- 7 Haziran 2012
- 5.063
- 1.651
- 398
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.241
Temmuz anneleriii bulantiya ne cozum buluyosunuz ?
Yazıyorum çıkıyor ama kapalı istek yollayamıyorumCanim facebookta 2015 temmuz anneleri yazsan cikmasi lazim.
benimde haftaya cumartesi çookkk heyecanlıyım saatleri bile sayıyorum acaba bizde cinsiyetini öğrenirmiyizki bu muayenede
Eşimle kavga ettik kapıyı iki kere çarptim ve deli gibi ağladım, şimdi belime ağrı girdi uzandım ama epey ağrım var bişey olmuş mudur(( çok üzgünüm bu hafta ikinci oluyo ve bebeğime zarar vermekten korkuyorum ama sinirlerime hakim olamıyorum ne yapabilirim yoga işe yarar mı ya da izole olup kimseyle görüşmesem mi off yavruma bişey olmasın onu üzdün diye bir fasıl daha ağladım
Aman stresten uzak dur canım bebeğe de sana da zararEşimle kavga ettik kapıyı iki kere çarptim ve deli gibi ağladım, şimdi belime ağrı girdi uzandım ama epey ağrım var bişey olmuş mudur(( çok üzgünüm bu hafta ikinci oluyo ve bebeğime zarar vermekten korkuyorum ama sinirlerime hakim olamıyorum ne yapabilirim yoga işe yarar mı ya da izole olup kimseyle görüşmesem mi off yavruma bişey olmasın onu üzdün diye bir fasıl daha ağladım
Canim acik degil,yazdiklarin gozukmuyor ama begenirken acik gruptu ya ondan gozukmustur.Arkadasim davet yollamis arkadasimin grubu bende kabul ettim de :)
Canim bende uyeyim ama herkese acik degil kapali grup yani gormemeleri lazim bence gizli grup yapilir sen nerak etme
yazılanları görmüyorlarda beğendiğimi nasıl gördüler kızlar ya görmemeleri için ne yapmam lazım vallahi bu millet ajan gibi he ben sakındıkça herkes hamileliğimi öğreniyornazardan değilde ilk bebeğim ölünce çok abuk sabuk konuşanlar oldu şimdi bunada bişey olursa saçma yorumlardan hoşlanmadığım için gizleme fikrindeyim yoksa hamileliğimin nazar olacağını düşünmüyorum millet görcek diye gruptanda çıkmak istemiyorum of napıcam ben
Valla canım benimki çok şükür oldu inşallah sende öğrenirsin :)tebrik ederim canım 12. hafta da benim de kontrolüm var cinsiyet belli oluyor mu ya :)
inşallah canım öncelikli temennim sağlıklı o günleri görebilmekValla canım benimki çok şükür oldu inşallah sende öğrenirsin :)
En önemlisi o canım sağ salim kucaklarımıza alalım benişlerimizi inşallahinşallah canım öncelikli temennim sağlıklı o günleri görebilmek
Ağzına sağlık ne güzel söylemişsin tadını da çıkarmak lazım bu döneminKizlar hepimiz çok pimpirikliyiz azcik stres üzüntü gerginlik kavga vs çocuk zarar görmez yaw..
neler var bu dönemde siddete ugrayan kadinlar var kocasindan onlara bişey olmuyoda hemen felaket senaryosu yazmayalim olan bize oluyo bu uzun bi süreç daha 200 bilmem kaç gün var ilk gunlerde böyle harap edersek kendimizi ohoo dogum sorasi nolcak dimi ama??
Hadi toparlanalim tedirginlik korku yok yaşanan iniş çıkışlar o anlarda kalsın uzatip iyce yipratmasin kimse kendini olur mu temmuz annisleriiii
sağol canım yatıyorum bir saattir iyi geldi sanki, aslında kendine kızıyorum, ne zorluklarla sahip oldum ne acılar çektim değerini bileceğime saçma sapan konular yüzünden bebeğiMi tehlikeye atıyorum, annem ev yansa sağlık olsun deyip yürümen lazım senin diyo ana elim benimle kavga edebiliyo anlamıyorum, neyse inşlah iyidir bebeğim hepimizinkiyle beraberahh canım bende çok agresifim ama sakin olmayı denemeliyiz. bir süre daha sırt üstü yat kalma ayağa hatta ayaklarının altına yastık falan koy biraz yükseğe kaldır. ağrın geçene kadar kalkama. allahın izniyle bişey olmamıştır. şayet 2 saat içinde ağrın geçmesse mutlaka doktorunu ara.
Sağol canım durmak lazım bebek içinAman stresten uzak dur canım bebeğe de sana da zarar
Haklısında canım işte gelde anlat kendine, herkes bişeyler yaşıyor yasayan biliyorKizlar hepimiz çok pimpirikliyiz azcik stres üzüntü gerginlik kavga vs çocuk zarar görmez yaw..
neler var bu dönemde siddete ugrayan kadinlar var kocasindan onlara bişey olmuyoda hemen felaket senaryosu yazmayalim olan bize oluyo bu uzun bi süreç daha 200 bilmem kaç gün var ilk gunlerde böyle harap edersek kendimizi ohoo dogum sorasi nolcak dimi ama??
Hadi toparlanalim tedirginlik korku yok yaşanan iniş çıkışlar o anlarda kalsın uzatip iyce yipratmasin kimse kendini olur mu temmuz annisleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?