2015 Temmuz Anneleri

merhaba bende gruba dün katıldım. hepimizin bebeği sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah:) sizinde halen mideniz bulanıp hiç açlık hissetmiyormusunuz ? bu durumdan muzdaribim ne yazıkki geçmek bilmedi
Sorma midem boş bile olsa öğürme oluyor herşey ama tüm yemekler midemi bulandırıyor az kaldı galiba 3.aydan sonra geçer diyorlar

Bende de bulanti yok ama araba mahvediyor.Hastaneye gidene kadar canim cikiyor.O kadarinada katlaniyorum artik:)

Canim Rabbim sifa versin,cok uzuldum.Allah cc yar ve yardimcin olsun.

çok geçmiş olsun.. biraz daha sabretmeye çalış.. çok zor bir durum ..inşallah hemen iyileşir eşin.. sende bebişini düşün iyi olmaya çalışş

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun, böyle bir zamanda zor olmuş ama Allah beterinden korusun diyelim.sen de hassassın bu sıkıntılı dönemde böyle çöküntüler yaşaman gayet normal,hiç bişey yokken biz neler yaşıyoruz,sen sakin olmaya çalış geçecek bu günler biraz sabır kendini yıpratma arada çık yürüyüşe hava almortamdan uzaklaş iyi gelir emin ol, tek değilsin iki kişilik sorumluluğun var zor elbette ama bunu unutma Allah yardımcını olsun canım

kızlar bişey sorcam doktorum zofran ve gaviscon verdi , zofran yoktu benzerini aldım , bu ilaçların içinde kanser tedavisi gören hastaların mide bulantısı falan yazıyor ,, ne yapsam bilemedim , zaten ilaçlar korkulu rüyam , hepside banamı denk geliyor , varmı aranızda kullanan ??

Kızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)

Oyyy topicigimizin ilk cinsiyet haberi hayirli ugurlu olsun pes pese verelim insallah guzel haberleri. Kac haftalikken ogrendin canim bide hangi doktora gidiyorsun?

Tebrik ederim masallah:) ama cok erken degil mi

Hayırlı olsunnn, erken öğrenmişsiniz ne güzell maaşallah erkeğinize

Gözün aydın masallah supanallah

Erkek analari dökülür yakında birer birer :)
Hayirli olsun canimm...
Çok sağolunn darısı sizlere inşallah :) çok erken oldu çok şaşırdık doktorumuz bile şaşırdı ama oğlum açmıştı bayıra sergiliyodu :) hiç nazlanmadı :) gerçi 6 haftalıkken gittiğimde doktor kas yapısından erkek olabileceğini söylemişti bizlere :)

Oyyy topicigimizin ilk cinsiyet haberi hayirli ugurlu olsun pes pese verelim insallah guzel haberleri. Kac haftalikken ogrendin canim bide hangi doktora gidiyorsun?
Darısı sana kuzucumm 11+3 tük bugün erken oldu ama teyzemiz çok dua etti hem erkek olsun diye hemde bu ay öğrenelim die öylede oldu :) özele gidiyorum ben canm doktor ablamın çalıştığı yerde die torpil yaptı normalde bu kadar erken söylemiyolar

Hayirli olsun, saglikla dogsun ,yuvaniza nese getirsin insallah...Sakaci bi bebek olacak sanirsam.Ablasiyla ikiz gibi büyütürsünüz artik...
Kizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
Masallah, hayirli olsun canim...
kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Gecmis olsun canim, baska bi mesajinda okudum sorun yokmus Allahtan...Aman dikkat, yavrularimiz Allaha emanet, elimizden geldigince koruyalim takdir yine rabbimin...
Kızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
Masallah pek erken ögrenmissiniz.Benim de pazartesi kontrolüm var acaba bize de söylerler mi ki???

Doktorlar daha ilk zamanlardan anlıolar kas yapısından ama söylemiolar bizimkinde apaçık belli olunca dayanamadı söyledi ama sonuna %70 erkek dedi 6 haftalıkkende erkek demiş ablama hastanede çalışıo ablam onunda etkisi çook büyük :)

vallahi canım çok şanslısın benim doktor cinsiyet hakkında gık demiyor seninki ne güzel 6 haftalıkken yapısından bile yorumda bulunmuş. torpil olabilir ama demekki doktorunda iyi ve tecrübeli biri çünkü bazı doktorlar gördüğünü bile yanlış yorumluyor sen çok şanslısın darısı başımıza sağ sağlim kucağınada alırsın inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…