladım. kanama leke felan yok sadece sümükümsü uzun bir akıntıydı çok endişeliyim

kızlar bugün kontroldeydim bende herşey yolunda dedi dr. ikili testide yaptık bi kaç test daha verdi haftaya sonuçlar çıkacak bakalım. ama hiç mide bulantım falan olmadığı için iştahım da açık hızlı kilo alıyorum 4 kilo aldım

Çok sinirlerim bozuk kaynana ve eş aradında kaldım
Kaynana yüzünden eşimle tartıstık kensimi cok yalnız hissediyorum sabahtan beri durup durup ağlıyom annemi istiyorum artık hem hamilelik hemde yatan eşe dayanamıyorum Allahım lütfen biran önce iyi olsun eşim ayaga kalksın ve karıaının hamile oldugunu duygularının karmakarısık oldugunu hiç unıtmasın Amin

inşallah canım herşey dilediğin gibi olur..eşin rahatsız mı?

içini ferah tut canım Rabbim bebeğini size bağışlasın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız. Bir soru yoktur.

canım hemen kötü düşünme kötüyü çağırıyoruz valla sen iyi düşün herşey iyi olur dua ediyoruz canım Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

duarımız senınle cnm..güzel haberlerını beklıyoruz inş

Kirmizi olmadiktan sonra bir sorun olnaz diye biliyoeum.Ilk hamileligimde bende de olmuatu canim.Dualarimiz seninle.

Canım korkma benimde kanamam aşırı kusmadan oluşmuştu. 3 hafta dinlendik geçti çok şükür

Canım güzel haberlerle gel inşaAllah,geçmiş olsun.

Allaha emanet olun canim inşallah bi sorun yoktur.. habersiz bırakma emi tatlım

çok teşekkürlerarkadaşlar , hepinizden Allah razı olsun ,, kusarken zorlanmaktan olmuş dedi , bebişin keyfi yerinde maşallah kanama alanı falanda yok dedi , yinede düşük engelleyici bir iğne ve bulantım için bir iğne yaptılar , agrılarım içinde magnezyum kullancam , 2 tanede bulantı için ilaç verdi , inşallah o derece zorlanmam bir daha , şimdilik haberler bende bu kadar .

Kizlar listeyi is yerinde yaptigim icin telden giriyorum evde p.tesi yapicam güncelleme yalniz ara sayfalarda jkaliyo bazen unutuyorum ozelden atarmisiniz bilgilerinizi rica etsem son iki ekleyecegim arkadasla 80 olduk maşallah bize hepimiz saglicakla kavusalim öptüm hepinizi

Canım benim iki uç kere oldu öyle de korkma dedi normalmiş

merhaba sevgili temmuz anneleri uzun zamandır burayı düzgün takip edemiyorum çünkü o kadar kalabalığız ki sayfalar su gibi akıyor temmuzda nüfus patlaması olacak sannımca
bizim dün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda ikili tarama testimizi 5 ocakta yaptıracağız Allah ın izni ile
midesi bulanan arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hemen geçer bulantılarınız benim sadece arabaya binince oluyor ve o zaman o kısa sürede bile dayanamıyorum Rabbim size sabır versin. bugün hamilelikte hangi dualar okunmalı diye araştırıyordum orada hamilelerin özellikle cuma günü sabah aç karnına nar yemeleri mide bulantısına iyi geleceği yazıyordu malum narın fazlası bize zarar ama aç karnına bir kaç nar tanesinin hiç zararı olmaz hem belki size şifa olur denemek isteyen olur diye yazdım

inşallah canım herşey dilediğin gibi olur..eşin rahatsız mı?
Evet canım trafık kazası gecırdı birbycuk ay oldu kırıkları var amelıyat oldu ama kıpırdamadan yatıyo kaynanam kayınbabam bizde kalıyo bir aydır boyle bir ay daha kalacaklar en az
Annemler baska sehirde
Çok bunaldım cok şunları yazarken bile ağlıyorum

Ayy Maşallah Allah bağışlasın şimdi kontrole gidince bu kadar büyümüş mü olacak benimki de İnşallah çok heyecanlandım ya
amin canım senin bebişinde bu kadar büyümüş olacak aramızda 4 gün var sadece ultrason görüntüsünü de çekti eşim senin de aklında olsun görüntüsünü eşin çeksin bakıp bakıp izliyorum

bende de var canım yeni oluşmadı vardı zaten buldum hamilelikte büyüyebilir dedi ama ağrı sezeryan falan demedi bana
Ya benimki öyle dedi İnşallah herşey yolunda gider normal doğumla doğar başka bi kadın doğumcu buldum bayan doktor kendi de ilk bebeğinde miyom varmış normal doğurmuş darısı bizlere her kontrole gideceğimde çok korkuyorum kaç cm denildi sizinkine acaba

Çatlak için sadece zeytinyağı da kullanılabiliyormuş diye duymuştum ama acaba bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…