- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.181
Sorma midem boş bile olsa öğürme oluyor herşey ama tüm yemekler midemi bulandırıyor az kaldı galiba 3.aydan sonra geçer diyorlarmerhaba bende gruba dün katıldım. hepimizin bebeği sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah:) sizinde halen mideniz bulanıp hiç açlık hissetmiyormusunuz ? bu durumdan muzdaribim ne yazıkki geçmek bilmedi
Bende de bulanti yok ama araba mahvediyor.Hastaneye gidene kadar canim cikiyor.O kadarinada katlaniyorum artik:)merhaba sevgili temmuz anneleri uzun zamandır burayı düzgün takip edemiyorum çünkü o kadar kalabalığız ki sayfalar su gibi akıyor temmuzda nüfus patlaması olacak sannımca
bizim dün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda ikili tarama testimizi 5 ocakta yaptıracağız Allah ın izni ile
midesi bulanan arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hemen geçer bulantılarınız benim sadece arabaya binince oluyor ve o zaman o kısa sürede bile dayanamıyorum Rabbim size sabır versin. bugün hamilelikte hangi dualar okunmalı diye araştırıyordum orada hamilelerin özellikle cuma günü sabah aç karnına nar yemeleri mide bulantısına iyi geleceği yazıyordu malum narın fazlası bize zarar ama aç karnına bir kaç nar tanesinin hiç zararı olmaz hem belki size şifa olur denemek isteyen olur diye yazdım
Canim Rabbim sifa versin,cok uzuldum.Allah cc yar ve yardimcin olsun.Evet canım trafık kazası gecırdı birbycuk ay oldu kırıkları var amelıyat oldu ama kıpırdamadan yatıyo kaynanam kayınbabam bizde kalıyo bir aydır boyle bir ay daha kalacaklar en az
Annemler baska sehirde
Çok bunaldım cok şunları yazarken bile ağlıyorum
Benim önünden gecmem bile gerekmiyor sadece düşünmem bile yeter yemek fikriniBırak yemek pişirmeyi mutfağın kapısının önünden bile geçemiyorum.
çok geçmiş olsun.. biraz daha sabretmeye çalış.. çok zor bir durum ..inşallah hemen iyileşir eşin.. sende bebişini düşün iyi olmaya çalışşEvet canım trafık kazası gecırdı birbycuk ay oldu kırıkları var amelıyat oldu ama kıpırdamadan yatıyo kaynanam kayınbabam bizde kalıyo bir aydır boyle bir ay daha kalacaklar en az
Annemler baska sehirde
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun, böyle bir zamanda zor olmuş ama Allah beterinden korusun diyelim.sen de hassassın bu sıkıntılı dönemde böyle çöküntüler yaşaman gayet normal,hiç bişey yokken biz neler yaşıyoruz,sen sakin olmaya çalış geçecek bu günler biraz sabır kendini yıpratma arada çık yürüyüşe hava almortamdan uzaklaş iyi gelir emin ol, tek değilsin iki kişilik sorumluluğun var zor elbette ama bunu unutma Allah yardımcını olsun canımEvet canım trafık kazası gecırdı birbycuk ay oldu kırıkları var amelıyat oldu ama kıpırdamadan yatıyo kaynanam kayınbabam bizde kalıyo bir aydır boyle bir ay daha kalacaklar en az
Annemler baska sehirde
Tebrik ederim masallah:) ama cok erken degil miKızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
Hayırlı olsunnn, erken öğrenmişsiniz ne güzell maaşallah erkeğinizeKızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
Gözün aydın masallah supanallahKızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
Kızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
Tebrik ederim masallah:) ama cok erken degil mi
Hayırlı olsunnn, erken öğrenmişsiniz ne güzell maaşallah erkeğinize
Gözün aydın masallah supanallah
Çok sağolunn darısı sizlere inşallah :) çok erken oldu çok şaşırdık doktorumuz bile şaşırdı ama oğlum açmıştı bayıra sergiliyodu :) hiç nazlanmadı :) gerçi 6 haftalıkken gittiğimde doktor kas yapısından erkek olabileceğini söylemişti bizlere :)Erkek analari dökülür yakında birer birer :)
Hayirli olsun canimm...
Darısı sana kuzucumm 11+3 tük bugün erken oldu ama teyzemiz çok dua etti hem erkek olsun diye hemde bu ay öğrenelim die öylede oldu :) özele gidiyorum ben canm doktor ablamın çalıştığı yerde die torpil yaptı normalde bu kadar erken söylemiyolarOyyy topicigimizin ilk cinsiyet haberi hayirli ugurlu olsun pes pese verelim insallah guzel haberleri. Kac haftalikken ogrendin canim bide hangi doktora gidiyorsun?
Hayirli olsun, saglikla dogsun ,yuvaniza nese getirsin insallah...Sakaci bi bebek olacak sanirsamMerhaba arkadaslar. Bende buyuk bi sokla hamile oldugumu ogrendim.sokla diyorum cunku 5haftalkkn dusuk olcak dendi ve benim 3dusugum var.eve gittim ozaman kanamam oldu parca gibi seylerde gelince dusuk oldu dedim ve periyodum devam etti.hic gitmedm dr a bidaha.gecen hafta ogrendimki hamileligm 10.haftada.suan 7,5 aylik bi kizim var.cok aradik senelerce olmadi.mevla ard arda nasip etti.zor olcak kizimi sutten kestim durmuyo.allah hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin.bu arada tahmini sat 5ekim
Masallah, hayirli olsun canim...Kizlar biz geldik kalbimiz atiyor çok şükür haftasiyla da uyumlu bir bebisim var Allah tamamina erdirir inşallah
Gecmis olsun canim, baska bi mesajinda okudum sorun yokmus Allahtan...Aman dikkat, yavrularimiz Allaha emanet, elimizden geldigince koruyalim takdir yine rabbimin...kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
Masallah pek erken ögrenmissinizKızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
Doktorlar daha ilk zamanlardan anlıolar kas yapısından ama söylemiolar bizimkinde apaçık belli olunca dayanamadı söyledi ama sonuna %70 erkek dedi 6 haftalıkkende erkek demiş ablama hastanede çalışıo ablam onunda etkisi çook büyük :)Hayirli olsun, saglikla dogsun ,yuvaniza nese getirsin insallah...Sakaci bi bebek olacak sanirsam.Ablasiyla ikiz gibi büyütürsünüz artik...
Masallah, hayirli olsun canim...
Gecmis olsun canim, baska bi mesajinda okudum sorun yokmus Allahtan...Aman dikkat, yavrularimiz Allaha emanet, elimizden geldigince koruyalim takdir yine rabbimin...
Masallah pek erken ögrenmissiniz.Benim de pazartesi kontrolüm var acaba bize de söylerler mi ki???
benimde aynen canım hem kaşınıyor hemde bugün duştan sonra farkettim kahverengi yerinde deri döküntüsü var neden acaba anlamadım bendekızlar ya benim göğüs ucum acayip şekilde kaşınıyo nedendir acaba
Darısı sana kuzucumm 11+3 tük bugün erken oldu ama teyzemiz çok dua etti hem erkek olsun diye hemde bu ay öğrenelim die öylede oldu :) özele gidiyorum ben canm doktor ablamın çalıştığı yerde die torpil yaptı normalde bu kadar erken söylemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?