2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bizim facedeki 2015 temmuz anneleri grubu herkese açık mı az önce arkadaşım neden bu sayfayı beğendin hayırdır yazdı kimseye söylemedim hamile olduğumu ne yapayım çıkayım mı gruptan

Kızlar bizim facedeki 2015 temmuz anneleri grubu herkese açık mı az önce arkadaşım neden bu sayfayı beğendin hayırdır yazdı kimseye söylemedim hamile olduğumu ne yapayım çıkayım mı gruptan
Canim acik degil,yazdiklarin gozukmuyor ama begenirken acik gruptu ya ondan gozukmustur.Arkadasim davet yollamis arkadasimin grubu bende kabul ettim de :)

Günaydın..
Gece rüyamda 10 bardak su içtim zavallı benn kalktığımda dilim damagima yapismisti
Su içip kusmadigim gün bi damacana su icicem ahdim olsun

Herkese gunaydin kizlar nasilsiniz migde bulantilar sanirsam devam ediyor bazi arkadaslarda allah kolaylik versin
Benimde iki gunum kaldi bebegimi gormeme meraktan olcem ins hayirli haberler alirim dua edin benim icinde olurmu kizlar

Canim bende uyeyim ama herkese acik degil kapali grup yani gormemeleri lazim bence gizli grup yapilir sen nerak etme

Cok gecmis olsun canim allah sifasini versin rabbim

Umarim birseyin yoktur canim cok gecmis olsun bu isleride mecbur yapmak zorunda kaliyoruz maalesef

kızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
cok gecmis olsun cnm dualarimiz seninle

Hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsun bebisin saglicakla alirsin inc kucagina

Nar neden zararlı? Ben bayılıyorum yemeğe de:)

Günaydın kizlar ben cok atesleniyorum ya geceler uyku zindan hastayim zaten ne giyinebiliyorun ne ortunebiliyorum of of

söyledi ama unuttum cnm ya inş öyle olur hayırlı doğumlar olsun hepimize

benimde aynen canım hem kaşınıyor hemde bugün duştan sonra farkettim kahverengi yerinde deri döküntüsü var neden acaba anlamadım bende
kızlar bende de acaip ağrı var kopacak gibi ve çamaşırımı damla kan olmuş iğne ucu kadar sanırım süt hormonumu ne

Günaydın kizlar ben cok atesleniyorum ya geceler uyku zindan hastayim zaten ne giyinebiliyorun ne ortunebiliyorum of of
günaydın canım bende hiç uyuyamıyorum ateş basıyor tuhaf rüyalar ve ağrılarım oluyor daha şimdiden ilerde ne yaparsak artıkın

Bu rüya olayi nerdeyse hepimizde var ne ilginciz ya kabuslar kraliceleri olduk zaten zar zor uyuyoz bide sacma sapan seylerle uyanmak ne sinir bozucu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…