- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.201
göğüsler kendini hazırlıyor tek sebebi bu :) bendede varbenimde aynen canım hem kaşınıyor hemde bugün duştan sonra farkettim kahverengi yerinde deri döküntüsü var neden acaba anlamadım bende
Canım benim 6 haftadan beri kaşınıyor halende geçmedi takılma bence normaldirkızlar ya benim göğüs ucum acayip şekilde kaşınıyo nedendir acaba
Canim acik degil,yazdiklarin gozukmuyor ama begenirken acik gruptu ya ondan gozukmustur.Arkadasim davet yollamis arkadasimin grubu bende kabul ettim de :)Kızlar bizim facedeki 2015 temmuz anneleri grubu herkese açık mı az önce arkadaşım neden bu sayfayı beğendin hayırdır yazdı kimseye söylemedim hamile olduğumu ne yapayım çıkayım mı gruptan
Canim ins gecer bir an once bulantin su suzluk cok kotu allah yardimcin olsun7Günaydın..
Gece rüyamda 10 bardak su içtim zavallı benn kalktığımda dilim damagima yapismisti
Su içip kusmadigim gün bi damacana su icicem ahdim olsun
Canim bende uyeyim ama herkese acik degil kapali grup yani gormemeleri lazim bence gizli grup yapilir sen nerak etmeKızlar bizim facedeki 2015 temmuz anneleri grubu herkese açık mı az önce arkadaşım neden bu sayfayı beğendin hayırdır yazdı kimseye söylemedim hamile olduğumu ne yapayım çıkayım mı gruptan
Gozun aydin ay cok erken olmus darisi bize insKızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
Cok gecmis olsun canim allah sifasini versin rabbimEvet canım trafık kazası gecırdı birbycuk ay oldu kırıkları var amelıyat oldu ama kıpırdamadan yatıyo kaynanam kayınbabam bizde kalıyo bir aydır boyle bir ay daha kalacaklar en az
Annemler baska sehirde
Çok bunaldım cok şunları yazarken bile ağlıyorum
Umarim birseyin yoktur canim cok gecmis olsun bu isleride mecbur yapmak zorunda kaliyoruz maalesefmerhaba kızlar ben bugün temzilik yaptım biraz yormuşum kendimi. daha sonra çamaşırımda bir ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. böyle sümükümsü bayağı uzun bir akıntı gelmiş benden. bir oğlum var onda hiç böyle bişey olmamıştı kanama lekelenme olmuştu ama bu kadar uzun bir akıntıyla karşılaşmamıştım. aklımdan ayıptır söylemesi dün ilişki olmuştu acaba ondan bişey mi geldi diye geçti. şimdide nette bakarken rahimağızını tıkayan tıkaç olabilir mi diye korkmaya başladım. kanama leke felan yok sadece sümükümsü uzun bir akıntıydı çok endişeliyim
cok gecmis olsun cnm dualarimiz seninlekızlar kahveli lekelenmem geldi ,, sanırım kusarken fazla zorlanmadan oldu ama belim ve kasıklarımdada ağrı var , doktorumu aradım gel dedi , şimdi doktora gidiyorum dua edin ne olur .
merhabalar sevgili arkadaşlar ...4 yaşında bir kızım var ve şuan 8 haftalık hamileyim :) hayırlısıyla doktorumun verdiği tarih temmuz 15 yanii tam ramazan bayramıı önüüüüikinci çocuk bize biraz sürpriz oldu bakalım hayırlısı herkese sağlıklı ve huzurlu 9 ay diliyorum
Bende katılmak istiyorum o gruba nasıl yapabilirimCanim acik degil,yazdiklarin gozukmuyor ama begenirken acik gruptu ya ondan gozukmustur.Arkadasim davet yollamis arkadasimin grubu bende kabul ettim de :)
Nar neden zararlı? Ben bayılıyorum yemeğe de:)merhaba sevgili temmuz anneleri uzun zamandır burayı düzgün takip edemiyorum çünkü o kadar kalabalığız ki sayfalar su gibi akıyor temmuzda nüfus patlaması olacak sannımca
bizim dün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda ikili tarama testimizi 5 ocakta yaptıracağız Allah ın izni ile
midesi bulanan arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hemen geçer bulantılarınız benim sadece arabaya binince oluyor ve o zaman o kısa sürede bile dayanamıyorum Rabbim size sabır versin. bugün hamilelikte hangi dualar okunmalı diye araştırıyordum orada hamilelerin özellikle cuma günü sabah aç karnına nar yemeleri mide bulantısına iyi geleceği yazıyordu malum narın fazlası bize zarar ama aç karnına bir kaç nar tanesinin hiç zararı olmaz hem belki size şifa olur denemek isteyen olur diye yazdım
söyledi ama unuttum cnm ya inş öyle olur hayırlı doğumlar olsun hepimizeYa benimki öyle dedi İnşallah herşey yolunda gider normal doğumla doğar başka bi kadın doğumcu buldum bayan doktor kendi de ilk bebeğinde miyom varmış normal doğurmuş darısı bizlere her kontrole gideceğimde çok korkuyorum kaç cm denildi sizinkine acaba
aa gözün aydın canım 12.hafta da kesin olmayabiliyor dediler dr söyledi ha sen ne istiyordunKızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
kızlar bende de acaip ağrı var kopacak gibi ve çamaşırımı damla kan olmuş iğne ucu kadar sanırım süt hormonumu nebenimde aynen canım hem kaşınıyor hemde bugün duştan sonra farkettim kahverengi yerinde deri döküntüsü var neden acaba anlamadım bende
günaydın canım bende hiç uyuyamıyorum ateş basıyor tuhaf rüyalar ve ağrılarım oluyor daha şimdiden ilerde ne yaparsak artıkınGünaydın kizlar ben cok atesleniyorum ya geceler uyku zindan hastayim zaten ne giyinebiliyorun ne ortunebiliyorum of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?