2015 Temmuz Anneleri

Günaydınlar herkese :) benimde randevum haftaya cuma ikili testte olacak ogün. Çok merak ediyorum acaba cinsiyet belli olur mu diye :) gerçi altı haftalıkken gelişimi erkeğe benziyor demişti doktorum ama aynısını başka bi arkadaşa da demişti o kız bekliyor şuan. Oyüzden daha çok meraktayım

Gunaydin benimde kontrolum haftaya cumartesi ve vakit gecmiyor resmen, isten izin alip gezsem mi acaba diye dusunuyorum, vakit daha hizli gecer oyle Once saglik tabi ama ben kizim olsun istiyorum, coook

çok geçmiş olsun allah acil şifa versin. sende sıkma kendini. en azından yalnız bırakmamışlar bu durumda seni. öyle düşünmeye çalış canım. hem az kalmış bak. 1 ay sonra eşinde iyileşir ayağa kalkar annesi babasıda gider. herşey yoluna girer allahın izniyle.

canım keşke muadilini değil aynı ilacı alsaydın. başka eczanelere sorsaydın. benim içime sinmiyo muadil olayı. doktorunu bir ara sor istersen. yoktu yerine bunu aldım. içinde böyle şeyler yazıyo de. bakalım ne diyecek.

Gunaydin benimde kontrolum haftaya cumartesi ve vakit gecmiyor resmen, isten izin alip gezsem mi acaba diye dusunuyorum, vakit daha hizli gecer oyle Once saglik tabi ama ben kizim olsun istiyorum, coook

benimde haftaya cumartesi çookkk heyecanlıyım saatleri bile sayıyorum acaba bizde cinsiyetini öğrenirmiyizki bu muayenede

Kullanmadım ama gebede zofran güvenilir diye biliyorum bulantı için onu tavsiye ediyorlar ama muadil aldıysan yani benzerini gene bi danış doktoruna ek maddeler farklı olmasın sonra

UHT Kutu sutlere oldum olasi sağlıklı bakmıyorum zaten profesor degerlendirmesi buyrun...

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-20-12-01-28-1.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 104
Bende hala olmadi, normal mi acaba? Ne zaman olur

normaldede hassaslık olurmuydu peki yoksa olmazmıydı
ben adet olacağımıda hemen gögüslerimden anlardım
ama yakında olur çünkü süt bezleri yerleşmeye ve büyümeye başlıyormuş
ondan sınra tutabilene aşk olsun

kızlar herkese güzel hafta sonları olsun inş
istanbulda hava coook güzel

bende hamilelik takvimi yapmask istiyorum ama bir yandanda korkuyorum birşsey olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…