- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.221
Günaydınlar herkese :) benimde randevum haftaya cuma ikili testte olacak ogün. Çok merak ediyorum acaba cinsiyet belli olur mu diye :) gerçi altı haftalıkken gelişimi erkeğe benziyor demişti doktorum ama aynısını başka bi arkadaşa da demişti o kız bekliyor şuan. Oyüzden daha çok meraktayım
Serum
Ben grubun keşiyim soylemesi ayip baska hic bisey bana misin demiyooorrr serum bile tam gecirmiyoda iste dayanilir seviyeye indiriyo..
Evet canım trafık kazası gecırdı birbycuk ay oldu kırıkları var amelıyat oldu ama kıpırdamadan yatıyo kaynanam kayınbabam bizde kalıyo bir aydır boyle bir ay daha kalacaklar en az
Annemler baska sehirde
Çok bunaldım cok şunları yazarken bile ağlıyorum
Tebrik ederim masallah:) ama cok erken degil mi
kızlar ya benim göğüs ucum acayip şekilde kaşınıyo nedendir acaba
kızlar bişey sorcam doktorum zofran ve gaviscon verdi , zofran yoktu benzerini aldım , bu ilaçların içinde kanser tedavisi gören hastaların mide bulantısı falan yazıyor ,, ne yapsam bilemedim , zaten ilaçlar korkulu rüyam , hepside banamı denk geliyor , varmı aranızda kullanan ??
Oyyy topicigimizin ilk cinsiyet haberi hayirli ugurlu olsun pes pese verelim insallah guzel haberleri. Kac haftalikken ogrendin canim bide hangi doktora gidiyorsun?
Aynen bende canim.once deli gibi yiyem.ustune bol su.offffGünaydın..
Gece rüyamda 10 bardak su içtim zavallı benn kalktığımda dilim damagima yapismisti
Su içip kusmadigim gün bi damacana su icicem ahdim olsun
İnşallah.söyledi ama unuttum cnm ya inş öyle olur hayırlı doğumlar olsun hepimize
Gunaydinbenimde kontrolum haftaya cumartesi ve vakit gecmiyor resmen, isten izin alip gezsem mi acaba diye dusunuyorum, vakit daha hizli gecer oyle Once saglik tabi ama ben kizim olsun istiyorum, coook
Kullanmadım ama gebede zofran güvenilir diye biliyorum bulantı için onu tavsiye ediyorlar ama muadil aldıysan yani benzerini gene bi danış doktoruna ek maddeler farklı olmasın sonrakızlar bişey sorcam doktorum zofran ve gaviscon verdi , zofran yoktu benzerini aldım , bu ilaçların içinde kanser tedavisi gören hastaların mide bulantısı falan yazıyor ,, ne yapsam bilemedim , zaten ilaçlar korkulu rüyam , hepside banamı denk geliyor , varmı aranızda kullanan ??
Benm için hiç farketmiodu ama çevrem hep erkek istiodu sağlıklı olsunda ne olursa olsun :)aa gözün aydın canım 12.hafta da kesin olmayabiliyor dediler dr söyledi ha sen ne istiyordun
Canim facebookta 2015 temmuz anneleri yazsan cikmasi lazim.Bende katılmak istiyorum o gruba nasıl yapabilirim
tebrik ederim canım 12. hafta da benim de kontrolüm var cinsiyet belli oluyor mu ya :)Kızlar merabaa nasılsınız :) bugün kontrolümüz vardı ve cinsiyeti öğrendik erkek :)inşallah sağ dalim doğar bebeklerimiz :)
yönetici eylem gümüşlüol mu? doğru mu bulmuşum ?Canim facebookta 2015 temmuz anneleri yazsan cikmasi lazim.
Bende hala olmadi, normal mi acaba? Ne zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?